Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. října 2008 v 10:00® Fugas
Datum lovu: 4.10.2008 | Revír: Vltava

Pár fotek z posledních lovů. Celkem 3× štika 35–61cm, 7× okoun , nej 32cm, většina ale tak 25. Všechno plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20389.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20390.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 6. října 2008 ve 22:03® hecht
    hecht
    Datum lovu: 6.10.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka u vody s Ospreyem.Podmínky špatné, moc kalné vody z výlovů.No alespoň dva čestné úspěchy, jedna kudla + jeden candát po přesunu na čistší vodu.

Pondělí 6. října 2008 ve 20:30® Kazan
      Datum lovu: 6.10.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní vláčka na Jordáně, s výsledkem krásná velká kulatá nula :-D . Na obrázku není hořící Tábor ale západ slunce nad Jordánem :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20388.jpg
        Pondělí 6. října 2008 v 19:53® Sander
        Sander
        Datum lovu: 6.10.2008

Hrátky s bleskem…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20386.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20387.jpg
          Pondělí 6. října 2008 v 17:18® Ftmči
          Ftmči
          Datum lovu: 5.10.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po delší době na domácím revíru. Ryby nic extra, chyceno asi 10 okounků do 20cm, dva tloušti (větší 40+) a minibolínek, ale počasí bylo nádherný, takže spokojenost.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20383.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20384.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20385.jpg
            Pondělí 6. října 2008 v 9:17® mira.ll
            mira.ll
            Datum lovu: 5.10.2008 | Revír: Radbuza 6 A | Způsob lovu: Přívlač

Po půl hodině vláčky se tahle krasavice (110cm, 11kg) dva metry přede mnou vrhla na woblera.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20380.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20381.jpg
              Neděle 5. října 2008 ve 22:43® jiris
              jiris
              Datum lovu: letos | Revír: Bezryb | Způsob lovu: Přívlač

Letošní rozloučení, jubilejní 40tej mník a letos největší. Bobiku díky, baterky ve fotaku FUCK OFF

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20379.jpg
                Neděle 5. října 2008 ve 21:16® inspo
                Datum lovu: 5.10.2008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Přívlač

tak vidím, že se krom mě, dnes všem u vody dařilo…nic jsem nechyt a ještě jsem se stihl vykoupat ve studené vodě :-((

Neděle 5. října 2008 ve 21:05® foks01
                  foks01
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20377.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20378.jpg
                    Neděle 5. října 2008 ve 21:04® foks01
                    foks01
                    Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

dnešní vláčení přineslo spousty ryb,okouni,tlou­šti,boleni,a k večeru nájezd candátů.na břeh se podívali 2 a 2 spadli …záběry se nedaly ani počítat…včera kolega okouna 37 na Labi

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20375.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20376.jpg
                      Neděle 5. října 2008 ve 20:27® doktor.fiSh
                      doktor.fiSh
                      Datum lovu: Dnes | Revír: Nitra č.5

Darilo sa, gumky to istili… (relax kopytko 3cm):-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20373.jpg
                        Neděle 5. října 2008 v 19:49® sgt.mooody

Neska jeden kapřík a jeden oukounek na gumu:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20372.jpg
                          Neděle 5. října 2008 v 18:23® sus1
                          Datum lovu: 5.10.2008

Dneska po dlouhej době padesát2ka:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20371.jpg
                            Neděle 5. října 2008 v 18:06® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 5.10.2008

Dnes trocha exotiky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20370.jpg
                              Neděle 5. října 2008 ve 14:58® skwor
                              skwor

Náhoda na kopyto, lehce pod 40. Fotka na houno.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20369.jpg
                                Neděle 5. října 2008 v 11:54® čabi
                                čabi
                                Datum lovu: 4.10. | Revír: Vrabčí Hájek 1 | Způsob lovu: Přívlač

49cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20367.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20368.jpg
                                  Neděle 5. října 2008 v 7:01® sgt.mooody

na plavanou brali i nejmenší:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20366.jpg
                                    Sobota 4. října 2008 ve 23:36® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 4.10.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po poledni na 1.5h, takze na okouny ne zrovna idealni cas, ale i presto se povedlo 7ks okolo 30cm, 2 tlousti 45 a 48 a 2 boleni, vetsi cca 55. Par ryb spadlo, vse na gumy, voda uz je jako led :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20364.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20365.jpg
                                      Sobota 4. října 2008 ve 21:38® Bert
                                      Datum lovu: 4.10.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem odpoledne vyrazil na Berounku,počasí celkem přálo,ale za celých pět hodin ani ťuk,až když jsem odcházel přišlo pár záběrů.Čas mi ubíhal rychle,když mě přišly navštívit tři labutě.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20361.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20362.jpg
                                        Sobota 4. října 2008 ve 20:49® Libor
                                        Libor
                                        Datum lovu: 04.10.2008 | Revír: Berounka

Dnes po dlouhé době namísto prutu u Berounky s brokovnicí na honě, (psa to víc bavilo), ryby na řece lovily a alespoň jsme si obhlídli nová slibná místa na vláčku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20360.jpg
                                          Sobota 4. října 2008 ve 20:29® sgt.mooody

Neska parádní kaprařina.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20359.jpg
                                            Sobota 4. října 2008 ve 20:02® Robur
                                            Robur
                                            Datum lovu: dnes | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder

tak dneska osobák na feedr – oklejka tak 5 cm a hned dvakrát, pak nějaký hrouzek, línek. Kamarád pěkná parma 54cm a ještě jedna cca 35 + drobotina.

Sobota 4. října 2008 v 17:35® yerrx
                                              yerrx

dneska s kamosem na privlac, chyceno celkem 5 stik do 50, nakonec mi jedna uplavla i s twistrem ±65 :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20355.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20356.jpg
                                                Sobota 4. října 2008 v 15:16® skwor
                                                skwor
                                                Datum lovu: 4.10

V řece je neskutečně čistá voda, ale ryby berou. Všechno včetně tloušťů nachytáno na gumy, ukázal se i bolen a slušná štika odjela i s kopytem. Potom jsem se byl podívat v Berouně na feederových závodech, bohužel jsem se trefil do pauzy kdy se nechytalo :-) aspoň jsem si popovídal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20353.jpg
                                                  Sobota 4. října 2008 ve 14:25® cormaxx
                                                  cormaxx
                                                  Datum lovu: 3.10.08 | Revír: 44100 | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem si skočil od 7 do 9,30 zavláčet.Hned při příchodu jsem viděl, z vyššího břehu,zubatku 80–90 zaparkovanou v rákosí,ale jen co jsem se pohnul tak odplavala.Půl hoďky jsem máchal 2" kopyta,který mi ocucávali menší okounci.Tak jsem sundal lanko a dal tam 0 rotačku.První nához a hned štička 50+.Chycená sice v koutku,ale u břehu škubla hlavou a odplavala i s piercingem.Pak jsem, už s lankem, chytil ještě 4 štičky a nějaký okounky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20352.jpg
                                                    Sobota 4. října 2008 v 11:20® Piranha
                                                    Piranha
                                                    Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Dnesni rano ve znameni mraziveho feederu :-> Byl jsem na chvilku na Labi pokouset parmy a vyvedlo se to celkem pekne.3 hodinky u vody v ty kládě stacily a ven se podivaly 2 parmy 60+ jedna malinka cca 20.Opet na kuku. Nechapu to, ale proste ignoruji masitou stravu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20351.jpg
                                                      Pátek 3. října 2008 v 17:42® crazykapr
                                                      crazykapr

Dneska jeden tloušť,zejtra jdu zas :-|

Pátek 3. října 2008 ve 13:22® albin
                                                        albin

Omlouvám se chtěl sem poslat tuto fotku místo tý na břehu

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20347.jpg
                                                          Pátek 3. října 2008 ve 13:17® albin
                                                          albin
                                                          Datum lovu: 15.9.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Jsou to fotky ze září,ale pěkný ne?

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20345.jpg
                                                            Pátek 3. října 2008 v 9:12® cormoran
                                                            cormoran
                                                            Datum lovu: 1. a 2. 10. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Ve středu ráno s rybkama na jistotu (61cm), poté večer vláčka a kromě jedné kudly ani drbanec. Včera jsem byl na chvíli na večer, spíš jenom tak posedět po dlouhém dni a taky se jeden 57 cm ukázal:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20344.jpg