Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. října 2008 ve 23:06® albin
- Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: Třemošenka | Způsob lovu: Přívlač
To je fotka toho candáta jak jsem psal.Pak mi vyhnali masajové.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. října 2008 ve 21:11® Scanix
- Datum lovu: 31.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Par fotek z dnesniho 2h lovu na rece, prosel jsem si „pekne“ zregulovany usek ve meste a vydal mi jednu kudlu neco pres 50, jedna mi to kousla a 3 tlouste, nej 54. Na vetsi gumu dorazeli i okouni, ale ti zdaleka nebyli tak urostli, aby si poradili s 3 a 4" gumami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. října 2008 ve 22:34® Salmo
- Datum lovu: 14 dní zpět | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Před 14 dny jsem si byl ultralehce zavláčet a vyklubalo se z toho asi 10 jelců od ±10 do 40 cm(převažovali menší kousci) a na závěr se pověsila zubatá 57 na 2 cm wobka.Na 0,12 mm vlasci bez lanka to byl celkem rachot,ale podlehla.Jak já to jen dělám…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 21:53® sgt.mooody
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 29. října 2008 ve 21:48® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Po škole sme s otcom vybehli na hodinku a pol na rieku, s počiatku nič moc. Potom prišiel menší jalček na tmavú s čiernymi flitrami, a prekvapko nakoniec v podobe ostrieža 32cm na oranžovú power bait nymf od berkleyho…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 20:12® adam
- Revír: otava1 | Způsob lovu: Feeder
konecne jsem zpet v Pisku, rybarina ve znameni kapriku,karasu,candata60,bolena60,a 3 male mniky,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 19:02® yerrx
- Revír: Bečva 6 | Způsob lovu: Přívlač
dneska odzkouseni nove nastrahy, prisli jen dva jelci ale byjezdu bylo aspon 30, skoro zadny to netrefil
pro zlomiljsemprut – a tys mi neveril ze na to neco chytnu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 18:26® paccco
- Datum lovu: 29.10.2008 | Revír: Sázava
Změna místa, ryba jistá.
Byl to candátek odhadem tak 25 cm!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 v 16:43® LojzaRybka
- Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření
dnešní muškařina byla dost deštivá,ale lipanů bylo habakuk
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 14:48® Vlaštovka
- Revír: Zbirožský potok | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si jel naposledy letos zamušit. Tekla dost čistá voda tak to z počátku moc nešlo. Na suchou se kouklo pár tlouštíků. Další den se voda zlepšila začal mazec v podobě tloušťů okolo 20cm, nejvíc se jim líbil blešivec, k tomu se připletlo asi 8 potočá(č)ků ale pouze do 20cm
. Když mě to už nebavilo přezbrojil jsem na picker a rohlík a šel na větší tlouště a kapříky. Plížil jsem se aby mě v tý čistý vodě neviděli a povedlo se ale pěknej tloušt okolo 40 mi zdrhnul (to už je tu pěkná rybka)potom tak alespoň tlouštík 31 cm potěšil. Focením jsem je moc netrápil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. října 2008 ve 14:17® skwor
-
Ještě pár fotek z vláčky posledních dní…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 23:09® cormoran
- Datum lovu: 28. 10. 2008 | Revír: Bílina 4
Na výlovu jsem nasbíral pěkný střevličky, tak jsme vyrazili s komenikem na okouny. Počasí nic moc, přesto jsme chvíli vydrželi a 5 kousků se spletlo, nej 31 cm. Večer vláčka na oblíbeném revíru s výsledkem candoše 63 cm a jedné pokypetrovo „noční“ štiky 66 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 22:42® CeP
- Datum lovu: 24.10.2008 | Revír: Krakonošovo 1
Na zadost Laskuta zde pridavam fotky jim ulovene stiky. bohuzel se mu nepovedlo umistit je sem. jeste jednou upozornuju, stastny lovec nejsem ja, ale na fotkach osobne Laskut. timto mu gratuluju po svem : haaajzle. jak ja ti zavidim.
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 22:15® laskut
- Datum lovu: 24.10.08 | Revír: krakonošovo :)
konečně ty slíbené fotky 99cm 8kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 20:53® Ftmči
- Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: Vltava 23, Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Další společná vláčkařská výprava s Kubou přinesla zajímavou rybu pro oba. První na koho se usmálo štěstí, byl Kuba, když vysmáčkoval pěknou šedesátku. Zatím jeho největší takže měl velkou radost. Mé štěstí mělo podobu sivena kolem 30cm, který se podařil taktéž na smáčka a byl nádherně vybarven. I on se stal mým největším sivenem. Každý jsme si ještě chytli jednoho tlouště ±40cm na třepačku a několik okounů do 25cm na smáčky a kopýtka. Byl to opravdu pěkný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 ve 20:13profil byl smazán
- Datum lovu: 28.10 | Revír: 441020 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska od rana na kaprikach,chytl jsem jen ploticku 25cm,no a potom jsem vyrazil na privlac a mel jsem na twistra parmu 70+ jenze mi vypla..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 v 19:11® kubas
- Datum lovu: 25.10 - 26.10.2008 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Tyto dny jsme s kamarádem willym nachytaly cca 15 duháků a nějaký okouny + mnoho spadených duháků.
Velikost pstruhů byla od 26 cm do 37 cm. Pěkná chytačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 v 15:54® skwor
-
Je zima, prší, ale pár ryb jsem si vymodlil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 v 15:18® shadys
- Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
dnesni rani vlacka 2stihlata 1okounek a 1kapr za hrbet
ktery nakonec utekl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. října 2008 v 0:41® cercer
-
jsem si vyrazil minulý týden na pár dní na Seč…a když jsem přišel po ránu k přehradě,naskytl se mi tento pohled
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října 2008 ve 21:39® Kubah
- Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska třetí vycházka na mníky, chyceni jen dva okouni kolem 25cm + jeden neseklej záběr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října 2008 v 19:50® Scanix
- Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Vychazka za barakem na vice jak hodinu prinesla 8 tloustu, 2 okyse a jednu ukouslou stiku
Dalsich cca 15 zaberu nezuzitkovanych, nejspis opet od tloustu, kteri to brali hooodne lezerne a nebo zase prilis rychle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října 2008 v 18:55® foks01
-
malej ale potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října 2008 v 10:32® fish-team-voda
-
potřeboval bych vědět jestli to je jelec tloušt,nebo jelec proudník
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října 2008 v 10:26® fish-team-voda
- Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: 441020,přívlač
nic jsme nechytli jenom jsme viděli polochcíplého sumečka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. října 2008 v 5:56® sgt.mooody
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 27. října 2008 v 5:55® sgt.mooody
-
Tak včera jsem byl trochu počechrat siveny a pstroužky,siveni byli 4 a pstruzi jen 2.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 ve 21:08® doktor.fiSh
- Datum lovu: dnes | Revír: Nitrica č.1 | Způsob lovu: Přívlač
Opäť na Nitrici, ktorá sa mi začína veľmi páčiť. Zatiaľ je to na úlovky chudobné, ale pomaličky sa to rozbieha. Nakoniec som prekabátil na meppskovho redbassa (ďakujem) pár ostriežov. Boli veľmi vydreté. 2ks sme zobrali na návštevu mrazničky… (na foto moje menšie kúsky)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 ve 20:58® paccco
- Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Opět pokus o nějakého slušnějšího candáta a opět pouze dvě candátí mimina…
Jak já to jenom dělám?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 ve 20:51® Sander
- Datum lovu: 26.10.2008
Změna místa, fiška jistá… Konečně slušnější mník, jako předvoj tloušť přes 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.