Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. srpna 2008 ve 12:49® EDYS
-
Dnes chvilku vlacka..asi hodku bal jsem se ze zmoknul.
tak jsem chytnul jednoho okouna ale hodne ryb mi spadlo nevim cim to je…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 21:24® farnas
-
dnesni vlacka na labi v litomericich ani drb po dvouch hodinach jsem to zabalil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 v 15:15® skwor
- Datum lovu: 28.8. | Způsob lovu: Přívlač
Celodenní přívlač mi vynesla jednu štiku a tři okounky. Dva lepší okouni kolem 30–35cm spadli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 ve 14:14® EDYS
-
Dneska vláčka a chyceni jen okouni..a mozna nejaka mensi sticka spadla..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. srpna 2008 v 11:06® okoun27
-
karas 38 cm ,tloušť 48,5 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. srpna 2008 ve 21:08® ART
-
tady posilam par fotek z výpravy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. srpna 2008 ve 14:29profil byl smazán
-
skoda ze nemam fotku,ale vcera jsem byli na rybach v Decina u labe na ploucce a chytli jsem plno jezdiku,hrouzku,plotice kolem 30–35cm,karasky dva krasny jako nastrazni rybka tak jsem je hnedka bral a na konec jako bonbonek jsme chytli Mnika jednovousace 40–45cm..Takze moc krasne stravenej den
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. srpna 2008 v 0:46® KATAN
- Datum lovu: 26.8.2008 | Revír: Beroun
Dnes jsem si udělal radost,můj osobáček v lovu candata,98cm 7,80.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 21:15® farnas
-
dneska to bylo uplne na nic utrhl jsem 3 twistery a z toho se skoro nic nechytl jednoho okouna na vlacku a jednu plotici,,..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 20:58® moezzz
- Datum lovu: 26.8.2008 | Revír: Opava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem si dobře zachytal. Krom asi 20-ti okounů a 5-ti tloušťů zabrala na hornetka tato roztomilá ryba. Měla 73 cm. A samozřejmě si plave vese dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 v 15:55® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem si vzal dovolenou a vyrazil na ty krasavce tečkovaný. Nebylo to špatný, ale největší potočmen měl slabých 31, toho jsou pouštěl, a pak už jen spousta malých. A když už se pověsil pěknej potočmen, upadl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 v 15:52® Holajz2
- Datum lovu: nedávno | Revír: 471162 | Způsob lovu: Klasická položená
Tož jsem v pátek na přehradě věřil v nějakýho candáta, když bylo před frontou, a dočkal jsem se. Ale měřil pouhých 41cm, a pak už jen přišel malej okoun a 2 záběry jsou prodrbal…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:44® cormaxx
- Datum lovu: 26.8.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska byla parádní chytačka.Od 4 do 5,30 jsem sice neměl záběr,ale jakmile začalo být světlo, přišly i první záběry.Pak jsem za 4 hodiny chytil 8 okounů 34–36cm, pár třicítek,mraky dlaňovek a 3 štíhlátka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:16® Fugas
- Datum lovu: 24.8.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Přívlač pod jedním z jezů byla hlavně o trhání, méně o rybách. Od nuly mě zachránil 1 bolen tak 55cm. Neměřil jsem ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 ve 14:09® vagi
- Datum lovu: 26.8. | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
První telegrafická zpráva z Cercerovy výpravy na Hracholusky. Jeho synátor 2 štičky kolem míry, Cercera zaskočila místní 80ka a pod nohama mu utekla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. srpna 2008 v 9:35® Cudla
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 26. srpna 2008 v 9:34® Cudla
- Revír: bezejmený | Způsob lovu: Feeder
včerejší fidorka,pár slušnejch stříbrnáků(šly na salát)krásnej obecnák a tento domorodec kterej mě fascinoval vzhledem a tím že je tam na 99procent narozen (ryby se tam již leta nedávaj)hezký dopoledne si plavou dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 21:14® Padis
- Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
Za 2 návštěvy z minulého týdne se povedlo několik tlouštů,okounů,Si a PO.Jeden PO 40+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 20:45® EDYS
-
Dneska zase vlacka nejenze jsem nic nechytnul ale taky urval popa
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 12:22® okoun27
-
dneska na řece s feederemurvaná parma60+
jinak samé malé snad příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 ve 12:08® VODA
- Datum lovu: 24.8.08 | Revír: 441003plavana | Způsob lovu: Plavaná
Tak vcera opet na CANDOSICH a nic jenom par zaberu od takovych rousnic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 v 11:42® farnas
- Datum lovu: vcera | Revír: nechraniceUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 25. srpna 2008 v 11:05® farnas
- Datum lovu: vcera | Revír: ohre 1
VCERA NA MEM OBLIBENEM REVIRU DOCELA DOBRA CHYTACKA
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 v 11:00® Firetiger
- Datum lovu: 22.8.2008 | Revír: Parmenídes river | Způsob lovu: Muškaření
Ze stromů padali maličkatí broučci, na sucho dobrý lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 v 10:32® ART
-
V patek jsem sel na chvilku zavlacet a vysledek 2 okouni a tloušt +40
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 v 7:33® petr.esox
- Datum lovu: 23.8.2008 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač
Tak konečně rekord. Osobák. Promokl jsem nejvíc ve svém životě. Ale uprostřed toho největšího deště se mi podařila štička 50, jinak nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 25. srpna 2008 v 7:06® Zakin
- Datum lovu: 24.8.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Včera popování na Vranově. Lapnutá štička 51 cm. Krásnej útok. Ještě jsem vyprovokoval tři ryby, ale ty se bohužel netrefily.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. srpna 2008 ve 20:44® Kuba V.
- Datum lovu: 24.8.08 | Revír: Divočina | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem byl prolomit muškařskou smůlu a trochu se i zadařilo od 9hodin cca do 19 jsem vytáhl Duhák 1×, Hrouzek cca 15cm pořádně vypasený než jsem vytáhl foťák tak se mi vyhákl.Potočáky 9×, Lipan 1×, Tloušť 5× a Podoustev nosák 5×. Až na Tlouště, Nosáky a Lipana to byly ryby do 30cm. Možná jich mohlo být víc, když už jsem tam byl tak dlouho:D Ráno zima pršelo a já neměl ani mikinu. Alespoň jsem konečně chytil něco na nymfu, na suchou se taky nějaké ryby povedly SPOKOJENOST:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. srpna 2008 ve 20:33® Scanix
- Datum lovu: 24.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o napraveni vcerejsiho debaklu na Luznici se prilis nevyvedl. Nejprve jsem utrhl pravdepodobne velice solidniho amura, co si vyslapl opet na Relax Clonay. Skoda, asi odreny monofil 0,20mm. Pote jsem utrhl Shad Rap, pri snaze jej vyprostit vyprostovakem, ktery jsem nakonec utrhl take
Nakonec jsem premluvil 2 sticky cca 50–55 a candatka a 2 dalsi rybky se vyply kratce po zaseku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 24. srpna 2008 ve 20:08® kelt
-
Další kultovní perlíno-upírská konference HDU ve složení Kelt, Pif, Lubánci a Loskut-takženic dopadla naprosto nad očekávání. Tajná zbraň ze slovenska účinkovala ještě lépe než naposledy a podařilo se několik kaprů kolem 57cm. Dále pak úhoř 80cm, bolen 60cm candát 57cm a pár štik..Všechny ryby které stály za to byly náležitě povýšeny a jedou na pánvičkovou exkursi..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.