Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 19. října 2008 v 17:50® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Hrotovice | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem rybník obklíčili 3 vláčkaři a ještě jeden cizí. Krom mraku kaprařů se kolegovi 3*okulila cca 70ka štika, ale nedobrala to. Jinak zero. Pak jsem si řekli, že zkusíme něco jiného. Vybral jsem dle atalsu revírů rybník Kordula u Rouchovan. KDyž jsem tam složitě dojeli, tak jsem našli 1,5 hektaru komplet porostlý zeleniskem, teď si nevzpomenu, jak se to jmenuje, ale takové zelené malé destičky. No tedy abych nekecal, tak 5m čtverečncíh bylo volných. Takže jsem jelí Pápá. Jinak příhoda, v H. jsem to hodil u jednoho kapraře na strom u břehu. Prostě nához kolem břehu a tak ve vdálenosti 5m jsem to pověsil na akát. Tak jsem ho poprosil, zda by mně nepřitáhl prut. Kolega řekl, že nemá čas. Jsem mu řek, že vidím, že se chystá nahodit, že si počkám. Stejně řekl, že nebude mít čas, že chytá. No tak jsem si pomohl sám, když jsem se vrátil, tak se jako tvářil, že by už pomohl, ale…už má nálepklu a je na netu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 16:34® Scanix
- Datum lovu: 19.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledni hodka u vody s jemnym nacinim prinesla 11 tloustu, 3 jeseny a 1 ukouslou stiku. Prijemna chvilka, kdy ryby reagovaly temer na hod. Ackoliv to velikostne nebyli obri, pekne jsem si zalapal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 15:59® farnas
-
dneska na labi chytli se 3 cejny dve lopaty a jeden krasnej skalak.bohuzel jednomu se trochu rozthrhla čuna ale byl v poradku, Vse Pusteno.Hezkej den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. října 2008 v 15:19® cormoran
- Datum lovu: 18. 10. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Cca po měsíci na mníkách. Za to, že jsme je delší dobu netrápili, se nám odměnili větší velikostí, než na kterou jsme byli zvyklí. Celkem cca 15 záběrů, z toho 10 kousků venku…
4 oběti našich agresivních blesků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 22:09® monaster
- Datum lovu: 18.10.08 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
zlatej hřeb večera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 20:24® Sander
- Datum lovu: 18.10.2008
Opět půl hodiny bez záběru a pak ryby na obou prutech současně. Snad plavou v hejnu či co. Poté následoval ještě o kus delší mník a jel jsem dom.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 v 19:28® paccco
- Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem odpoledne zašel na řeku s vidinou nějakého dravce na vláčku. A to jsem neměl dělat!
Voda plná lupení a taky pěkně studená!
Výsledkem je čistokrevná 0!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 v 17:36® Kublaj
- Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na oblíbené řece přinesla tohoto krasavce a tři menší, takže spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 v 16:43® Leonardo
- Datum lovu: dneska | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vláčka dopadla opět stejně jako včera
zase nebraly ty potvory šupinatý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 v 16:07® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska super slunnej den a ryby kousaly jako pominuty.cca 50 ryb na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 13:50® Scanix
- Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni poledni cca 2h vychazka na reku prinesla 8 tloustu (nej 51) a 1 bolinka. Ryby jsem musel premlouvat, ale neco se nechalo premluvit, nastrahou dne byl Glass Shad Rap
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 12:46profil byl smazán
-
Dnes na rybach od 6 hodinek rano v Modlanech,jak rika paccco zima ze se to pomalu ani nedalo zvladnout..A za cely den ani zaber..Rano na nic celkem..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. října 2008 ve 12:13® paccco
- Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska celé dopoledne opět pokus o nějakého dravce. Chyceno 5 ks okouna a 3 ks štička.Chytáno na rybičku.Zima jako v Ruským filmu
. Teploměr ráno ukazoval
0 °C!!.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. října 2008 ve 20:22® Scanix
- Datum lovu: 17.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lehce destiva 1.5h u vody prinesla 2 boleny a 7 tloustu. Ryby zpocatku braly dobre a chutnaly jim – jak jinak – nez Shad Rapy, prvni ryba dne byl bojovny bolen 69. Svou oblibenou nastrahu jsem nakonec utrhl a tak jsem gumoval a ejlhle, pri setmeni si vsimli tloustaci i gum a zakoncil jsem lov tloustem 51.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. října 2008 v 19:46® Leonardo
- Datum lovu: dneska | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska zase přívlač na Dyji a opět čistá nula
už nevím co těm rybám předhodit aby braly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. října 2008 ve 22:08® shadys
-
dnesni rani vlacka se moz nezdarila kolega stihle a ja sem 2× za sebou nezasek zrejme taky stihle a ne a ne to dobrat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:01® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes, 16.oktober | Revír: VN Partizánske | Způsob lovu: Přívlač
Po dlhšom čase konečne pri vode, podarila sa jedna kudla na kopyto relax 5cm, malá, ale potešila
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. října 2008 v 10:45® paccco
- Datum lovu: 16.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená
Dneska ráno jsem nejprve pěkně zmoknul, pak jsem přišel o candáta hodně přes 70 cm…
Jelikož jsem chytal bez lanka 3 štiky mi to ukously a na závěr jsem přece jednu zdolal. 66 cm a měla smůlu, jela se mnou domů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. října 2008 v 19:47® paccco
- Datum lovu: 13.10-15.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená
Tři vycházky za dravci-bída z nouzí. Dva večery chytáno na rybičky,absolutně bez záběru. Dnešní dopoledne ve znamení vláčky a Svatý Petr se dneska vyznamenal-bolen cca.45 cm.
