Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 28. září 2008 v 7:48® foks01
foks01
Způsob lovu: Přívlač
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20287.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 28. září 2008 v 7:47® foks01
    foks01
    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20286.jpg
      Sobota 27. září 2008 ve 22:52® Řízek
      Řízek
      Datum lovu: 27.9.08 | Revír: Berounka 3

Dnes jeden zaber na rybku,ktery jsem promenil v candata 53cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20280.jpg
        Sobota 27. září 2008 ve 20:49® Cudla
        Cudla

Dnes Ohře 8 Žatec i na Oh-7 plno malech PO Lojzíku že jste tam nasazovali krmení pro černýho ptáka.Nic jinýho se k tomu nedostalo,ještě že jsem nasadil bez protihrotu

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20274.jpg
          Sobota 27. září 2008 v 18:20® Leonardo
          Leonardo
          Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Olbramkostel | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska na závodech v Olbramkostele, chytl jsem několik cejnků a okounů a tak jsem skončil na 7. místě se 150b z 20 rybářů:-)

Sobota 27. září 2008 v 15:10® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 27.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Po vcerejsim trhacim masakru jsem si dnes take vybral svou dan v podobe 1 Shad Rapu a 2 gum, ale reka ke me byla tenktokrat o neco vrelejsi a nahradila mi nastrahy v podobe peknych ryb. Chyceno 11 tloustu od cca 40 do 50, dale pak 8 bolenu od cca 50 do 74. Posledni ryba, tesne pred vymerenym casem a paradni souboj v proudu, myslel jsem, ze je o poznani vetsi, ale i tak moc potesil…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20270.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20272.jpg
              Sobota 27. září 2008 ve 14:25® skwor
              skwor
              Datum lovu: 27.9.

Jediná ryba dne byl nádherný okoun kolem 35cm, který mi spadl těsně u břehu. Jinak nic a navíc krabička přišla o pár obyvatelů PS: Kdyby někdo měl doma přebytečnou Rapalu shallow shad rap 5cm SSH, tak mi pls dejte vědět;-)

Pátek 26. září 2008 ve 21:11® jarda21
                jarda21
                Revír: přívlač

Krátká vycházka k vodě a první letošní štička cca 50 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20266.jpg
                  Pátek 26. září 2008 v 19:31® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 26.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Temer po tydnu opet u vody a i kdyz jsem se snazil, smula se mi lepila na paty. Po prvnim hodu to vypadalo, protoze jsem hned lapl tlouste rovnych 50. V zapeti hned dalsiho cca 45. Ale pak jsem utrhl prvni wobler, za nejakou dobu se mi povedlo prehodit reku a prijit tak o popper, utrhle woblery nasledovaly 3 gumy. Na zaver se mi povedl jeste bolen 60 a jeden tloust cca 40.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20262.jpg
                    Pátek 26. září 2008 v 18:21® crazykapr
                    crazykapr

Tak dneska vláčka pod jezem. Vytáh sem prvního mírovýho candáta na vláčku,pak sem omylem podsekl parmu kolem 60,myslej sem že tam mám sumce:-D nešlo s ní hnout,nakonec se zlomil háček,jinak plno tloušťů.

Pátek 26. září 2008 v 17:54® LaMa
                      LaMa
                      Datum lovu: 26.9. | Revír: SM | Způsob lovu: Muškaření
                      foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20259.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20260.jpg
                        Čtvrtek 25. září 2008 ve 22:06® diutrius
                        diutrius
                        Datum lovu: 25 září | Revír: Ohře

Tak jsem se vrátil z 3 hodinkové vycházky a na koule 65cm kapřík velice potěšil, jako včera ten měl 60 cm zítra zkusím jeden proutek na sumíka třeba přijde .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20255.jpg
                          Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:50® Robur
                          Robur
                          Datum lovu: DNES | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Přívlač

tak se musím pochlubit, moje S4 vydala po letech /řekl bych tak 12/ okouna velkého 29cm, což je nádhera, před 12 lety to byl 31 a 32. Vláčen napřed dvojdílný wob a nula bodou, pak jsem přzbrojil na konečném fleku na kopýtko a jeden záběr, který jsem samozřejmě proměnil:-) . Já su tak šťastné9-) :-D :-> :-O

Čtvrtek 25. září 2008 ve 21:50® inspo
                            Datum lovu: 25.9.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

tak krom toho, že jsem pěkně vymrzl, jsem z vody na břeh vytáhl tři okouny a jeden se ještě vypnul při vytahování z vody…o velikosti se raději zmiňovat nebudu :-)

