Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 28. října 2008 ve 21:15® laskut
Datum lovu: 24.10.08 | Revír: krakonošovo :)

konečně ty slíbené fotky 99cm 8kg

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 28. října 2008 v 19:53® Ftmči
    Ftmči
    Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: Vltava 23, Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Další společná vláčkařská výprava s Kubou přinesla zajímavou rybu pro oba. První na koho se usmálo štěstí, byl Kuba, když vysmáčkoval pěknou šedesátku. Zatím jeho největší takže měl velkou radost. Mé štěstí mělo podobu sivena kolem 30cm, který se podařil taktéž na smáčka a byl nádherně vybarven. I on se stal mým největším sivenem. Každý jsme si ještě chytli jednoho tlouště ±40cm na třepačku a několik okounů do 25cm na smáčky a kopýtka. Byl to opravdu pěkný den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20676.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20677.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20678.jpg
      Úterý 28. října 2008 v 19:13profil byl smazán
      Datum lovu: 28.10 | Revír: 441020 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska od rana na kaprikach,chytl jsem jen ploticku 25cm,no a potom jsem vyrazil na privlac a mel jsem na twistra parmu 70+ jenze mi vypla..

Úterý 28. října 2008 v 18:11® kubas
        kubas
        Datum lovu: 25.10 - 26.10.2008 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač

Tyto dny jsme s kamarádem willym nachytaly cca 15 duháků a nějaký okouny + mnoho spadených duháků.:-P Velikost pstruhů byla od 26 cm do 37 cm. Pěkná chytačka pivo

Úterý 28. října 2008 ve 14:54® skwor
          skwor

Je zima, prší, ale pár ryb jsem si vymodlil.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20672.jpg
            Úterý 28. října 2008 ve 14:18® shadys
            shadys
            Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

dnesni rani vlacka 2stihlata 1okounek a 1kapr za hrbet:-O ktery nakonec utekl

Pondělí 27. října 2008 ve 23:41® cercer
              cercer

jsem si vyrazil minulý týden na pár dní na Seč…a když jsem přišel po ránu k přehradě,naskytl se mi tento pohled:-O :-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20666.jpg
                Pondělí 27. října 2008 ve 20:39® Kubah
                Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska třetí vycházka na mníky, chyceni jen dva okouni kolem 25cm + jeden neseklej záběr.

Pondělí 27. října 2008 v 18:50® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Vychazka za barakem na vice jak hodinu prinesla 8 tloustu, 2 okyse a jednu ukouslou stiku ;-) Dalsich cca 15 zaberu nezuzitkovanych, nejspis opet od tloustu, kteri to brali hooodne lezerne a nebo zase prilis rychle :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20665.jpg
                    Pondělí 27. října 2008 v 17:55® foks01
                    foks01

malej ale potěšil

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20661.jpg
                      Pondělí 27. října 2008 v 9:32® fish-team-voda
                      fish-team-voda

potřeboval bych vědět jestli to je jelec tloušt,nebo jelec proudník

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20657.jpg
                        Pondělí 27. října 2008 v 9:26® fish-team-voda
                        fish-team-voda
                        Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: 441020,přívlač

nic jsme nechytli jenom jsme viděli polochcíplého sumečka :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20656.jpg
                          Pondělí 27. října 2008 ve 4:56® sgt.mooody
                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20655.jpg
                            Pondělí 27. října 2008 ve 4:55® sgt.mooody

Tak včera jsem byl trochu počechrat siveny a pstroužky,siveni byli 4 a pstruzi jen 2.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20652.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20654.jpg
                              Neděle 26. října 2008 ve 20:08® doktor.fiSh
                              doktor.fiSh
                              Datum lovu: dnes | Revír: Nitrica č.1 | Způsob lovu: Přívlač

Opäť na Nitrici, ktorá sa mi začína veľmi páčiť. Zatiaľ je to na úlovky chudobné, ale pomaličky sa to rozbieha. Nakoniec som prekabátil na meppskovho redbassa (ďakujem) pár ostriežov. Boli veľmi vydreté. 2ks sme zobrali na návštevu mrazničky… (na foto moje menšie kúsky):-P ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20649.jpg
                                Neděle 26. října 2008 v 19:58® paccco
                                paccco
                                Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Opět pokus o nějakého slušnějšího candáta a opět pouze dvě candátí mimina…:-93; Jak já to jenom dělám?:-D :-D

