Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:51® smokeol
- Datum lovu: 7.8.2008 | Revír: 481 501 | Způsob lovu: Přívlač
Náhle po svítání se tato štika opalovala u břehu byla tam jak před chycením a tak i pochycení jako kdyby se nic nestalo.Chytli jsem ji i za účelem její míry a hned pustili, ale i přes to neplavala a zůstala u břehu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. srpna 2008 ve 20:55® Cudla
-
Velký amury jsem již dali kolegové.ale ke štěstí a prožití hezkého dopoledne stačí někdy feeder,pár čudel,trocha hezkýho počasí,přátel a koktejl"PRIMA DEN"je tu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. srpna 2008 ve 20:54® Cudla
-
Velký amury jsem již dali kolegové.ale ke štěstí a prožití hezkého dopoledne stačí někdy feeder,pár čudel,trocha hezkýho počasí,přátel a koktejl"PRIMA DEN"je tu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. srpna 2008 v 16:53® Kazan
- Datum lovu: 11.8.2008 | Revír: Běla | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Běle, tloušťáci a oukleje, + jeden pidiokoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. srpna 2008 ve 13:16® paccco
- Datum lovu: 11.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní ráno opět pokus o candáta!! OPĚT NIC
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 ve 22:45® stopař
-
Tak dneska po delší době konečně na rybkách.Celkem super odpoledne.Uloven 1×PO,1×PD a pro mně nezvikle hodně Lipanů celkem 15 kousků v rozmezí 15 – 35 cm. Kéž by takových dnů bylo mnohem víc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 ve 21:07® monaster
- Datum lovu: 10.8.08 | Revír: 441022
dnes na Labi. z Bíliny tolik bordelu neteklo. po sesbírání bordelu v nepřiměřeném množství okounek cca 15cm, plotice asi taky tak, pak jedna 33, sumejšek, kapřík 41. krásnej. plave
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 v 18:56® Sander
- Datum lovu: 10.8.2008
Odpoledne strávené se supr lidmi HaDem (moc rád jsem Tě poznal), ospreyem a HaDovým kamarádem Mírou bohužel dost rychle uteklo. Po několika hodinách přínosného rozhovoru došlo nakonec i na fišky, osprey žehlil přívlačí okouny a já tradičně s plavčou tlouště – 4ks do 49. Davide dík za pozvání.
Fotka ryby strašná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 v 18:51® EDYS
- Způsob lovu: Přívlač
Včera a dnes vláčka a za včerejšek asi 3 hoďky s popem a ani záběr..a dneska na rotačky a twistery par okounu a tlouště..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 ve 13:44® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 10. srpna 2008 v 11:49® foks01
- Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčka přinesla okouna 38 a štiku 83,začal sem používat návazec z flucarbonu a velikost ryb poskočila směrem nahoru,vše na kopítka 5 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 v 10:50® Ftmči
- Datum lovu: 9.8.2008 | Revír: jihočeská P | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší den jsem využil k prozkoumání nového revíru a opravdu se to vyplatilo, i když to byla tvrdá zkouška mých nervů. Ryby byly neuvěřitelně opatrné, v čisté vodě jsem viděl jak 2cm woblerka jen tak oťukávají, ale na sekání to rozhodně nebylo, když už došlo k záseku, tak strašně padaly. Přezbrojil jsem na asi 1,5cm mikrotvister v barvě čaje. Na něj ryby reagovaly pozitivně, ale padaly ještě víc než z wobleru. Mezi spadlými rybami nejvíce zamrzel potočák asi 35cm. V zápětí se mi podařilo dostat k hejnku lipanů. Jednoho z nich se mi dokonce podařilo na nymfu přesvědčit k záběru, ale co čert nechtěl, zase spadnul
. Můj první lipan… nádherná ryba. V tu chvíli jsem hluboce proklel všechny háčky bez protihrotů. Ke konci jsem přesvědčil ještě asi 8 okounů ( 20–25cm), které jsem vzal, aby se pstruožkům a lipanům dařilo o něco lépe. Konečné skóre tedy bylo: 8 PO do 25cm, 8 okonů a asi 30 spadlých ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 v 9:54® kubas
- Datum lovu: 9.8.2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší pstroužko výprava dopadla nad očekávání dobře, sice nepřišel žádnej větší PO, jen 2 malý cca 15+, ale spletl se jeden duhoň 30cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2008 ve 2:33® cormoran
- Datum lovu: 9. 8. 2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
111-tka z dnešní výpravy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. srpna 2008 ve 21:59® Scanix
- Datum lovu: 9.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem nejprve objevoval neznama zakouti, kde ovsem vzdy uz nekdo chytal
Ryby na tech „novych“ mistech nespolupracovaly vubec. Nakonec jsem prejel na osvedcene misto a po 3 tlousticich, co sbirali holubi trus, a jednom pidi okysovi jsem zaprahl opet na Relax Clonay dalsiho pekneho amura, prima souboj. Pote se mi vypla stika cca 65 u nohou a dalsi mi ukousla smacka, dost mozna i ta sama. Pak jedno candati miminko a jeden vetsi braska cca 50 se setrepal. Na zaver jsem utrhl Shad Rap, tak jsem to zabalil a jel domu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. srpna 2008 ve 12:39® VODA
