Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 1. července 2005 v 9:32® doktor
-
4. A šup späť
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 v 9:32® doktor
-
3. Dobojované
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 v 9:26® doktor
-
3. Dobojované
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 v 9:25® doktor
-
2. Ale ešte sme si zabojovali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. července 2005 v 9:23® doktor
-
Včera som sa konečne dočkal záberu.
1. Prvé vynorenie
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. června 2005 v 9:07® willIam
-
Včera odpoledne jsem s kamaradem vyrazil na sumejše bylo perfektní počasí chytali jsme na tyčovky. Poprve jsem vyděl jak mi cela bojka zmizela cela pod hladinou ( tyčka 1m a plovaky – valečky 12×10 ) a u kamarada to same ale po utocich jsme vytahli oba boje bez rybiček a to jsme oba meli navazec s dvema trojhačky vel 3/0 asi budu muset zase použit 3 trojhačky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2005 ve 13:15® piskot
-
Jo tak jestli si přítelkyně přečte jak píšu přítelkině tak mám po přítelkyni
. Rychlé psaní ,chyby k pousmání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2005 ve 13:13® piskot
-
Pátek:Vltava 4,mimo jiné dvakrát cejnpřes 60cm(bohužel bez foťáku. O víkendu Sázava Chocerady milion cejnů,plotic,podouství a sem tam kapřík. Jeden feeder a měl jsem toho po krk. Raději sem se věnoval přítelkini a učil ji nahazovat. V neděli večer už samostatně chytala a šlo jí to slušně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2005 ve 12:00® HaD
-
vábnička na hloubce 1,7–1,8 metru taky funguje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2005 v 9:54® Prizrak
-
27.6. Svratka 7/8 Trhl jsem si nový rekord jelca na popa – 41 cm + ještě jeden zhruba třiceticentimetrovej. Už se v tom začínám zlepšovat, což mi dělá radost. Oba byli chyceni na popa od Kácela.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. června 2005 v 10:10® SnakeX
-
Po krásném zážitku s lapeným úhořem jsem musel vyrazit znovu. Moje oblíbené místo bylo kupodivu volné, tak jsem zahájil lov nástražních rybek, podařila se jedna ouklej a pár plotic. Tož jsem nahodil jeden prut na candáta a jeden jsem si hodil na úhořka. Při odpočinku a popíjení kafíčka kámen spadl, vlasec jel. Potvora se nechtěl zastavit, tak jsem ho sekl v tahu, byl tam
ale po pár metrech jsem se vyhýbal stromu, spustil špičku prutu k zemi a byl v tahu
. Po druhém náhozu rybičky a věšení polystyrenu na vlasec mi ujela noha a já zkončil po kolena ve vodě a to bylo teprve 10 hodin
Poté se podařilo lapit ještě 2 úhoříci (50 a 70 cm, oba na půlnoční rosnici). Krásně strávený večer a krásní úhoři.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 ve 22:35® Zlinsky_lovec
-
Dřefnice 1 Prubování nového sumčáku+ lov s Ul. Dneska jsem se dostal na třicítku ryb- 5 ouklejek pruhovaných, tři okouny a zbytek tloušťáky. Vše na Mepps Aglia 00 stříbrné barvy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 v 18:47® kostnak
-
uvlacena hrebenacka pasava- celorocne chranena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 v 18:12® havel
-
Dnes jsme měli se školou botanickou procházku kolem řeky a tak jsem čapnul prut a šel… výsledkem byly 2 štiky (neměřeny – cca 45 a 50cm), 2 tloušti (cca 25cm) a jeden okounek (cca 15 cm) – všechno vráceno do rodného živlu… takové příjemně ztrávené dopoledne!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 v 16:51® SnakeX
-
Olešná: Včera se konečně po dlouhatánském očekávání polapil na rybku 60cm úhoř. Možná není nic moc, ale radost veliká
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 ve 13:10® Vaclav
-
Po návratu z dovolené umístím jednu malou fotečku trofejního tlouště. Chytil ho bratr při našem společném rybolovu v Chebu na Ohři 18 – měřil 53 cm a přišel na wobler Dorado. Já pak – ale to už zde neuplácnu – chytil tlouště 45 cm a bolena 52 cm, ale také cejna 54 cm na rotačku – regulérně za tlamu, žádná hřbetní ploutev.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 ve 12:12® Prizrak
