Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 4. července 2005 ve 22:38profil byl smazán
-
Orlík:CeP si vypĺňa dovolenku lovením cejnov. pochytali ich s Radikom opravdu hodne na anglána…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 ve 20:54® Raf
-
Zámecký rybník Vyrazil jsem jenom se dvěma prutama a bochníkem chleba na tento menší pražský rybník. Ryby byli při příchodu hezky vyvalené na hladině, takže lov na mlaskačku skvěle fungoval. Ulovil jsem (než navečer ryby klesly ke dnu) 3 amury -nej 47 cm, 4 kapry – nej 41 cm a 7 karasů. Kvůli poměrně silnýmu větru bylo nutný používat kulová plovátka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 v 19:25® Tomash
-
Labe. Vzal jsem s sebou na lov přítelkyni a nestačil jsem se divit. Já lovil na houpačku na masňáky, má slečna na plavanou na třešně. Náš flek jsem prohodil dvěma hrstěma třešní. První záběr proměnila a odnesl to tloušť 51cm a 2,25kg – krásná ryba! Druhý nához a po 10 sekundách tloušť 50cm a 1,95kg! Jen jsem čučel!
Později ještě přidala dva tlouště 45 a 47cm, já celkem 15ks cejnků malých v délce 30–37cm – ten největší měl 37cm a 1,1kg! – což mě dost překvapilo (váha!). Smůla, že jsem s sebou nevzal digitál, ale v záloze hluboko v batohu jsem měl schovaný obyč. foťák – kdybych někdy náhodou zapomněl – takže fotky dodám později. Super lov, i když mě přítelkyně přechytala – v kvalitě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 v 17:48® pablo
-
Konečne úspech na jemnú prívlač (prút 1–9g, silon 0,14) ale na vlastnoručne vyrobené woblery vôbec nič. Zubáče chytené na gumy 80 a 70 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 v 9:40® Padis
-
Loučná 2 a 3 první den vláčka celkem 3 PO jeden 36 nevrácen. Druhý den 2 kapříci kolem 38cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 v 9:25® Candatar
-
Stonávka 2A – Těrlická přehrada Tak jsme včera v podvečer vyrazili opět s kámošema na candoše. Oni vláčeli a já chytal na rybičku. Kolem 22 h. vytáhl kámoš candoše 60 cm a moje rybičky nic, pak se rybarovi11 postupem času vypnuli cca3 candoši, tak mi rezignovaně zapůjčil svůj vláčecí prut. 4 – tý nához a byl tam candoš 50 a pak jsem ještě vytáh cejna cca 40 cm. Celkem slušná rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. července 2005 v 1:25® Chose
-
sorry,winklepicker
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 23:06® Chose
-
a nakonec ještě jeden kousek. můj wiklepicker se dneska pořádně nadřel,naviják taky,stroft 0,16mm držel jak kotevní lano. jen to bylo zjednodušené,daný úsek je bez překážek ve vodě. prostě super odpoledne s cca 15úlovky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 23:02® Chose
-
a ještě jeden můj…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 23:01® Chose
-
a soused se přidal s kapříkem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 22:59® Chose
-
detailek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 22:58® Chose
-
a další foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 22:56® Chose
-
a je venku,po něm ještě 2 kamarádi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 22:55® Chose
-
zdolávání chvíli trvalo,ale po cca 10min,už šel krásně podebrat…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 22:54® Chose
-
první závary na hladině a objevil se amur..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 22:53® Chose
-
No name revír Dneska to bylo jak ve snu,vyrazili jsme se sousedem na kapříky,chytali jsme na chleba z hladiny a začala smršť. amuři,kapři. vše šlo z5 do vody,ale náááádhera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 v 17:54® jake
-
