Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. září 2008 v 19:29® Scanix
- Datum lovu: 29.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: PřívlačJen kratky cas u vody, ale neco se povedlo, nasel jsem jedno mensi hejno okounu cca 25–30, kdy jsem si vytahl 8ks a pak se rozplasili a nechteli uz nic ani videt. K tomu jsem pridal jednoho spadleho tloustika a par nepromenenych zaberu. Dnes jsem nic neutrhl   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 29. září 2008 v 19:12® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: labe | Způsob lovu: PlavanáPodruhe s novím 6metrem u vody a opět uspěch.. dva okyše zdolal  )) ))  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 29. září 2008 v 16:12® Leonardo
- Datum lovu: včera | Revír: Jevišovka 1A | Způsob lovu: FeederTak feederovačka po dlouhé době vystřídala sumcařinu a jel jsem s kámošem do Hrušovan na rybník, chytli jsme jen pár cejnů jinak žádná sláva, na to jak bylo hezky.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 29. září 2008 v 9:46® balu80
- Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Berounka 3Tak první moje štička 58. Radost veliká!!  Somozřejmě plave dál! Somozřejmě plave dál! Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 29. září 2008 v 7:55® petr.esox
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: PřívlačVčera jsem se toulal asi tři hodinky po Labi okolo Lysé nad Labem. Pod jezem jsem na gumu chytil štičku ± 50 jinak žádný kontakt. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 ve 21:12® vagi
- Datum lovu: 27.9. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: PřívlačTak naše dlouho naplánovaná celodenní vláčka z loďky na Hrachách s kamarádem nedopadla dle představ. Pár štiček zanedbatelných velikostí a okounů. Aspoň že jsem si ufandil luxusní počasí. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 ve 20:49® Scanix
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: PřívlačDnes na rybach na 1.5h s dcerou, bylo pekne a ryby sly temer co hod to zaber, ale zdolavani bida. Urval jsem 2 ryby, jednu s wobem a 1 s gumou, na 0.16mm jsem to proste nezastavil a pri kazdem pokusu o pribrzdeni fiska nabrala rychlost. Priste na takhle slaby vlasec woba nedam  Kazdopadne male se povedlo utrhnout tez jednu fisku, byl to uz temer zdolany
bolen cca 65, mela tam 0.15mm na okouny a zklopila prilis spicku a tak prut
nezapruzil pri vypadu. Jinak sikula chytla 3 okyse okolo 30, 1 tlouste a 3
boleny. Me prisli 2 tlousti a 5 bolenu, ale mrzi me ty okovane ryby, tezko
rict, ale asi slusni boleni, jen je mi divne, ze se ani po 30m uprku po proudu
nezastavily a to ani naznakem Kazdopadne male se povedlo utrhnout tez jednu fisku, byl to uz temer zdolany
bolen cca 65, mela tam 0.15mm na okouny a zklopila prilis spicku a tak prut
nezapruzil pri vypadu. Jinak sikula chytla 3 okyse okolo 30, 1 tlouste a 3
boleny. Me prisli 2 tlousti a 5 bolenu, ale mrzi me ty okovane ryby, tezko
rict, ale asi slusni boleni, jen je mi divne, ze se ani po 30m uprku po proudu
nezastavily a to ani naznakem    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 ve 20:29® Sander
- Datum lovu: 28.9.2008Během hodiny jsem udal všechny nástražní rybky, konkrétně 6ks. 5× mník (nej tipuji do 50cm) + 45 tloušť. Tak by to mělo vypadat!    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 ve 20:08® miroTT
- Datum lovu: 28.9. | Revír: Váh | Způsob lovu: PřívlačPrijemny podvecer straveny na Vahu: bolenik, zopar mini zubacikov, ostriezik 33cm a jedna very nice fishka mi po chvilke slusneho pretahovania zamavala ocasom jak lopatka a bola v …   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 19:46® LojzaRybka
-  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 19:45® LojzaRybka
-  
jedna momentka z nechranek,pěkně klesá voda,rybačka je tam na prd,berou jen boleni  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 18:03® yerrx
- Revír: Bečva 6A | Způsob lovu: Kaprařinadneska jsem byl odskouset svuj prvni boilies, po dovu minutach zabral kapr 42, potom uz 3 hodiny nic… Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 18:03® Kubah
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: FeederOd oběda chytačka s feederem na řece, chyceni 3 tloušti, 4 hrouzci pak kapřík 43cm a jako bonus souboj s říčním kaprem, podařilo se mi ho dostat asi 5 metrů od břehu a pak se vyvlík. Tipoval jsem mu tak 60cm. Všechny ryby vráceni vodě, počasí nádherný.Elitní nástrahy byly žížaly.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 17:58® Michal2
