Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.416 příspěvků, z toho 18416 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 23. října 2008 v 19:11® foks01
foks01

takovej normální podvečer

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20588.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20589.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 23. října 2008 v 18:21® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 22.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera navečer jsem si vyšel na cca hoďku na poměrně opomíjený revír v naději, že příjemně překvapí a nestalo se tak. Chyceni 2 okouni okolo 30 a jedna kudla cca 40. Když předtím mi to ta samá či jiná ukousla asi o 5m vedlu. Ve vodě spousta listí, kdy jsem 2 záběry nezužitkoval.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20586.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20587.jpg
      Čtvrtek 23. října 2008 v 17:36® martin.pilsen
      Revír: Mže1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na Mži ve skvrňanech při vláčení woba 12cm na štiku, chycen pstruh p. 42 cm samozřejmě vrácen zpět… jinak 3 okouni… zítra vyrážím opět ale tentokrát s mouchou poškádlit nějakého toho lipana..

Čtvrtek 23. října 2008 ve 4:52® sgt.mooody

V čera sme s kamarádem vyrazili na večer prohnat pár kapříků.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20580.jpg
          Středa 22. října 2008 ve 21:41® BlueShark
          BlueShark
          Datum lovu: 21.10.2008 | Revír: Labe 441022 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak vcera parma 63cm na ouklej malou cca 8cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20577.jpg
            Středa 22. října 2008 ve 21:13® LaMa
            LaMa

Dnesni navsteva pstruhovky nedopadla podle mych predstav … :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20575.jpg
              Středa 22. října 2008 v 19:02® paccco
              paccco
              Datum lovu: 20.10-22.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Tak opět tři dny na Lipně na dravcích-opět ani záběr!!!8-( Tento revír je pro mě zřejmě zakletý…:-D

Středa 22. října 2008 v 18:01® Robur
                Robur
                Datum lovu: dnes | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač

voda se velmi vyčistila, jinak ani okounek po tom nevyjel, ale vláčel jsem větší nástrahy, ale i tak. Prochytal jsem dva fleky a hajdy domů.

Středa 22. října 2008 v 17:44® LojzaRybka
                  LojzaRybka
                  Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření

dnes po práci hoďka u vody,potom začalo lejt jako blázen,ale úlovky byli:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20567.jpg
                    Úterý 21. října 2008 ve 20:22® LojzaRybka
                    LojzaRybka
                    Způsob lovu: Přívlač

dnešní vláčka na nechrankách,uloven pouze jedem bolínek,ale bylo moc hezky:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20561.jpg
                      Úterý 21. října 2008 v 18:52® Salmo
                      Salmo
                      Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: řeka Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

V neděli mi počasí nedalo tak jsem se vypravil zavláčet a povedla se tahle krasavice – 77 cm.Já jsu tak šťastné !!!!! :-D :-) :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20547.jpg
                        Pondělí 20. října 2008 v 19:39® doktor.fiSh
                        doktor.fiSh
                        Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes nič moc, ale skončilo to aspoň takto ! pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20546.jpg
                          Pondělí 20. října 2008 v 19:23® Sander
                          Sander
                          Datum lovu: 20.10.2008

Dnes žehlírna lipanů a potočáků. Ven se podívalo asi 35 ryb, sbíralo to uplně všude…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20544.jpg
                            Pondělí 20. října 2008 v 19:02® foks01
                            foks01

dnes okouní 10 minutovka.tak jak se najednou objevili tak uplně stejně zmizeli.na fotce 33 ..né a né zvednout tu hřbetní ploutev

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20542.jpg
                              Pondělí 20. října 2008 v 18:45® LojzaRybka
                              LojzaRybka

dnes plavajda s mlaďasem,on 12 tlouštíků já jen jednoho,musel jsem ho překecat aby mě to pujčil,byl jsem jen jako napichovač žížal a sundavač ryb:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20541.jpg
                                Pondělí 20. října 2008 v 17:11® Holajz2
                                Datum lovu: minulej týden | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření

Byli jsme s Bohušem zkusit lipánky. Nebylo to tak dobrý jako týden před tím, ale něco se pochytalo, největší lipan cca 36cm. Jo a pak jsem si říkal, jestli jsem radši neměl jít na houby! :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20539.jpg
                                  Pondělí 20. října 2008 ve 4:20® sgt.mooody

