Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 25. září 2008 ve 20:50® inspo
Datum lovu: 25.9.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

tak krom toho, že jsem pěkně vymrzl, jsem z vody na břeh vytáhl tři okouny a jeden se ještě vypnul při vytahování z vody…o velikosti se raději zmiňovat nebudu :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 25. září 2008 v 18:56® foks01
    foks01
    Způsob lovu: Přívlač

dnešní okouni 34,2×32 a ten nej me spadl kousek od břehu

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20253.jpg
      Čtvrtek 25. září 2008 ve 13:57® Vichrzhor
      Vichrzhor
      Datum lovu: 23.9.08 | Revír: Mrlina | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si na půl hodinky skočil k vodě po jednání, no a nakonec z toho byla tahle sedmdesátka ;-) Můžete ji zkusit i vy, plave dál…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20249.jpg
        Středa 24. září 2008 ve 21:29® jarryn21
        jarryn21
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20246.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20248.jpg
          Středa 24. září 2008 ve 21:04® paccco
          paccco
          Datum lovu: 24.9.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska od 19.00 do 21.00 hod po dlouhé době pokus o candáta. NIC!!!:-O .Ó to je změna:-D :-D

Středa 24. září 2008 ve 20:57® barbel
            Datum lovu: 21.6.2008 | Revír: položená

tak si sedíme večer u ohně a najednou záběr :o)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20244.jpg
              Středa 24. září 2008 v 19:34® foks01
              foks01
              Způsob lovu: Přívlač

před setměním okouní balet,krásné záběry a jen škoda těch spoustu nedokončených

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20243.jpg
                Středa 24. září 2008 v 5:15® Zakin
                Zakin
                Datum lovu: 23.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Štika +/- 50 cm včera na Vranově.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20242.jpg
                  Úterý 23. září 2008 v 19:32® drebin69
                  drebin69
                  Datum lovu: 23.9.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Klasická položená

jen 58,ale pro prut jsem skákal do řeky:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20238.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20239.jpg
                    Úterý 23. září 2008 v 11:56® Holajz2
                    Datum lovu: víkend | Revír: 471055 | Způsob lovu: Přívlač

A tentokrát s Bohušem… na okounovýho twistříka se pověsila zubatá. A jela se mnou domů… :->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20235.jpg
                      Úterý 23. září 2008 v 11:54® Holajz2
                      Datum lovu: víkend | Revír: 471122 | Způsob lovu: Přívlač

LojzaRybka: Bez Bohuša! Štička 55cm, vrácena vodě. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20233.jpg
                        Úterý 23. září 2008 v 10:19® LojzaRybka
                        LojzaRybka
                        Způsob lovu: Plavaná

ráno na malejch rybkách,super chytačka,2× parma, 6× okoun,1× střevlička a plnotloušťů a hrouzků:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20232.jpg
                          Úterý 23. září 2008 v 5:32® Zakin
                          Zakin
                          Datum lovu: 22.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včera na Hracholuskách jsem lapnul na popa pět okounů této velikosti. Docela hodně nedobranejch záběrů. Žádnej výlov, ale procházka to byla pěkná.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20229.jpg
                            Pondělí 22. září 2008 v 18:34® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 22.9.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po prijezdu na me oblibene misto na V23 bylo obsazeno rybari, nechtel jsem se tisnit a tak jsem prejel jinam. Voda v prehrade neuveritelne kalna, tak jsem vyuzival procistenych mist kolem pritoku a vymodlil tri pekne tlouste 2×48 a 1×49. Jeden bolen cca 55 se mi vypnul a jeden nedobral. Za cca 1,5h to uslo vzhledem ke stavu vody.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20223.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20224.jpg
                              Pondělí 22. září 2008 ve 12:22® KucaPce
                              KucaPce
                              Datum lovu: 22.09.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tloušt 42cm a ukázaly se mi ještě 3 štičky, ale koncovka se nezdařila a tak na ně budu muset ještě vyrazit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20218.jpg
                                Pondělí 22. září 2008 v 9:50® čabi
                                čabi
                                Datum lovu: 21.9. | Revír: R1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera dopoledne jsme s kámošem vyšli na nasazovaný kapry.Já dostal jednoho okolo 40cm a jedem mi spadl.Kámoš jen plotku.Po obědě jsme se rozhodli že pudem vláčet.Kámoš vláčel rotačku a já zkoušel smáčky a kopýtka.Vytáhl jsem ostroretku za ploutvičku,bo­línka,tloušťa a 7 štiček.Štičky měli okolo 30cm,ale podařilo se mi jednu slušnou 68cm,tak jsem si jí vzal a ještě mi dvě štičky ukously smáčka.No a kámoš chytil 6 malých štiček.Takže jsme si hezky zachytali.

