Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 13. září 2008 ve 23:26® cormoran
- Datum lovu: 13. 9. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se zajel podívat na parmy. První místo bylo jalový, za cca 3 hodiny byly 3 ušmudlaný drbance. Po přesunu na top flek se 3 parmičky spletly (cca 25, 50 a 60 cm)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 ve 22:11® Ficak
-
LojzaRybka> Ahoj,krásnej bolen.CHtěl jsem se tě zeptat,začal jsem letos chytat sumíky a vím že máš i s fousáčema zkušenosti,nevzal bys mě někdy až na ně půjdeš s sebou???Jestli si vzpomínáš na Pepu z Třeskonic(chytal jsem loni v Rybňanech když jsi tam vyřezával stromy u slepého ramene)tak to jsem já
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 ve 22:08® Scanix
- Datum lovu: 13.9.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni pekne i kdyz chladnejsi pocasi me prinutilo zajit k vode, ryby o tom asi nevedeli, ale preci jen se povedli alespon 3 boleni (nej 70+, smatne se meril, nebyl kam polozit)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 ve 21:23® Bert
- Datum lovu: 13.9.2008 | Revír: Hostivař | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes odpoledne,i přes silná vítr a zimu jsem byl na Hostivaři vyzkoušet obalení barvená kolínka ve strouhance a v kukuřičné šměsi,Výsledek cca 3hodin 3 kapři a 3 cejni.Vše vráceno vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 ve 20:10® farnas
-
dneska na labi jeden okoun 19 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 v 18:42® sethy
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 13. září 2008 v 18:39® sethy
- Datum lovu: tento týden | Revír: daleko předaleko | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 13. září 2008 v 17:15® lucioperce69
-
Blonďákovo candoš mmylsim kolem 60
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 v 15:24® LojzaRybka
-
ne,neni to moře,to jsou Nechranky po ránu,ale ryby docela šli
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. září 2008 ve 12:06® drebin69
- Datum lovu: 11.9.08 | Revír: Skalice 2 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší vláčka,jen 4 štičky do 45 cm.Omluva za kvalitu,foceno mobilem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. září 2008 ve 23:52® Raf
- Datum lovu: 10.-12.9.2008 | Revír: Hněvkovice | Způsob lovu: Kaprařina
Hněvkovická přehrada mě zastihla velmi upuštěná a v mnoha místech zelená jak brčál. Povedlo se mi ale najít místo, kde nejenže byly natlačeny ryby, ale i žraly. Na pelety a boilies jsem vytáhl snad dvacet kaprů, pár cejnů a amura. Zajímavé bylo že ani jednu rybu jsem nevytáhl za tmy. V pauzách mezi kaprařením jsem uvláčel dva boleny a několik okounů. Hněvkovice se v následujících dnech začnou zase napouštět. V tom období budou dobrou volbou pro lov většiny ryb…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. září 2008 ve 23:40® Raf
- Datum lovu: 8.-10.9.2008 | Revír: lesní tůň | Způsob lovu: Kaprařina
Strávil jsem dva dny a dvě noci skryt v lesích u krásné tůně. Můj pes Collin tu sváděl pravidelné zápasy s ježky, pár metrů od nás chodily po svých stezkách divoká prasata. Pelety tu velice dobře šmakovaly kaprům. Nic proti nim neměli ani líni, jejichž zdolaný počet se zastavil na magické sedmičce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. září 2008 v 17:31® crazykapr
-
Dneska na Ostravici,Mrťe okounů,tlouštíci a dva a spadl mi první sumík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. září 2008 v 17:22® Leonardo
- Datum lovu: dneska | Revír: ..... | Způsob lovu: Přívlač
tak dneska třpytkování: štička 45cm, 2 okouni a potočák kolem 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. září 2008 v 17:05® skwor
- Datum lovu: 12.9.
