Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 13. září 2008 ve 23:26® cormoran
cormoran
Datum lovu: 13. 9. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se zajel podívat na parmy. První místo bylo jalový, za cca 3 hodiny byly 3 ušmudlaný drbance. Po přesunu na top flek se 3 parmičky spletly (cca 25, 50 a 60 cm):-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20018.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20017.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. září 2008 ve 22:11® Ficak
    Ficak

LojzaRybka> Ahoj,krásnej bolen.CHtěl jsem se tě zeptat,začal jsem letos chytat sumíky a vím že máš i s fousáčema zkušenosti,nevzal bys mě někdy až na ně půjdeš s sebou???Jestli si vzpomínáš na Pepu z Třeskonic(chytal jsem loni v Rybňanech když jsi tam vyřezával stromy u slepého ramene)tak to jsem já :-)) ))

Sobota 13. září 2008 ve 22:08® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 13.9.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni pekne i kdyz chladnejsi pocasi me prinutilo zajit k vode, ryby o tom asi nevedeli, ale preci jen se povedli alespon 3 boleni (nej 70+, smatne se meril, nebyl kam polozit)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20016.jpg
        Sobota 13. září 2008 ve 21:23® Bert
        Datum lovu: 13.9.2008 | Revír: Hostivař | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes odpoledne,i přes silná vítr a zimu jsem byl na Hostivaři vyzkoušet obalení barvená kolínka ve strouhance a v kukuřičné šměsi,Výsledek cca 3hodin 3 kapři a 3 cejni.Vše vráceno vodě.:-)

Sobota 13. září 2008 ve 20:10® farnas
          farnas

dneska na labi jeden okoun 19 cm

Sobota 13. září 2008 v 18:42® sethy
            sethy
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20015.jpg
              Sobota 13. září 2008 v 18:39® sethy
              sethy
              Datum lovu: tento týden | Revír: daleko předaleko | Způsob lovu: Přívlač
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20014.jpg
                Sobota 13. září 2008 v 17:15® lucioperce69
                lucioperce69

Blonďákovo candoš mmylsim kolem 60

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20011.jpg
                  Sobota 13. září 2008 v 15:24® LojzaRybka
                  LojzaRybka

ne,neni to moře,to jsou Nechranky po ránu,ale ryby docela šli

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20002.jpg
                    Sobota 13. září 2008 ve 12:06® drebin69
                    drebin69
                    Datum lovu: 11.9.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší vláčka,jen 4 štičky do 45 cm.Omluva za kvalitu,foceno mobilem:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img20000.jpg
                      Pátek 12. září 2008 ve 23:52® Raf
                      Raf
                      Datum lovu: 10.-12.9.2008 | Revír: Hněvkovice | Způsob lovu: Kaprařina

Hněvkovická přehrada mě zastihla velmi upuštěná a v mnoha místech zelená jak brčál. Povedlo se mi ale najít místo, kde nejenže byly natlačeny ryby, ale i žraly. Na pelety a boilies jsem vytáhl snad dvacet kaprů, pár cejnů a amura. Zajímavé bylo že ani jednu rybu jsem nevytáhl za tmy. V pauzách mezi kaprařením jsem uvláčel dva boleny a několik okounů. Hněvkovice se v následujících dnech začnou zase napouštět. V tom období budou dobrou volbou pro lov většiny ryb…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19998.jpg
                        Pátek 12. září 2008 ve 23:40® Raf
                        Raf
                        Datum lovu: 8.-10.9.2008 | Revír: lesní tůň | Způsob lovu: Kaprařina

Strávil jsem dva dny a dvě noci skryt v lesích u krásné tůně. Můj pes Collin tu sváděl pravidelné zápasy s ježky, pár metrů od nás chodily po svých stezkách divoká prasata. Pelety tu velice dobře šmakovaly kaprům. Nic proti nim neměli ani líni, jejichž zdolaný počet se zastavil na magické sedmičce.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19997.jpg
                          Pátek 12. září 2008 v 17:31® crazykapr
                          crazykapr

Dneska na Ostravici,Mrťe okounů,tlouštíci a dva a spadl mi první sumík :-((

Pátek 12. září 2008 v 17:22® Leonardo
                            Leonardo
                            Datum lovu: dneska | Revír: ..... | Způsob lovu: Přívlač

tak dneska třpytkování: štička 45cm, 2 okouni a potočák kolem 30cm.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19996.jpg
                              Pátek 12. září 2008 v 17:05® skwor
                              skwor
                              Datum lovu: 12.9.

Po delší době opět na fiškách. Záběry kupodivu začaly přicházet poměrně brzo, na břeh se mrklo pár cejnů, perlínů, jedna podoustev, lín a slušná plotice.