Čtvrtek 25. září 2008 v 19:56® foks01
                              foks01

dnešní okouni 34,2×32 a ten nej me spadl kousek od břehu

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20253.jpg
                                Čtvrtek 25. září 2008 ve 14:57® Vichrzhor
                                Vichrzhor
                                Datum lovu: 23.9.08 | Revír: Mrlina | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si na půl hodinky skočil k vodě po jednání, no a nakonec z toho byla tahle sedmdesátka ;-) Můžete ji zkusit i vy, plave dál…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20249.jpg
                                  Středa 24. září 2008 ve 22:29® jarryn21
                                  jarryn21
                                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20247.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20248.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20246.jpg
                                    Středa 24. září 2008 ve 22:04® paccco
                                    paccco
                                    Datum lovu: 24.9.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Dneska od 19.00 do 21.00 hod po dlouhé době pokus o candáta. NIC!!!:-O .Ó to je změna:-D :-D

Středa 24. září 2008 ve 21:57® barbel
                                      Datum lovu: 21.6.2008 | Revír: položená

tak si sedíme večer u ohně a najednou záběr :o)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20244.jpg
                                        Středa 24. září 2008 ve 20:34® foks01
                                        foks01

před setměním okouní balet,krásné záběry a jen škoda těch spoustu nedokončených

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20243.jpg
                                          Středa 24. září 2008 v 6:15® Zakin
                                          Zakin
                                          Datum lovu: 23.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Štika +/- 50 cm včera na Vranově.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20242.jpg
                                            Úterý 23. září 2008 ve 20:32® drebin69
                                            drebin69
                                            Datum lovu: 23.9.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Klasická položená

jen 58,ale pro prut jsem skákal do řeky:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20238.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20239.jpg
                                              Úterý 23. září 2008 ve 12:56® Holajz2
                                              Datum lovu: víkend | Revír: 471055 | Způsob lovu: Přívlač

A tentokrát s Bohušem… na okounovýho twistříka se pověsila zubatá. A jela se mnou domů… :->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20234.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20235.jpg
                                                Úterý 23. září 2008 ve 12:54® Holajz2
                                                Datum lovu: víkend | Revír: 471122 | Způsob lovu: Přívlač

LojzaRybka: Bez Bohuša! Štička 55cm, vrácena vodě. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20233.jpg
                                                  Úterý 23. září 2008 v 11:19® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Způsob lovu: Plavaná

ráno na malejch rybkách,super chytačka,2× parma, 6× okoun,1× střevlička a plnotloušťů a hrouzků:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20231.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20232.jpg
                                                    Úterý 23. září 2008 v 6:32® Zakin
                                                    Zakin
                                                    Datum lovu: 22.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včera na Hracholuskách jsem lapnul na popa pět okounů této velikosti. Docela hodně nedobranejch záběrů. Žádnej výlov, ale procházka to byla pěkná.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20229.jpg
                                                      Pondělí 22. září 2008 v 19:34® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 22.9.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po prijezdu na me oblibene misto na V23 bylo obsazeno rybari, nechtel jsem se tisnit a tak jsem prejel jinam. Voda v prehrade neuveritelne kalna, tak jsem vyuzival procistenych mist kolem pritoku a vymodlil tri pekne tlouste 2×48 a 1×49. Jeden bolen cca 55 se mi vypnul a jeden nedobral. Za cca 1,5h to uslo vzhledem ke stavu vody.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20222.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20223.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20224.jpg
                                                        Pondělí 22. září 2008 ve 13:22® KucaPce
                                                        KucaPce
                                                        Datum lovu: 22.09.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tloušt 42cm a ukázaly se mi ještě 3 štičky, ale koncovka se nezdařila a tak na ně budu muset ještě vyrazit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20218.jpg
                                                          Pondělí 22. září 2008 v 10:50® čabi
                                                          čabi
                                                          Datum lovu: 21.9. | Revír: R1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera dopoledne jsme s kámošem vyšli na nasazovaný kapry.Já dostal jednoho okolo 40cm a jedem mi spadl.Kámoš jen plotku.Po obědě jsme se rozhodli že pudem vláčet.Kámoš vláčel rotačku a já zkoušel smáčky a kopýtka.Vytáhl jsem ostroretku za ploutvičku,bo­línka,tloušťa a 7 štiček.Štičky měli okolo 30cm,ale podařilo se mi jednu slušnou 68cm,tak jsem si jí vzal a ještě mi dvě štičky ukously smáčka.No a kámoš chytil 6 malých štiček.Takže jsme si hezky zachytali.

Pondělí 22. září 2008 v 10:36® Kazan
                                                            Datum lovu: 22.9.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Trochu ranní vláčky, dvě štičky, dva okouni a jeden cejňák za hřbet.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20217.jpg