- Datum lovu: 8.8 08 | Revír: 441003položena | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jelikož CANDATI už nam neberou vypravili jsme se s Kominikem na AMURA o opet jsme si začapali po 3 dnech krmeni fialovou nastrahou jsme se dockali par krasnych zaberu ale sami dorostenci od 55 –72 tak jsme je nechali plavat dal aby dorostli dnesw vyrazime opet tak snad prijde tata od tech miminek 1 snimek KOMINOVO čekani na zaber 2 snimek 2 z nich a 3 zatim ten nejvetsi 72 lapen Kominem hrda fotka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. srpna 2008 v 10:50® Zauwi
- Datum lovu: 8/8/2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření
Včera večer jsem šel na necelou hodinku na rybky, celkem slušně zobaly, chyceno cca 10 kousků ve složení: potočák,tloušť,proudník,ostroretka:Chytáno na suchou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. srpna 2008 v 10:05® lacika3000
- Datum lovu: 8.8.2008 | Způsob lovu: Klasická položená
54cm..chyteni na cesto zo zemiakovich piroh ..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 ve 21:53® skwor
- Datum lovu: 8.8.08. | Způsob lovu: Feeder
Hezká podvečerní feederovačka s kolegou hajanem, který mě suverénně přechytal
Na fotce Honzův mrmloň.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 v 19:51® Scanix
- Datum lovu: 8.8.2008 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Po obede jsem vyuzil toho, ze zena je u holice a mala u babicky a vyrazil prubnout pstruhy. Jedine, co bralo, byli okysi (cca 20–25+), celkem jsem jich nalupal 50+, ani jsem je uz nepocital, temer co hod to zaber. V zaveru lovu jsem vymodlil jedineho pstruha lovu, zato pekny duhon 44cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 v 17:35® Holajz2
- Datum lovu: tento týden | Revír: 471121 | Způsob lovu: Plavaná
Tento týden jsem zkusil zabojovat o bronzový odznak u tlouště. To se možná povedlo…Jednak jsem ulovenýho jednapadesátníka nevážil a ani jsem nenašel tabulku s váhami na odznakové ryby. Nevíte někdo, kde bych to na webu našel – zkoušel jsem stránky rybářskýho svazu, ale bezúspěšně. Díky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 ve 14:48® Riverperch
- Datum lovu: 8.8.2008 | Revír: 231000 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní pohodová vláčka. Spoustu okounů, pár tloušťů a dvě štičky. Největší ryba dne duhák 46 cm. Nejvíce se osvědčily malé woblerky od firmy Lovec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 ve 13:27® HaD
- Datum lovu: 8.8.2008 | Způsob lovu: Přívlač
teda to je datum
Návštěva jednoho nádherného revíru mi přinesla asi 20 potočáků. Několik ryb lízalo 30 cm a nej cca 35. Dobrou nástrahou byla mepska long 1 ve zlatě a hauserovka od Tomuchy.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 ve 13:00® Kazan
- Datum lovu: 8.8.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka s pidinástrahami, chyceno 20ks rybek, 2× bolen, tloušť, hrouzek a 16 okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 ve 12:35® Scanix
- Datum lovu: 8.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni dopoledni rybacka od 10:30 do 11:30 na Hnevkach se nejprve nesla ve znameni bolinku (3 kusy) vsechny na X-Rap 10cm v S, pak se na SR 7cm SSH povesila sticka a kdyz jsem nasadil gumku, presne Clonay 2", tak jsem chvili zdolaval temer trofejni tlouste, nez se znej vyklubal velice bojujici amur, regulerne za hubu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 v 11:34® Piranha
- Datum lovu: včera | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Tak vcera se mi povedl muj prvni sumec, myslim sumec, ne ty maly potvory, co se chytnou na kazdou zizalku na labi. Je to sice jeste mladas, ale na poprvi na sumčí vyprave to jde.Zabral okolo 21:30 na karaska, nejvetsiho, co jsem mel cca 25 cm.Nejdriv jsem cejtil mensi tah a pak uz nic, az u brehu, kdyz jsem chtel zvednout kacenu tak se pod svetlem ukazalo mramorove telo.Vubec nebojoval.Prislo mi to trochu lito, ale se snurou 59 kg a klackem pul kila odhoz se ani nedivim.:D Sumcarina je hezka vec, ale velice narocna.Vyvazet v noci se mi pak uz nechtelo, ale presto tam jeste jeden karasek sel.Je to i teamova prace a bez kamose, bych tam daval tu nocni trhacku asi jeste ted:D
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. srpna 2008 v 9:06@ ???
- Datum lovu: 7.8.2008 | Revír: Lubno 1A, feeder
Dneska jsem šel na řeku. Vybrat dobrého fleka je opravdu problém. Docela se dařilo, několik parem nej 50cm. Šla i drobotina. Přidal se i okoun. Ryby vráceny vodě. Zdravím Pavla Černocha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:39® Scanix
- Datum lovu: 7.8.2008 | Revír: Svinenský potok 1 a Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Na maly vylet s rodinou jsem si vzal picker a i kdyz jsem tomu nedaval moc sanci, docela jsem si zacapal 30+ okysu velikostne viz foto na P reviru a jeden spadly pstrouzek. Po prijezdu domu jsem zabehl na setmeni k vode a krom stiky cca 40 a jednoho pekneho okouna 32 jsem nevyuzil asi 6 zaberu, kdy 2 ryby spadly
(pravdepodobne slo o candaty podle zpusobu boje). Sumci opet nepromluvili…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 21:59® Bleky
- Datum lovu: 07.08.2008 | Revír: Bečva.6 | Způsob lovu: Přívlač
dneska na řece s vlačkou vcelku to šlo chyceno 4 tloušti tak že spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 21:59® monaster
- Datum lovu: 07.08.08 | Revír: 441022 | Způsob lovu: Plavaná
dnes po práci na 2 hodinky. tlouštíci, plotička, oukleje a jesen kousek přes 41. krásně u vody jako vždy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.