Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. října 2008 v 1:27® sgt.mooody

Tak včera jsem viděl na rybníku jak lovila štika jak vsteklá:-) Tak jsem jí šel odpoledne skusit,hodil jsem to na těžko přesně tam jak lovila.A ani sem nestich nandat policajta a už tam byla:-) Návezec jsem měl se starou dobrou 0,40 vlascem a všechno šlo jak na drátkách:-) Měla 91cm a plavala dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20531.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 19. října 2008 ve 20:41® lucioperce69
    lucioperce69
    Datum lovu: 18.10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

A večer chutnalo i mníkům jak psal cormoran

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20527.jpg
      Neděle 19. října 2008 ve 20:35® lucioperce69
      lucioperce69
      Datum lovu: posledních 14 dní | Revír: všude možně | Způsob lovu: Přívlač

Okounům poslední dny začalo chutnat

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20524.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20525.jpg
        Neděle 19. října 2008 ve 20:06® Piranha
        Piranha

Dneska s tim vopicakem co chodil doskoly po vetru ale jen do zakladky páč vic nema (dole podemnou), na feederovacce.Parmy sly krasne a na 12ku to byl mejdan.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20522.jpg
          Neděle 19. října 2008 v 19:51® monaster
          monaster
          Datum lovu: 19.10.08 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

dneska s ošklivýma kámošema na krásnejch rybách ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20520.jpg
            Neděle 19. října 2008 v 19:39® Berty
            Berty
            Datum lovu: 14.10. | Revír: kousek za Prahou | Způsob lovu: Kaprařina

Konečně první kapr na boili:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20519.jpg
              Neděle 19. října 2008 v 18:29® foks01
              foks01

víkendová vláčka snad nejhorší za sezonu tak aspon neco od vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20517.jpg
                Neděle 19. října 2008 v 17:56® jarda21
                jarda21
                Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Přívlač

První pořádný úspěch, 68 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20516.jpg
                  Neděle 19. října 2008 v 17:35® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 19.10.2008

Konečně jedna za světla.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20515.jpg
                    Neděle 19. října 2008 v 17:21® LojzaRybka
                    LojzaRybka
                    Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

docela dobrá chytačka,byli jsme s kámošema zavláčet a povedlo se pár duháčků a jeden potočáček,nic nemělo přes 30cm:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20514.jpg
                      Neděle 19. října 2008 v 16:50® Robur
                      Robur
                      Datum lovu: dnes | Revír: Hrotovice | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem rybník obklíčili 3 vláčkaři a ještě jeden cizí. Krom mraku kaprařů se kolegovi 3*okulila cca 70ka štika, ale nedobrala to. Jinak zero. Pak jsem si řekli, že zkusíme něco jiného. Vybral jsem dle atalsu revírů rybník Kordula u Rouchovan. KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá. Jinak příhoda, v H. jsem to hodil u jednoho kapraře na strom u břehu. Prostě nához kolem břehu a tak ve vdálenosti 5m jsem to pověsil na akát. Tak jsem ho poprosil, zda by mně nepřitáhl prut. Kolega řekl, že nemá čas. Jsem mu řek, že vidím, že se chystá nahodit, že si počkám. Stejně řekl, že nebude mít čas, že chytá. No tak jsem si pomohl sám, když jsem se vrátil, tak se jako tvářil, že by už pomohl, ale…už má nálepklu a je na netu.

Neděle 19. října 2008 v 15:34® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledni hodka u vody s jemnym nacinim prinesla 11 tloustu, 3 jeseny a 1 ukouslou stiku. Prijemna chvilka, kdy ryby reagovaly temer na hod. Ackoliv to velikostne nebyli obri, pekne jsem si zalapal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20511.jpg
                          Neděle 19. října 2008 ve 14:59® farnas
                          farnas

dneska na labi chytli se 3 cejny dve lopaty a jeden krasnej skalak.bohuzel jednomu se trochu rozthrhla čuna ale byl v poradku, Vse Pusteno.Hezkej den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20508.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20510.jpg
                            Neděle 19. října 2008 ve 14:19® cormoran
                            cormoran
                            Datum lovu: 18. 10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Cca po měsíci na mníkách. Za to, že jsme je delší dobu netrápili, se nám odměnili větší velikostí, než na kterou jsme byli zvyklí. Celkem cca 15 záběrů, z toho 10 kousků venku…:-)

4 oběti našich agresivních blesků

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20507.jpg
                              Sobota 18. října 2008 ve 21:09® monaster
                              monaster
                              Datum lovu: 18.10.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

zlatej hřeb večera

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20505.jpg
                                Sobota 18. října 2008 v 19:24® Sander
                                Sander
                                Datum lovu: 18.10.2008

Opět půl hodiny bez záběru a pak ryby na obou prutech současně. Snad plavou v hejnu či co. Poté následoval ještě o kus delší mník a jel jsem dom.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20504.jpg
                                  Sobota 18. října 2008 v 18:28® paccco
                                  paccco
                                  Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem odpoledne zašel na řeku s vidinou nějakého dravce na vláčku. A to jsem neměl dělat!:-D Voda plná lupení a taky pěkně studená!:-( Výsledkem je čistokrevná 0!!!

