Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. listopadu 2008 v 10:05® petr.esox
Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Jedna objevovací vycházka kolem Berounky. Kromě tří tlouštíků na Illexe nic. Všude spousta rybářů.....

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 3. listopadu 2008 v 6:48® Kobr
    Kobr
    Datum lovu: víkene | Revír: Berounka Hýskov | Způsob lovu: Přívlač

celé dopoledne ve vodě a přišel jenom okoun (mě) a bolen kamarádovi (na fotkách. :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20770.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20769.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20768.jpg
      Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:49® LuboO
      LuboO
      Datum lovu: 02.11.2008 | Revír: Hron c. 7 | Způsob lovu: Přívlač

Krasna chytacka, po neuspechoch na nadrziach, vcera 16 kuskov, dnes 11 kuskov, v podstate vsetko na Black Furry 2. Vsetko tlouste, vsetky spat vo vode.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20767.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20766.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20765.jpg
        Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:31® skwor
        skwor
        Datum lovu: 2.11.

Dušičková vláčka s kamarádem Matějem. Pár tloušťů se spletlo, největší kolem 40cm. Zabrala mi i pěkná zubejda, ale po dvou výpadech se zbavila háčku a zmizela.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20764.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20763.jpg
          Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:30® doktor.fiSh
          doktor.fiSh

zabudol som foto:-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20762.jpg
            Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:28® doktor.fiSh
            doktor.fiSh
            Datum lovu: Dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: Přívlač

dnes rybačka na jednej riečke, spočiatku to na marmyšku bralo a zapriahol som aj niečo väčšie, no ušlo to :-(( Ocino plavajda, darilo sa – Mreny, jedna menšia (foto) a jedna 58cm. Večer pokus o dravca, ani brnk. Skúšal som aj chem. svetlo do gumy no zubatý nereagovali. pivo

Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:23® HaD
              HaD
              Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná

Po dlouhé době na rybách. Zkoušel jsem mníky, ale něměl nástrahy. Tak jsem zkusil mražené krevetky. Bohužel bez zájmu.

Neděle 2. listopadu 2008 ve 20:20® hecht
                hecht
                Datum lovu: 1.-2.11.2008 | Revír: řeky | Způsob lovu: Přívlač

S kamarádem jsem objel několik jihočeských revírů.V sobotu bylo na woby chyceno 9 štik ±50cm kámoš měl i dva tlouště k padesátce a já mraky okounů na smáčky.Dnes jsme přišli na úsek kde se zřejmě nasadilo, neboť za cca 40 minut ve dvou lidech 15 štiček na woby. Pak jsem usmáčkoval i 3 malé candátky.

Neděle 2. listopadu 2008 v 18:57® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Prochazka kolem vody s vlacakem mela prichut spise prochazky a nesla se ve znameni mensich fisek. Chyceni 3 okounci, 3 tloustici a 1 bolinek. Dvakrat se mi podarilo vyprovokovat k zaberu okouna cca 40, ale pokazde to nevzal poradne, skoda, na mistni vodu to byl kapitalni kus, tak snad priste.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20761.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20760.jpg
                    Neděle 2. listopadu 2008 v 18:37® inspo
                    Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

tak dnešní odpolední vycházka k vodě mi nepřinesla žádný úspěch…zabrala jen jedna štička, která se ovšem během vteřinky woba zbavila, ukázala mi záda a odplula bleskurychle zpět do hlubin :-((

Neděle 2. listopadu 2008 v 15:11® Kubah
                      Datum lovu: 2.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná

Asi od 12:50 do 14:50 s boloňkou a 15ti hrouzkama kolem 5 cm jsem se prošel kolem vody – ven šlo asi 5 okounů kolem 20cm, 1 větší 31cm a 1 candát 45cm. Kolega na přívláč jen 2 okouny. Foťák zůstal doma…

Neděle 2. listopadu 2008 v 9:36® frenki
                        frenki
                        Datum lovu: 1.11. 2008 | Revír: moc pěkný, přívlač

Byli jsme se podívat s přáteli na staré dobré místo a vyplatilo se, okoun rovných 40cm, potom jeho o něco málo menší bratr a candát se taky spletl. Bohužel jsem chytal jenom já a na kamarády asi ryby už nezbyly:-P :-P :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20759.jpg
                          Sobota 1. listopadu 2008 v 16:28® Jak.novi
                          Jak.novi
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20758.jpg
                            Sobota 1. listopadu 2008 ve 12:49® Jak.novi
                            Jak.novi
                            Datum lovu: 29.7. 2008 | Revír: Radbůza | Způsob lovu: Feeder

Dnešní den s feederem se vydařil. Odměnou mi byl kapr 40cm a parma 72 cm. Oba jsou zpět ve vodě.:-D :-D :-D :-D

