Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 25. srpna 2008 v 11:00® Firetiger
Firetiger
Datum lovu: 22.8.2008 | Revír: Parmenídes river | Způsob lovu: Muškaření

Ze stromů padali maličkatí broučci, na sucho dobrý lov.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19763.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 25. srpna 2008 v 10:32® ART
    ART

V patek jsem sel na chvilku zavlacet a vysledek 2 okouni a tloušt +40;-)

Pondělí 25. srpna 2008 v 7:33® petr.esox
      Datum lovu: 23.8.2008 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně rekord. Osobák. Promokl jsem nejvíc ve svém životě. Ale uprostřed toho největšího deště se mi podařila štička 50, jinak nic.

Pondělí 25. srpna 2008 v 7:06® Zakin
        Zakin
        Datum lovu: 24.8.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včera popování na Vranově. Lapnutá štička 51 cm. Krásnej útok. Ještě jsem vyprovokoval tři ryby, ale ty se bohužel netrefily.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19760.jpg
          Neděle 24. srpna 2008 ve 20:44® Kuba V.
          Datum lovu: 24.8.08 | Revír: Divočina | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem byl prolomit muškařskou smůlu a trochu se i zadařilo od 9hodin cca do 19 jsem vytáhl Duhák 1×, Hrouzek cca 15cm pořádně vypasený než jsem vytáhl foťák tak se mi vyhákl.Potočáky 9×, Lipan 1×, Tloušť 5× a Podoustev nosák 5×. Až na Tlouště, Nosáky a Lipana to byly ryby do 30cm. Možná jich mohlo být víc, když už jsem tam byl tak dlouho:D Ráno zima pršelo a já neměl ani mikinu. Alespoň jsem konečně chytil něco na nymfu, na suchou se taky nějaké ryby povedly SPOKOJENOST:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19758.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19759.jpg
            Neděle 24. srpna 2008 ve 20:33® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 24.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o napraveni vcerejsiho debaklu na Luznici se prilis nevyvedl. Nejprve jsem utrhl pravdepodobne velice solidniho amura, co si vyslapl opet na Relax Clonay. Skoda, asi odreny monofil 0,20mm. Pote jsem utrhl Shad Rap, pri snaze jej vyprostit vyprostovakem, ktery jsem nakonec utrhl take :-) Nakonec jsem premluvil 2 sticky cca 50–55 a candatka a 2 dalsi rybky se vyply kratce po zaseku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19756.jpg
              Neděle 24. srpna 2008 ve 20:08® kelt
              kelt

Další kultovní perlíno-upírská konference HDU ve složení Kelt, Pif, Lubánci a Loskut-takženic dopadla naprosto nad očekávání. Tajná zbraň ze slovenska účinkovala ještě lépe než naposledy a podařilo se několik kaprů kolem 57cm. Dále pak úhoř 80cm, bolen 60cm candát 57cm a pár štik..Všechny ryby které stály za to byly náležitě povýšeny a jedou na pánvičkovou exkursi.. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19753.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19754.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19755.jpg
                Neděle 24. srpna 2008 ve 20:05® Olihen
                Olihen
                Datum lovu: 22.8-24.8 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina

Ješte jednou gratulace k cormoránovi za pěknou albínku.Ja jen jedinej záběr ale stal za to můj novej osobáček:-' 121cmpivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19750.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19751.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19752.jpg
                  Neděle 24. srpna 2008 v 18:50® Raf
                  Raf
                  Datum lovu: 20.8-23.8.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Vyrazili jsme s Tomchamikem zase jednou společně kaprařit. Kapry jsme chytli sice jenom dva. Ale jinak polapali snad deset cejnů nad 50 cm, vyřízli amura, odháněli labutě člunem z krmného tarasu a celkově si užili hodně srandy. Já jsem si udělal obrovskou radost už dlouho očekávaným osobákem – tlouštěm jako prase – 57 cm a 2,6 kg. Vzal na koule příchutě rak.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19747.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19748.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19749.jpg
                    Neděle 24. srpna 2008 v 15:46® Kuba
                    Datum lovu: 24.8. 2008 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Dneska sem vytáh na ryby taťku jeho letos 2 vycházka :-D . Já sem chytil 2 stíhle cca 50 a 35 (obě na hendmejdy) a 3 okouny, taťka 5 okounu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19745.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19746.jpg
                      Sobota 23. srpna 2008 ve 23:06® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 23.8.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes docela velka bida za 4h jsem mel dva zabery, z toho jedno spadle stihle a druha cca 55+ na X-Rap. Ve 4 lidech jsme nezabodoval nikdo, 2 kolegove zero a treti okounka cca 20cm. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19732.jpg
                        Sobota 23. srpna 2008 v 19:17® EDYS
                        EDYS

Včera asi na hodku s vláčákem a ani okounek..:-D dnes prišel první candát..:-D okolo 30 cm..:-/

Sobota 23. srpna 2008 v 17:09® skwor
                          skwor
                          Způsob lovu: Feeder

První rybářské vycházky s novým kolegou včera: Feederovačka na stojáku, cejni najeli brzo a ryba šla na hod. Zabral i jeden prasečkin, toho jsem na břeh nedostal.

dnes: Pokus o parmy s feederem v proudu se bohužel nezdařil. Přišlo jen pár tloušťů a jedna slušná plotice.

