Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 22. října 2008 ve 21:41® BlueShark
BlueShark
Datum lovu: 21.10.2008 | Revír: Labe 441022 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená

Tak vcera parma 63cm na ouklej malou cca 8cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20577.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 22. října 2008 ve 21:13® LaMa
    LaMa

Dnesni navsteva pstruhovky nedopadla podle mych predstav … :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20574.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20575.jpg
      Středa 22. října 2008 v 19:02® paccco
      paccco
      Datum lovu: 20.10-22.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Tak opět tři dny na Lipně na dravcích-opět ani záběr!!!8-( Tento revír je pro mě zřejmě zakletý…:-D

Středa 22. října 2008 v 18:01® Robur
        Robur
        Datum lovu: dnes | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač

voda se velmi vyčistila, jinak ani okounek po tom nevyjel, ale vláčel jsem větší nástrahy, ale i tak. Prochytal jsem dva fleky a hajdy domů.

Středa 22. října 2008 v 17:44® LojzaRybka
          LojzaRybka
          Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření

dnes po práci hoďka u vody,potom začalo lejt jako blázen,ale úlovky byli:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20567.jpg
            Úterý 21. října 2008 ve 20:22® LojzaRybka
            LojzaRybka
            Způsob lovu: Přívlač

dnešní vláčka na nechrankách,uloven pouze jedem bolínek,ale bylo moc hezky:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20560.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20561.jpg
              Úterý 21. října 2008 v 18:52® Salmo
              Salmo
              Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: řeka Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

V neděli mi počasí nedalo tak jsem se vypravil zavláčet a povedla se tahle krasavice – 77 cm.Já jsu tak šťastné !!!!! :-D :-) :-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20547.jpg
                Pondělí 20. října 2008 v 19:39® doktor.fiSh
                doktor.fiSh
                Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes nič moc, ale skončilo to aspoň takto ! pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20546.jpg
                  Pondělí 20. října 2008 v 19:23® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 20.10.2008

Dnes žehlírna lipanů a potočáků. Ven se podívalo asi 35 ryb, sbíralo to uplně všude…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20544.jpg
                    Pondělí 20. října 2008 v 19:02® foks01
                    foks01

dnes okouní 10 minutovka.tak jak se najednou objevili tak uplně stejně zmizeli.na fotce 33 ..né a né zvednout tu hřbetní ploutev

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20542.jpg
                      Pondělí 20. října 2008 v 18:45® LojzaRybka
                      LojzaRybka

dnes plavajda s mlaďasem,on 12 tlouštíků já jen jednoho,musel jsem ho překecat aby mě to pujčil,byl jsem jen jako napichovač žížal a sundavač ryb:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20541.jpg
                        Pondělí 20. října 2008 v 17:11® Holajz2
                        Datum lovu: minulej týden | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření

Byli jsme s Bohušem zkusit lipánky. Nebylo to tak dobrý jako týden před tím, ale něco se pochytalo, největší lipan cca 36cm. Jo a pak jsem si říkal, jestli jsem radši neměl jít na houby! :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20537.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20538.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20539.jpg
                          Pondělí 20. října 2008 ve 4:20® sgt.mooody

A ještě jeden karásek ze soboty,40cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20532.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20533.jpg
                            Pondělí 20. října 2008 ve 2:27® sgt.mooody

Tak včera jsem viděl na rybníku jak lovila štika jak vsteklá:-) Tak jsem jí šel odpoledne skusit,hodil jsem to na těžko přesně tam jak lovila.A ani sem nestich nandat policajta a už tam byla:-) Návezec jsem měl se starou dobrou 0,40 vlascem a všechno šlo jak na drátkách:-) Měla 91cm a plavala dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20529.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20530.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20531.jpg
                              Neděle 19. října 2008 ve 21:41® lucioperce69
                              lucioperce69
                              Datum lovu: 18.10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

A večer chutnalo i mníkům jak psal cormoran

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20527.jpg
                                Neděle 19. října 2008 ve 21:35® lucioperce69
                                lucioperce69
                                Datum lovu: posledních 14 dní | Revír: všude možně | Způsob lovu: Přívlač

Okounům poslední dny začalo chutnat

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20523.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20524.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20525.jpg
                                  Neděle 19. října 2008 ve 21:06® Piranha
                                  Piranha

