Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. října 2008 v 17:50® Robur
Robur
Datum lovu: dnes | Revír: Hrotovice | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem rybník obklíčili 3 vláčkaři a ještě jeden cizí. Krom mraku kaprařů se kolegovi 3*okulila cca 70ka štika, ale nedobrala to. Jinak zero. Pak jsem si řekli, že zkusíme něco jiného. Vybral jsem dle atalsu revírů rybník Kordula u Rouchovan. KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá. Jinak příhoda, v H. jsem to hodil u jednoho kapraře na strom u břehu. Prostě nához kolem břehu a tak ve vdálenosti 5m jsem to pověsil na akát. Tak jsem ho poprosil, zda by mně nepřitáhl prut. Kolega řekl, že nemá čas. Jsem mu řek, že vidím, že se chystá nahodit, že si počkám. Stejně řekl, že nebude mít čas, že chytá. No tak jsem si pomohl sám, když jsem se vrátil, tak se jako tvářil, že by už pomohl, ale…už má nálepklu a je na netu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 19. října 2008 v 16:34® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledni hodka u vody s jemnym nacinim prinesla 11 tloustu, 3 jeseny a 1 ukouslou stiku. Prijemna chvilka, kdy ryby reagovaly temer na hod. Ackoliv to velikostne nebyli obri, pekne jsem si zalapal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20511.jpg
      Neděle 19. října 2008 v 15:59® farnas
      farnas

dneska na labi chytli se 3 cejny dve lopaty a jeden krasnej skalak.bohuzel jednomu se trochu rozthrhla čuna ale byl v poradku, Vse Pusteno.Hezkej den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20510.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20509.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20508.jpg
        Neděle 19. října 2008 v 15:19® cormoran
        cormoran
        Datum lovu: 18. 10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Cca po měsíci na mníkách. Za to, že jsme je delší dobu netrápili, se nám odměnili větší velikostí, než na kterou jsme byli zvyklí. Celkem cca 15 záběrů, z toho 10 kousků venku…:-)

4 oběti našich agresivních blesků

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20507.jpg
          Sobota 18. října 2008 ve 22:09® monaster
          monaster
          Datum lovu: 18.10.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

zlatej hřeb večera

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20505.jpg
            Sobota 18. října 2008 ve 20:24® Sander
            Sander
            Datum lovu: 18.10.2008

Opět půl hodiny bez záběru a pak ryby na obou prutech současně. Snad plavou v hejnu či co. Poté následoval ještě o kus delší mník a jel jsem dom.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20504.jpg
              Sobota 18. října 2008 v 19:28® paccco
              paccco
              Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem odpoledne zašel na řeku s vidinou nějakého dravce na vláčku. A to jsem neměl dělat!:-D Voda plná lupení a taky pěkně studená!:-( Výsledkem je čistokrevná 0!!!

Sobota 18. října 2008 v 17:36® Kublaj
                Kublaj
                Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na oblíbené řece přinesla tohoto krasavce a tři menší, takže spokojenost pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20503.jpg
                  Sobota 18. října 2008 v 16:43® Leonardo
                  Leonardo
                  Datum lovu: dneska | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vláčka dopadla opět stejně jako včera8-( zase nebraly ty potvory šupinatý:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20502.jpg
                    Sobota 18. října 2008 v 16:07® Piranha
                    Piranha
                    Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska super slunnej den a ryby kousaly jako pominuty.cca 50 ryb na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20500.jpg
                      Sobota 18. října 2008 ve 13:50® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni poledni cca 2h vychazka na reku prinesla 8 tloustu (nej 51) a 1 bolinka. Ryby jsem musel premlouvat, ale neco se nechalo premluvit, nastrahou dne byl Glass Shad Rap :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20497.jpg
                        Sobota 18. října 2008 ve 12:46profil byl smazán

Dnes na rybach od 6 hodinek rano v Modlanech,jak rika paccco zima ze se to pomalu ani nedalo zvladnout..A za cely den ani zaber..Rano na nic celkem..

Sobota 18. října 2008 ve 12:13® paccco
                          paccco
                          Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska celé dopoledne opět pokus o nějakého dravce. Chyceno 5 ks okouna a 3 ks štička.Chytáno na rybičku.Zima jako v Ruským filmu :-D . Teploměr ráno ukazoval
                          0 °C!!. :-O

Pátek 17. října 2008 ve 20:22® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 17.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lehce destiva 1.5h u vody prinesla 2 boleny a 7 tloustu. Ryby zpocatku braly dobre a chutnaly jim – jak jinak – nez Shad Rapy, prvni ryba dne byl bojovny bolen 69. Svou oblibenou nastrahu jsem nakonec utrhl a tak jsem gumoval a ejlhle, pri setmeni si vsimli tloustaci i gum a zakoncil jsem lov tloustem 51.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20495.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20493.jpg
                              Pátek 17. října 2008 v 19:46® Leonardo
                              Leonardo
                              Datum lovu: dneska | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska zase přívlač na Dyji a opět čistá nula8-( už nevím co těm rybám předhodit aby braly:-|

