Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 2. srpna 2008 v 9:08® Scanix
Scanix
Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Ranni pokus o sumika v zakalene a zvedle vode nevysel. Mel jsem dojem, ze ryby maji co delat, aby vubec poradne mohli dychat, teklo to kalne od jilu, nic moc. Premluvil jsem 2 boleny, nej 55 a sticku. Kolega tentokrat bezrybka…(foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19337.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 2. srpna 2008 v 6:50® paccco
    paccco
    Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno opět na candátech-opět nic. Jó, vlastně jsem pěkně zmoknul,tady je chcanec jako s…a!!!!!:-(

Pátek 1. srpna 2008 ve 21:30® EDYS
      EDYS

Taky mi to dnes nedalo a šel jsem vláčet…ale ani tukˇ..:-D jinač asi poslední tři týdny z toho tak max. týden rybaření přinesl kapra 53,hodně cejnů,karáska,tlou­ště a pár okounů:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19334.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19335.jpg
        Pátek 1. srpna 2008 ve 20:35® paccco
        paccco
        Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak mě to nedalo a odpoledne jsem to zkusil ještě na řece s vláčákem. Výsledkem jsou 3 tloušti a 5 okounů. Oproti ránu mírné zlepšení, takže celkem spokojenost :-) !!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19333.jpg
          Pátek 1. srpna 2008 ve 14:49® Tomik
          Tomik
          Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes super chytačka jarryn21 bolena 69 a já 62,60..:)Fota budou později.

Pátek 1. srpna 2008 v 8:10® paccco
            paccco
            Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno na candátech-nic!!:-O

Pátek 1. srpna 2008 v 7:40® Leonardo
              Leonardo
              Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Sumcařina

jediná ryba malej sumeček kolem 30cm a to jsme chytali non-stop, ale sumci pukali:-93;

Pátek 1. srpna 2008 v 7:39® Leonardo
                Leonardo
                Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Klasická položená

karas 46cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19328.jpg
                  Pátek 1. srpna 2008 v 6:46® Robur
                  Robur
                  Datum lovu: včera | Revír: Svratka 4

tak včera vážný pokus o úhoře a sumce na rousnice. Bylo tam 8 prutů.

ZERO

Čtvrtek 31. července 2008 v 19:26® skwor
                    skwor
                    Datum lovu: 31.7.

Na první hod se tam pověsila tahle hubená 41čka, takže jsem si sliboval hezký večer. Bohužel jsem se zmýlil, potom jsem si už sáhl jenom na milion ouklejí a jednu akvarijní podoustev. Ke konci jsem tam dal popíka a po třech náhozech přišel o bolena cca 55cm a o dva tlouště kolem čtyřicítky. Bída a navíc je řeka skoro bez vody.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19326.jpg
                      Středa 30. července 2008 ve 20:14® inspo
                      Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: 471091,471191 | Způsob lovu: Přívlač

No tak vláčka na strouze nepřinesla žádný úspěch. Přesun na štěrkovnu přinesl škebli :-) a čtyři malé okouny.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19322.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19323.jpg
                        Středa 30. července 2008 v 15:38® tomchamik
                        tomchamik
                        Datum lovu: červenec | Revír: vše

Tak jsem projezdil co se dalo,Labe nezklamalo,kapr 87 a jesen 52(foto RaF,nízká kvalita byla způsobena mou potřebou odskočit si :-)) )).Orlík s Milánem a klukama z jihu měl být výpravou za sumci,ale jen jeden 65 z posledního dne nenaplnil očekávání.O týden později zase Orlík,ale jiný flek,pár kaprů a amurů,ale žádný model přes 70:-)) ).Pískovna s RaF,taky sumára nevydala a tak teď od neděle pítok na Hracholuskách s Láďou a Honzou ve znamení mnoha kaprů ve velikosti 15–40cm.Příjemná chytačka.:-)) )

Středa 30. července 2008 v 15:28® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 30.7. | Způsob lovu: Přívlač

