Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 27. října 2008 v 10:32® fish-team-voda
fish-team-voda

potřeboval bych vědět jestli to je jelec tloušt,nebo jelec proudník

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20657.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 27. října 2008 v 10:26® fish-team-voda
    fish-team-voda
    Datum lovu: 27.10.2008 | Revír: 441020,přívlač

nic jsme nechytli jenom jsme viděli polochcíplého sumečka :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20656.jpg
      Pondělí 27. října 2008 v 5:56® sgt.mooody
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20655.jpg
        Pondělí 27. října 2008 v 5:55® sgt.mooody

Tak včera jsem byl trochu počechrat siveny a pstroužky,siveni byli 4 a pstruzi jen 2.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20652.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20654.jpg
          Neděle 26. října 2008 ve 21:08® doktor.fiSh
          doktor.fiSh
          Datum lovu: dnes | Revír: Nitrica č.1 | Způsob lovu: Přívlač

Opäť na Nitrici, ktorá sa mi začína veľmi páčiť. Zatiaľ je to na úlovky chudobné, ale pomaličky sa to rozbieha. Nakoniec som prekabátil na meppskovho redbassa (ďakujem) pár ostriežov. Boli veľmi vydreté. 2ks sme zobrali na návštevu mrazničky… (na foto moje menšie kúsky):-P ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20649.jpg
            Neděle 26. října 2008 ve 20:58® paccco
            paccco
            Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Opět pokus o nějakého slušnějšího candáta a opět pouze dvě candátí mimina…:-93; Jak já to jenom dělám?:-D :-D

Neděle 26. října 2008 ve 20:51® Sander
              Sander
              Datum lovu: 26.10.2008

Změna místa, fiška jistá… Konečně slušnější mník, jako předvoj tloušť přes 50.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20648.jpg
                Neděle 26. října 2008 ve 20:26® ART
                ART

Tady posilam ty fotky z minule výpravy

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20644.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20646.jpg
                  Neděle 26. října 2008 ve 20:12® Raf
                  Raf
                  Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: tůně Labe | Způsob lovu: Přívlač

Předem mého záznamu bych rád upozornil, že děvče na fotce není Nikolka :-) , ale Marie – zatím nejmladší žena za prutem Kajmana. Ještě nikdy jsem neviděl dítě s takovým rybářským tahem na branku, jako má ona, a tak jsem ji a jejího otce vzal za odměnu k tůním v labských lužních lesích. Po roce jsem tam v mlze jako mlíko a vodě čisté jako křišťál pomáčel vláčecí nástrahy. Štiky moc nežraly a s okounama to bylo jen o něco málo lepší. Podstatné je ale to, že tam stále jsou a brzy na ně vyrazíme znova..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20642.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20643.jpg
                    Neděle 26. října 2008 v 19:24® Piranha
                    Piranha
                    Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska feederovacka v podani mini usteckeho srazu chytejaku na labi. Kazdej pochytal nejaky ryby, nekdo vic, nekdo min a plno si taky chytlo krasnou parmu.Dodavam svou 67.Holt se asi letos nad 70 nedostanu :P

vic na foru mini sraz na Labi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20641.jpg
                      Neděle 26. října 2008 v 17:50® inspo
                      Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhé době jsem byl dnes na chvilku zase u vody. Voda byla neskutečně čistá. Vyzkoušel jsem snad vše možné, ale o šupinu jsem nezavadil :-((

Neděle 26. října 2008 v 17:23® EDYS
                        EDYS

Dneska poprve na feedru..pocasi super az na ten studeny vitr..ryba zadna8-(

Neděle 26. října 2008 ve 12:17® Leonardo
                          Leonardo
                          Datum lovu: 25.10. | Revír: Jevišovka 2A | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera ve Vyrovicích brali pěkně rybypivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20637.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20638.jpg
                            Neděle 26. října 2008 v 8:58® fish-team-voda
                            fish-team-voda
                            Datum lovu: 25.10 | Revír: 441020,přívlač

Něco jsme pochytali ae asi 80–90cm bolen utekl

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20636.jpg
                              Sobota 25. října 2008 ve 21:27® paccco
                              paccco
                              Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska to celkem šlo. 3 štičky + 3 candátci.:-) Candát se mi podařil po hodně dlouhém půstu:-D pivo Chytáno od 15.00 do 20.00 hod.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20632.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20633.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20634.jpg
                                Sobota 25. října 2008 ve 21:08® Kuba
                                Datum lovu: 25.10.2008

