Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 18. října 2008 v 17:36® Kublaj
Kublaj
Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na oblíbené řece přinesla tohoto krasavce a tři menší, takže spokojenost pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20503.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 18. října 2008 v 16:43® Leonardo
    Leonardo
    Datum lovu: dneska | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vláčka dopadla opět stejně jako včera8-( zase nebraly ty potvory šupinatý:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20502.jpg
      Sobota 18. října 2008 v 16:07® Piranha
      Piranha
      Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dneska super slunnej den a ryby kousaly jako pominuty.cca 50 ryb na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20501.jpg
        Sobota 18. října 2008 ve 13:50® Scanix
        Scanix
        Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni poledni cca 2h vychazka na reku prinesla 8 tloustu (nej 51) a 1 bolinka. Ryby jsem musel premlouvat, ale neco se nechalo premluvit, nastrahou dne byl Glass Shad Rap :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20498.jpg
          Sobota 18. října 2008 ve 12:46profil byl smazán

Dnes na rybach od 6 hodinek rano v Modlanech,jak rika paccco zima ze se to pomalu ani nedalo zvladnout..A za cely den ani zaber..Rano na nic celkem..

Sobota 18. října 2008 ve 12:13® paccco
            paccco
            Datum lovu: 18.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska celé dopoledne opět pokus o nějakého dravce. Chyceno 5 ks okouna a 3 ks štička.Chytáno na rybičku.Zima jako v Ruským filmu :-D . Teploměr ráno ukazoval
            0 °C!!. :-O

Pátek 17. října 2008 ve 20:22® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 17.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lehce destiva 1.5h u vody prinesla 2 boleny a 7 tloustu. Ryby zpocatku braly dobre a chutnaly jim – jak jinak – nez Shad Rapy, prvni ryba dne byl bojovny bolen 69. Svou oblibenou nastrahu jsem nakonec utrhl a tak jsem gumoval a ejlhle, pri setmeni si vsimli tloustaci i gum a zakoncil jsem lov tloustem 51.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20493.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20495.jpg
                Pátek 17. října 2008 v 19:46® Leonardo
                Leonardo
                Datum lovu: dneska | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska zase přívlač na Dyji a opět čistá nula8-( už nevím co těm rybám předhodit aby braly:-|

Čtvrtek 16. října 2008 ve 22:08® shadys
                  shadys

dnesni rani vlacka se moz nezdarila kolega stihle a ja sem 2× za sebou nezasek zrejme taky stihle a ne a ne to dobrat:-D

Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:01® doktor.fiSh
                    doktor.fiSh
                    Datum lovu: Dnes, 16.oktober | Revír: VN Partizánske | Způsob lovu: Přívlač

Po dlhšom čase konečne pri vode, podarila sa jedna kudla na kopyto relax 5cm, malá, ale potešila :-1

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20488.jpg
                      Čtvrtek 16. října 2008 v 10:45® paccco
                      paccco
                      Datum lovu: 16.10.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska ráno jsem nejprve pěkně zmoknul, pak jsem přišel o candáta hodně přes 70 cm…:-93; Jelikož jsem chytal bez lanka 3 štiky mi to ukously a na závěr jsem přece jednu zdolal. 66 cm a měla smůlu, jela se mnou domů…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20487.jpg
                        Středa 15. října 2008 v 19:47® paccco
                        paccco
                        Datum lovu: 13.10-15.10.2008 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Klasická položená

Tři vycházky za dravci-bída z nouzí. Dva večery chytáno na rybičky,absolutně bez záběru. Dnešní dopoledne ve znamení vláčky a Svatý Petr se dneska vyznamenal-bolen cca.45 cm.:-D .Na Lipně pouze jenom zklamání a to několikrát za sebou…:-( .Příští týden bude pokračování.....

Středa 15. října 2008 v 19:25® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 15.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Cca 1.5h vychazka k rece prinesla 8 tloustu, nej 52, pricemz ryba hodne blizko k 60 se mi vypla u nohou :-(( Par dalsich se nepodarilo zaseknou nebo se vypli do nekolika sekund. Vse na woblery 9 a 7cm, mensi nechteli. Po presbrojeni na gumy se povedli 4 okouni shodne cca 25.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20484.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20485.jpg
                            Středa 15. října 2008 v 19:22® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 15.10.2008

Jedna z večerního sběru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20483.jpg
                              Středa 15. října 2008 v 18:30® skwor
                              skwor
                              Revír: kolem vody

O kloudnou rybu člověk nezavadí, zato je toho kolem vody pořád dost k vidění.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20481.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20482.jpg
                                Úterý 14. října 2008 ve 21:08® Cudla
                                Cudla
                                Datum lovu: 14.10 | Revír: Ohře-Žatec-P i MP