Dnes od časného rána Morava 12 Bělovský jez – nahozeno nejdříve na candáty na rybku – bez úspěchu. Potom vláčka a moje první uvláčená ryba na Moravě – krásný okoun, kterému do 40 moc nechybělo – bohužel se mně těsně pod nohama vypnul
Pak ještě podseknutá podoustev na plandu. Postupuju step by step a doufám, že příště už to bude něco pořádného regulérně za hubu a bez vypnutí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. července 2005 ve 13:19® SnakeX
-
Opět Olešná: Dříve jsem se na net nedostal, tak píšu až teď. Lovení od 19.00 – 24.00. Krásné počasí, nebe bez mráčků, hvězdy jen zářily a malé rybky skákaly. Nahozeno na candoše a úhoře. Candoš nešel, tak jsem to přehodil na úhoře. Kolem 22.00 začali brát. chyceni 2 úhoři (61 a 67 cm) jak je nemůžu nikdy chytit, tak se mi během týdne podaří 5 kousků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 ve 21:46® Mike
-
Lužnice 6: 3 štičky do 40 cm, jedna uťafla, 2 candátci do 30 cm, 2 okounci 15 cm – prima chytačka, ale velkého nic. Kamarád na Lužnici 6 sumíky 18 a 12 kg za dva dny – na rybku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 v 19:07® Chose
-
Tak dneska Voleška 1,brali kapříci,se sousedem sme si tři kousky ±40cm nechali,budou prej na másle. u sousedů,já to nejím…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 ve 12:24® xycht
-
jižní čechy: 30.6. – 2.6.: Pokus o sumíka doprovázenej šíleným počasí, ale nakonec sem si chytil sumíka 130cm 16kg – zatim muj největší a prověřil sem taky novej multík SPRO Offshore. Jinak sumík zabral ve 22h a při záběru jel ke mě takže sem navíjel jak vzteklej
a rozhodně nedal kůži lacino.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 ve 12:18® ywan
-
včera prívlač od 17:00 do 21:00, jedna malá šťučka, inak nič.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 v 11:03® Tomash
-
a poslední…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 v 11:03® Tomash
-
ještě…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 v 11:01® Tomash
-
PS : Ulovena na 5 metrovou boloňku od CePa
Ještě fotečky z pouštění…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2005 v 10:59® Tomash
-
Teplický stoják. Lov nástražních rybek pro kámoše do ryb. potřeb. Uloveno cca 25 plotic 5–25cm za 2 hodiny. K tomu lov s jedním prutem na dravce – na „vyvěšenou“. Tedy spustit rybičku pod špičku prutu asi 5cm pod hladinu a nechat ji jezdit-pracovat jen pod špicí. Tímto stylem ulovena první letošní kudla 45cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 ve 21:30® Mike
-
Černovický potok. Hodinka s voblery. 2 štičky asi 40 cm a vobler zůstal na stromě!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 ve 14:44® Vik
-
Svratka : super chytačka, ostroretky 40, 41 a 48cm, jeden utržený kapřík pár červenek cejnů a oček. vše na roklík(ruličku).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 ve 14:10® Tomik
-
Dneska na kaprech- na RS vysocina- chytil jsem kapra 49 a dva cejny. docela to slo nez zacalo chcat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 ve 12:18® Candatar
-
Stonávka 2A – Těrlická přehrada Kolem 20:00 u vody. Voda se jen vařila lovícími candáty, ale na naše rybičky nereflektovali, pouze nám tahali silon ploutvema. Tak kolega vytáhl twistra a začal vláčet. Během 45 minut 2 candoši 52 a 54 cm. No dobrá, říkám si, zkuším to taky. Během dalších 15 minut záběr, ale zdá se mi to poněkud bojovné na candoše. Ten je ale vypasenej, říkám si, když vytáhnu rybu na hladinu, ale k našemu překvapení se v podběráku třepe kapřík 47 cm. Nebyl podseknutý, jak by si mnozí mysleli, ale pěkně chycen za tlamku. Pak už nic, ale i tak to byla pěkná rybačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.