Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. října 2008 v 19:55@ ???
-
Po dnešní rychlém balení jsme vyjeli na hartu. sedli jsme si na strmé a kamenité místo.Převážně jsme jeli na okouny i jsme chytli nějakou tu plotičku. Tatik ji pak hodil na dravce. Asi po hodince nastal záběr. Pozáseku a přitažení blíže ke břehu jsme zjistili, že je to štika okolo metra. Nastal nám tedy problém, neměli jsme tedy totiž podběrák. Tak tatik zavolal na rybáře jestli nám nepůjčí podběrák. Tak jeden utíkal s podběrákem k nám na pomoc. Rybář už byl blíže u nás, tak štika upadla, ale aspoň nám zamávala. Při odchodu od vody jsme rybářovi šli poděkovat, že nám byl ochotnej půjčit podběrák, i když jsme ho nepotřebovali. I jsme si sním nakonec popovídali i sjeho kolegou. DOPORUČUJI NOSIT SI STÁLE PODBĚRÁK!!! Tak LOVU ZDAR!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 19:00® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to celkom išlo, no nič svetoborné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 18:30® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
dnes jedináček 34
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 17:30® petrcech
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 17:03® skwor
- Datum lovu: 10.10.
Na mém fleku natáčela televize nějaký magazín o autech, tak jsem byl nucen změnit stanoviště. Celkově bída, ale podzimní atmosféra kolem vody nemá chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 ve 13:11® inspo
- Datum lovu: 10.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní cirka čtyř hodinova plavaná toho moc nepřinesla. Na břeh se podívaly dvě plotice a tři malí tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 5:39® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
včerejší podvečer ve stínu okounů a 2× candát(ek).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. října 2008 v 19:38® inspo
- Datum lovu: 9.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes to vypadalo, že od vody odejdu bez záběru, ale nakonec se přeci jen něco povedlo. Krom dvou malých plotic a dvou hrouzky jsem chytl pěkného tlouště (41 cm). Je to letos můj největší a jestli mě pamět neklame, tak se jedná dokonce o mé absolutní maximum
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 22:34® red
-

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 22:05® red
-

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 20:22® yerrx
-
dneska nic, alve videl sem pekneho zlateho jelce, vyjizdel mi za trpytkou. aspon sem si cestou domu nazbiral nejake bedly:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 20:20® KATAN
-
Dnes jsem bezrybka,nezabrala ani čudla. Nevím čím to je,ale nic nebere.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 20:12® shadys
- Datum lovu: 8,10,2008 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
dneska cely den a ani jeden mensi zaber asi spatna nastraha

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 13:49® LojzaRybka
- Revír: ohře
tak dnes procházka kolem vody,rybu jsem neviděl

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 v 0:30® b.gun
- Datum lovu: 07.10.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Po práci jsem konečně vyrazil alespoň na 4 hodinky k vodě. Celkem tři kontakty s rybou, dvě se podařilo dostat na břeh – menší šupi cca 65, větší pak 90 cm/16 kg …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 ve 20:57profil byl smazán
-
paccco> tak s tim se setkavam taky,tedka vsude duchodce…JA byl taky na candatech a chyt jsem 3ks prvni 46,druhej 70 a utek mi ze brehu a treti 53..pak jeste belena 45 a dva suemcky americky 35,32..krasny rybolov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 ve 20:45® paccco
- Datum lovu: 6.10.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Právě jsem se vrátil od vody. Další pokus o candáta a opět nic!
Když jsem přijel , tak jsem jenom zíral, páč u vody bylo asi
100 důchodců, je po nasazení, tak jsou nadržený zaplnit mrazáky!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 v 18:35® Sander
- Datum lovu: 7.10.2008
Opět pokus s bleskem ve dne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 v 15:18® sethy
- Datum lovu: 7.10. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 v 9:00® Fugas
- Datum lovu: 4.10.2008 | Revír: Vltava
Pár fotek z posledních lovů. Celkem 3× štika 35–61cm, 7× okoun , nej 32cm, většina ale tak 25. Všechno plave dál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. října 2008 ve 21:03® hecht
- Datum lovu: 6.10.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka u vody s Ospreyem.Podmínky špatné, moc kalné vody z výlovů.No alespoň dva čestné úspěchy, jedna kudla + jeden candát po přesunu na čistší vodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. října 2008 v 19:30® Kazan
- Datum lovu: 6.10.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Podvečerní vláčka na Jordáně, s výsledkem krásná velká kulatá nula
. Na obrázku není hořící Tábor ale západ slunce nad
Jordánem 
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. října 2008 v 18:53® Sander
- Datum lovu: 6.10.2008
Hrátky s bleskem…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. října 2008 v 16:18® Ftmči
- Datum lovu: 5.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době na domácím revíru. Ryby nic extra, chyceno asi 10 okounků do 20cm, dva tloušti (větší 40+) a minibolínek, ale počasí bylo nádherný, takže spokojenost.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. října 2008 v 8:17® mira.ll
- Datum lovu: 5.10.2008 | Revír: Radbuza 6 A | Způsob lovu: Přívlač
Po půl hodině vláčky se tahle krasavice (110cm, 11kg) dva metry přede mnou vrhla na woblera.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. října 2008 ve 21:43® jiris
- Datum lovu: letos | Revír: Bezryb | Způsob lovu: Přívlač
Letošní rozloučení, jubilejní 40tej mník a letos největší. Bobiku díky, baterky ve fotaku FUCK OFF
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. října 2008 ve 20:16® inspo
- Datum lovu: 5.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač
tak vidím, že se krom mě, dnes všem u vody dařilo…nic jsem nechyt a ještě jsem se stihl vykoupat ve studené vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. října 2008 ve 20:05® foks01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. října 2008 ve 20:04® foks01
- Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčení přineslo spousty ryb,okouni,tloušti,boleni,a k večeru nájezd candátů.na břeh se podívali 2 a 2 spadli …záběry se nedaly ani počítat…včera kolega okouna 37 na Labi

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. října 2008 v 19:27® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5
Darilo sa, gumky to istili… (relax kopytko 3cm)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.