Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. října 2008 v 19:45® sgt.mooody
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20342.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 2. října 2008 v 19:43® sgt.mooody

Neska na položenou:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20341.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20340.jpg
      Čtvrtek 2. října 2008 ve 12:01® albin
      albin
      Datum lovu: 2.10.2008 | Revír: Úslava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Byl sem vyzkoušet nové rotačky 000 a plandy.I to se jim asi zdálo velký takže 3krát tloušť a 2 ohůni všechno na voba 2cm,největší ryba 20 cm.

Čtvrtek 2. října 2008 v 8:17® Zauwi
        Zauwi
        Datum lovu: 1.10.2008 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera s kámošem večer na rybníčku…měl jsem 2 záběry, z jednoho se vyklubala plotice,tu jsem ještě pustil…z druhého kapr 48, už se těším na večeři…:-93;

Středa 1. října 2008 ve 20:22® Sander
          Sander
          Datum lovu: 1.10.2008

No není k sežrání?? :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20333.jpg
            Středa 1. října 2008 ve 13:55® albin
            albin
            Datum lovu: 1.10.2008 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

2h vláčení 2krát bolen 40,45 a štika cca50

Středa 1. října 2008 v 6:27® Zakin
              Zakin
              Datum lovu: 30.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včera se na Hrachách zadařily dvě štičky kolem 50.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20322.jpg
                Úterý 30. září 2008 ve 22:51® cormoran
                cormoran
                Datum lovu: 30. 9. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená

Po delší době jsem vyměnil vláčák za rybky. Po 10 minutách mi poldu přicvaknul slušnej okyš 31 cm, za dalších 10 minut vířil vodu před podběrákem candoš 57 cm. Dalších cca 7200 sekund se to ani nehlo. Když už jsem balil podběrák, brzdu roztočila konečně cílová ryba, štika. Sice žádná obluda, ale 63 cm potěšilo. Nahodil jsem poslední rybku a zanedlouho jsem zdolával dalšího zubáče. metr ukázal opět 57 cm. Super den!:-> Zejtra je jdu poškárlit s vláčákem, tak jsem zvědavej:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20321.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20320.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20319.jpg
                  Úterý 30. září 2008 ve 22:38® inspo
                  Datum lovu: 30.9.2008 | Revír: 471191 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní cirka dvouhodinový lov přinesl jen jednoho okouna, ale i tak jsem byl rád, že jsem se zas po nějaké době dostal aspoň na chvíli k vodě.

Úterý 30. září 2008 v 15:17® sethy
                    sethy
                    Datum lovu: 29.9. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší plánovaná štikovláčka dopadla uplně jinak. žádna štika jen tito dva okounci 22 a 32cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20316.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20315.jpg
                      Úterý 30. září 2008 ve 13:11® albin
                      albin
                      Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Ráno jsem šel na ohúně a přišly dvě štiky 54 a 67 ta větší měla od rotačky dotrhaný žábry tak jela chudák se mnou domů.

Úterý 30. září 2008 v 9:44® Trsolois
                        Trsolois
                        Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: rerka | Způsob lovu: Přívlač

Zas po dlouhy dobe jsem vyrazil k vode,az naty velikosti,jinak dobr 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20314.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20313.jpg
                          Úterý 30. září 2008 v 0:40® hecht
                          hecht
                          Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: rabovaná voda | Způsob lovu: Přívlač

Po delší době zase u vody, ušlapané fleky, zbytky pohozených nástražných rybek – tak proto píšu rabovaná voda.Já jsem si povodil dvě štičky.Malé vody jako tato, se asi moc dlouho neubrání tlaku kačen s živou rybkou.No teď jsem ale s chorobou v posteli :-(( ,tak mohu jen vzpomínat na slunečný den.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20312.jpg
                            Pondělí 29. září 2008 ve 20:29® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 29.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Jen kratky cas u vody, ale neco se povedlo, nasel jsem jedno mensi hejno okounu cca 25–30, kdy jsem si vytahl 8ks a pak se rozplasili a nechteli uz nic ani videt. K tomu jsem pridal jednoho spadleho tloustika a par nepromenenych zaberu. Dnes jsem nic neutrhl :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20311.jpg
                              Pondělí 29. září 2008 ve 20:12® pipa
                              pipa
                              Datum lovu: dnes | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná

Podruhe s novím 6metrem u vody a opět uspěch.. dva okyše zdolal :-)) ))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20309.jpg
                                Pondělí 29. září 2008 v 17:12® Leonardo
                                Leonardo
                                Datum lovu: včera | Revír: Jevišovka 1A | Způsob lovu: Feeder

Tak feederovačka po dlouhé době vystřídala sumcařinu a jel jsem s kámošem do Hrušovan na rybník, chytli jsme jen pár cejnů jinak žádná sláva, na to jak bylo hezky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20308.jpg
                                  Pondělí 29. září 2008 v 10:46® balu80
                                  balu80
                                  Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Berounka 3

Tak první moje štička 58. Radost veliká!!:-> Somozřejmě plave dál!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20307.jpg
                                    Pondělí 29. září 2008 v 8:55® petr.esox
                                    Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem se toulal asi tři hodinky po Labi okolo Lysé nad Labem. Pod jezem jsem na gumu chytil štičku ± 50 jinak žádný kontakt.

