Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 12. října 2008 v 18:35® tomasino
Datum lovu: 12.10.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes po půl hodince se podařil tenhle kousek duhák 52cm,můj nový osobáček:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20443.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 12. října 2008 v 18:32® Raf
    Raf
    Datum lovu: 3.-10.10.2008 | Revír: Pád

Pár parem z Pádu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20440.jpg
      Neděle 12. října 2008 v 18:24® Tutan
      Tutan
      Datum lovu: Včera | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera 5 tloušťů, jedna parma 52.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20439.jpg
        Neděle 12. října 2008 v 18:23® Raf
        Raf
        Datum lovu: 3.-10.10.2008 | Revír: Pád

Byli jsme si s Tomchamikem, Václavem a Tomášem prodloužit léto na Pádu. Zachytali jsme tu naprosto dokonalý parmy (nej já 72 cm – 4 kg, Tomchamik 71 cm – 3,9 kg) a obrovský cejny. Dobře jsme si i zakaprařili (nej můj 82 cm – 9 kg). Venca si udělal svůj osobák kapra – 74 cm. O obrovské procento kaprů jsme ale přišli ve vázkách nebo vyřízli, což bylo psychicky náročné jak pro nás tak pro ryby. Například dobře metrový kapr vypadl Tomchamikovi z podběráku. O něco menší kousek mi vjel do sumcové trhačky a poroučel se. Za sumci jsme se vydali brodit do bahna na kanály. Povedl se mi ale jen jeden 114 cm a 11 kg.
        S mnoha rybama jsme tam nechali nevyřízené účty. Ale nasbírali jsme hodně poznatků, na jaře se tak vrátíme a pomsta bude sladká:-) .

Neděle 12. října 2008 v 17:12® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 12.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dopoledne pokus o zubatku a krom maleho okounka nic, pote jsem zmenil misto a dobre jsem udelal, zmena mista, ryba jista :-) Za 3 hodky lovu jsem nalupal cca 20 okysu (25–33), 9 tloustu (nej 56) a 2 bolinky. Na zaver jsem urval jednu rybu, asi vetsi bolen nebo uber tloust :-(( ( Ztrata wobleru a 5ti gum mi vsak diky tomu kousku 56 neprisla tak horka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20435.jpg
            Neděle 12. října 2008 v 16:27® shadys
            shadys
            Revír: ohre | Způsob lovu: Klasická položená

patecni lov do desate bez zaberu v sobotu kolem seste vecerni jedna podoustev kolem 25cm a potom jedno tlousti miminkotak 20cm a dnes cele dopoledne bez zaberu jinak nadherne pocasi a krasna podzimni nalada:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20434.jpg
              Neděle 12. října 2008 v 16:26® Leonardo
              Leonardo
              Datum lovu: před 3 hodinama | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska jsem zkoušel přemluvit parmu, ale asi u nás žádné nejsou, chytl jsem jenom 2 červenky.:-(

Neděle 12. října 2008 v 1:55® streda
                Datum lovu: 12.10.2008 | Revír: Feeder | Způsob lovu: Feeder

:-x tak dneska se podarili tri parmy. Krasne bojovali. Nejvetsi 53 cm. Nejzajimavejsi 47 cm na snimku. Mozna kdyby se trochu natahla.....:-)

Sobota 11. října 2008 ve 20:20® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 11.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak mi dnes utekl kvuli problemum minisraz jihocehu v Tabore :-(( ( Jako naplast k veceru poslouzila cca 2h rybacka na mistni vode s vysledkem sice mensich, ale pocetnejsich ryb. Celkem lapeno 15–20 tloustu od cca 40 do 53 (2 nej 52 a 53). K tomu pribylo 8 bolinku do 50cm a 2 okysove cca 30. Spokojenost, ruce a obleceni od slizu a par fotek, nez se vybily baterky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20427.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20425.jpg
                    Sobota 11. října 2008 v 17:32® olda
                    olda
                    Datum lovu: 11,10 | Revír: Labe 4/5

Dnes Labe karas.podoustev,tlou­št,plotice,a jedna parma docela dobrý zítra bude vláčka tak uvidíme.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20420.jpg
                      Sobota 11. října 2008 v 16:42® pipa
                      pipa
                      Datum lovu: včera | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Opět radost.. zakoupen novej Wobler od DAMU a na třetí nahoz bolena ± 55cm takže opět pokřtena nova věcička :-)) ) a pak už do 22.00h ani tuk :-)) )

Pátek 10. října 2008 ve 20:55@ ???