Čtvrtek 16. října 2008 ve 22:08® shadys
                                shadys

dnesni rani vlacka se moz nezdarila kolega stihle a ja sem 2× za sebou nezasek zrejme taky stihle a ne a ne to dobrat:-D

Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:01® doktor.fiSh
                                  doktor.fiSh
                                  Datum lovu: Dnes, 16.oktober | Revír: VN Partizánske | Způsob lovu: Přívlač

Po dlhšom čase konečne pri vode, podarila sa jedna kudla na kopyto relax 5cm, malá, ale potešila :-1

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20488.jpg
                                    Čtvrtek 16. října 2008 v 10:45® paccco
                                    paccco
                                    Datum lovu: 16.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska ráno jsem nejprve pěkně zmoknul, pak jsem přišel o candáta hodně přes 70 cm…:-93; Jelikož jsem chytal bez lanka 3 štiky mi to ukously a na závěr jsem přece jednu zdolal. 66 cm a měla smůlu, jela se mnou domů…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20487.jpg
                                      Středa 15. října 2008 v 19:47® paccco
                                      paccco
                                      Datum lovu: 13.10-15.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Tři vycházky za dravci-bída z nouzí. Dva večery chytáno na rybičky,absolutně bez záběru. Dnešní dopoledne ve znamení vláčky a Svatý Petr se dneska vyznamenal-bolen cca.45 cm.:-D .Na Lipně pouze jenom zklamání a to několikrát za sebou…:-( .Příští týden bude pokračování.....

Středa 15. října 2008 v 19:25® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 15.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Cca 1.5h vychazka k rece prinesla 8 tloustu, nej 52, pricemz ryba hodne blizko k 60 se mi vypla u nohou :-(( Par dalsich se nepodarilo zaseknou nebo se vypli do nekolika sekund. Vse na woblery 9 a 7cm, mensi nechteli. Po presbrojeni na gumy se povedli 4 okouni shodne cca 25.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20485.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20484.jpg
                                          Středa 15. října 2008 v 19:22® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 15.10.2008

Jedna z večerního sběru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20483.jpg
                                            Středa 15. října 2008 v 18:30® skwor
                                            skwor
                                            Revír: kolem vody

O kloudnou rybu člověk nezavadí, zato je toho kolem vody pořád dost k vidění.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20482.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20481.jpg
                                              Úterý 14. října 2008 ve 21:08® Cudla
                                              Cudla
                                              Datum lovu: 14.10 | Revír: Ohře-Žatec-P i MP

Dnes docela dobrej den v režii takových to lipánků,duháčkůa a slušnýho potoka.Vše na suchou,jde listí i tráva

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20479.jpg
                                                Úterý 14. října 2008 ve 20:19® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 14.10.2008

Dnes to bylo se záběry vlažnější, pak se ale zakývaly oba pruty současně a byla z toho krásná dubletka. Tu větší jikernačku odhaduji na 55cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20478.jpg
                                                  Úterý 14. října 2008 ve 13:22® martin.pilsen

Tak dnes na Mži 1, od 6 odr rána do 10 ani ťuk… nástraha kukuřice a hnojáci… Voda nadstav ale kolísalo to. Zítra snad bude uspěšněji na Berounce.

Pondělí 13. října 2008 ve 20:16® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 13.10.2008

Dnes pěkná mníkařina. 4ks, jim předcházeli dva velcí tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20471.jpg
                                                      Pondělí 13. října 2008 v 17:19® sgt.mooody

Asi byli při chuti:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20470.jpg
                                                        Pondělí 13. října 2008 v 16:12® petr.esox
                                                        Datum lovu: 6.-10.10.2008 | Revír: Lipno, Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si minulý týden užil trošku více rybařinky. 4 vycházky na Lipně a jedna na Sázavě. Lipno nezklamalo – takže mi dalo výprask. Chytil jsem dva okouny, dva candátky a jednoho bolínka za 20 hodin vláčení – vše na gumy – woblery úplně bez záběru. Pak výprava na Sázavu a na gumu jsem chytil nádherného bolena 60 cm a několik okounů. Všechno plave dál.

Pondělí 13. října 2008 ve 12:08® Klon
                                                          Klon
                                                          Datum lovu: 10.10 -11.10 | Revír: Přehradní nádrž Jestřabice,Morava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem si zajel na Moravu zachytat.Výsledek 1 kapr 76 cm,na přívlač spousta duháků 25 – 32 cm a na konec mi udělal velkou radost Jeseter 89 cm.Druhy den jsem navštívil kamaráda ve sklípku,kam mě pozval a dopadlo velikánskou opicí.Jak to jen ty moraváci dělají,že dokážou z matlat člověka i když nechce :-D :-D Foto dodám až mi je pošle kolega…

Pondělí 13. října 2008 v 7:58® osprey
                                                            osprey
                                                            Datum lovu: 12.10. | Revír: přívlač

Tak jsem si byl taky trochu zafotit. Tyhle ryby dovedou vypadat opravdu působivě.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20464.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20463.jpg