Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 21:02® adam
- Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
dnešní vláčka s bráchou na Radbuze : 5 stik do 50
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 21:02® Ftmči
- Datum lovu: 7.8.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka na doma vyrobené woblery se celkem vydařila. Woblerky se zalíbyli několika okounům, párku štiček ±45cm a jednomu tloušťovi zachutnalo až moc. Musel jsem ho vzít, protože si trojháčkem úplně sešil jícen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 20:31® sus1
-
Dneska na Boněticích sice jen jeden kapr 49 a línek 30 cm ale okolí?paráda!Doporučuju navštívit i když třeba jen na relaxaci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 v 15:34® petr.esox
- Datum lovu: 6.8.2008 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem vyšel ještě za tmy a cca. do 10 vláčel a vláčel. Pak se mě zželelo jedné štičce cca. 40 a tak mě svým krásným záběrem ušetřila od potupné nuly. Byla za krajíček a tak dneska už jistě loví dál. Na rotačku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 13:26® Jakub
- Datum lovu: 6.8.2008 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
Po 4 dnech opět na svazovce,z vody se na nás přijeli podívat krasavci 54,60,68 a nakonec 77 cm, 8,5 kg. Opět jako vždy všechny ryby vráceny zpět
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 v 11:44® stikar
- Datum lovu: 6.8.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Tak s cabim na rybach.chyceno par candatku a jedna sticka,,,,jinak sme smrtelnou bouracku motorkare a nasledne priletnuti vrtulniku,,,,ne moc prijemny den(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:36® BoBo-Falknow
- Datum lovu: posledních 14 dní | Způsob lovu: Muškaření
Sice moc času není, ale když už vyrazím, tak se daří. Poměrně dost potoků 40+, nej 45 a lipani ke 40.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:28® paccco
- Datum lovu: 6.8.2008 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer 2 hodinová vláčka-1× okounek a 2× kudla. Prostě to nějak nejde…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. srpna 2008 ve 20:43® Zoles
-
Tak jak psal bracha. Za zminku stoji este tenhle candatek s trosku zajimavou hrbetni ploutvi a tahle sticka 67 na malinkiho tvistrika. Ten ostruvek byl fakt super. Skoda ze nekousou. sakkra odlitlo to dvakrat,nak to zlobííí
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. srpna 2008 ve 20:37® Zoles
- Datum lovu: Weeekend | Revír: BerounkaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. srpna 2008 v 9:15® adam
- Revír: berounka | Způsob lovu: Klasická položená
tak o weekendu jsme byly s brachou na Berounce,3 noci, každej jeden prut na sumce na bojku, ani tuk. zato řizek fungoval ,přišli dva candati bracha 59cm ja 65cm,byla mala voda tak jsme si jeden den postavili uprostred berounky ostruvky abylo to pěkny..jeste se tam vratime
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. srpna 2008 v 9:09® adam
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 6. srpna 2008 v 1:18® cormoran
- Datum lovu: 5. 8. 2008 | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešek ve znamení amurů. Po 4 hodinách čekání konečně najeli a stálo to za to. O první záběr se postaral amur cca 90 cm, po 2 výjezdech od břehu se bohužel vyříznul.
Za dalších 20 minut se na břeh podíval jeden sedmdesátník, snad jako cena útěchy. Do konce chytání další 3 záběry, ale neproměněny…Zejtra se pomstím.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. srpna 2008 ve 22:42® Ficak
- Datum lovu: 5.8.2008 | Revír: 441041
Dnes moje dvouletá dcerka chytila úplně sama vranku,/no spíš se jí tam pověsila
/a měla takovou radost,že jsem jí nemohl dostat od vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. srpna 2008 ve 22:18® Scanix
- Datum lovu: 6.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni pokus o sumika nedopadl, voda temer bez zivota a pred zerem me zachranili jen 2 boleni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. srpna 2008 v 17:28® Sander
- Datum lovu: 5.8.2008
Třetí letošní vláčkařská vycházka. 2 záběry od kudel neproměněny, tahle šedesátdvojka byla třetí a poslední zabravší.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. srpna 2008 ve 14:40® mako
- Datum lovu: 4.8.2008 | Revír: 401001 | Způsob lovu: Plavaná
Tak včera pokus o nové místo na nástražky na sumce. Za hodinu asi 15 plotic do 20cm ( no mohli by být o pár čísel větší ). Ale rybačka super a v podvečer ještě dva záběry od štiček na skaláčky. Takže místo objeveno a včera spokojenost ......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. srpna 2008 ve 12:21® Vara