Sobota 23. srpna 2008 v 15:36® barn
                            barn
                            Revír: atlantic

se zadařilo:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19725.jpg
                              Pátek 22. srpna 2008 ve 23:56® diutrius
                              diutrius
                              Datum lovu: 22,srpen | Revír: Ohře

začalo to dnes pěkně to počasý ale když začlo poprchávat začal sem mít obavy a ze sumců nic nebylo jsem promáčeneja sušim se u pc ,gratulace cormoran-krasavec

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19724.jpg
                                Pátek 22. srpna 2008 ve 23:08® cormoran
                                cormoran
                                Datum lovu: 22. 8. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Sumcařina

Dneska jsem se vracel od vody asi nejšťastnější za celou sezonu. Slečinka se spletla kolem půl desátý na 25 cm ploťku:-> 121 cm…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19723.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19722.jpg
                                  Pátek 22. srpna 2008 v 17:51® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 22.8.2008

Dnes jsem vyžehlil na plavačku „nepřizpůsobivého kapra“. S velkým sebezapřením jsem ho pustil zpět mezi svou menšinu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19717.jpg
                                    Pátek 22. srpna 2008 ve 13:39® cormoran
                                    cormoran
                                    Datum lovu: Nedávno | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Když se po několika neproměněných záběrech objevil u břehu kapřík, měli jsme chuť to sbalit. Jakmile se ale úplně setmělo, kapříci přestali tahat a povedli se i 2 candoši, 63 a 59 cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19713.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19714.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19715.jpg
                                      Pátek 22. srpna 2008 v 8:46® Zauwi
                                      Zauwi
                                      Datum lovu: 21/8/2008 | Revír: 451023 | Způsob lovu: Muškaření

Včerejší pokus o kapříka na pakoše nevyšel…lapnuto jen pár plotic, kapři jako by tam vůbec nebyli, ale aspon jsem si pěkně zaházel,už mi to začíná pomalu jít:-)

Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 21:51® Ftmči
                                        Ftmči
                                        Datum lovu: 20.8.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Po pstruzích jsme pro změnu vyrazili ,,potrápit" místní štičky. Já měl 3 do 50cm (2× twister, 1× smáček) a nějaké ty okounky. Kuba měl jednu kudlu ±35cm (na 9cm hlubokopotáplivý wobler:-D ) a taky několik okonů.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19708.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19709.jpg
                                          Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 21:48® Ftmči
                                          Ftmči
                                          Datum lovu: 19.8.2008 | Způsob lovu: Přívlač

V úterý jsme s Kubou podnikli poslední vláčkařskou výpravu za pstruhy. Dopadla opravdu nad očekávání. Každý chytil kolem 10 pstroužků a jednoho lipana (já na nymfu 31cm, Kuba na 00 rotačku 27cm, pro oba to byl 1. lipan). Pak něco okounů do 25cm, já jednoho candátka a na rohlík jsme měli každý po jednom zlatém jesenovi + já ještě dva kapříky ±35cm (ti byli skoro vyšší než delší). Kromě 3 Kubovo okounů plavou všechny rybky i nadále.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19705.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19706.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19707.jpg
                                            Čtvrtek 21. srpna 2008 ve 20:05® čabi
                                            čabi
                                            Datum lovu: 21.8. | Revír: R1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem měl první úlovek na poppa.Byla to kačena za křídlo.Plave dál…:-D

Čtvrtek 21. srpna 2008 v 18:54® Kuba
                                              Datum lovu: 21.8. 2008 | Revír: Jihočeská P. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska se mi docela darilo 15 tloustu od 15–40 cm, vse chyceno na hendmejda (napodobenina Salmo tiny).

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19702.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19703.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19704.jpg
                                                Čtvrtek 21. srpna 2008 v 17:09® Kubah
                                                Datum lovu: 21.8. 2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dnes od 7 ráno do 3 odpoledne s feederem u vody, super lov chyceno kolem 30 ryb, hlavně karas (asi 10),pak cejni,plotice,je­seni a kapr kolem 45cm.Chytáno na rohlík a kukuřici.Fotka nic moc..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19701.jpg
                                                  Čtvrtek 21. srpna 2008 v 10:38® jarda21
                                                  jarda21
                                                  Datum lovu: 18-20.8 | Revír: Tovačov

Od pondělí do středy ve dvou 17 kaprů (40–56 cm), asi 10 jich jestě uteklo. K tomu dva karasi 41 cm, cejn 45 a slunečnice. Krasny počasi, prostě pohoda.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19698.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19699.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19700.jpg
                                                    Středa 20. srpna 2008 ve 20:37® farnas
                                                    farnas
                                                    Datum lovu: dnes | Revír: nereknu

krasny chytani na mem oblibenem reviru 4 kaprici oukleje 2 karasci jedna plotka hezky chytani

Středa 20. srpna 2008 ve 20:10® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 20.8.2008

Profesor ze pstruhovky. 51cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19695.jpg
                                                        Středa 20. srpna 2008 v 17:16® Holajz2
                                                        Datum lovu: 6.8.2008 | Revír: 471053 | Způsob lovu: Klasická položená

Jak vidím, tak úlovků kolem úplňku moc není…tak aspoň posílám svýho kandidáta chycenýho v dovolené – jen 50 cm, ale oběd to byl výbornej!:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19692.jpg
                                                          Středa 20. srpna 2008 v 11:01® stikar
                                                          Způsob lovu: Feeder

tak lov zacal krasnou parmou CC 45cm,potm nasledovaly plotice a ostroretky,,,ko­lem 30cm,rybam se pak uz nak nechtelo

Úterý 19. srpna 2008 ve 22:40® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 19.8.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Teple pocasi me vylakalo zabrodit v plavkach do melkych vod vltavskeho podjezi. Na woblerky a gumky mensich velikosti prislo neco kolem 20 okysu do cca 30cm, jeden tloustak cca 44 a jedna kudla do 50cm. (Foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19680.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19681.jpg