Sobota 1. listopadu 2008 ve 12:12® foks01
                              foks01
                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20756.jpg
                                Sobota 1. listopadu 2008 v 9:35® Ftmči
                                Ftmči
                                Datum lovu: 30.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Další společná vláčka s Kubou. U vody jsme se pak přidružili ke Scanixovi. Já i Kuba jsme chytli dvě štičky, největší byla moje 58cm (viz foto), která samozřejmě plave dál. Každý jsme nachytali něco okounů, Scanix chytil i jednoho slušnějšího.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20755.jpg
                                  Pátek 31. října 2008 ve 23:43® Georgino
                                  Georgino
                                  Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Klasická položená

Dnešní lov mníků se vydařil, spousta malých ryb do 40ti a nakonec se povedla krásná jikerňačka 57 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20754.jpg
                                    Pátek 31. října 2008 ve 22:33® pokypetr
                                    pokypetr
                                    Datum lovu: pred par dnemi | Revír: vlacka

vecerni vlacka s cormoranem na candatech,povedla se jedna sticka 66,a candat 70

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20752.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20753.jpg
                                      Pátek 31. října 2008 ve 22:12® albin
                                      albin
                                      Datum lovu: 31.10.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Dnes celodenní vláčka na přehradě.Nic nového za celý den 3 slovy tři okouni.Asi to tam neumim.Tak alespoň největší 30 v podzimním aranžmá.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20751.jpg
                                        Pátek 31. října 2008 ve 22:06® albin
                                        albin
                                        Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Přívlač

To je fotka toho candáta jak jsem psal.Pak mi vyhnali masajové.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20750.jpg
                                          Pátek 31. října 2008 ve 20:11® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 31.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Par fotek z dnesniho 2h lovu na rece, prosel jsem si „pekne“ zregulovany usek ve meste a vydal mi jednu kudlu neco pres 50, jedna mi to kousla a 3 tlouste, nej 54. Na vetsi gumu dorazeli i okouni, ale ti zdaleka nebyli tak urostli, aby si poradili s 3 a 4" gumami ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20746.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20747.jpg
                                            Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:34® Salmo
                                            Salmo
                                            Datum lovu: 14 dní zpět | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

Před 14 dny jsem si byl ultralehce zavláčet a vyklubalo se z toho asi 10 jelců od ±10 do 40 cm(převažovali menší kousci) a na závěr se pověsila zubatá 57 na 2 cm wobka.Na 0,12 mm vlasci bez lanka to byl celkem rachot,ale podlehla.Jak já to jen dělám…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20737.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20738.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20739.jpg
                                              Středa 29. října 2008 ve 20:53® sgt.mooody
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20720.jpg
                                                Středa 29. října 2008 ve 20:48® doktor.fiSh
                                                doktor.fiSh
                                                Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Po škole sme s otcom vybehli na hodinku a pol na rieku, s počiatku nič moc. Potom prišiel menší jalček na tmavú s čiernymi flitrami, a prekvapko nakoniec v podobe ostrieža 32cm na oranžovú power bait nymf od berkleyho… =-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20717.jpg
                                                  Středa 29. října 2008 v 19:12® adam
                                                  adam
                                                  Revír: otava1 | Způsob lovu: Feeder

konecne jsem zpet v Pisku, rybarina ve znameni kapriku,karasu,can­data60,bolena60,a 3 male mniky,:-93;

Středa 29. října 2008 v 18:02® yerrx
                                                    yerrx
                                                    Revír: Bečva 6 | Způsob lovu: Přívlač

dneska odzkouseni nove nastrahy, prisli jen dva jelci ale byjezdu bylo aspon 30, skoro zadny to netrefil

pro zlomiljsemprut – a tys mi neveril ze na to neco chytnu9-) :-) :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20709.jpg
                                                      Středa 29. října 2008 v 17:26® paccco
                                                      paccco
                                                      Datum lovu: 29.10.2008 | Revír: Sázava

Změna místa, ryba jistá.:-D Byl to candátek odhadem tak 25 cm!!

Středa 29. října 2008 v 15:43® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka
                                                        Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření

dnešní muškařina byla dost deštivá,ale lipanů bylo habakuk:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20705.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20706.jpg
                                                          Středa 29. října 2008 ve 13:48® Vlaštovka
                                                          Vlaštovka
                                                          Revír: Zbirožský potok | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem si jel naposledy letos zamušit. Tekla dost čistá voda tak to z počátku moc nešlo. Na suchou se kouklo pár tlouštíků. Další den se voda zlepšila začal mazec v podobě tloušťů okolo 20cm, nejvíc se jim líbil blešivec, k tomu se připletlo asi 8 potočá(č)ků ale pouze do 20cm :-D . Když mě to už nebavilo přezbrojil jsem na picker a rohlík a šel na větší tlouště a kapříky. Plížil jsem se aby mě v tý čistý vodě neviděli a povedlo se ale pěknej tloušt okolo 40 mi zdrhnul (to už je tu pěkná rybka)potom tak alespoň tlouštík 31 cm potěšil. Focením jsem je moc netrápil.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20702.jpg
                                                            Středa 29. října 2008 ve 13:17® skwor
                                                            skwor

Ještě pár fotek z vláčky posledních dní…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20700.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20701.jpg