.Na Lipně pouze jenom zklamání a to několikrát za sebou…
.Příští týden bude pokračování.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. října 2008 v 19:25® Scanix
- Datum lovu: 15.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Cca 1.5h vychazka k rece prinesla 8 tloustu, nej 52, pricemz ryba hodne blizko k 60 se mi vypla u nohou
Par dalsich se nepodarilo zaseknou nebo se vypli do nekolika sekund. Vse na woblery 9 a 7cm, mensi nechteli. Po presbrojeni na gumy se povedli 4 okouni shodne cca 25.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. října 2008 v 19:22® Sander
- Datum lovu: 15.10.2008
Jedna z večerního sběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. října 2008 v 18:30® skwor
- Revír: kolem vody
O kloudnou rybu člověk nezavadí, zato je toho kolem vody pořád dost k vidění.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. října 2008 ve 21:08® Cudla
- Datum lovu: 14.10 | Revír: Ohře-Žatec-P i MP
Dnes docela dobrej den v režii takových to lipánků,duháčkůa a slušnýho potoka.Vše na suchou,jde listí i tráva
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. října 2008 ve 20:19® Sander
- Datum lovu: 14.10.2008
Dnes to bylo se záběry vlažnější, pak se ale zakývaly oba pruty současně a byla z toho krásná dubletka. Tu větší jikernačku odhaduji na 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. října 2008 ve 13:22® martin.pilsen
-
Tak dnes na Mži 1, od 6 odr rána do 10 ani ťuk… nástraha kukuřice a hnojáci… Voda nadstav ale kolísalo to. Zítra snad bude uspěšněji na Berounce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. října 2008 ve 20:16® Sander
- Datum lovu: 13.10.2008
Dnes pěkná mníkařina. 4ks, jim předcházeli dva velcí tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. října 2008 v 17:19® sgt.mooody
-
Asi byli při chuti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. října 2008 v 16:12® petr.esox
- Datum lovu: 6.-10.10.2008 | Revír: Lipno, Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si minulý týden užil trošku více rybařinky. 4 vycházky na Lipně a jedna na Sázavě. Lipno nezklamalo – takže mi dalo výprask. Chytil jsem dva okouny, dva candátky a jednoho bolínka za 20 hodin vláčení – vše na gumy – woblery úplně bez záběru. Pak výprava na Sázavu a na gumu jsem chytil nádherného bolena 60 cm a několik okounů. Všechno plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. října 2008 ve 12:08® Klon
- Datum lovu: 10.10 -11.10 | Revír: Přehradní nádrž Jestřabice,Morava | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem si zajel na Moravu zachytat.Výsledek 1 kapr 76 cm,na přívlač spousta duháků 25 – 32 cm a na konec mi udělal velkou radost Jeseter 89 cm.Druhy den jsem navštívil kamaráda ve sklípku,kam mě pozval a dopadlo velikánskou opicí.Jak to jen ty moraváci dělají,že dokážou z matlat člověka i když nechce
Foto dodám až mi je pošle kolega…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. října 2008 v 7:58® osprey
- Datum lovu: 12.10. | Revír: přívlač
Tak jsem si byl taky trochu zafotit. Tyhle ryby dovedou vypadat opravdu působivě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.