Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 8. září 2008 v 8:02® osprey
osprey
Datum lovu: 7.9.2008 | Revír: chytejsraz

Chytejsraz se po společenské stránce více než vydařil. Radost mi kalil jen fakt, že moje snaha zdolat na feeder pořádného kapra se minula účinkem. Celý víkend jsem čučel na nehybné špičky, ale krátce poté, co jsem zabalil pruty vytáhl kolega Michal na mém protekčním fleku kapra 81 cm cca 10 – 11 kg. Aspoň jsem tam ten rybí gábl neházel zbytečně. Ryba vzala boilie s ovocnou příchutí na místě krmeném vysloveně masitou stravou (halibutí pelety, boilies oliheň,…).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19969.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19968.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 7. září 2008 v 19:01® monaster
    monaster
    Datum lovu: 07.09.08 | Revír: Vrvažov | Způsob lovu: Klasická položená

na cca 2 hodinky na Varvažově. paráda. na kuku kapříci 37,40,42,51 a jeden perlín. vše na kuku

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19967.jpg
      Neděle 7. září 2008 ve 12:13® VODA
      VODA
      Datum lovu: 5.908 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

vcera z Komenikem na rybach a opet ja jako nana komin tuhle sticku 68 plave dal

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19954.jpg
        Neděle 7. září 2008 v 11:31® Piranha
        Piranha
        Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

A dneska jsem jeste rano skocil.Nedalo mi to a jeste navic bylo po destiku.A takhle to dopadlo.Krasnej 76 cm a 7,5 kg.Tez na houpacku a na dvojitou kuku.Tahal jsem se s nim na 22ku asi 20 minut. PS: OLDO dik za asistenci a foto. pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19953.jpg
          Neděle 7. září 2008 v 11:24® Piranha
          Piranha
          Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Plavaná

Vcera s BluesSharkem a Monasterem na vecerni houpacce.Krasnej podvecer a ryby braly jako vstekly.Kluci lapaly vesmes na rybku a ja na houpacku na kuku.Pekne jsem si zachytal a sly i parmy.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19950.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19951.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19952.jpg
            Neděle 7. září 2008 v 9:17® foks01
            foks01

včerejší feeder na ohři přinesl parmičku a podoustvičku

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19949.jpg
              Neděle 7. září 2008 v 0:38® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 6.9.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Po predvcerejsim „zeru“ pri pokusu o sumika, vcerejsim debaklu na oblibenem miste, ktere je cele rozrypane bagry (3 okouni a 2 tlousti za cca hodku lovu), jsem si dnes celkem pekne zalovil, i kdyz mensi ryby az na realtivne pekne okouny okolo 30. Okounu prislo vice nez 20 od cca 20–30+, 3 boleni cca 30–50 a 8 tloustu do 40cm a take jedna kudla, kterou prede mnou asi uz nekdo povodil a mela zlomenou celist, videl jsem ji pri utoku a uz jsem si vsiml, ze je to, jako kdyz ma v koutku cigaro. :-O

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19946.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19948.jpg
                Sobota 6. září 2008 ve 22:27® pokypetr
                pokypetr
                Datum lovu: neznamo | Revír: vabka,reka

letos muj prvni,cca 90

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19944.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19945.jpg
                  Sobota 6. září 2008 ve 22:24® pokypetr
                  pokypetr
                  Datum lovu: neznamo | Revír: vabnicka,reka

s luciem a s cormoranem sme se vydali na clun na vabku, celkem asi 5 zaberu a stoho 2 venku-90 a cca 65cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19941.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19942.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19943.jpg
                    Sobota 6. září 2008 ve 22:21® pokypetr
                    pokypetr
                    Datum lovu: sem zapomnel | Revír: daleko

byl jsem na hodku vyskouset na brko, 2 kudly mi to ukously a jedna vytazena 63,samozrejmne plave dale

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19940.jpg
                      Sobota 6. září 2008 ve 22:05® Kuba V.
                      Datum lovu: 6.9.2008 | Revír: Horská říčka | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní výprava na říčku muškařit byla příjemná chytal jsem od cca 11:30 do 19:00. Přelstil jsem 14 kousků z toho Okoun 1×, PO 4× Top 30+, DU 3× Top 30+, Nosák 2× Tloušť 3×, Li 1× cca 35cm. Pár záběru promeškaných, hezký den na rybách vše plave dál jen pro příště by mohl být větší počet fišek.:-'

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19938.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19939.jpg
                        Sobota 6. září 2008 ve 20:56® ladasm
                        ladasm
                        Datum lovu: 19.8.2008 | Způsob lovu: Sumcařina

sumík 136 na vábku,Labe

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19936.jpg
                          Sobota 6. září 2008 v 19:29® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 6.9.