A ještě jeden karásek ze soboty,40cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20533.jpg
                                    Pondělí 20. října 2008 ve 2:27® sgt.mooody

Tak včera jsem viděl na rybníku jak lovila štika jak vsteklá:-) Tak jsem jí šel odpoledne skusit,hodil jsem to na těžko přesně tam jak lovila.A ani sem nestich nandat policajta a už tam byla:-) Návezec jsem měl se starou dobrou 0,40 vlascem a všechno šlo jak na drátkách:-) Měla 91cm a plavala dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20531.jpg
                                      Neděle 19. října 2008 ve 21:41® lucioperce69
                                      lucioperce69
                                      Datum lovu: 18.10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

A večer chutnalo i mníkům jak psal cormoran

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20527.jpg
                                        Neděle 19. října 2008 ve 21:35® lucioperce69
                                        lucioperce69
                                        Datum lovu: posledních 14 dní | Revír: všude možně | Způsob lovu: Přívlač

Okounům poslední dny začalo chutnat

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20524.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20525.jpg
                                          Neděle 19. října 2008 ve 21:06® Piranha
                                          Piranha

Dneska s tim vopicakem co chodil doskoly po vetru ale jen do zakladky páč vic nema (dole podemnou), na feederovacce.Parmy sly krasne a na 12ku to byl mejdan.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20522.jpg
                                            Neděle 19. října 2008 ve 20:51® monaster
                                            monaster
                                            Datum lovu: 19.10.08 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

dneska s ošklivýma kámošema na krásnejch rybách ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20520.jpg
                                              Neděle 19. října 2008 ve 20:39® Berty
                                              Berty
                                              Datum lovu: 14.10. | Revír: kousek za Prahou | Způsob lovu: Kaprařina

Konečně první kapr na boili:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20519.jpg
                                                Neděle 19. října 2008 v 19:29® foks01
                                                foks01

víkendová vláčka snad nejhorší za sezonu tak aspon neco od vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20517.jpg
                                                  Neděle 19. října 2008 v 18:56® jarda21
                                                  jarda21
                                                  Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Přívlač

První pořádný úspěch, 68 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20516.jpg
                                                    Neděle 19. října 2008 v 18:35® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 19.10.2008

Konečně jedna za světla.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20515.jpg
                                                      Neděle 19. října 2008 v 18:21® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka
                                                      Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

docela dobrá chytačka,byli jsme s kámošema zavláčet a povedlo se pár duháčků a jeden potočáček,nic nemělo přes 30cm:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20514.jpg
                                                        Neděle 19. října 2008 v 17:50® Robur
                                                        Robur
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: Hrotovice | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem rybník obklíčili 3 vláčkaři a ještě jeden cizí. Krom mraku kaprařů se kolegovi 3*okulila cca 70ka štika, ale nedobrala to. Jinak zero. Pak jsem si řekli, že zkusíme něco jiného. Vybral jsem dle atalsu revírů rybník Kordula u Rouchovan. KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá. Jinak příhoda, v H. jsem to hodil u jednoho kapraře na strom u břehu. Prostě nához kolem břehu a tak ve vdálenosti 5m jsem to pověsil na akát. Tak jsem ho poprosil, zda by mně nepřitáhl prut. Kolega řekl, že nemá čas. Jsem mu řek, že vidím, že se chystá nahodit, že si počkám. Stejně řekl, že nebude mít čas, že chytá. No tak jsem si pomohl sám, když jsem se vrátil, tak se jako tvářil, že by už pomohl, ale…už má nálepklu a je na netu.

Neděle 19. října 2008 v 16:34® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledni hodka u vody s jemnym nacinim prinesla 11 tloustu, 3 jeseny a 1 ukouslou stiku. Prijemna chvilka, kdy ryby reagovaly temer na hod. Ackoliv to velikostne nebyli obri, pekne jsem si zalapal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20511.jpg
                                                            Neděle 19. října 2008 v 15:59® farnas
                                                            farnas

dneska na labi chytli se 3 cejny dve lopaty a jeden krasnej skalak.bohuzel jednomu se trochu rozthrhla čuna ale byl v poradku, Vse Pusteno.Hezkej den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20508.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20510.jpg