Pátek 12. září 2008 v 6:49® Zakin
                                Zakin
                                Datum lovu: 11.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si vylepšil osobák bolena na 58 cm. Zároveň zatím moje nej ryba na popa. Podle souboje jsem myslel, že bude větší, ale stejně udělal velkou radost.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19993.jpg
                                  Čtvrtek 11. září 2008 ve 21:44® slimak
                                  slimak
                                  Datum lovu: 11.9. | Revír: vábnička | Způsob lovu: Sumcařina

Dnes alespoň trošku kousali…dvě mimina..:-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19992.jpg
                                    Čtvrtek 11. září 2008 ve 20:18® cercer
                                    cercer
                                    Datum lovu: 11.9.2008 | Revír: Labe

dnešní okouní ráno…celkem asi 15 okounů-největší 37cm. Pár tlouštíků a sumeček cca 90cm šel za twistrem až na břeh,ale nedobral..celkově povedené ráno.:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19991.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19990.jpg
                                      Čtvrtek 11. září 2008 ve 20:18® Grand2
                                      Datum lovu: 7.9. | Revír: severní Čechy | Způsob lovu: Kaprařina

78 cm, 8 kg, uloven na boilies vyrobené na zakázku rybářskými potřebami Sudík ( www.ryb-as.cz )

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19989.jpg
                                        Čtvrtek 11. září 2008 ve 13:22® KucaPce
                                        KucaPce
                                        Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem včera byl zase zkusit sumíky, ale měl jsem hodně promarněných záběrů, že mi to šlo až přez brzdu, ale ty parchanti mi to tahali asi za konec žížaly. Musím na ně něco vymyslet.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19986.jpg
                                          Středa 10. září 2008 ve 13:35® Halibut
                                          Datum lovu: 8.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Po dlouhý době u vody a čestný úspěch na novej gloog. pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19982.jpg
                                            Středa 10. září 2008 ve 13:30® ORIMP
                                            ORIMP
                                            Datum lovu: 6-7.9 2008 | Revír: Želiezovce-Hron | Způsob lovu: Přívlač

Medzinárodné majstrovstvá Slovenska-prívlač. 1.Jožko Foltýn-ČR 2.Jirka Špáda-ČR 3.Palo Franc SR-Kysuca pivo …mňa potešil aspoň tento bolínek,ale 5 min.po pretekoch:-|

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19981.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19980.jpg
                                              Středa 10. září 2008 v 8:20® lucioperce69
                                              lucioperce69
                                              Datum lovu: 7.9. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

po dlouhý době sem nechal doma sumčáky a vzal do ruky něco jemnějšího a vyplatilo se. 70 cm a krásný souboj na 0,14 vlasec

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19976.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19975.jpg
                                                Úterý 9. září 2008 ve 20:53® Kobr
                                                Kobr
                                                Datum lovu: dnes | Revír: Záplavy, položená a plavačka

Dneska na Záplavách u Kladna cíni a čudly. Na druhej prut mi za žížalu zřejmě tahal pruhatej dorost, ani jeden záběr jsem nepromněnil.:-93; Krásný odpoledne jsem si ale užil to jo. :-1

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19974.jpg
                                                  Úterý 9. září 2008 ve 20:30® čabi
                                                  čabi
                                                  Datum lovu: 9.9. | Revír: R1 | Způsob lovu: Přívlač

Konečně jsem si po dlouhé době dobře zavláčel.Sice braly jen ryby do 40cm,ale za to jich bylo hodně.Na smáčky jsem chytil 4 candátky a na rotačku 10 štiček,12 tlou­šťů a ostroretku.:-P :-) ;-) :-93; :-D :-> pivo

Úterý 9. září 2008 ve 20:17® adam
                                                    adam
                                                    Revír: otava1 | Způsob lovu: Klasická položená

jsem v pisku uz tyden,zatim mam 3uhoře,dve parmi,sumecka…cel­kem to jde..kdybych nemusel chodit do skoli tak tech ryb by bylo urcite vic=-|

Úterý 9. září 2008 v 16:45® Tomik
                                                      Tomik

Dnes hodinová vláčka ve znamení bolenů. Přišli se podívat tři kousci 68, 64 a cca 50:) Foták zůstal bohužel doma.

Úterý 9. září 2008 v 9:58® petr.esox
                                                        Datum lovu: 1.-3.9. | Revír: Lipno

Úžasných 2,5 dne na Lipně s kámošem. V akci byl feeder a vláčák. Úlovky? Spousty cejnů i ke 40 cm, plotic, 4 štičky a 6 okounů. Jo a na kuku se přišli podívat i dva kapři do 50 cm. Bylo tam tak nádherně, že ještě dnes mám v práci depku. Vše samozřejmě je zpátky ve vodě, protože tam ryby odjakživa patří.

Pondělí 8. září 2008 ve 21:23® LojzaRybka
                                                          LojzaRybka
                                                          Způsob lovu: Plavaná

tak dnes plavajda z bráchou,hromada okounků a jeden karas

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19971.jpg
                                                            Pondělí 8. září 2008 v 17:48® Leonardo
                                                            Leonardo
                                                            Datum lovu: 6.-7.9.2008 | Revír: jezero | Způsob lovu: Kaprařina

2 dny na kaprech a chytl jsem jich 11, všichni kolem 46cm.Brali pěkně

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19970.jpg