Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. září 2008 ve 23:14® kelt
kelt

zde jest Laskutova akvarijní rybyškaTento příspěvek byl 3.9.2008 ve 23:18 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19905.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 3. září 2008 ve 22:19® kelt
    kelt
    Datum lovu: dnes | Revír: Tesco | Způsob lovu: Přívlač

HDU si dnes udělalo hezké odpoledne.. Dopadlo to nad moje očekávání. Prut Colmic 3–12g (dobrej tip od Jirise, silon 18cm bez lanka a štika 90cm. Zdolána asi za 2 minuty. Zde bych rád poděkoval Laskutovi (na fotce dole)a jeho obrovské síťce na motýly, která se zcela zásadně podepsala na finále zdolávání.. Vzhledem k velmi špatnému psychickému stavu ryby i rybáře byla vzata do léčebny k Dobromile Rettigové… 9-) :-D

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19902.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19904.jpg
      Středa 3. září 2008 ve 22:12® rarach
      Datum lovu: 3.9.08 | Revír: Ohře 12 P | Způsob lovu: Muškaření

Uloven na sucho, jak jinak. Muška rohlíkovka na háčku č. 6, zdoláván více než 10 minut. Již plave v citronu a česneku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19901.jpg
        Středa 3. září 2008 ve 21:01profil byl smazán
        Datum lovu: 3.9.08 | Revír: 441020,Labe | Způsob lovu: Přívlač

Posledni dva dny kolem 6–8 h na rybach,celkem spokojenost.Prvni den jen okoun a druhy den muj prvni bolen a tento rok 59cm,sticka a okounci dva..Takze radost velka,konecne neco vetsiho

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19899.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19900.jpg
          Středa 3. září 2008 ve 20:53® čabi
          čabi
          Datum lovu: 3.9.2008 | Revír: R3A | Způsob lovu: Přívlač

Smáčkování na hodku a půl docela ušlo.Vytáh jsem tři okyše a štičku.Navíc mi něco při záběru otevřelo mini karabinku a smáček i s rybou byli v pr…

Středa 3. září 2008 v 19:35® farnas
            farnas
            Datum lovu: dnes | Revír: ohre

vcera na rybach se povedl okoun 26 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19898.jpg
              Úterý 2. září 2008 ve 20:58® sus1

skwor> Že si to ty?Tento příspěvek sem 2.9.2008 ve 21:37 přesunul z diskuze ''Přívlač a dravci'' administrátor jiris

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img7566.jpg
                Úterý 2. září 2008 v 9:30® Vichrzhor
                Vichrzhor

Tak ještě fotky…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19883.jpg
                  Úterý 2. září 2008 v 9:24® Vichrzhor
                  Vichrzhor
                  Datum lovu: 31.8.2008 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

Poslední prázdninový den znamenal dosažení nového rekordu – tloušť 57 cm! Mé oblíbené místo konečně vydalo pořádnou rybu, která se ovšem vrátila zpátky do řeky,kam patří :-)

Úterý 2. září 2008 v 6:37® Zakin
                    Zakin
                    Datum lovu: 1.9.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač

Za hoďku a půl včera lapeny na popa 3 štičky a tloušť. Žádný obři, ale zase to pěkně bralo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19881.jpg
                      Pondělí 1. září 2008 v 15:23® Leonardo
                      Leonardo
                      Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Sumcařina

chytal jsem s kámošem v lomu sumce a kapry a oboum nějakej macek utekl přez metr, protože jsme měli vlasce, lae ted jsme se poučili a nakoupili jsme pletenky na 50kg.9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19869.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19870.jpg
                        Pondělí 1. září 2008 v 15:18® Leonardo
                        Leonardo
                        Datum lovu: 23.8.2008 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Klasická položená

na jedinýho posledního červa zabral hned po náhozu tenhle obr 40cm okoun.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19866.jpg
                          Pondělí 1. září 2008 v 15:16® Leonardo
                          Leonardo
                          Datum lovu: 20.8.2008 | Revír: Dyje 15 | Způsob lovu: Klasická položená

80cm, zabral na oukleju 20cm:-> :-| :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19865.jpg
                            Pondělí 1. září 2008 v 9:50@ ???
                            Datum lovu: 29-31.8. | Revír: boilies

letos moje druha vyprava na kapry.vytahl jsem 11 ryb za tri dny.skoda ze nebylo vic kukurice a repky na krmeni.davam fotky ne nejvetsich ale podle me nejhezcich ryb.kapr 72–10kg,81–12kg a 76–12kg.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19862.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19864.jpg
                              Neděle 31. srpna 2008 v 19:59® farnas
                              farnas
                              Datum lovu: dnes | Revír: Zernoseky

dnes na zernosekach na polozenou nic na privlac jeden bolen 36 cekal jsem lepsi

Neděle 31. srpna 2008 v 18:52® foks01
                                foks01
                                Způsob lovu: Přívlač

koupaní,opalovaní a samozřejmě rybaření

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19853.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19854.jpg
                                  Neděle 31. srpna 2008 v 17:28® Raf
                                  Raf
                                  Datum lovu: 30.8.2008 | Revír: Ohře 8 | Způsob lovu: Přívlač