Dneska s tim vopicakem co chodil doskoly po vetru ale jen do zakladky páč vic nema (dole podemnou), na feederovacce.Parmy sly krasne a na 12ku to byl mejdan.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20521.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20522.jpg
                                    Neděle 19. října 2008 ve 20:51® monaster
                                    monaster
                                    Datum lovu: 19.10.08 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder

dneska s ošklivýma kámošema na krásnejch rybách ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20520.jpg
                                      Neděle 19. října 2008 ve 20:39® Berty
                                      Berty
                                      Datum lovu: 14.10. | Revír: kousek za Prahou | Způsob lovu: Kaprařina

Konečně první kapr na boili:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20519.jpg
                                        Neděle 19. října 2008 v 19:29® foks01
                                        foks01

víkendová vláčka snad nejhorší za sezonu tak aspon neco od vody

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20517.jpg
                                          Neděle 19. října 2008 v 18:56® jarda21
                                          jarda21
                                          Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Přívlač

První pořádný úspěch, 68 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20516.jpg
                                            Neděle 19. října 2008 v 18:35® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 19.10.2008

Konečně jedna za světla.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20515.jpg
                                              Neděle 19. října 2008 v 18:21® LojzaRybka
                                              LojzaRybka
                                              Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

docela dobrá chytačka,byli jsme s kámošema zavláčet a povedlo se pár duháčků a jeden potočáček,nic nemělo přes 30cm:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20514.jpg
                                                Neděle 19. října 2008 v 17:50® Robur
                                                Robur
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Hrotovice | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem rybník obklíčili 3 vláčkaři a ještě jeden cizí. Krom mraku kaprařů se kolegovi 3*okulila cca 70ka štika, ale nedobrala to. Jinak zero. Pak jsem si řekli, že zkusíme něco jiného. Vybral jsem dle atalsu revírů rybník Kordula u Rouchovan. KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá. Jinak příhoda, v H. jsem to hodil u jednoho kapraře na strom u břehu. Prostě nához kolem břehu a tak ve vdálenosti 5m jsem to pověsil na akát. Tak jsem ho poprosil, zda by mně nepřitáhl prut. Kolega řekl, že nemá čas. Jsem mu řek, že vidím, že se chystá nahodit, že si počkám. Stejně řekl, že nebude mít čas, že chytá. No tak jsem si pomohl sám, když jsem se vrátil, tak se jako tvářil, že by už pomohl, ale…už má nálepklu a je na netu.

Neděle 19. října 2008 v 16:34® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledni hodka u vody s jemnym nacinim prinesla 11 tloustu, 3 jeseny a 1 ukouslou stiku. Prijemna chvilka, kdy ryby reagovaly temer na hod. Ackoliv to velikostne nebyli obri, pekne jsem si zalapal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20511.jpg
                                                    Neděle 19. října 2008 v 15:59® farnas
                                                    farnas

dneska na labi chytli se 3 cejny dve lopaty a jeden krasnej skalak.bohuzel jednomu se trochu rozthrhla čuna ale byl v poradku, Vse Pusteno.Hezkej den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20508.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20510.jpg
                                                      Neděle 19. října 2008 v 15:19® cormoran
                                                      cormoran
                                                      Datum lovu: 18. 10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Cca po měsíci na mníkách. Za to, že jsme je delší dobu netrápili, se nám odměnili větší velikostí, než na kterou jsme byli zvyklí. Celkem cca 15 záběrů, z toho 10 kousků venku…:-)

4 oběti našich agresivních blesků

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20507.jpg
                                                        Sobota 18. října 2008 ve 22:09® monaster
                                                        monaster
                                                        Datum lovu: 18.10.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

zlatej hřeb večera

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20505.jpg
                                                          Sobota 18. října 2008 ve 20:24® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 18.10.2008

Opět půl hodiny bez záběru a pak ryby na obou prutech současně. Snad plavou v hejnu či co. Poté následoval ještě o kus delší mník a jel jsem dom.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20504.jpg
                                                            Sobota 18. října 2008 v 19:28® paccco
                                                            paccco
                                                            Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem odpoledne zašel na řeku s vidinou nějakého dravce na vláčku. A to jsem neměl dělat!:-D Voda plná lupení a taky pěkně studená!:-( Výsledkem je čistokrevná 0!!!