Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 30. srpna 2008 ve 13:02® merysek007
-
Jednou ráno jsem se probudil,a rekl jsem si že se zajdu podívat k nám na reku..zachytal sem si pěkně,plotice okouni,..a tekto pěkný kapřík 62cm..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 v 11:41® regulus
- Datum lovu: Vlétě | Revír: Kdesi na jihu
Ani se neptejte na co a jak to bylo stráááášně velký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. srpna 2008 v 6:05® pipa
- Datum lovu: 29.8.08 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera uspěch: zubač 69cm na darovanou gumu storm…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 21:49® runcajs
-
tak dneska s kámošem podvečerní vláčka, ktrá se kupodivu vydařila. chyceno mnoho ryb, nějaký candáti max 60, štičky a 5 okounů okolo 30cm. ještě mi jeden okoun tak 40cm spadnul(to mě bude ještě dlouho mrzet)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 20:22® farnas
- Datum lovu: dnes | Revír: labe 9
na labi v mlekojedech byl jsem tam dve hodiny nic ani drb ale videl jsem peknyho kapra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 v 18:16® ART
-
Dneska tri hodky na rybníku a par okounu jinak me to dosti zklamalo čekal jsem víc
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 14:16® skwor
- Datum lovu: 29.8. | Způsob lovu: Přívlač
Poslední výprava na revír, který mi během prázdnin přinesl dva osobní rekordy. Rozloučil se s námi skutku stylově, nachytáno dost okounů, pár tloušťů bolen a jesen. Štika přes šedesát mi odjela s kopytem a kamarádovi se přijel až ke břehu podívat za woblerem čtyřicátník okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2008 ve 12:49® EDYS
-
Dnes chvilku vlacka..asi hodku bal jsem se ze zmoknul.
tak jsem chytnul jednoho okouna ale hodne ryb mi spadlo nevim cim to je…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 21:24® farnas
-
dnesni vlacka na labi v litomericich ani drb po dvouch hodinach jsem to zabalil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 v 15:15® skwor
- Datum lovu: 28.8. | Způsob lovu: Přívlač
Celodenní přívlač mi vynesla jednu štiku a tři okounky. Dva lepší okouni kolem 30–35cm spadli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 14:14® EDYS
-
Dneska vláčka a chyceni jen okouni..a mozna nejaka mensi sticka spadla..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 v 11:06® okoun27
-
karas 38 cm ,tloušť 48,5 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. srpna 2008 ve 21:08® ART
-
tady posilam par fotek z výpravy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. srpna 2008 ve 14:29profil byl smazán
-
skoda ze nemam fotku,ale vcera jsem byli na rybach v Decina u labe na ploucce a chytli jsem plno jezdiku,hrouzku,plotice kolem 30–35cm,karasky dva krasny jako nastrazni rybka tak jsem je hnedka bral a na konec jako bonbonek jsme chytli Mnika jednovousace 40–45cm..Takze moc krasne stravenej den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. srpna 2008 v 0:46® KATAN
- Datum lovu: 26.8.2008 | Revír: Beroun
Dnes jsem si udělal radost,můj osobáček v lovu candata,98cm 7,80.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 21:15® farnas
-
dneska to bylo uplne na nic utrhl jsem 3 twistery a z toho se skoro nic nechytl jednoho okouna na vlacku a jednu plotici,,..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 20:58® moezzz
- Datum lovu: 26.8.2008 | Revír: Opava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem si dobře zachytal. Krom asi 20-ti okounů a 5-ti tloušťů zabrala na hornetka tato roztomilá ryba. Měla 73 cm. A samozřejmě si plave vese dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 v 15:55® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem si vzal dovolenou a vyrazil na ty krasavce tečkovaný. Nebylo to špatný, ale největší potočmen měl slabých 31, toho jsou pouštěl, a pak už jen spousta malých. A když už se pověsil pěknej potočmen, upadl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 v 15:52® Holajz2
- Datum lovu: nedávno | Revír: 471162 | Způsob lovu: Klasická položená
Tož jsem v pátek na přehradě věřil v nějakýho candáta, když bylo před frontou, a dočkal jsem se. Ale měřil pouhých 41cm, a pak už jen přišel malej okoun a 2 záběry jsou prodrbal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:44® cormaxx
- Datum lovu: 26.8.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska byla parádní chytačka.Od 4 do 5,30 jsem sice neměl záběr,ale jakmile začalo být světlo, přišly i první záběry.Pak jsem za 4 hodiny chytil 8 okounů 34–36cm, pár třicítek,mraky dlaňovek a 3 štíhlátka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:16® Fugas
- Datum lovu: 24.8.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Přívlač pod jedním z jezů byla hlavně o trhání, méně o rybách. Od nuly mě zachránil 1 bolen tak 55cm. Neměřil jsem ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:09® vagi
- Datum lovu: 26.8. | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
První telegrafická zpráva z Cercerovy výpravy na Hracholusky. Jeho synátor 2 štičky kolem míry, Cercera zaskočila místní 80ka a pod nohama mu utekla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 v 9:35® Cudla
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 26. srpna 2008 v 9:34® Cudla
- Revír: bezejmený | Způsob lovu: Feeder
včerejší fidorka,pár slušnejch stříbrnáků(šly na salát)krásnej obecnák a tento domorodec kterej mě fascinoval vzhledem a tím že je tam na 99procent narozen (ryby se tam již leta nedávaj)hezký dopoledne si plavou dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 21:14® Padis
- Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
Za 2 návštěvy z minulého týdne se povedlo několik tlouštů,okounů,Si a PO.Jeden PO 40+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 20:45® EDYS
-
Dneska zase vlacka nejenze jsem nic nechytnul ale taky urval popa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 12:22® okoun27
-
dneska na řece s feederemurvaná parma60+
jinak samé malé snad příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 12:08® VODA
- Datum lovu: 24.8.08 | Revír: 441003plavana | Způsob lovu: Plavaná
Tak vcera opet na CANDOSICH a nic jenom par zaberu od takovych rousnic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 v 11:42® farnas
- Datum lovu: vcera | Revír: nechraniceUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 25. srpna 2008 v 11:05® farnas
- Datum lovu: vcera | Revír: ohre 1
VCERA NA MEM OBLIBENEM REVIRU DOCELA DOBRA CHYTACKA
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.