- Datum lovu: 28,9 | Revír: Úhlava 2 | Způsob lovu: PřívlačMoc mi dneska nebrali…chytil jsem pouze jednu podmerecnou sticku, jinak nic...........Ale alespon ze pocasi bylo v pohode...... Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 16:46® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: ohre 1foto nemam byl jsem si zavlacet a nic zase zero Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 15:47® sgt.mooody
- Revír: Dubeč411997,plavanáJeden z 30 záběrů  všechny jsem nachytal na splávek,na
rousnice a malí rybičky,parádní rybačka. všechny jsem nachytal na splávek,na
rousnice a malí rybičky,parádní rybačka. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 9:08® doktor.fiSh
- Datum lovu: 27.september | Revír: Nitra č5 | Způsob lovu: Přívlačmikado do 7g, 0,105mm vlasec + 2cm twistrík s gramovou hlavičkou   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 6:48® foks01
- Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 v 6:47® foks01
- Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. září 2008 ve 21:52® Řízek
- Datum lovu: 27.9.08 | Revír: Berounka 3Dnes jeden zaber na rybku,ktery jsem promenil v candata 53cm  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. září 2008 v 19:49® Cudla
-  
Dnes Ohře 8 Žatec i na Oh-7 plno malech PO Lojzíku že jste tam nasazovali krmení pro černýho ptáka.Nic jinýho se k tomu nedostalo,ještě že jsem nasadil bez protihrotu  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. září 2008 v 17:20® Leonardo
- Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Olbramkostel | Způsob lovu: PlavanáTak dneska na závodech v Olbramkostele, chytl jsem několik cejnků a okounů a tak jsem skončil na 7. místě se 150b z 20 rybářů  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. září 2008 ve 14:10® Scanix
- Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: PřívlačPo vcerejsim trhacim masakru jsem si dnes take vybral svou dan v podobe 1 Shad Rapu a 2 gum, ale reka ke me byla tenktokrat o neco vrelejsi a nahradila mi nastrahy v podobe peknych ryb. Chyceno 11 tloustu od cca 40 do 50, dale pak 8 bolenu od cca 50 do 74. Posledni ryba, tesne pred vymerenym casem a paradni souboj v proudu, myslel jsem, ze je o poznani vetsi, ale i tak moc potesil…    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 27. září 2008 ve 13:25® skwor
- Datum lovu: 27.9.Jediná ryba dne byl nádherný okoun kolem 35cm, který mi spadl těsně u břehu. Jinak nic a navíc krabička přišla o pár obyvatelů PS: Kdyby někdo měl doma přebytečnou Rapalu shallow shad rap 5cm SSH, tak mi pls dejte vědět  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 26. září 2008 ve 20:11® jarda21
- Revír: přívlačKrátká vycházka k vodě a první letošní štička cca 50 cm.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 26. září 2008 v 18:31® Scanix
- Datum lovu: 26.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: PřívlačTemer po tydnu opet u vody a i kdyz jsem se snazil, smula se mi lepila na paty. Po prvnim hodu to vypadalo, protoze jsem hned lapl tlouste rovnych 50. V zapeti hned dalsiho cca 45. Ale pak jsem utrhl prvni wobler, za nejakou dobu se mi povedlo prehodit reku a prijit tak o popper, utrhle woblery nasledovaly 3 gumy. Na zaver se mi povedl jeste bolen 60 a jeden tloust cca 40.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 26. září 2008 v 17:21® crazykapr
-  
Tak dneska vláčka pod jezem. Vytáh sem prvního mírovýho candáta na vláčku,pak sem omylem podsekl parmu kolem 60,myslej sem že tam mám sumce  nešlo s ní hnout,nakonec se zlomil háček,jinak plno tloušťů.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. nešlo s ní hnout,nakonec se zlomil háček,jinak plno tloušťů.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 26. září 2008 v 16:54® LaMa
- Datum lovu: 26.9. | Revír: SM | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:06® diutrius
- Datum lovu: 25 září | Revír: OhřeTak jsem se vrátil z 3 hodinkové vycházky a na koule 65cm kapřík velice potěšil, jako včera ten měl 60 cm zítra zkusím jeden proutek na sumíka třeba přijde .  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:50® Robur
- Datum lovu: DNES | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlačtak se musím pochlubit, moje S4 vydala po letech /řekl bych tak 12/ okouna velkého 29cm, což je nádhera, před 12 lety to byl 31 a 32. Vláčen napřed dvojdílný wob a nula bodou, pak jsem přzbrojil na konečném fleku na kopýtko a jeden záběr, který jsem samozřejmě proměnil  . Já su tak šťastné . Já su tak šťastné       Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.