Sobota 18. října 2008 v 16:36® Kublaj
                                    Kublaj
                                    Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na oblíbené řece přinesla tohoto krasavce a tři menší, takže spokojenost pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20503.jpg
                                      Sobota 18. října 2008 v 15:43® Leonardo
                                      Leonardo
                                      Datum lovu: dneska | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vláčka dopadla opět stejně jako včera8-( zase nebraly ty potvory šupinatý:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20502.jpg
                                        Sobota 18. října 2008 v 15:07® Piranha
                                        Piranha
                                        Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska super slunnej den a ryby kousaly jako pominuty.cca 50 ryb na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20501.jpg
                                          Sobota 18. října 2008 ve 12:50® Scanix
                                          Scanix
                                          Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni poledni cca 2h vychazka na reku prinesla 8 tloustu (nej 51) a 1 bolinka. Ryby jsem musel premlouvat, ale neco se nechalo premluvit, nastrahou dne byl Glass Shad Rap :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20498.jpg
                                            Sobota 18. října 2008 v 11:46profil byl smazán

Dnes na rybach od 6 hodinek rano v Modlanech,jak rika paccco zima ze se to pomalu ani nedalo zvladnout..A za cely den ani zaber..Rano na nic celkem..

Sobota 18. října 2008 v 11:13® paccco
                                              paccco
                                              Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska celé dopoledne opět pokus o nějakého dravce. Chyceno 5 ks okouna a 3 ks štička.Chytáno na rybičku.Zima jako v Ruským filmu :-D . Teploměr ráno ukazoval
                                              0 °C!!. :-O

Pátek 17. října 2008 v 19:22® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 17.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lehce destiva 1.5h u vody prinesla 2 boleny a 7 tloustu. Ryby zpocatku braly dobre a chutnaly jim – jak jinak – nez Shad Rapy, prvni ryba dne byl bojovny bolen 69. Svou oblibenou nastrahu jsem nakonec utrhl a tak jsem gumoval a ejlhle, pri setmeni si vsimli tloustaci i gum a zakoncil jsem lov tloustem 51.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20495.jpg
                                                  Pátek 17. října 2008 v 18:46® Leonardo
                                                  Leonardo
                                                  Datum lovu: dneska | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska zase přívlač na Dyji a opět čistá nula8-( už nevím co těm rybám předhodit aby braly:-|

Čtvrtek 16. října 2008 ve 21:08® shadys
                                                    shadys

dnesni rani vlacka se moz nezdarila kolega stihle a ja sem 2× za sebou nezasek zrejme taky stihle a ne a ne to dobrat:-D

Čtvrtek 16. října 2008 v 19:01® doktor.fiSh
                                                      doktor.fiSh
                                                      Datum lovu: Dnes, 16.oktober | Revír: VN Partizánske | Způsob lovu: Přívlač

Po dlhšom čase konečne pri vode, podarila sa jedna kudla na kopyto relax 5cm, malá, ale potešila :-1

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20488.jpg
                                                        Čtvrtek 16. října 2008 v 9:45® paccco
                                                        paccco
                                                        Datum lovu: 16.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska ráno jsem nejprve pěkně zmoknul, pak jsem přišel o candáta hodně přes 70 cm…:-93; Jelikož jsem chytal bez lanka 3 štiky mi to ukously a na závěr jsem přece jednu zdolal. 66 cm a měla smůlu, jela se mnou domů…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20487.jpg
                                                          Středa 15. října 2008 v 18:47® paccco
                                                          paccco
                                                          Datum lovu: 13.10-15.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Tři vycházky za dravci-bída z nouzí. Dva večery chytáno na rybičky,absolutně bez záběru. Dnešní dopoledne ve znamení vláčky a Svatý Petr se dneska vyznamenal-bolen cca.45 cm.:-D .Na Lipně pouze jenom zklamání a to několikrát za sebou…:-( .Příští týden bude pokračování.....

Středa 15. října 2008 v 18:25® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 15.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Cca 1.5h vychazka k rece prinesla 8 tloustu, nej 52, pricemz ryba hodne blizko k 60 se mi vypla u nohou :-(( Par dalsich se nepodarilo zaseknou nebo se vypli do nekolika sekund. Vse na woblery 9 a 7cm, mensi nechteli. Po presbrojeni na gumy se povedli 4 okouni shodne cca 25.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20485.jpg