Po delší době opět na fiškách. Záběry kupodivu začaly přicházet poměrně brzo, na břeh se mrklo pár cejnů, perlínů, jedna podoustev, lín a slušná plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. září 2008 v 6:49® Zakin
- Datum lovu: 11.9.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si vylepšil osobák bolena na 58 cm. Zároveň zatím moje nej ryba na popa. Podle souboje jsem myslel, že bude větší, ale stejně udělal velkou radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2008 ve 21:44® slimak
- Datum lovu: 11.9. | Revír: vábnička | Způsob lovu: Sumcařina
Dnes alespoň trošku kousali…dvě mimina..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2008 ve 20:18® cercer
- Datum lovu: 11.9.2008 | Revír: Labe
dnešní okouní ráno…celkem asi 15 okounů-největší 37cm. Pár tlouštíků a sumeček cca 90cm šel za twistrem až na břeh,ale nedobral..celkově povedené ráno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2008 ve 20:18® Grand2
- Datum lovu: 7.9. | Revír: severní Čechy | Způsob lovu: Kaprařina
78 cm, 8 kg, uloven na boilies vyrobené na zakázku rybářskými potřebami Sudík ( www.ryb-as.cz )
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. září 2008 ve 13:22® KucaPce
- Revír: labe | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem včera byl zase zkusit sumíky, ale měl jsem hodně promarněných záběrů, že mi to šlo až přez brzdu, ale ty parchanti mi to tahali asi za konec žížaly. Musím na ně něco vymyslet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. září 2008 ve 13:35® Halibut
- Datum lovu: 8.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhý době u vody a čestný úspěch na novej gloog.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. září 2008 ve 13:30® ORIMP
- Datum lovu: 6-7.9 2008 | Revír: Želiezovce-Hron | Způsob lovu: Přívlač
Medzinárodné majstrovstvá Slovenska-prívlač. 1.Jožko Foltýn-ČR 2.Jirka Špáda-ČR 3.Palo Franc SR-Kysuca
…mňa potešil aspoň tento bolínek,ale 5 min.po pretekoch
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. září 2008 v 8:20® lucioperce69
- Datum lovu: 7.9. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač
po dlouhý době sem nechal doma sumčáky a vzal do ruky něco jemnějšího a vyplatilo se. 70 cm a krásný souboj na 0,14 vlasec
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. září 2008 ve 20:53® Kobr
- Datum lovu: dnes | Revír: Záplavy, položená a plavačka
Dneska na Záplavách u Kladna cíni a čudly. Na druhej prut mi za žížalu zřejmě tahal pruhatej dorost, ani jeden záběr jsem nepromněnil.
Krásný odpoledne jsem si ale užil to jo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. září 2008 ve 20:30® čabi
- Datum lovu: 9.9. | Revír: R1 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně jsem si po dlouhé době dobře zavláčel.Sice braly jen ryby do 40cm,ale za to jich bylo hodně.Na smáčky jsem chytil 4 candátky a na rotačku 10 štiček,12 tloušťů a ostroretku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. září 2008 ve 20:17® adam
- Revír: otava1 | Způsob lovu: Klasická položená
jsem v pisku uz tyden,zatim mam 3uhoře,dve parmi,sumecka…celkem to jde..kdybych nemusel chodit do skoli tak tech ryb by bylo urcite vic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. září 2008 v 16:45® Tomik
-
Dnes hodinová vláčka ve znamení bolenů. Přišli se podívat tři kousci 68, 64 a cca 50:) Foták zůstal bohužel doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 9. září 2008 v 9:58® petr.esox
- Datum lovu: 1.-3.9. | Revír: Lipno
Úžasných 2,5 dne na Lipně s kámošem. V akci byl feeder a vláčák. Úlovky? Spousty cejnů i ke 40 cm, plotic, 4 štičky a 6 okounů. Jo a na kuku se přišli podívat i dva kapři do 50 cm. Bylo tam tak nádherně, že ještě dnes mám v práci depku. Vše samozřejmě je zpátky ve vodě, protože tam ryby odjakživa patří.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. září 2008 ve 21:23® LojzaRybka
- Způsob lovu: Plavaná
tak dnes plavajda z bráchou,hromada okounků a jeden karas
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. září 2008 v 17:48® Leonardo
- Datum lovu: 6.-7.9.2008 | Revír: jezero | Způsob lovu: Kaprařina
2 dny na kaprech a chytl jsem jich 11, všichni kolem 46cm.Brali pěkně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.