Pondělí 22. září 2008 v 9:36® Kazan
                                  Datum lovu: 22.9.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Trochu ranní vláčky, dvě štičky, dva okouni a jeden cejňák za hřbet.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20217.jpg
                                    Pondělí 22. září 2008 v 8:09® petr.esox
                                    Datum lovu: 21.9.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem konečně našel klidné hezké místo na vláčku na Sázavě. Bohužel vyšlapaná místa s ohýnky a s nechutným bordelem každých deset metrů svědčilo spíše o tom, že se rybářům nechtělo do zimy (nebo už je vychytáno), než o tom, že se jedná o zapomenutý kout přírody. Hned po příchodu jsem chytl štičku 57, pak tlouště 45, dva boleni a jedna větší štika mi spadli. Byl to krásný lov. Vše plave dál.

Pondělí 22. září 2008 v 8:04® LojzaRybka
                                      LojzaRybka

Piranha a monaster měli pravdu,parmy opravdu berou:-D :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20216.jpg
                                        Neděle 21. září 2008 v 19:04® farnas
                                        farnas
                                        Datum lovu: dnes | Revír: xxx

tenhle weekend 6 kapru a 4 okouni na privlac

Neděle 21. září 2008 v 18:58® inspo
                                          Datum lovu: 11.9.2008 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Plavaná

9× tloušť (největší 30 cm) a nějaká další drobotina

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20213.jpg
                                            Neděle 21. září 2008 v 18:51® inspo
                                            Datum lovu: 10.9.2008 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Plavaná

5× tloušť (největší 33,5 cm), 3× hrouzek

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20211.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20212.jpg
                                              Neděle 21. září 2008 v 17:34® Robur
                                              Robur
                                              Datum lovu: DNES | Revír: svratka 4

feedr a plavaná – minimální aktivita, feedr 1 záběr, plavačka zabrala asi 5* a jedno jediné potopení jsem proměníl v podoustev 20cm

Neděle 21. září 2008 v 17:32® Robur
                                                Robur
                                                Datum lovu: pátek | Revír: Mohleno a okolí | Způsob lovu: Přívlač

tak ač jsem se ve fóru rady nedočkal, tak jsem si suprově zachytal. Napřed teda málem omylem na chovném rybníku, ale nakonec jsem vše našel a štika 69, 55 a 50 + 75+ si kousla ale pustila a další dvě menší si taky zaútočily.

Neděle 21. září 2008 v 15:46® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 21.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

V lehce destivem pocasi jsme s kolegou proverili tlouste a boleny, stika se bohuzel neukazala zadna, i kdyz jsem diky smycce na navijaku jednu tezsi rybu utrhl, kdy 0,20mm mono nestacila na jeji napor a navijak nezapracoval. Skoda, skoncila okovana Shad Rapem. Jinak vytazeno 6 tloustu 45–48 vse na Rapala Shad Rap 7cm SSH, 1 jesen cca 35 na Salmo Minnow 9cm a 1 jeden bolinek cca 45 na gumu. Kolega na gumu 4 boleny okolo 50 a jeden vetsi se mu vypnul. Pomerne dost zaberu nepromenenych. Tesim se na priste…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20210.jpg
                                                    Neděle 21. září 2008 v 11:42® skwor
                                                    skwor

Na vláčku nula bodů, zachránila mě jedna podoustev na plavačku. Kamarádovi se dařilo víc, vyndal dvě parmy, podoustev, tlouště, jesena a dva krásné karasy.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20196.jpg
                                                      Sobota 20. září 2008 v 19:53® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 19.9 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač

Včera po delší odmlce zase u vody.Chytáni předvším okouni 10–30 cm a 2 spadlé štiky.

Sobota 20. září 2008 v 19:45® Piranha
                                                        Piranha
                                                        Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska na rybicku s monasterem na Labi.Pepa 4 okouny nej 30 a ja jednoho okyše a jednoho bolena 62 na rybku.Trochu jsem se divil ale proste tam byl.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20188.jpg
                                                          Sobota 20. září 2008 v 17:54® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 20.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na cca 2h u vody a na tu bidu to slo, 4 fisky na vlacku, cil stika, takze lanko a woby, povesili se 2 tlousti z toho jeden tesne pres 50 a druhej 45± a 2 mensi bolinci, kolega tlouste a jesena 35±.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20183.jpg
                                                            Sobota 20. září 2008 ve 13:55® Raf
                                                            Raf
                                                            Datum lovu: 20.9.2008 | Revír: nedaleko tajného jezera | Způsob lovu: Přívlač

Vyrážíme tak třikrát do roka s Vaškem Turkem k tajnému jezeru. Bývají to příjemná setkání a většinou se povede chytit i nějaká pěkná ryba. Tentokrát mi voda poslala bolena 63 cm a několik okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20179.jpg