Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 8. září 2008 v 8:02® osprey
- Datum lovu: 7.9.2008 | Revír: chytejsraz
Chytejsraz se po společenské stránce více než vydařil. Radost mi kalil jen fakt, že moje snaha zdolat na feeder pořádného kapra se minula účinkem. Celý víkend jsem čučel na nehybné špičky, ale krátce poté, co jsem zabalil pruty vytáhl kolega Michal na mém protekčním fleku kapra 81 cm cca 10 – 11 kg. Aspoň jsem tam ten rybí gábl neházel zbytečně. Ryba vzala boilie s ovocnou příchutí na místě krmeném vysloveně masitou stravou (halibutí pelety, boilies oliheň,…).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. září 2008 v 19:01® monaster
- Datum lovu: 07.09.08 | Revír: Vrvažov | Způsob lovu: Klasická položená
na cca 2 hodinky na Varvažově. paráda. na kuku kapříci 37,40,42,51 a jeden perlín. vše na kuku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. září 2008 ve 12:13® VODA
- Datum lovu: 5.908 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná
vcera z Komenikem na rybach a opet ja jako nana komin tuhle sticku 68 plave dal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. září 2008 v 11:31® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
A dneska jsem jeste rano skocil.Nedalo mi to a jeste navic bylo po destiku.A takhle to dopadlo.Krasnej 76 cm a 7,5 kg.Tez na houpacku a na dvojitou kuku.Tahal jsem se s nim na 22ku asi 20 minut. PS: OLDO dik za asistenci a foto.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. září 2008 v 11:24® Piranha
- Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná
Vcera s BluesSharkem a Monasterem na vecerni houpacce.Krasnej podvecer a ryby braly jako vstekly.Kluci lapaly vesmes na rybku a ja na houpacku na kuku.Pekne jsem si zachytal a sly i parmy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. září 2008 v 9:17® foks01
-
včerejší feeder na ohři přinesl parmičku a podoustvičku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. září 2008 v 0:38® Scanix
- Datum lovu: 6.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Po predvcerejsim „zeru“ pri pokusu o sumika, vcerejsim debaklu na oblibenem miste, ktere je cele rozrypane bagry (3 okouni a 2 tlousti za cca hodku lovu), jsem si dnes celkem pekne zalovil, i kdyz mensi ryby az na realtivne pekne okouny okolo 30. Okounu prislo vice nez 20 od cca 20–30+, 3 boleni cca 30–50 a 8 tloustu do 40cm a take jedna kudla, kterou prede mnou asi uz nekdo povodil a mela zlomenou celist, videl jsem ji pri utoku a uz jsem si vsiml, ze je to, jako kdyz ma v koutku cigaro.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 22:27® pokypetr
- Datum lovu: neznamo | Revír: vabka,reka
letos muj prvni,cca 90
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 22:24® pokypetr
- Datum lovu: neznamo | Revír: vabnicka,reka
s luciem a s cormoranem sme se vydali na clun na vabku, celkem asi 5 zaberu a stoho 2 venku-90 a cca 65cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 22:21® pokypetr
- Datum lovu: sem zapomnel | Revír: daleko
byl jsem na hodku vyskouset na brko, 2 kudly mi to ukously a jedna vytazena 63,samozrejmne plave dale
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 22:05® Kuba V.
- Datum lovu: 6.9.2008 | Revír: Horská říčka | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní výprava na říčku muškařit byla příjemná chytal jsem od cca 11:30 do 19:00. Přelstil jsem 14 kousků z toho Okoun 1×, PO 4× Top 30+, DU 3× Top 30+, Nosák 2× Tloušť 3×, Li 1× cca 35cm. Pár záběru promeškaných, hezký den na rybách vše plave dál jen pro příště by mohl být větší počet fišek.:-'
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 20:56® ladasm
- Datum lovu: 19.8.2008 | Způsob lovu: Sumcařina
sumík 136 na vábku,Labe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 19:29® skwor
- Datum lovu: 6.9.
