Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. října 2008 v 19:45® sgt.mooody
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 2. října 2008 v 19:43® sgt.mooody
-
Neska na položenou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. října 2008 ve 12:01® albin
- Datum lovu: 2.10.2008 | Revír: Úslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Byl sem vyzkoušet nové rotačky 000 a plandy.I to se jim asi zdálo velký takže 3krát tloušť a 2 ohůni všechno na voba 2cm,největší ryba 20 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. října 2008 v 8:17® Zauwi
- Datum lovu: 1.10.2008 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera s kámošem večer na rybníčku…měl jsem 2 záběry, z jednoho se vyklubala plotice,tu jsem ještě pustil…z druhého kapr 48, už se těším na večeři…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. října 2008 ve 20:22® Sander
- Datum lovu: 1.10.2008
No není k sežrání??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. října 2008 ve 13:55® albin
- Datum lovu: 1.10.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
2h vláčení 2krát bolen 40,45 a štika cca50
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. října 2008 v 6:27® Zakin
- Datum lovu: 30.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Včera se na Hrachách zadařily dvě štičky kolem 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. září 2008 ve 22:51® cormoran
- Datum lovu: 30. 9. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Po delší době jsem vyměnil vláčák za rybky. Po 10 minutách mi poldu přicvaknul slušnej okyš 31 cm, za dalších 10 minut vířil vodu před podběrákem candoš 57 cm. Dalších cca 7200 sekund se to ani nehlo. Když už jsem balil podběrák, brzdu roztočila konečně cílová ryba, štika. Sice žádná obluda, ale 63 cm potěšilo. Nahodil jsem poslední rybku a zanedlouho jsem zdolával dalšího zubáče. metr ukázal opět 57 cm. Super den!
Zejtra je jdu poškárlit s vláčákem, tak jsem zvědavej:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. září 2008 ve 22:38® inspo
- Datum lovu: 30.9.2008 | Revír: 471191 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní cirka dvouhodinový lov přinesl jen jednoho okouna, ale i tak jsem byl rád, že jsem se zas po nějaké době dostal aspoň na chvíli k vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. září 2008 v 15:17® sethy
- Datum lovu: 29.9. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší plánovaná štikovláčka dopadla uplně jinak. žádna štika jen tito dva okounci 22 a 32cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. září 2008 ve 13:11® albin
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Ráno jsem šel na ohúně a přišly dvě štiky 54 a 67 ta větší měla od rotačky dotrhaný žábry tak jela chudák se mnou domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. září 2008 v 9:44® Trsolois
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: rerka | Způsob lovu: Přívlač
Zas po dlouhy dobe jsem vyrazil k vode,az naty velikosti,jinak dobr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. září 2008 v 0:40® hecht
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: rabovaná voda | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době zase u vody, ušlapané fleky, zbytky pohozených nástražných rybek – tak proto píšu rabovaná voda.Já jsem si povodil dvě štičky.Malé vody jako tato, se asi moc dlouho neubrání tlaku kačen s živou rybkou.No teď jsem ale s chorobou v posteli
,tak mohu jen vzpomínat na slunečný den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. září 2008 ve 20:29® Scanix
- Datum lovu: 29.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Jen kratky cas u vody, ale neco se povedlo, nasel jsem jedno mensi hejno okounu cca 25–30, kdy jsem si vytahl 8ks a pak se rozplasili a nechteli uz nic ani videt. K tomu jsem pridal jednoho spadleho tloustika a par nepromenenych zaberu. Dnes jsem nic neutrhl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. září 2008 ve 20:12® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná
Podruhe s novím 6metrem u vody a opět uspěch.. dva okyše zdolal
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. září 2008 v 17:12® Leonardo
- Datum lovu: včera | Revír: Jevišovka 1A | Způsob lovu: Feeder
Tak feederovačka po dlouhé době vystřídala sumcařinu a jel jsem s kámošem do Hrušovan na rybník, chytli jsme jen pár cejnů jinak žádná sláva, na to jak bylo hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. září 2008 v 10:46® balu80
- Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Berounka 3
Tak první moje štička 58. Radost veliká!!
