Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. září 2008 ve 23:14® kelt
-
zde jest Laskutova akvarijní rybyškaTento příspěvek byl 3.9.2008 ve 23:18 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 22:19® kelt
- Datum lovu: dnes | Revír: Tesco | Způsob lovu: Přívlač
HDU si dnes udělalo hezké odpoledne.. Dopadlo to nad moje očekávání. Prut Colmic 3–12g (dobrej tip od Jirise, silon 18cm bez lanka a štika 90cm. Zdolána asi za 2 minuty. Zde bych rád poděkoval Laskutovi (na fotce dole)a jeho obrovské síťce na motýly, která se zcela zásadně podepsala na finále zdolávání.. Vzhledem k velmi špatnému psychickému stavu ryby i rybáře byla vzata do léčebny k Dobromile Rettigové…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 22:12® rarach
- Datum lovu: 3.9.08 | Revír: Ohře 12 P | Způsob lovu: Muškaření
Uloven na sucho, jak jinak. Muška rohlíkovka na háčku č. 6, zdoláván více než 10 minut. Již plave v citronu a česneku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 21:01profil byl smazán
- Datum lovu: 3.9.08 | Revír: 441020,Labe | Způsob lovu: Přívlač
Posledni dva dny kolem 6–8 h na rybach,celkem spokojenost.Prvni den jen okoun a druhy den muj prvni bolen a tento rok 59cm,sticka a okounci dva..Takze radost velka,konecne neco vetsiho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 ve 20:53® čabi
- Datum lovu: 3.9.2008 | Revír: R3A | Způsob lovu: Přívlač
Smáčkování na hodku a půl docela ušlo.Vytáh jsem tři okyše a štičku.Navíc mi něco při záběru otevřelo mini karabinku a smáček i s rybou byli v pr…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. září 2008 v 19:35® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: ohre
vcera na rybach se povedl okoun 26 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 ve 20:58® sus1
-
skwor> Že si to ty?Tento příspěvek sem 2.9.2008 ve 21:37 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor jiris
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 9:30® Vichrzhor
-
Tak ještě fotky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 9:24® Vichrzhor
- Datum lovu: 31.8.2008 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná
Poslední prázdninový den znamenal dosažení nového rekordu – tloušť 57 cm! Mé oblíbené místo konečně vydalo pořádnou rybu, která se ovšem vrátila zpátky do řeky,kam patří
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. září 2008 v 6:37® Zakin
- Datum lovu: 1.9.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač
Za hoďku a půl včera lapeny na popa 3 štičky a tloušť. Žádný obři, ale zase to pěkně bralo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 v 15:23® Leonardo
- Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Sumcařina
chytal jsem s kámošem v lomu sumce a kapry a oboum nějakej macek utekl přez metr, protože jsme měli vlasce, lae ted jsme se poučili a nakoupili jsme pletenky na 50kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 v 15:18® Leonardo
- Datum lovu: 23.8.2008 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Klasická položená
na jedinýho posledního červa zabral hned po náhozu tenhle obr 40cm okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 v 15:16® Leonardo
- Datum lovu: 20.8.2008 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Klasická položená
80cm, zabral na oukleju 20cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. září 2008 v 9:50@ ???