Po dnešní rychlém balení jsme vyjeli na hartu. sedli jsme si na strmé a kamenité místo.Převážně jsme jeli na okouny i jsme chytli nějakou tu plotičku. Tatik ji pak hodil na dravce. Asi po hodince nastal záběr. Pozáseku a přitažení blíže ke břehu jsme zjistili, že je to štika okolo metra. Nastal nám tedy problém, neměli jsme tedy totiž podběrák. Tak tatik zavolal na rybáře jestli nám nepůjčí podběrák. Tak jeden utíkal s podběrákem k nám na pomoc. Rybář už byl blíže u nás, tak štika upadla, ale aspoň nám zamávala. Při odchodu od vody jsme rybářovi šli poděkovat, že nám byl ochotnej půjčit podběrák, i když jsme ho nepotřebovali. I jsme si sním nakonec popovídali i sjeho kolegou. DOPORUČUJI NOSIT SI STÁLE PODBĚRÁK!!! Tak LOVU ZDAR!

Pátek 10. října 2008 ve 20:00® doktor.fiSh
                          doktor.fiSh
                          Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes to celkom išlo, no nič svetoborné :-P

Pátek 10. října 2008 v 19:30® foks01
                            foks01
                            Způsob lovu: Přívlač

dnes jedináček 34

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20413.jpg
                              Pátek 10. října 2008 v 18:30® petrcech
                              petrcech
                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20412.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20411.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20410.jpg
                                Pátek 10. října 2008 v 18:03® skwor
                                skwor
                                Datum lovu: 10.10.

Na mém fleku natáčela televize nějaký magazín o autech, tak jsem byl nucen změnit stanoviště. Celkově bída, ale podzimní atmosféra kolem vody nemá chybu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20409.jpg
                                  Pátek 10. října 2008 ve 14:11® inspo
                                  Datum lovu: 10.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná

Dnešní cirka čtyř hodinova plavaná toho moc nepřinesla. Na břeh se podívaly dvě plotice a tři malí tloušti.

Pátek 10. října 2008 v 6:39® foks01
                                    foks01
                                    Způsob lovu: Přívlač

včerejší podvečer ve stínu okounů a 2× candát(ek).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20407.jpg
                                      Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:38® inspo
                                      Datum lovu: 9.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes to vypadalo, že od vody odejdu bez záběru, ale nakonec se přeci jen něco povedlo. Krom dvou malých plotic a dvou hrouzky jsem chytl pěkného tlouště (41 cm). Je to letos můj největší a jestli mě pamět neklame, tak se jedná dokonce o mé absolutní maximum :-)

Středa 8. října 2008 ve 23:34® red
                                        red
                                        :-D chrr :->
                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20403.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20402.jpg
                                          Středa 8. října 2008 ve 23:05® red
                                          red
                                          9-)
                                          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20401.jpg
                                            Středa 8. října 2008 ve 21:22® yerrx
                                            yerrx

dneska nic, alve videl sem pekneho zlateho jelce, vyjizdel mi za trpytkou. aspon sem si cestou domu nazbiral nejake bedly:D

Středa 8. října 2008 ve 21:20® KATAN
                                              KATAN

Dnes jsem bezrybka,nezabrala ani čudla. Nevím čím to je,ale nic nebere. :-(

Středa 8. října 2008 ve 21:12® shadys
                                                shadys
                                                Datum lovu: 8,10,2008 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

dneska cely den a ani jeden mensi zaber asi spatna nastraha:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20399.jpg
                                                  Středa 8. října 2008 ve 14:49® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Revír: ohře

tak dnes procházka kolem vody,rybu jsem neviděl:-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20397.jpg
                                                    Středa 8. října 2008 v 1:30® b.gun
                                                    Datum lovu: 07.10.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Po práci jsem konečně vyrazil alespoň na 4 hodinky k vodě. Celkem tři kontakty s rybou, dvě se podařilo dostat na břeh – menší šupi cca 65, větší pak 90 cm/16 kg …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20396.jpg
                                                      Úterý 7. října 2008 ve 21:57profil byl smazán

paccco> tak s tim se setkavam taky,tedka vsude duchodce…JA byl taky na candatech a chyt jsem 3ks prvni 46,druhej 70 a utek mi ze brehu a treti 53..pak jeste belena 45 a dva suemcky americky 35,32..krasny rybolov

Úterý 7. října 2008 ve 21:45® paccco
                                                        paccco
                                                        Datum lovu: 6.10.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Právě jsem se vrátil od vody. Další pokus o candáta a opět nic!:-O Když jsem přijel , tak jsem jenom zíral, páč u vody bylo asi 100 důchodců, je po nasazení, tak jsou nadržený zaplnit mrazáky!:-|

Úterý 7. října 2008 v 19:35® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 7.10.2008

Opět pokus s bleskem ve dne.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20395.jpg
                                                            Úterý 7. října 2008 v 16:18® sethy
                                                            sethy
                                                            Datum lovu: 7.10. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
                                                            :-D
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20393.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20392.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20391.jpg