Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 9:13® Padis
- Datum lovu: 5.11.08 | Revír: Vč řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera za krásného počasi chyceno několik okounů a 3× štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. listopadu 2008 ve 22:44® adam
- Datum lovu: dnes | Revír: otava | Způsob lovu: Feeder
Dnes bylo nezkutecne pocasi a nezkutecne brali padoustve a kaprici..ale mohlo to dopadnout i lip,mnoho zkazenejch zaberu,chyceno 13 ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:39® albin
-
Pochopitelně jsem chtěl poslat tuhle fotku toho tloušťe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. listopadu 2008 ve 21:37® albin
- Datum lovu: 5.11.2008 | Revír: Radbuza,Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Ráno s kamarádem na Radbuze.Super rybačka.4× štika 40 až 55,jeden tloušť cca35 a hrouzán,který hupsnul na 2× větší wobler než byl sám(bohužel foto téhož není pěkná). Večer jsem si skočil na hodinku na Berounku a přišel tloušťák 52.Vše jsem chytil na woba,který už dva roky leží v krabičce a zahálí.Že se neozval dřív mrcha jedna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:06® albin
- Datum lovu: 4.11.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Zhruba po dvou měsících ,kdy sem jen vláčel mě kamarádi vytáhli k vodě s feedrem.Výsledek plotna,okoun a spóóóusta cejnů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. listopadu 2008 ve 22:02® albin
- Datum lovu: 1.11.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Žádná sláva jen jeden piditloušťák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. listopadu 2008 v 16:44® drebin69
- Revír: Holandsko | Způsob lovu: Přívlač
chlapi,nevíte co to je za rybu?jsem to chytl v Holandsku a nějak se nemůžem dohodnout co to je zač
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 4. listopadu 2008 v 15:26® Kazan
- Datum lovu: 4.11.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Boleni jsou stále při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. listopadu 2008 v 19:30® Robur
- Datum lovu: včera a dnes | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder
tak včera napřed pokus na hloubce a úplně bez záběru, a to tam byly ještě další 4 pruty. Zero, tak změna místa do proudnějšího úseku a tam už to šlo, během hoďky 3 cejni a perlín, ale vypadal jako plotice. Dnes opět v proudu, ale z jiného břehu. Během 90 minut pár nečitelncý záběru a když už jsem měl složený jedenprut, tak se pohla 2. udice a kapřík lyseček tak 40cm, tak jsem ho ve vodě vyhákl a hajdy domů. Zase jsem nebyl bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. listopadu 2008 v 18:32@ ???
- Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Modrá | Způsob lovu: Klasická položená
celé odpoledne ani ťuk a když jsem chtěl sbalit i druhý prut tak...... 90cm:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. listopadu 2008 ve 12:26® LojzaRybka
-
teď jsem se vrátil od ohře,včera teklo 15 kubíků,dnes už teče 33 a to znamená tejden nechytatelno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. listopadu 2008 v 11:05® petr.esox
- Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Jedna objevovací vycházka kolem Berounky. Kromě tří tlouštíků na Illexe nic. Všude spousta rybářů.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 3. listopadu 2008 v 7:48® Kobr
- Datum lovu: víkene | Revír: Berounka Hýskov | Způsob lovu: Přívlač
celé dopoledne ve vodě a přišel jenom okoun (mě) a bolen kamarádovi (na fotkách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:49® LuboO
- Datum lovu: 02.11.2008 | Revír: Hron c. 7 | Způsob lovu: Přívlač
Krasna chytacka, po neuspechoch na nadrziach, vcera 16 kuskov, dnes 11 kuskov, v podstate vsetko na Black Furry 2. Vsetko tlouste, vsetky spat vo vode.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:31® skwor
- Datum lovu: 2.11.
