Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 22. října 2008 ve 21:41® BlueShark
- Datum lovu: 21.10.2008 | Revír: Labe 441022 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak vcera parma 63cm na ouklej malou cca 8cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. října 2008 ve 21:13® LaMa
-
Dnesni navsteva pstruhovky nedopadla podle mych predstav …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. října 2008 v 19:02® paccco
- Datum lovu: 20.10-22.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená
Tak opět tři dny na Lipně na dravcích-opět ani záběr!!!
Tento revír je pro mě zřejmě zakletý…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. října 2008 v 18:01® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač
voda se velmi vyčistila, jinak ani okounek po tom nevyjel, ale vláčel jsem větší nástrahy, ale i tak. Prochytal jsem dva fleky a hajdy domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. října 2008 v 17:44® LojzaRybka
- Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření
dnes po práci hoďka u vody,potom začalo lejt jako blázen,ale úlovky byli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. října 2008 ve 20:22® LojzaRybka
- Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčka na nechrankách,uloven pouze jedem bolínek,ale bylo moc hezky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. října 2008 v 18:52® Salmo
- Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: řeka Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
V neděli mi počasí nedalo tak jsem se vypravil zavláčet a povedla se tahle krasavice – 77 cm.Já jsu tak šťastné !!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 v 19:39® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes nič moc, ale skončilo to aspoň takto !
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 v 19:23® Sander
- Datum lovu: 20.10.2008
Dnes žehlírna lipanů a potočáků. Ven se podívalo asi 35 ryb, sbíralo to uplně všude…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 v 19:02® foks01
-
dnes okouní 10 minutovka.tak jak se najednou objevili tak uplně stejně zmizeli.na fotce 33 ..né a né zvednout tu hřbetní ploutev
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 v 18:45® LojzaRybka
-
dnes plavajda s mlaďasem,on 12 tlouštíků já jen jednoho,musel jsem ho překecat aby mě to pujčil,byl jsem jen jako napichovač žížal a sundavač ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 v 17:11® Holajz2
- Datum lovu: minulej týden | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření
Byli jsme s Bohušem zkusit lipánky. Nebylo to tak dobrý jako týden před tím, ale něco se pochytalo, největší lipan cca 36cm. Jo a pak jsem si říkal, jestli jsem radši neměl jít na houby!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 ve 4:20® sgt.mooody
-
A ještě jeden karásek ze soboty,40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. října 2008 ve 2:27® sgt.mooody
-
Tak včera jsem viděl na rybníku jak lovila štika jak vsteklá
Tak jsem jí šel odpoledne skusit,hodil jsem to na těžko přesně tam jak lovila.A ani sem nestich nandat policajta a už tam byla
Návezec jsem měl se starou dobrou 0,40 vlascem a všechno šlo jak na drátkách
Měla 91cm a plavala dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 ve 21:41® lucioperce69
- Datum lovu: 18.10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
A večer chutnalo i mníkům jak psal cormoran
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 ve 21:35® lucioperce69
- Datum lovu: posledních 14 dní | Revír: všude možně | Způsob lovu: Přívlač
Okounům poslední dny začalo chutnat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 ve 21:06® Piranha
-
Dneska s tim vopicakem co chodil doskoly po vetru ale jen do zakladky páč vic nema (dole podemnou), na feederovacce.Parmy sly krasne a na 12ku to byl mejdan.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 ve 20:51® monaster
- Datum lovu: 19.10.08 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Feeder
dneska s ošklivýma kámošema na krásnejch rybách
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 ve 20:39® Berty
- Datum lovu: 14.10. | Revír: kousek za Prahou | Způsob lovu: Kaprařina
Konečně první kapr na boili:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 19:29® foks01
-
víkendová vláčka snad nejhorší za sezonu tak aspon neco od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 18:56® jarda21
- Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Tovačov | Způsob lovu: Přívlač
První pořádný úspěch, 68 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 18:35® Sander
- Datum lovu: 19.10.2008
Konečně jedna za světla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 18:21® LojzaRybka
- Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač
docela dobrá chytačka,byli jsme s kámošema zavláčet a povedlo se pár duháčků a jeden potočáček,nic nemělo přes 30cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 17:50® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Hrotovice | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem rybník obklíčili 3 vláčkaři a ještě jeden cizí. Krom mraku kaprařů se kolegovi 3*okulila cca 70ka štika, ale nedobrala to. Jinak zero. Pak jsem si řekli, že zkusíme něco jiného. Vybral jsem dle atalsu revírů rybník Kordula u Rouchovan. KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá. Jinak příhoda, v H. jsem to hodil u jednoho kapraře na strom u břehu. Prostě nához kolem břehu a tak ve vdálenosti 5m jsem to pověsil na akát. Tak jsem ho poprosil, zda by mně nepřitáhl prut. Kolega řekl, že nemá čas. Jsem mu řek, že vidím, že se chystá nahodit, že si počkám. Stejně řekl, že nebude mít čas, že chytá. No tak jsem si pomohl sám, když jsem se vrátil, tak se jako tvářil, že by už pomohl, ale…už má nálepklu a je na netu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 16:34® Scanix
- Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledni hodka u vody s jemnym nacinim prinesla 11 tloustu, 3 jeseny a 1 ukouslou stiku. Prijemna chvilka, kdy ryby reagovaly temer na hod. Ackoliv to velikostne nebyli obri, pekne jsem si zalapal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 15:59® farnas
-
dneska na labi chytli se 3 cejny dve lopaty a jeden krasnej skalak.bohuzel jednomu se trochu rozthrhla čuna ale byl v poradku, Vse Pusteno.Hezkej den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 15:19® cormoran
- Datum lovu: 18. 10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Cca po měsíci na mníkách. Za to, že jsme je delší dobu netrápili, se nám odměnili větší velikostí, než na kterou jsme byli zvyklí. Celkem cca 15 záběrů, z toho 10 kousků venku…
4 oběti našich agresivních blesků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 22:09® monaster
- Datum lovu: 18.10.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
zlatej hřeb večera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 20:24® Sander
- Datum lovu: 18.10.2008
Opět půl hodiny bez záběru a pak ryby na obou prutech současně. Snad plavou v hejnu či co. Poté následoval ještě o kus delší mník a jel jsem dom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 v 19:28® paccco
- Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem odpoledne zašel na řeku s vidinou nějakého dravce na vláčku. A to jsem neměl dělat!
Voda plná lupení a taky pěkně studená!
Výsledkem je čistokrevná 0!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.