-
Datum lovu: 24.6.? Na rotačku parma asi 55 (neměřena), poté duhák kolem 25 na wobler od salma a jelec 38 na popa od Kácela. Zabrala mi i štička mezi 50–60 na propa, ale pláchla
Nicméně o ní vím a půjdu ji zkusit někdy znovu. Jinak spousta záběrů na popy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 v 11:38® Dodo
-
Včera večer parádní rybanda, sám na lodi asi 30 okounů. Většinou dorostenci. Dnes ráno s Bassem asi deset dětskejch okounů, candátek 43 ( šel zase do vody ) a ve finále okoun 36,5 cm. Bass – bezrybka !! Díval se mi ale celou dobu na ruce, tak snad něco pochytil
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. června 2005 v 0:03® jaryn
-
neděle – Lužnice – okounek, štika 50a 53 puštěny, 2 štiky spadly, komoš 2 candátky okolo 40cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 23:34profil byl smazán
-
minihad z večerného lovu-:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 23:17® Tomash
-
A pouštění karáska…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 23:16® Tomash
-
Karas 37cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 23:15® Tomash
-
Večerní loF na stojáku na Mostecku. Nástrahy boilies a kukuřice. Ulovil jsem dva slušné kapry 50 a 51cm a ještě karasa 37cm – ten potěšil nejvíc. Velké spestření lovu jsem měl při zdolávání kaprů, protože při zdolávání prvního mi ten druhý zabral na druhý prut. na rybníce jsem byl sám, takže jsem chvíli zdolával jednoho a pak druhého, vždy jsem se snažil, aby na obou prutech byl napnutý vlasec – aby se mi ryby nevypla. Super večer!
PS: Všechny 3 rybky vráceny vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 22:27® Zlinsky_lovec
-
Dřevnice 1 Jako obvykle- na Dřefce. Nachytal jsem " čtvrt sta" ryb- 20 tloušťů a 5 okounů. Šli jen malý do 35cm
(((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 22:13® Mike
-
Ráno L.6 – štička 55 cm, candátek 35.
K večeru L6 – 2 candátci okolo 30 cm.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 26. června 2005 ve 20:58® nurse02
-
Hana 1A. Jenom 41 kapř, jinak bída.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2005 ve 23:05® Mike
-
Lužnice 5, pod Roudnou. V brodkách, nasprejovanej, hážu, hážu, bomba, bzukot a po asi 15 minutách boje mi u nohou spadnul bolen odhadem přes 70 cm. Ani nenarovnal háček, byl asi někde z akoutek. Tak jsem to zabalil s šel se vybrečet domů! Jaryn: ozvu se.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2005 ve 22:33® jaryn
-
Dneska Lužnice v osm večer na sumce, Horko frajer v triku a kraťasech. Bez záběru jsem to musel poštípaný vzdát ve 21, 40. To mi ještě pes spadnul z lodě do vody 2m od jezu a tak tak jsem ho vytáhl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2005 ve 21:41® Zlinsky_lovec
-
Dřefnice 1 Chvíli odpoledne. Na bílé banjo jsem tahal kapříčka, tak 70cm, který mi to nakonec urval.
Všemina Odpoledne s Fredym na soukromém rybníku ve Všemině. Candátům se vůbec na rybajzu nechtělo a tak jsme zkusili menší potůček, kde jsme vytáhli několik okounů ( ten největší jak nám spadl mohl mít tak 30cm) a plotici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2005 v 19:04® Hrouzek
-
Grunty-Přesně za 16 hodin lovu:kapři 94cm 15,7kg, 92cm 14kg,86cm 12kg, pak 2 kolem 7kg a jeden tak 2 kylovej na závěr
Ještě 2 ryby spadly.. To vše na 3 kaprařský pruty. (Voda je tam jak kafé skoro 25C)Dále jsem zkoušel vábničku, docela zajímavá příhoda, protože večer foukal velkej vítr, tak jsem používal elektromotor(abych se chvilku udržel na jednom místě), měl jsem tam rousnice, které jsem nenechal v klidu, rybka tam dováděla a najednou u prostřed rybníka za zády obrovská rána do vrtule od elektromotoru, obrovské zavaření… Tak jsem si chvilku připadal jak trumpeta.. Pokračoval jsem ve vábení, hned na to záběr na rousnice, zase se mi nepodařilo zaseknout, špička prutu jela pod vodu, i když jsem se snažil levačkou přiseknout nepodařilo se
Tak zas příště :o)) A asi přihodim jeden trojhák za elektromotor :o))) To by mě opravdu nikdy nenapadlo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.