Neděle 26. října 2008 v 19:51® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 26.10.2008

Změna místa, fiška jistá… Konečně slušnější mník, jako předvoj tloušť přes 50.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20648.jpg
                                    Neděle 26. října 2008 v 19:26® ART
                                    ART

Tady posilam ty fotky z minule výpravy

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20646.jpg
                                      Neděle 26. října 2008 v 19:12® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: tůně Labe | Způsob lovu: Přívlač

Předem mého záznamu bych rád upozornil, že děvče na fotce není Nikolka :-) , ale Marie – zatím nejmladší žena za prutem Kajmana. Ještě nikdy jsem neviděl dítě s takovým rybářským tahem na branku, jako má ona, a tak jsem ji a jejího otce vzal za odměnu k tůním v labských lužních lesích. Po roce jsem tam v mlze jako mlíko a vodě čisté jako křišťál pomáčel vláčecí nástrahy. Štiky moc nežraly a s okounama to bylo jen o něco málo lepší. Podstatné je ale to, že tam stále jsou a brzy na ně vyrazíme znova..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20642.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20643.jpg
                                        Neděle 26. října 2008 v 18:24® Piranha
                                        Piranha
                                        Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska feederovacka v podani mini usteckeho srazu chytejaku na labi. Kazdej pochytal nejaky ryby, nekdo vic, nekdo min a plno si taky chytlo krasnou parmu.Dodavam svou 67.Holt se asi letos nad 70 nedostanu :P

vic na foru mini sraz na Labi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20641.jpg
                                          Neděle 26. října 2008 v 16:50® inspo
                                          Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhé době jsem byl dnes na chvilku zase u vody. Voda byla neskutečně čistá. Vyzkoušel jsem snad vše možné, ale o šupinu jsem nezavadil :-((

Neděle 26. října 2008 v 16:23® EDYS
                                            EDYS

Dneska poprve na feedru..pocasi super az na ten studeny vitr..ryba zadna8-(

Neděle 26. října 2008 v 11:17® Leonardo
                                              Leonardo
                                              Datum lovu: 25.10. | Revír: Jevišovka 2A | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera ve Vyrovicích brali pěkně rybypivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20637.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20638.jpg
                                                Neděle 26. října 2008 v 7:58® fish-team-voda
                                                fish-team-voda
                                                Datum lovu: 25.10 | Revír: 441020,přívlač

Něco jsme pochytali ae asi 80–90cm bolen utekl

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20636.jpg
                                                  Sobota 25. října 2008 ve 20:27® paccco
                                                  paccco
                                                  Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska to celkem šlo. 3 štičky + 3 candátci.:-) Candát se mi podařil po hodně dlouhém půstu:-D pivo Chytáno od 15.00 do 20.00 hod.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20632.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20634.jpg
                                                    Sobota 25. října 2008 ve 20:08® Kuba
                                                    Datum lovu: 25.10.2008

Dopoledne jsme byli s Doudlebanem zavláčet na Malši. Chytali jsme hlavně na smáčky a oba jsme měli po jedné štičce a několika okounech. Odpoledne jsme vyrazili s mušáky na pstruhovku. Já jsem chytil 6 potočáků a 1 lipana, Doudleban 11 lipanů. (foto by Doudleban)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20630.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20631.jpg
                                                      Sobota 25. října 2008 ve 20:05® doktor.fiSh
                                                      doktor.fiSh
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Nitrica č.1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sa darilo !:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20628.jpg
                                                        Sobota 25. října 2008 v 19:36® LaMa
                                                        LaMa
                                                        Datum lovu: 25.10.2008 | Způsob lovu: Muškaření

dnesni navsteva pstruhovky dopadla o mnoho lepe nez minule…:-D tentokrate uz bez urazu :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20627.jpg
                                                          Sobota 25. října 2008 v 19:14® lucioperce69
                                                          lucioperce69
                                                          Datum lovu: 25.10. 2008 | Revír: bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Po včerejším úspěchu sem vzal dneska sebou synovce aby si taky nějakýho vytáhnul. Povedlo se ale o proti včerejšku slabota

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20623.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20624.jpg
                                                            Sobota 25. října 2008 v 19:11® lucioperce69
                                                            lucioperce69
                                                            Datum lovu: minulý týden | Způsob lovu: Přívlač

pár granuláčů i když to nevypadá tak ten můj měl skorem 50

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20622.jpg