Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. října 2008 v 18:35® tomasino
- Datum lovu: 12.10.2008 | Revír: JČ | Způsob lovu: Muškaření
Tak dnes po půl hodince se podařil tenhle kousek duhák 52cm,můj nový osobáček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 18:32® Raf
- Datum lovu: 3.-10.10.2008 | Revír: Pád
Pár parem z Pádu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 18:24® Tutan
- Datum lovu: Včera | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera 5 tloušťů, jedna parma 52.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 18:23® Raf
- Datum lovu: 3.-10.10.2008 | Revír: Pád
Byli jsme si s Tomchamikem, Václavem a Tomášem prodloužit léto na Pádu. Zachytali jsme tu naprosto dokonalý parmy (nej já 72 cm – 4 kg, Tomchamik 71 cm – 3,9 kg) a obrovský cejny. Dobře jsme si i zakaprařili (nej můj 82 cm – 9 kg). Venca si udělal svůj osobák kapra – 74 cm. O obrovské procento kaprů jsme ale přišli ve vázkách nebo vyřízli, což bylo psychicky náročné jak pro nás tak pro ryby. Například dobře metrový kapr vypadl Tomchamikovi z podběráku. O něco menší kousek mi vjel do sumcové trhačky a poroučel se. Za sumci jsme se vydali brodit do bahna na kanály. Povedl se mi ale jen jeden 114 cm a 11 kg.
S mnoha rybama jsme tam nechali nevyřízené účty. Ale nasbírali jsme hodně poznatků, na jaře se tak vrátíme a pomsta bude sladká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 17:12® Scanix
- Datum lovu: 12.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dopoledne pokus o zubatku a krom maleho okounka nic, pote jsem zmenil misto a dobre jsem udelal, zmena mista, ryba jista
Za 3 hodky lovu jsem nalupal cca 20 okysu (25–33), 9 tloustu (nej 56) a 2 bolinky. Na zaver jsem urval jednu rybu, asi vetsi bolen nebo uber tloust
( Ztrata wobleru a 5ti gum mi vsak diky tomu kousku 56 neprisla tak horka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 16:27® shadys
- Revír: ohre | Způsob lovu: Klasická položená
patecni lov do desate bez zaberu v sobotu kolem seste vecerni jedna podoustev kolem 25cm a potom jedno tlousti miminkotak 20cm a dnes cele dopoledne bez zaberu jinak nadherne pocasi a krasna podzimni nalada
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 16:26® Leonardo
- Datum lovu: před 3 hodinama | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska jsem zkoušel přemluvit parmu, ale asi u nás žádné nejsou, chytl jsem jenom 2 červenky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2008 v 1:55® streda
- Datum lovu: 12.10.2008 | Revír: Feeder | Způsob lovu: Feeder
tak dneska se podarili tri parmy. Krasne bojovali. Nejvetsi 53 cm. Nejzajimavejsi 47 cm na snimku. Mozna kdyby se trochu natahla.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. října 2008 ve 20:20® Scanix
- Datum lovu: 11.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Tak mi dnes utekl kvuli problemum minisraz jihocehu v Tabore
( Jako naplast k veceru poslouzila cca 2h rybacka na mistni vode s vysledkem sice mensich, ale pocetnejsich ryb. Celkem lapeno 15–20 tloustu od cca 40 do 53 (2 nej 52 a 53). K tomu pribylo 8 bolinku do 50cm a 2 okysove cca 30. Spokojenost, ruce a obleceni od slizu a par fotek, nez se vybily baterky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. října 2008 v 17:32® olda
- Datum lovu: 11,10 | Revír: Labe 4/5
Dnes Labe karas.podoustev,tloušt,plotice,a jedna parma docela dobrý zítra bude vláčka tak uvidíme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. října 2008 v 16:42® pipa
- Datum lovu: včera | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Opět radost.. zakoupen novej Wobler od DAMU a na třetí nahoz bolena ± 55cm takže opět pokřtena nova věcička
) a pak už do 22.00h ani tuk
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 ve 20:55@ ???