Dopoledne jsme byli s Doudlebanem zavláčet na Malši. Chytali jsme hlavně na smáčky a oba jsme měli po jedné štičce a několika okounech. Odpoledne jsme vyrazili s mušáky na pstruhovku. Já jsem chytil 6 potočáků a 1 lipana, Doudleban 11 lipanů. (foto by Doudleban)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20630.jpg
                                  Sobota 25. října 2008 ve 21:05® doktor.fiSh
                                  doktor.fiSh
                                  Datum lovu: dnes | Revír: Nitrica č.1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes sa darilo !:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20628.jpg
                                    Sobota 25. října 2008 ve 20:36® LaMa
                                    LaMa
                                    Datum lovu: 25.10.2008 | Způsob lovu: Muškaření

dnesni navsteva pstruhovky dopadla o mnoho lepe nez minule…:-D tentokrate uz bez urazu :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20627.jpg
                                      Sobota 25. října 2008 ve 20:14® lucioperce69
                                      lucioperce69
                                      Datum lovu: 25.10. 2008 | Revír: bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Po včerejším úspěchu sem vzal dneska sebou synovce aby si taky nějakýho vytáhnul. Povedlo se ale o proti včerejšku slabota

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20623.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20624.jpg
                                        Sobota 25. října 2008 ve 20:11® lucioperce69
                                        lucioperce69
                                        Datum lovu: minulý týden | Způsob lovu: Přívlač

pár granuláčů i když to nevypadá tak ten můj měl skorem 50

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20622.jpg
                                          Sobota 25. října 2008 v 19:54® ART
                                          ART

Tak dneska navecer jsem se podival k vodě. Její kouzlo jsem objevil až letos najaře a pořád mě překvapuje dneska dva okouni 35cm:-)

Sobota 25. října 2008 v 19:29® shadys
                                            shadys
                                            Revír: jedna zapomenuta lokalita | Způsob lovu: Přívlač

dneska pouze tri stici mladata stene velikosti ale jinak nadherne straveny den na nadhernem reviru bez radobyrybaru:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20619.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20620.jpg
                                              Sobota 25. října 2008 v 19:20® olda
                                              olda
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20618.jpg
                                                Sobota 25. října 2008 v 19:19® olda
                                                olda
                                                Datum lovu: 25,10 | Revír: feedr Labe 4-5

asi 25 cm ale vzácnost

Sobota 25. října 2008 v 18:40® albin
                                                  albin
                                                  Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: třemošenka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno zkouška revíru,kam jezdím zjara na kapry.Candát 50 a větší mi spad.Po dvou hodinách vláčení jsem byl vytlačen nájezdem masajů,kteří v hojném počtu očekávali násadu.Kdy s tímhle už kua někdo něco udělá?

Sobota 25. října 2008 ve 12:59® skwor
                                                    skwor
                                                    Datum lovu: 25.10.

Svatý Petr musí být někde hodně daleko, protože dnešní lov neměl chybu. Byl jsem na úseku řeky, kde jsem ještě nikdy nechytal a stálo to za to. Spadl mi bolen 70+, zahlédl jsem snad největšího tlouště, co jsem kdy viděl a pár fišek se povozilo na prutu. Konkrétně dva okounci, sedm tloušťáků (nej 51cm) a na závěr přišel pod jezem na Californii od Relaxu 60cm bolen. Na prutu 1–7g mě v proudu potahal pěkně. Kamarád zkoušel feeder a plavanou taktéž s úspěchem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20614.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20615.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20616.jpg
                                                      Sobota 25. října 2008 v 10:53® ART
                                                      ART

Dneska zkouška mojí oblíbený řeky. Rybačka byla mizerná spadla mi jedna štika u břehu ale počasí bylo nádherný:-)

Pátek 24. října 2008 v 19:59® lucioperce69
                                                        lucioperce69
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20612.jpg
                                                          Pátek 24. října 2008 v 19:58® lucioperce69
                                                          lucioperce69
                                                          Datum lovu: 24.10. | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní celkem chladný a mlhavý den rozzářila banda 20 pruhovanejch barbarů kolem 30 cm nej 36cm(foto mobil)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20611.jpg
                                                            Pátek 24. října 2008 v 18:50® fish-team-voda
                                                            fish-team-voda

Tak dneska na přívlač…spadli mi dva boleni kolem 70cm a jinak 4 okounci…u vody jsem byl asi 3 hodiny,v té zimě sem dam díl být nechtěl