- Datum lovu: 1. a 2.8.2008 | Revír: 421200 Lipno | Způsob lovu: Přívlač
Takže po delší době opět Lipno, Žlábek – přítoky z Olšiny. Volná vláčka 2 hodinky v pátek 3 štičky nej 45 a 3 okouni nej 25 vše na rotačky a v soboutu jen hodinka a štička 47 na kopyto Relax. Zbytek rodiny v pátek položená ve třech jediný kaplr 49 a v sobotu ve dvou malý lín a kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. srpna 2008 v 8:47® stikar
- Revír: chorvatsko
Tak sem se vratil z Chorvatska,sveho vysneneho zraloka sem sice nechytl,ale hned prvni den sem v noci zaprahl rybu na kterou mi prut 3m 60g nestacil a ryba to brala brzdu az to nakonec uthla,dalsi dny uz takovy zaber neprisel…tak sem chytal uz jen male rybky u brehu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 ve 20:42® Padis
- Datum lovu: včera | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera po delší době na rybách.Chyceno několik okounů a 1 štička 50+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 ve 20:29® kubas
- Datum lovu: 4.8.2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes 2 hodinky na Svitavě v Maloměřicích, zkouška nového prutu proběhla nad očekávání dobře, protržena tloušťo smůla, chyceno 11 tloušťů do 35cm , 1 okoun cca 15cm, škoda že se nepovedl nějakej potok, snad příště......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 ve 14:24® Scanix
- Datum lovu: 4.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov a prozkoumavani novych mist se mi nejprve nedaril, pote, co jsem zvolil oblibene misto, kde jsem premluvil nejprve candata na Shad Rap, pak dlouho nic, zacal jsem chytat na gumky, a hned okoun cca 30, pote mi to ukousla stika 75+, tak jsem nabil smacka a na 3ti hod tam byla znova, po 5ti minutach se vypla
Pote jsem pridal jeste 4 bolinky do 50cm. Az na ten pekny zaver fakt bida vice jak 3h driny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 v 11:56® sethy
- Datum lovu: 3.8. | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší noční vláčka celkem uspěšna. 3 zaběry z toho se jeden sumik podival na břeh-cca 1metr. Sice nic moc, ale lepší než chytat řízky že jirisu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 v 11:42® Daemon
- Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Sumcařina
Ještě pár fotek. V pátek se mi povedla super věc. Došli mi rybky, tak jsem na břehu vylil z kýble vodu. Asi za 10 minut jdu balit, na mokrém břehu jsem uklouzl a sjel do vody. Kamarádi se mohli potrhat smíchy… Jednomu se pak v tom všem protrhla židle a visel v ní zadkem dolu a všim ostatnim nahoru. Prostě super večer…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 v 11:39® Daemon
- Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Sumcařina
Pár fotek z posledních pár výprav na dravce… 3 roky jsem nechytil sumce a letos jsem našel na řece místo, kde je neskutečná rybařina. Strašná spousta záběrů, ale zatím jsem vytáhl jen mimina a o jednoho většího jsem zlomil hák!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 v 9:49® Kobr
- Datum lovu: víkend | Revír: Berounka
čas u vody mezi sobotní odpolednem a nedělním dopoledne nepřinesl nic neočekávatelného. Na plavajdu ploťky a oukleje, na položenou šli opět sumečci okolo 30 cm, no a na bójí nepřišlo nic, ale počád lepší než být doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 4. srpna 2008 v 0:17® Hadik
- Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: Berounka
Po delší době jsem vyrazil s plavačkou na parmy. Nepřišla ani jedna, ale zato tento krásný amur 85 cm. Na 0,14 vlasec pěkné…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. srpna 2008 ve 21:46® Jakub
- Způsob lovu: Kaprařina
ještě foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. srpna 2008 ve 21:41® Jakub
- Datum lovu: 2.8. 2008 | Revír: svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
Včera opět na svazovce, 13,00 – 22,00 hod, 7 jízd , nej 65, 67, a 77 cm, jeden cca 75 vyříznut 5 metrů od břehu :-/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. srpna 2008 ve 21:24® HaD
-
Drobná zprávička: tento víkend jsme s Prutosem absolvovali poslední kolo I. ligy v přívlači. Po nelichotivých výsledcích v předchozích kolech jsme zažehnali riziko pádu do druhé ligy a víkendový bronz nám dal celkové 9. místo. Je to historický úspěch (jak bronz za kolo tak 9. za celý rok. Předloni to bylo 12., za loňsko 10. Snad bude tendence pokračovat a nebudeme Chytej.cz dělat ostudu
Já jsem ulovil celkem dnes 10 ryb (převážně tloušti) a prutos 11. Včera jsem udělal 17 ryb (nej tloušť 42 cm a okoun 27) a ptutos 14.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.