Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 6. září 2008 v 18:16® Sander
- Datum lovu: 5.9.2008
Vláčka ve znamení menších ryb (překvapivě
). Na fotce nej úlovek, 58.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 17:00® Kubah
- Datum lovu: 6.9. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dnes suprová chytačka na feeder, ve dvou lidech chyceno okolo 30 ryb, ve složení plotice,perlín,podoustev,cejn a karas. Chytáno na kukuřici a rohlík. Vše plave dál
Počasí nádherný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 14:27® olda
- Datum lovu: 3,9 2008 | Revír: Labe 4-5 Feedr
Chyceno na kuličku z boili olihen byl jsem víc překvapenej než ten candát 65 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 12:58® Bert
- Datum lovu: včera | Revír: Hostivař | Způsob lovu: Klasická položená
Byl jsem si zachytat odpoledne do pozdního večera,ryby braly,ale samí cejni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 9:59® foks01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 9:57® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
dnes vytaženo 6 štik,3 se pohybovaly přes 60 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 9:30® diutrius
- Datum lovu: 4 až 6 září | Revír: Tam
Tak jsme byly na sumcích a výbornej lov 3 nej sumci uloveni na položenou 94,121 a 150cm(23kg). A 6 sumečků od 70 do 93 chyceny na vábničku, s toho 4 záběry promeškaný, úžasný bylo ve dvouch minutách 2 sumci v lodi. Díky Hade za tvé rady.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 8:56® Alesio
- Datum lovu: 5.9.2008 | Revír: TĚRLICKO | Způsob lovu: Klasická položená
8 prutu na candoše od 17.00 do 22.00 ani jeden výjezd
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 7:23® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 ve 20:31® Kubah
- Datum lovu: 5.9. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Odpoledne s feederem na řece, chyceno 11 ryb ve složení podoustev,karas,cejn,plotice,perlín. Chytáno na rohlík a kukuřici, krmeno Traperem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 v 15:00® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Plavaná
Tož jsem vyrazil na kapříky. Sestra měla jednoho slíbenýho, tak jsem tohoto lysečka 49cm musel vzít s sebou domů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 ve 12:55® Kazan
- Datum lovu: 5.9.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Chyceni čtyři boleni, čtyři houbičky odvlečeny domů

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 ve 12:49® inspo
- Datum lovu: 5.9.3008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes po více než měsíci vyrazil na ryby. Na červíky se nachytalo 5 tloušťů (nej cca 25 cm), 9 hrouzků, jedna plotice a jedna fiska (viz. foto), u které jsi nejsem jist o co jde

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 ve 21:34® Padis
- Datum lovu: dnes | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka s Chosem začala dost špatně.Chose mi urval 2 woblery
z toho jeden úplně nový.Takže jsem si musel zlepšit náladu pěkným
okišem
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 v 18:40® stopař
-
Tak po konečně zase slušnej PO 41 cm. A samozřejmně si plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 ve 12:40® Zakin
- Datum lovu: 3.9.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač
Výsledek včerejšího podvečerního popování: Tlouštík 38 cm. Ještě tak 4 netrefený útoky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 v 9:41® Raf
- Datum lovu: 1.-3.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Povedlo se mi na tři dny zabrat top kaprařsko-sumcařské místo na Labi. Sumčích zálovů jsem tu slyšel stovky. Kapři sice moc nešli, ale i tak z toho byly čtyři jízdy. Největší kapr měl parádních 80 cm. Zabral na boilies RaF a MiF edition. Dnes vyřídím v civilizaci vše potřebné a odpoledne se na místo vracím. Zůstanu do neděle. Beru sebou i sumčáky a myslím, že to bude řádná bitva…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 22:14® kelt
-
zde jest Laskutova akvarijní rybyškaTento příspěvek byl 3.9.2008 ve 23:18 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 21:19® kelt
- Datum lovu: dnes | Revír: Tesco | Způsob lovu: Přívlač
HDU si dnes udělalo hezké odpoledne.. Dopadlo to nad moje očekávání. Prut Colmic 3–12g (dobrej tip od Jirise, silon 18cm bez lanka a štika 90cm. Zdolána asi za 2 minuty. Zde bych rád poděkoval Laskutovi (na fotce dole)a jeho obrovské síťce na motýly, která se zcela zásadně podepsala na finále zdolávání.. Vzhledem k velmi špatnému psychickému stavu ryby i rybáře byla vzata do léčebny k Dobromile Rettigové…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 21:12® rarach
- Datum lovu: 3.9.08 | Revír: Ohře 12 P | Způsob lovu: Muškaření
Uloven na sucho, jak jinak. Muška rohlíkovka na háčku č. 6, zdoláván více než 10 minut. Již plave v citronu a česneku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 20:01profil byl smazán
- Datum lovu: 3.9.08 | Revír: 441020,Labe | Způsob lovu: Přívlač
Posledni dva dny kolem 6–8 h na rybach,celkem spokojenost.Prvni den jen okoun a druhy den muj prvni bolen a tento rok 59cm,sticka a okounci dva..Takze radost velka,konecne neco vetsiho

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 v 19:53® čabi
- Datum lovu: 3.9.2008 | Revír: R3A | Způsob lovu: Přívlač
Smáčkování na hodku a půl docela ušlo.Vytáh jsem tři okyše a štičku.Navíc mi něco při záběru otevřelo mini karabinku a smáček i s rybou byli v pr…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 v 18:35® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: ohre
vcera na rybach se povedl okoun 26 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 19:58® sus1
-
skwor> Že si to ty?Tento příspěvek sem 2.9.2008 ve 21:37 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor jiris
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 8:30® Vichrzhor
-
Tak ještě fotky…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 8:24® Vichrzhor
- Datum lovu: 31.8.2008 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná
Poslední prázdninový den znamenal dosažení nového rekordu – tloušť 57 cm! Mé oblíbené místo konečně vydalo pořádnou rybu, která se ovšem vrátila zpátky do řeky,kam patří
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 5:37® Zakin
- Datum lovu: 1.9.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač
Za hoďku a půl včera lapeny na popa 3 štičky a tloušť. Žádný obři, ale zase to pěkně bralo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 ve 14:23® Leonardo
- Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Sumcařina
chytal jsem s kámošem v lomu sumce a kapry a oboum nějakej macek utekl přez metr, protože jsme měli vlasce, lae ted jsme se poučili a nakoupili jsme pletenky na 50kg.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 ve 14:18® Leonardo
- Datum lovu: 23.8.2008 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Klasická položená
na jedinýho posledního červa zabral hned po náhozu tenhle obr 40cm okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 ve 14:16® Leonardo
- Datum lovu: 20.8.2008 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Klasická položená
80cm, zabral na oukleju 20cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.