Vláčka dopadla podle očekávání, čili čistá nula. Akorát jsme zjistili, že Olgoj chorgoj nežije pouze v Mongolsku :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19934.jpg
                            Sobota 6. září 2008 v 19:16® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 5.9.2008

Vláčka ve znamení menších ryb (překvapivě:-) ). Na fotce nej úlovek, 58.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19933.jpg
                              Sobota 6. září 2008 v 18:00® Kubah
                              Datum lovu: 6.9. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dnes suprová chytačka na feeder, ve dvou lidech chyceno okolo 30 ryb, ve složení plotice,perlín,po­doustev,cejn a karas. Chytáno na kukuřici a rohlík. Vše plave dál:-) Počasí nádherný.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19928.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19929.jpg
                                Sobota 6. září 2008 v 15:27® olda
                                olda
                                Datum lovu: 3,9 2008 | Revír: Labe 4-5 Feedr

Chyceno na kuličku z boili olihen byl jsem víc překvapenej než ten candát 65 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19927.jpg
                                  Sobota 6. září 2008 ve 13:58® Bert
                                  Datum lovu: včera | Revír: Hostivař | Způsob lovu: Klasická položená

Byl jsem si zachytat odpoledne do pozdního večera,ryby braly,ale samí cejni:-D

Sobota 6. září 2008 v 10:59® foks01
                                    foks01
                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19926.jpg
                                      Sobota 6. září 2008 v 10:57® foks01
                                      foks01
                                      Způsob lovu: Přívlač

dnes vytaženo 6 štik,3 se pohybovaly přes 60 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19925.jpg
                                        Sobota 6. září 2008 v 10:30® diutrius
                                        diutrius
                                        Datum lovu: 4 až 6 září | Revír: Tam

Tak jsme byly na sumcích a výbornej lov 3 nej sumci uloveni na položenou 94,121 a 150c­m(23kg). A 6 sumečků od 70 do 93 chyceny na vábničku, s toho 4 záběry promeškaný, úžasný bylo ve dvouch minutách 2 sumci v lodi. Díky Hade za tvé rady.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19921.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19923.jpg
                                          Sobota 6. září 2008 v 9:56® Alesio
                                          Datum lovu: 5.9.2008 | Revír: TĚRLICKO | Způsob lovu: Klasická položená

8 prutu na candoše od 17.00 do 22.00 ani jeden výjezd

Sobota 6. září 2008 v 8:23® jiris
                                            jiris
                                            Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Přívlač
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19920.jpg
                                              Pátek 5. září 2008 ve 21:31® Kubah
                                              Datum lovu: 5.9. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Odpoledne s feederem na řece, chyceno 11 ryb ve složení podoustev,karas,cej­n,plotice,per­lín. Chytáno na rohlík a kukuřici, krmeno Traperem.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19919.jpg
                                                Pátek 5. září 2008 v 16:00® Holajz2
                                                Datum lovu: včera | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Plavaná

Tož jsem vyrazil na kapříky. Sestra měla jednoho slíbenýho, tak jsem tohoto lysečka 49cm musel vzít s sebou domů. :-O

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19917.jpg
                                                  Pátek 5. září 2008 ve 13:55® Kazan
                                                  Datum lovu: 5.9.2008 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Chyceni čtyři boleni, čtyři houbičky odvlečeny domů :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19916.jpg
                                                    Pátek 5. září 2008 ve 13:49® inspo
                                                    Datum lovu: 5.9.3008 | Revír: 471091 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem dnes po více než měsíci vyrazil na ryby. Na červíky se nachytalo 5 tloušťů (nej cca 25 cm), 9 hrouzků, jedna plotice a jedna fiska (viz. foto), u které jsi nejsem jist o co jde :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19915.jpg
                                                      Čtvrtek 4. září 2008 ve 22:34® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Vč říčka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vláčka s Chosem začala dost špatně.Chose mi urval 2 woblery :-( z toho jeden úplně nový.Takže jsem si musel zlepšit náladu pěkným okišem:-) .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19913.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19914.jpg
                                                        Čtvrtek 4. září 2008 v 19:40® stopař
                                                        stopař

Tak po konečně zase slušnej PO 41 cm. A samozřejmně si plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19910.jpg
                                                          Čtvrtek 4. září 2008 ve 13:40® Zakin
                                                          Zakin
                                                          Datum lovu: 3.9.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač

Výsledek včerejšího podvečerního popování: Tlouštík 38 cm. Ještě tak 4 netrefený útoky.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19907.jpg
                                                            Čtvrtek 4. září 2008 v 10:41® Raf
                                                            Raf
                                                            Datum lovu: 1.-3.9.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Povedlo se mi na tři dny zabrat top kaprařsko-sumcařské místo na Labi. Sumčích zálovů jsem tu slyšel stovky. Kapři sice moc nešli, ale i tak z toho byly čtyři jízdy. Největší kapr měl parádních 80 cm. Zabral na boilies RaF a MiF edition. Dnes vyřídím v civilizaci vše potřebné a odpoledne se na místo vracím. Zůstanu do neděle. Beru sebou i sumčáky a myslím, že to bude řádná bitva…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19906.jpg