-
Po dnešní rychlém balení jsme vyjeli na hartu. sedli jsme si na strmé a kamenité místo.Převážně jsme jeli na okouny i jsme chytli nějakou tu plotičku. Tatik ji pak hodil na dravce. Asi po hodince nastal záběr. Pozáseku a přitažení blíže ke břehu jsme zjistili, že je to štika okolo metra. Nastal nám tedy problém, neměli jsme tedy totiž podběrák. Tak tatik zavolal na rybáře jestli nám nepůjčí podběrák. Tak jeden utíkal s podběrákem k nám na pomoc. Rybář už byl blíže u nás, tak štika upadla, ale aspoň nám zamávala. Při odchodu od vody jsme rybářovi šli poděkovat, že nám byl ochotnej půjčit podběrák, i když jsme ho nepotřebovali. I jsme si sním nakonec popovídali i sjeho kolegou. DOPORUČUJI NOSIT SI STÁLE PODBĚRÁK!!! Tak LOVU ZDAR!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 ve 20:00® doktor.fiSh
- Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to celkom išlo, no nič svetoborné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 19:30® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
dnes jedináček 34
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 18:30® petrcech
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 10. října 2008 v 18:03® skwor
- Datum lovu: 10.10.
Na mém fleku natáčela televize nějaký magazín o autech, tak jsem byl nucen změnit stanoviště. Celkově bída, ale podzimní atmosféra kolem vody nemá chybu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 ve 14:11® inspo
- Datum lovu: 10.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní cirka čtyř hodinova plavaná toho moc nepřinesla. Na břeh se podívaly dvě plotice a tři malí tloušti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. října 2008 v 6:39® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
včerejší podvečer ve stínu okounů a 2× candát(ek).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. října 2008 ve 20:38® inspo
- Datum lovu: 9.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes to vypadalo, že od vody odejdu bez záběru, ale nakonec se přeci jen něco povedlo. Krom dvou malých plotic a dvou hrouzky jsem chytl pěkného tlouště (41 cm). Je to letos můj největší a jestli mě pamět neklame, tak se jedná dokonce o mé absolutní maximum
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 23:34® red
-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 8. října 2008 ve 23:05® red
-
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 8. října 2008 ve 21:22® yerrx
-
dneska nic, alve videl sem pekneho zlateho jelce, vyjizdel mi za trpytkou. aspon sem si cestou domu nazbiral nejake bedly:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 21:20® KATAN
-
Dnes jsem bezrybka,nezabrala ani čudla. Nevím čím to je,ale nic nebere.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 21:12® shadys
- Datum lovu: 8,10,2008 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
dneska cely den a ani jeden mensi zaber asi spatna nastraha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 ve 14:49® LojzaRybka
- Revír: ohře
tak dnes procházka kolem vody,rybu jsem neviděl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. října 2008 v 1:30® b.gun
- Datum lovu: 07.10.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Po práci jsem konečně vyrazil alespoň na 4 hodinky k vodě. Celkem tři kontakty s rybou, dvě se podařilo dostat na břeh – menší šupi cca 65, větší pak 90 cm/16 kg …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 ve 21:57profil byl smazán
-
paccco> tak s tim se setkavam taky,tedka vsude duchodce…JA byl taky na candatech a chyt jsem 3ks prvni 46,druhej 70 a utek mi ze brehu a treti 53..pak jeste belena 45 a dva suemcky americky 35,32..krasny rybolov
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 ve 21:45® paccco
- Datum lovu: 6.10.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Právě jsem se vrátil od vody. Další pokus o candáta a opět nic!
Když jsem přijel , tak jsem jenom zíral, páč u vody bylo asi 100 důchodců, je po nasazení, tak jsou nadržený zaplnit mrazáky!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 v 19:35® Sander
- Datum lovu: 7.10.2008
Opět pokus s bleskem ve dne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. října 2008 v 16:18® sethy
- Datum lovu: 7.10. | Revír: JM | Způsob lovu: PřívlačKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.