Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 26. října 2008 ve 20:26® ART
-
Tady posilam ty fotky z minule výpravy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 ve 20:12® Raf
- Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: tůně Labe | Způsob lovu: Přívlač
Předem mého záznamu bych rád upozornil, že děvče na fotce není Nikolka
, ale Marie – zatím nejmladší žena za prutem Kajmana. Ještě nikdy jsem neviděl dítě s takovým rybářským tahem na branku, jako má ona, a tak jsem ji a jejího otce vzal za odměnu k tůním v labských lužních lesích. Po roce jsem tam v mlze jako mlíko a vodě čisté jako křišťál pomáčel vláčecí nástrahy. Štiky moc nežraly a s okounama to bylo jen o něco málo lepší. Podstatné je ale to, že tam stále jsou a brzy na ně vyrazíme znova..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 v 19:24® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska feederovacka v podani mini usteckeho srazu chytejaku na labi. Kazdej pochytal nejaky ryby, nekdo vic, nekdo min a plno si taky chytlo krasnou parmu.Dodavam svou 67.Holt se asi letos nad 70 nedostanu :P
vic na foru mini sraz na Labi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 v 17:50® inspo
- Datum lovu: 26.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhé době jsem byl dnes na chvilku zase u vody. Voda byla neskutečně čistá. Vyzkoušel jsem snad vše možné, ale o šupinu jsem nezavadil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 v 17:23® EDYS
-
Dneska poprve na feedru..pocasi super az na ten studeny vitr..ryba zadna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 ve 12:17® Leonardo
- Datum lovu: 25.10. | Revír: Jevišovka 2A | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera ve Vyrovicích brali pěkně ryby
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. října 2008 v 8:58® fish-team-voda
- Datum lovu: 25.10 | Revír: 441020,přívlač
Něco jsme pochytali ae asi 80–90cm bolen utekl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 21:27® paccco
- Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska to celkem šlo. 3 štičky + 3 candátci.
Candát se mi podařil po hodně dlouhém půstu
Chytáno od 15.00 do 20.00 hod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 21:08® Kuba
- Datum lovu: 25.10.2008
Dopoledne jsme byli s Doudlebanem zavláčet na Malši. Chytali jsme hlavně na smáčky a oba jsme měli po jedné štičce a několika okounech. Odpoledne jsme vyrazili s mušáky na pstruhovku. Já jsem chytil 6 potočáků a 1 lipana, Doudleban 11 lipanů. (foto by Doudleban)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 21:05® doktor.fiSh
- Datum lovu: dnes | Revír: Nitrica č.1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes sa darilo !:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 20:36® LaMa
- Datum lovu: 25.10.2008 | Způsob lovu: Muškaření
dnesni navsteva pstruhovky dopadla o mnoho lepe nez minule…
tentokrate uz bez urazu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 20:14® lucioperce69
- Datum lovu: 25.10. 2008 | Revír: bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Po včerejším úspěchu sem vzal dneska sebou synovce aby si taky nějakýho vytáhnul. Povedlo se ale o proti včerejšku slabota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 20:11® lucioperce69
- Datum lovu: minulý týden | Způsob lovu: Přívlač
pár granuláčů i když to nevypadá tak ten můj měl skorem 50
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 v 19:54® ART
-
Tak dneska navecer jsem se podival k vodě. Její kouzlo jsem objevil až letos najaře a pořád mě překvapuje dneska dva okouni 35cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 v 19:29® shadys
- Revír: jedna zapomenuta lokalita | Způsob lovu: Přívlač
dneska pouze tri stici mladata stene velikosti ale jinak nadherne straveny den na nadhernem reviru bez radobyrybaru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 v 19:20® olda
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 25. října 2008 v 19:19® olda
- Datum lovu: 25,10 | Revír: feedr Labe 4-5
asi 25 cm ale vzácnost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 v 18:40® albin
- Datum lovu: 25.10.2008 | Revír: třemošenka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno zkouška revíru,kam jezdím zjara na kapry.Candát 50 a větší mi spad.Po dvou hodinách vláčení jsem byl vytlačen nájezdem masajů,kteří v hojném počtu očekávali násadu.Kdy s tímhle už kua někdo něco udělá?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 ve 12:59® skwor
- Datum lovu: 25.10.
Svatý Petr musí být někde hodně daleko, protože dnešní lov neměl chybu. Byl jsem na úseku řeky, kde jsem ještě nikdy nechytal a stálo to za to. Spadl mi bolen 70+, zahlédl jsem snad největšího tlouště, co jsem kdy viděl a pár fišek se povozilo na prutu. Konkrétně dva okounci, sedm tloušťáků (nej 51cm) a na závěr přišel pod jezem na Californii od Relaxu 60cm bolen. Na prutu 1–7g mě v proudu potahal pěkně. Kamarád zkoušel feeder a plavanou taktéž s úspěchem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. října 2008 v 10:53® ART
-
Dneska zkouška mojí oblíbený řeky. Rybačka byla mizerná spadla mi jedna štika u břehu ale počasí bylo nádherný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. října 2008 v 19:59® lucioperce69
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 24. října 2008 v 19:58® lucioperce69
- Datum lovu: 24.10. | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní celkem chladný a mlhavý den rozzářila banda 20 pruhovanejch barbarů kolem 30 cm nej 36cm(foto mobil)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. října 2008 v 18:50® fish-team-voda
-
Tak dneska na přívlač…spadli mi dva boleni kolem 70cm a jinak 4 okounci…u vody jsem byl asi 3 hodiny,v té zimě sem dam díl být nechtěl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. října 2008 v 18:28® paccco
- Datum lovu: 24.10.2008 | Revír: Sázava
Dneska odpoledne opět na dravcích. Chyceni 3 štičky ,vše okolo 50 cm. Jinak vítr a kosa, jen ten bílej hnus tomu chybí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. října 2008 ve 22:05® cormoran
- Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
Pác zubáčků z večerního vláčení…:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. října 2008 ve 20:06® paccco
- Datum lovu: 23.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska dopoledne jedna kudla a jedna lepší to ukousla. Vše na plavanou na živou, na dno na mrtvou opět nic.
Jinak zima a déšť, že jsem byl zmrzlej jako sibiřský h…o!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. října 2008 v 19:11® foks01
-
takovej normální podvečer
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. října 2008 v 18:21® Scanix
- Datum lovu: 22.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera navečer jsem si vyšel na cca hoďku na poměrně opomíjený revír v naději, že příjemně překvapí a nestalo se tak. Chyceni 2 okouni okolo 30 a jedna kudla cca 40. Když předtím mi to ta samá či jiná ukousla asi o 5m vedlu. Ve vodě spousta listí, kdy jsem 2 záběry nezužitkoval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. října 2008 v 17:36® martin.pilsen
- Revír: Mže1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na Mži ve skvrňanech při vláčení woba 12cm na štiku, chycen pstruh p. 42 cm samozřejmě vrácen zpět… jinak 3 okouni… zítra vyrážím opět ale tentokrát s mouchou poškádlit nějakého toho lipana..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. října 2008 ve 4:52® sgt.mooody
-
V čera sme s kamarádem vyrazili na večer prohnat pár kapříků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.