Byl jsem se o den dříve rozloučit s vláčkou na pstruhových revírech a při té příležitosti se poprvé podíval na Ohři pod Nechranicema. Její krása mi vyrazila dech. Bylo vedro, slunce pálilo a já se procházel v ledové vodě plné lakušníků a jiných vodních rostlin. Čas šel strašně rychle a najednou tu byl soumrak. Vpravo jez, vlevo mírná peřej. Z dálky působila, že se z ní odpařuje značné množství vody. Nebyla to voda, byl to rojící se hmyz. Během chvíle byl všude. Hladina ho byla plná. Tou plavalo tisíce chrostíků, ale až do tmy jsem neviděl sebrat jedinou rybu. Bylo to úchvatné, ale při téhle záplavě přirozené potravy jsem tu byl s vláčkou navíc. Původně jsem měl na Ohři schovaný celý dnešek, ale po této zkušenosti jsem to zabalil a jel domů do Prahy. Úsek Ohře pod Nechranicemi má potenciál, aby se o ní vyprávělo nejen v ČR, ale i v celé Evropě. Pojďme udělat všechno pro to, aby tomu tak bylo. Vím, že to není jednoduché, ale musíme zařídit to, aby ty mraky přirozené potravy mělo co žrát. Zbytek zařídí příroda sama…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19851.jpg
                                    Neděle 31. srpna 2008 v 16:36® Zcuter
                                    Zcuter

letos když nepočítám zahájení tak první pořádná vláčka. úspěchem byla tato štička (viz foto) 51cm.Putovala zpět do vody..Ps: jeden kamarád co byl semnou tak mě málem zabil, když jsem ji pouštěl.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19849.jpg
                                      Neděle 31. srpna 2008 v 16:01® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 31.8.2008

Zkouška nového foťáku na fiškách – lepší příležitost bych si nemohl přát. Už při prvním vizuálním kontaktu s rybou jsem věděl, že 55 padne jako nic, pokud ji dostanu na břeh. Asi tak 2× za rok nechám doma podběrák, a zrovna tento den padl na dnešek. Ani jsem si nesundaval boty a pro fišku sklouzl ze strmého břehu do vody, kde mi bylo jen po kolena. Skoro jsem ji neobjal za hlavou, jak byla široká. Hlavu měla dlouhou skoro jak ta velká Okuma, fakt mazec. Míra ukázala rovných 57cm při položení na metr.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19847.jpg
                                        Neděle 31. srpna 2008 ve 13:25® jiris
                                        jiris
                                        Datum lovu: nedavno | Revír: Vltava to nebyla | Způsob lovu: Přívlač
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19844.jpg
                                          Sobota 30. srpna 2008 ve 23:20® Bert
                                          Datum lovu: 29.8.2008 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem v odpoledních hodinách vyrazil na Hostivař,počasí přálo,bylo hezky a i ryby braly. Pár cejnů,sumeček cca 40cm a kapřík 47 cm.:-D

Sobota 30. srpna 2008 ve 21:18® KucaPce
                                            KucaPce
                                            Datum lovu: 30.08.08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Ta parmička (55cm) se spletla na kuličku do polévky

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19840.jpg
                                              Sobota 30. srpna 2008 ve 14:44® Vlaštovka
                                              Vlaštovka
                                              Způsob lovu: Feeder

Pěkná týdenní feederovačka na otavě a párkrát i na Blanici přinesla asi 30 krásných kapříků ale jen do 48cm, asi se nasazovalo nebo nevim co se tam dělo a větší ryby se asi odstěhovaly do Humpolce :-) , pak asi 15 cejnů okolo 45cm a na vrch krásnej 54cm a na blanici štička 53 na rybku+ nějaká droboť. Krásnej týden.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19832.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19833.jpg
                                                Sobota 30. srpna 2008 ve 13:02® merysek007
                                                merysek007

Jednou ráno jsem se probudil,a rekl jsem si že se zajdu podívat k nám na reku..zachytal sem si pěkně,plotice okouni,..a tekto pěkný kapřík 62cm..:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19830.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19831.jpg
                                                  Sobota 30. srpna 2008 v 11:41® regulus
                                                  regulus
                                                  Datum lovu: Vlétě | Revír: Kdesi na jihu

Ani se neptejte na co a jak to bylo stráááášně velký. :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19825.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19826.jpg
                                                    Sobota 30. srpna 2008 v 6:05® pipa
                                                    pipa
                                                    Datum lovu: 29.8.08 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera uspěch: zubač 69cm na darovanou gumu storm…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19823.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19824.jpg
                                                      Pátek 29. srpna 2008 ve 21:49® runcajs

tak dneska s kámošem podvečerní vláčka, ktrá se kupodivu vydařila. chyceno mnoho ryb, nějaký candáti max 60, štičky a 5 okounů okolo 30cm. ještě mi jeden okoun tak 40cm spadnul(to mě bude ještě dlouho mrzet)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19821.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19822.jpg
                                                        Pátek 29. srpna 2008 ve 20:22® farnas
                                                        farnas
                                                        Datum lovu: dnes | Revír: labe 9

na labi v mlekojedech byl jsem tam dve hodiny nic ani drb ale videl jsem peknyho kapra

Pátek 29. srpna 2008 v 18:16® ART
                                                          ART

Dneska tri hodky na rybníku a par okounu jinak me to dosti zklamalo čekal jsem víc

Pátek 29. srpna 2008 ve 14:16® skwor
                                                            skwor
                                                            Datum lovu: 29.8. | Způsob lovu: Přívlač

Poslední výprava na revír, který mi během prázdnin přinesl dva osobní rekordy. Rozloučil se s námi skutku stylově, nachytáno dost okounů, pár tloušťů bolen a jesen. Štika přes šedesát mi odjela s kopytem a kamarádovi se přijel až ke břehu podívat za woblerem čtyřicátník okoun.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19816.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19817.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19818.jpg