Somozřejmě plave dál!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. září 2008 v 8:55® petr.esox
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem se toulal asi tři hodinky po Labi okolo Lysé nad Labem. Pod jezem jsem na gumu chytil štičku ± 50 jinak žádný kontakt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 ve 22:12® vagi
- Datum lovu: 27.9. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač
Tak naše dlouho naplánovaná celodenní vláčka z loďky na Hrachách s kamarádem nedopadla dle představ. Pár štiček zanedbatelných velikostí a okounů. Aspoň že jsem si ufandil luxusní počasí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 ve 21:49® Scanix
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na rybach na 1.5h s dcerou, bylo pekne a ryby sly temer co hod to zaber, ale zdolavani bida. Urval jsem 2 ryby, jednu s wobem a 1 s gumou, na 0.16mm jsem to proste nezastavil a pri kazdem pokusu o pribrzdeni fiska nabrala rychlost. Priste na takhle slaby vlasec woba nedam
Kazdopadne male se povedlo utrhnout tez jednu fisku, byl to uz temer zdolany bolen cca 65, mela tam 0.15mm na okouny a zklopila prilis spicku a tak prut nezapruzil pri vypadu. Jinak sikula chytla 3 okyse okolo 30, 1 tlouste a 3 boleny. Me prisli 2 tlousti a 5 bolenu, ale mrzi me ty okovane ryby, tezko rict, ale asi slusni boleni, jen je mi divne, ze se ani po 30m uprku po proudu nezastavily a to ani naznakem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 ve 21:29® Sander
- Datum lovu: 28.9.2008
Během hodiny jsem udal všechny nástražní rybky, konkrétně 6ks.
5× mník (nej tipuji do 50cm) + 45 tloušť.
Tak by to mělo vypadat!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 ve 21:08® miroTT
- Datum lovu: 28.9. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač
Prijemny podvecer straveny na Vahu: bolenik, zopar mini zubacikov, ostriezik 33cm a jedna very nice fishka mi po chvilke slusneho pretahovania zamavala ocasom jak lopatka a bola v …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 ve 20:46® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 28. září 2008 ve 20:45® LojzaRybka
-
jedna momentka z nechranek,pěkně klesá voda,rybačka je tam na prd,berou jen boleni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 v 19:03® yerrx
- Revír: Bečva 6A | Způsob lovu: Kaprařina
dneska jsem byl odskouset svuj prvni boilies, po dovu minutach zabral kapr 42, potom uz 3 hodiny nic…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 v 19:03® Kubah
- Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Od oběda chytačka s feederem na řece, chyceni 3 tloušti, 4 hrouzci pak kapřík 43cm a jako bonus souboj s říčním kaprem, podařilo se mi ho dostat asi 5 metrů od břehu a pak se vyvlík. Tipoval jsem mu tak 60cm. Všechny ryby vráceni vodě, počasí nádherný.Elitní nástrahy byly žížaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 v 18:58® Michal2
- Datum lovu: 28,9 | Revír: Úhlava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Moc mi dneska nebrali…chytil jsem pouze jednu podmerecnou sticku, jinak nic...........Ale alespon ze pocasi bylo v pohode......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 v 17:46® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: ohre 1
foto nemam byl jsem si zavlacet a nic zase zero
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 v 16:47® sgt.mooody
- Revír: Dubeč411997,plavaná
Jeden z 30 záběrů
všechny jsem nachytal na splávek,na rousnice a malí rybičky,parádní rybačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. září 2008 v 10:08® doktor.fiSh
- Datum lovu: 27.september | Revír: Nitra č5 | Způsob lovu: Přívlač
mikado do 7g, 0,105mm vlasec + 2cm twistrík s gramovou hlavičkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.