Dnes docela dobrej den v režii takových to lipánků,duháčkůa a slušnýho potoka.Vše na suchou,jde listí i tráva

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20479.jpg
                                  Úterý 14. října 2008 ve 20:19® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 14.10.2008

Dnes to bylo se záběry vlažnější, pak se ale zakývaly oba pruty současně a byla z toho krásná dubletka. Tu větší jikernačku odhaduji na 55cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20478.jpg
                                    Úterý 14. října 2008 ve 13:22® martin.pilsen

Tak dnes na Mži 1, od 6 odr rána do 10 ani ťuk… nástraha kukuřice a hnojáci… Voda nadstav ale kolísalo to. Zítra snad bude uspěšněji na Berounce.

Pondělí 13. října 2008 ve 20:16® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 13.10.2008

Dnes pěkná mníkařina. 4ks, jim předcházeli dva velcí tloušti.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20471.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20473.jpg
                                        Pondělí 13. října 2008 v 17:19® sgt.mooody

Asi byli při chuti:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20470.jpg
                                          Pondělí 13. října 2008 v 16:12® petr.esox
                                          Datum lovu: 6.-10.10.2008 | Revír: Lipno, Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si minulý týden užil trošku více rybařinky. 4 vycházky na Lipně a jedna na Sázavě. Lipno nezklamalo – takže mi dalo výprask. Chytil jsem dva okouny, dva candátky a jednoho bolínka za 20 hodin vláčení – vše na gumy – woblery úplně bez záběru. Pak výprava na Sázavu a na gumu jsem chytil nádherného bolena 60 cm a několik okounů. Všechno plave dál.

Pondělí 13. října 2008 ve 12:08® Klon
                                            Klon
                                            Datum lovu: 10.10 -11.10 | Revír: Přehradní nádrž Jestřabice,Morava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem si zajel na Moravu zachytat.Výsledek 1 kapr 76 cm,na přívlač spousta duháků 25 – 32 cm a na konec mi udělal velkou radost Jeseter 89 cm.Druhy den jsem navštívil kamaráda ve sklípku,kam mě pozval a dopadlo velikánskou opicí.Jak to jen ty moraváci dělají,že dokážou z matlat člověka i když nechce :-D :-D Foto dodám až mi je pošle kolega…

Pondělí 13. října 2008 v 7:58® osprey
                                              osprey
                                              Datum lovu: 12.10. | Revír: přívlač

Tak jsem si byl taky trochu zafotit. Tyhle ryby dovedou vypadat opravdu působivě.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20464.jpg
                                                Pondělí 13. října 2008 v 7:26® Tutan
                                                Tutan

… a ještě to foto.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20462.jpg
                                                  Neděle 12. října 2008 ve 21:45® Ftmči
                                                  Ftmči
                                                  Datum lovu: 12.10.2008 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem vykonal první životní muškařskou výpravu na lipany a zadařilo se nad očekávání. Chytil jsem 5 lipanů mezi 20–30cm a k tomu 6 potočáků ±25cm. Dalších asi 5 lipanů se mi nepodařilo zaseknout. Radost mám o to vetší, že všechny ryby kromě jednoho potočáka byly chyceny na suchou mušku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20458.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20459.jpg
                                                    Neděle 12. října 2008 ve 21:39® Zdenda1982
                                                    Zdenda1982
                                                    Datum lovu: 12.10 | Revír: krasna reka

Dneska feeder s otcem, krasna rybacka. Deset parem z toho 8 jich bylo 60+ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20457.jpg
                                                      Neděle 12. října 2008 ve 20:10® LojzaRybka
                                                      LojzaRybka

chyba,kapři jsou z duchcova z výlovu,toto tam má bejt:-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20451.jpg
                                                        Neděle 12. října 2008 ve 20:08® LojzaRybka
                                                        LojzaRybka
                                                        Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač

tak dnes vláčka na ohři s kámošem, kámoš jednu 60ku,já nechytl nic,akorát jsem spadl do vody na uplně stejném místě jako před týdnem:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20448.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20449.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20450.jpg
                                                          Neděle 12. října 2008 v 19:25® Tutan
                                                          Tutan
                                                          Datum lovu: Dnes | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska sice bez tloušťů, ale parma 51 potěšila. Plavou dál i ty včerejší! Jo a foceno mobilem.

Neděle 12. října 2008 v 18:37® Raf
                                                            Raf
                                                            Datum lovu: 3.-10.10.2008 | Revír: Pád

Další pádské úlovky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20444.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20445.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20446.jpg