- Datum lovu: 29-31.8. | Revír: boilies
letos moje druha vyprava na kapry.vytahl jsem 11 ryb za tri dny.skoda ze nebylo vic kukurice a repky na krmeni.davam fotky ne nejvetsich ale podle me nejhezcich ryb.kapr 72–10kg,81–12kg a 76–12kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 v 19:59® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: Zernoseky
dnes na zernosekach na polozenou nic na privlac jeden bolen 36 cekal jsem lepsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 v 18:52® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
koupaní,opalovaní a samozřejmě rybaření
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 v 17:28® Raf
- Datum lovu: 30.8.2008 | Revír: Ohře 8 | Způsob lovu: Přívlač
Byl jsem se o den dříve rozloučit s vláčkou na pstruhových revírech a při té příležitosti se poprvé podíval na Ohři pod Nechranicema. Její krása mi vyrazila dech. Bylo vedro, slunce pálilo a já se procházel v ledové vodě plné lakušníků a jiných vodních rostlin. Čas šel strašně rychle a najednou tu byl soumrak. Vpravo jez, vlevo mírná peřej. Z dálky působila, že se z ní odpařuje značné množství vody. Nebyla to voda, byl to rojící se hmyz. Během chvíle byl všude. Hladina ho byla plná. Tou plavalo tisíce chrostíků, ale až do tmy jsem neviděl sebrat jedinou rybu. Bylo to úchvatné, ale při téhle záplavě přirozené potravy jsem tu byl s vláčkou navíc. Původně jsem měl na Ohři schovaný celý dnešek, ale po této zkušenosti jsem to zabalil a jel domů do Prahy. Úsek Ohře pod Nechranicemi má potenciál, aby se o ní vyprávělo nejen v ČR, ale i v celé Evropě. Pojďme udělat všechno pro to, aby tomu tak bylo. Vím, že to není jednoduché, ale musíme zařídit to, aby ty mraky přirozené potravy mělo co žrát. Zbytek zařídí příroda sama…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 v 16:36® Zcuter
-
letos když nepočítám zahájení tak první pořádná vláčka. úspěchem byla tato štička (viz foto) 51cm.Putovala zpět do vody..Ps: jeden kamarád co byl semnou tak mě málem zabil, když jsem ji pouštěl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 v 16:01® Sander
- Datum lovu: 31.8.2008
Zkouška nového foťáku na fiškách – lepší příležitost bych si nemohl přát. Už při prvním vizuálním kontaktu s rybou jsem věděl, že 55 padne jako nic, pokud ji dostanu na břeh. Asi tak 2× za rok nechám doma podběrák, a zrovna tento den padl na dnešek. Ani jsem si nesundaval boty a pro fišku sklouzl ze strmého břehu do vody, kde mi bylo jen po kolena. Skoro jsem ji neobjal za hlavou, jak byla široká. Hlavu měla dlouhou skoro jak ta velká Okuma, fakt mazec. Míra ukázala rovných 57cm při položení na metr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. srpna 2008 ve 13:25® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Vltava to nebyla | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 30. srpna 2008 ve 23:20® Bert
- Datum lovu: 29.8.2008 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem v odpoledních hodinách vyrazil na Hostivař,počasí přálo,bylo hezky a i ryby braly. Pár cejnů,sumeček cca 40cm a kapřík 47 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 ve 21:18® KucaPce
- Datum lovu: 30.08.08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Ta parmička (55cm) se spletla na kuličku do polévky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 ve 14:44® Vlaštovka
- Způsob lovu: Feeder
Pěkná týdenní feederovačka na otavě a párkrát i na Blanici přinesla asi 30 krásných kapříků ale jen do 48cm, asi se nasazovalo nebo nevim co se tam dělo a větší ryby se asi odstěhovaly do Humpolce
, pak asi 15 cejnů okolo 45cm a na vrch krásnej 54cm a na blanici štička 53 na rybku+ nějaká droboť. Krásnej týden.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 ve 13:02® merysek007
-
Jednou ráno jsem se probudil,a rekl jsem si že se zajdu podívat k nám na reku..zachytal sem si pěkně,plotice okouni,..a tekto pěkný kapřík 62cm..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 v 11:41® regulus
- Datum lovu: Vlétě | Revír: Kdesi na jihu
Ani se neptejte na co a jak to bylo stráááášně velký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 v 6:05® pipa
- Datum lovu: 29.8.08 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera uspěch: zubač 69cm na darovanou gumu storm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 21:49® runcajs
-
tak dneska s kámošem podvečerní vláčka, ktrá se kupodivu vydařila. chyceno mnoho ryb, nějaký candáti max 60, štičky a 5 okounů okolo 30cm. ještě mi jeden okoun tak 40cm spadnul(to mě bude ještě dlouho mrzet)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 20:22® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: labe 9
na labi v mlekojedech byl jsem tam dve hodiny nic ani drb ale videl jsem peknyho kapra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 v 18:16® ART
-
Dneska tri hodky na rybníku a par okounu jinak me to dosti zklamalo čekal jsem víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 14:16® skwor
- Datum lovu: 29.8. | Způsob lovu: Přívlač
Poslední výprava na revír, který mi během prázdnin přinesl dva osobní rekordy. Rozloučil se s námi skutku stylově, nachytáno dost okounů, pár tloušťů bolen a jesen. Štika přes šedesát mi odjela s kopytem a kamarádovi se přijel až ke břehu podívat za woblerem čtyřicátník okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.