Vláčka dopadla podle očekávání, čili čistá nula. Akorát jsme zjistili, že Olgoj chorgoj nežije pouze v Mongolsku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 19:16® Sander
- Datum lovu: 5.9.2008
Vláčka ve znamení menších ryb (překvapivě
). Na fotce nej úlovek, 58.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 18:00® Kubah
- Datum lovu: 6.9. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dnes suprová chytačka na feeder, ve dvou lidech chyceno okolo 30 ryb, ve složení plotice,perlín,podoustev,cejn a karas. Chytáno na kukuřici a rohlík. Vše plave dál
Počasí nádherný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 15:27® olda
- Datum lovu: 3,9 2008 | Revír: Labe 4-5 Feedr
Chyceno na kuličku z boili olihen byl jsem víc překvapenej než ten candát 65 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 ve 13:58® Bert
- Datum lovu: včera | Revír: Hostivař | Způsob lovu: Klasická položená
Byl jsem si zachytat odpoledne do pozdního večera,ryby braly,ale samí cejni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 10:59® foks01
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 6. září 2008 v 10:57® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
dnes vytaženo 6 štik,3 se pohybovaly přes 60 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 10:30® diutrius
- Datum lovu: 4 až 6 září | Revír: Tam
Tak jsme byly na sumcích a výbornej lov 3 nej sumci uloveni na položenou 94,121 a 150cm(23kg). A 6 sumečků od 70 do 93 chyceny na vábničku, s toho 4 záběry promeškaný, úžasný bylo ve dvouch minutách 2 sumci v lodi. Díky Hade za tvé rady.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 9:56® Alesio
- Datum lovu: 5.9.2008 | Revír: TĚRLICKO | Způsob lovu: Klasická položená
8 prutu na candoše od 17.00 do 22.00 ani jeden výjezd
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. září 2008 v 8:23® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 5. září 2008 ve 21:31® Kubah
- Datum lovu: 5.9. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Odpoledne s feederem na řece, chyceno 11 ryb ve složení podoustev,karas,cejn,plotice,perlín. Chytáno na rohlík a kukuřici, krmeno Traperem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 v 16:00® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Plavaná
Tož jsem vyrazil na kapříky. Sestra měla jednoho slíbenýho, tak jsem tohoto lysečka 49cm musel vzít s sebou domů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 ve 13:55® Kazan
- Datum lovu: 5.9.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Chyceni čtyři boleni, čtyři houbičky odvlečeny domů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. září 2008 ve 13:49® inspo
- Datum lovu: 5.9.3008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem dnes po více než měsíci vyrazil na ryby. Na červíky se nachytalo 5 tloušťů (nej cca 25 cm), 9 hrouzků, jedna plotice a jedna fiska (viz. foto), u které jsi nejsem jist o co jde
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:34® Padis
- Datum lovu: dnes | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vláčka s Chosem začala dost špatně.Chose mi urval 2 woblery
z toho jeden úplně nový.Takže jsem si musel zlepšit náladu pěkným okišem
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 v 19:40® stopař
-
Tak po konečně zase slušnej PO 41 cm. A samozřejmně si plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 ve 13:40® Zakin
- Datum lovu: 3.9.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač
Výsledek včerejšího podvečerního popování: Tlouštík 38 cm. Ještě tak 4 netrefený útoky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. září 2008 v 10:41® Raf
- Datum lovu: 1.-3.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Povedlo se mi na tři dny zabrat top kaprařsko-sumcařské místo na Labi. Sumčích zálovů jsem tu slyšel stovky. Kapři sice moc nešli, ale i tak z toho byly čtyři jízdy. Největší kapr měl parádních 80 cm. Zabral na boilies RaF a MiF edition. Dnes vyřídím v civilizaci vše potřebné a odpoledne se na místo vracím. Zůstanu do neděle. Beru sebou i sumčáky a myslím, že to bude řádná bitva…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.