Neděle 28. září 2008 ve 22:12® vagi
                                      vagi
                                      Datum lovu: 27.9. | Revír: Hracholusky | Způsob lovu: Přívlač

Tak naše dlouho naplánovaná celodenní vláčka z loďky na Hrachách s kamarádem nedopadla dle představ. Pár štiček zanedbatelných velikostí a okounů. Aspoň že jsem si ufandil luxusní počasí.

Neděle 28. září 2008 ve 21:49® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na rybach na 1.5h s dcerou, bylo pekne a ryby sly temer co hod to zaber, ale zdolavani bida. Urval jsem 2 ryby, jednu s wobem a 1 s gumou, na 0.16mm jsem to proste nezastavil a pri kazdem pokusu o pribrzdeni fiska nabrala rychlost. Priste na takhle slaby vlasec woba nedam :-(( Kazdopadne male se povedlo utrhnout tez jednu fisku, byl to uz temer zdolany bolen cca 65, mela tam 0.15mm na okouny a zklopila prilis spicku a tak prut nezapruzil pri vypadu. Jinak sikula chytla 3 okyse okolo 30, 1 tlouste a 3 boleny. Me prisli 2 tlousti a 5 bolenu, ale mrzi me ty okovane ryby, tezko rict, ale asi slusni boleni, jen je mi divne, ze se ani po 30m uprku po proudu nezastavily a to ani naznakem :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20306.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20305.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20304.jpg
                                          Neděle 28. září 2008 ve 21:29® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 28.9.2008

Během hodiny jsem udal všechny nástražní rybky, konkrétně 6ks.

5× mník (nej tipuji do 50cm) + 45 tloušť.

Tak by to mělo vypadat!:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20303.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20302.jpg
                                            Neděle 28. září 2008 ve 21:08® miroTT
                                            Datum lovu: 28.9. | Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Prijemny podvecer straveny na Vahu: bolenik, zopar mini zubacikov, ostriezik 33cm a jedna very nice fishka mi po chvilke slusneho pretahovania zamavala ocasom jak lopatka a bola v …pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20301.jpg
                                              Neděle 28. září 2008 ve 20:46® LojzaRybka
                                              LojzaRybka
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20300.jpg
                                                Neděle 28. září 2008 ve 20:45® LojzaRybka
                                                LojzaRybka

jedna momentka z nechranek,pěkně klesá voda,rybačka je tam na prd,berou jen boleni:-((

Neděle 28. září 2008 v 19:03® yerrx
                                                  yerrx
                                                  Revír: Bečva 6A | Způsob lovu: Kaprařina

dneska jsem byl odskouset svuj prvni boilies, po dovu minutach zabral kapr 42, potom uz 3 hodiny nic…

Neděle 28. září 2008 v 19:03® Kubah
                                                    Datum lovu: 28.9.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Od oběda chytačka s feederem na řece, chyceni 3 tloušti, 4 hrouzci pak kapřík 43cm a jako bonus souboj s říčním kaprem, podařilo se mi ho dostat asi 5 metrů od břehu a pak se vyvlík. Tipoval jsem mu tak 60cm. Všechny ryby vráceni vodě, počasí nádherný.Elitní nástrahy byly žížaly.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20298.jpg
                                                      Neděle 28. září 2008 v 18:58® Michal2
                                                      Datum lovu: 28,9 | Revír: Úhlava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Moc mi dneska nebrali…chytil jsem pouze jednu podmerecnou sticku, jinak nic...........Ale alespon ze pocasi bylo v pohode......

Neděle 28. září 2008 v 17:46® farnas
                                                        farnas
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: ohre 1

foto nemam byl jsem si zavlacet a nic zase zero

Neděle 28. září 2008 v 16:47® sgt.mooody
                                                          Revír: Dubeč411997,plavaná

Jeden z 30 záběrů:-) všechny jsem nachytal na splávek,na rousnice a malí rybičky,parádní rybačka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20297.jpg
                                                            Neděle 28. září 2008 v 10:08® doktor.fiSh
                                                            doktor.fiSh
                                                            Datum lovu: 27.september | Revír: Nitra č5 | Způsob lovu: Přívlač

mikado do 7g, 0,105mm vlasec + 2cm twistrík s gramovou hlavičkou =-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20289.jpg