Dušičková vláčka s kamarádem Matějem. Pár tloušťů se spletlo, největší kolem 40cm. Zabrala mi i pěkná zubejda, ale po dvou výpadech se zbavila háčku a zmizela.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:30® doktor.fiSh
-
zabudol som foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:28® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: Přívlač
dnes rybačka na jednej riečke, spočiatku to na marmyšku bralo a zapriahol som aj niečo väčšie, no ušlo to
Ocino plavajda, darilo sa – Mreny, jedna menšia (foto) a jedna 58cm. Večer pokus o dravca, ani brnk. Skúšal som aj chem. svetlo do gumy no zubatý nereagovali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:23® HaD
- Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: potok | Způsob lovu: Plavaná
Po dlouhé době na rybách. Zkoušel jsem mníky, ale něměl nástrahy. Tak jsem zkusil mražené krevetky. Bohužel bez zájmu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 ve 21:20® hecht
- Datum lovu: 1.-2.11.2008 | Revír: řeky | Způsob lovu: Přívlač
S kamarádem jsem objel několik jihočeských revírů.V sobotu bylo na woby chyceno 9 štik ±50cm kámoš měl i dva tlouště k padesátce a já mraky okounů na smáčky.Dnes jsme přišli na úsek kde se zřejmě nasadilo, neboť za cca 40 minut ve dvou lidech 15 štiček na woby. Pak jsem usmáčkoval i 3 malé candátky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 19:57® Scanix
- Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Prochazka kolem vody s vlacakem mela prichut spise prochazky a nesla se ve znameni mensich fisek. Chyceni 3 okounci, 3 tloustici a 1 bolinek. Dvakrat se mi podarilo vyprovokovat k zaberu okouna cca 40, ale pokazde to nevzal poradne, skoda, na mistni vodu to byl kapitalni kus, tak snad priste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 19:37® inspo
- Datum lovu: 2.11.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač
tak dnešní odpolední vycházka k vodě mi nepřinesla žádný úspěch…zabrala jen jedna štička, která se ovšem během vteřinky woba zbavila, ukázala mi záda a odplula bleskurychle zpět do hlubin
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 16:11® Kubah
- Datum lovu: 2.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
Asi od 12:50 do 14:50 s boloňkou a 15ti hrouzkama kolem 5 cm jsem se prošel kolem vody – ven šlo asi 5 okounů kolem 20cm, 1 větší 31cm a 1 candát 45cm. Kolega na přívláč jen 2 okouny. Foťák zůstal doma…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. listopadu 2008 v 10:36® frenki
- Datum lovu: 1.11. 2008 | Revír: moc pěkný, přívlač
Byli jsme se podívat s přáteli na staré dobré místo a vyplatilo se, okoun rovných 40cm, potom jeho o něco málo menší bratr a candát se taky spletl. Bohužel jsem chytal jenom já a na kamarády asi ryby už nezbyly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 v 17:28® Jak.novi
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. listopadu 2008 ve 13:49® Jak.novi
- Datum lovu: 29.7. 2008 | Revír: Radbůza | Způsob lovu: Feeder
Dnešní den s feederem se vydařil. Odměnou mi byl kapr 40cm a parma 72 cm. Oba jsou zpět ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 ve 13:12® foks01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. listopadu 2008 v 10:35® Ftmči
- Datum lovu: 30.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Další společná vláčka s Kubou. U vody jsme se pak přidružili ke Scanixovi. Já i Kuba jsme chytli dvě štičky, největší byla moje 58cm (viz foto), která samozřejmě plave dál. Každý jsme nachytali něco okounů, Scanix chytil i jednoho slušnějšího.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. listopadu 2008 v 0:43® Georgino
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní lov mníků se vydařil, spousta malých ryb do 40ti a nakonec se povedla krásná jikerňačka 57 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 23:33® pokypetr
- Datum lovu: pred par dnemi | Revír: vlacka
vecerni vlacka s cormoranem na candatech,povedla se jedna sticka 66,a candat 70
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 23:12® albin
- Datum lovu: 31.10.2008 | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Dnes celodenní vláčka na přehradě.Nic nového za celý den 3 slovy tři okouni.Asi to tam neumim.Tak alespoň největší 30 v podzimním aranžmá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.