Zkouška nového revíru dopadla parádně, na břeh se podívalo 5 bolenů 40–50cm a jeden krásně stavěný 62cm, který mi posunul osobáček o 5cm nahoru :-) Na jemném proutku to byl krásný boj. Kamarád se taky nenechal zahanbit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19318.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19319.jpg
                            Úterý 29. července 2008 ve 21:52® LojzaRybka
                            LojzaRybka
                            Datum lovu: 29.7 | Revír: muj novej | Způsob lovu: Přívlač

dnes adrenalinová vláčená z bouta,sumík 105cm,docela sranda,ryba vrácena vodě:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19313.jpg
                              Úterý 29. července 2008 ve 20:55® Trout
                              Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Matýskova první ryba – parma 52 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19311.jpg
                                Úterý 29. července 2008 ve 20:46® inspo
                                Datum lovu: 29.7.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

tak dnešní podvečerní vláčka stálo za to…o šupinu jsem ani nezavadil :-(( … tak snad se vám daří lépe

Úterý 29. července 2008 v 11:58® Krapras
                                  Krapras

Já jsem spíše koukal na cormorana jak je tahá a směje se mi :-(( ale večír se mi spletl tenhle asi slepý bolen :-) Inak dobrý výlet a ve čtyři to vstávání :-D :-D Tento příspěvek byl 29.7.2008 v 15:12 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19307.jpg
                                    Úterý 29. července 2008 v 1:11® cormoran
                                    cormoran
                                    Datum lovu: 28. 7. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Na popry spousta attacků, ale ani jeden se „netrefil“…Až po přezbrojení jsme s Kraprasem pár kousků překecali k razantnějším záběrům:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19305.jpg
                                      Pondělí 28. července 2008 ve 22:24® Raf
                                      Raf
                                      Datum lovu: 27.6.-13.7. | Revír: Skandinávie | Způsob lovu: Přívlač

Pěšky jsem nachodil 160 mil, autem najezdil 8200 km, lodí se vezl i vesloval a pádloval. Prošmejdil celé Švédsko i Norsko. V Laponsku mě žrali komáři, až se mi zastesklo po domově. V polární zóně mi spalovalo ksicht půlnoční slunce. Před autem jsem hnal několik stád sobů a málem trefil losa. U řeky mi plašili ryby bobři, stan očuchávali jezevci. Vyškrábal jsem se po ledovci na nejvyšší horu Norska. Potkával lidi, pro které je úplně normální vzít krosnu a vyrazit na týdenní rybářský trek do národního parku. Spal jsem někdy u vodopádu, jindy na náhorní plošině, v samoobslužné chatě nebo u fjordu. Ryby jsem chytal kdykoli jen to šlo a kdekoli jen to šlo. ALE SVĚTOVÝ REKORD Z TOHO KUPODIVU NEBYL! Nicméně i tak to byl krásný čas. Chytil jsem si potočáka 49 cm a mnoho dalších, prvního jezerního pstruha v životě, krásný siveny, na moři víc mníků než tresek (obojích nebylo málo), kterým sekundovali okounící a prvního polaka. Přítelkyně upilkrovala i platýze a štítníka. Viděl jsem sběr pstruhů ve dvě ráno, na který svítilo slunce. A hlavně když o tom všem svým známým povídám, tak při tom nemusím vůbec lhát. A to si myslim, že je fajn pocit…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19301.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19302.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19303.jpg
                                        Pondělí 28. července 2008 ve 21:01® Libor
                                        Libor
                                        Datum lovu: 26.07.2008 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: Sumcařina
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19299.jpg
                                          Pondělí 28. července 2008 v 17:31® Ftmči
                                          Ftmči
                                          Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

V pátek ke mě dorazil Kuba a tak jsme v sobotu provedli delší vláčkařskou výpravu. Nachytali jsme hlavně okouny ±20cm (jeden z mých na fotce), tlouště do 30cm, každý jednoho potočáka a mě ještě jeden spadnul. Ten na fotce byl Kubovo ±20cm, můj vytažený měl asi tak 7cm a to se chytil na 5cm wobler.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19292.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19294.jpg
                                            Pondělí 28. července 2008 ve 14:58® adam
                                            adam
                                            Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Naše (bracha Zoles a ja) weekendová výprava na berounku dopadla zajimave. hned na první nához přišla tahle štika 71cm.. pak jen sami cejni,bolinek ,candatek,kaprik…SU­MEC nikde8-(
                                            ale byla Haway

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19291.jpg
                                              Pondělí 28. července 2008 ve 12:22® hajan
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19289.jpg
                                                Pondělí 28. července 2008 ve 12:11® hajan
                                                Datum lovu: ??? | Revír: Berounka river

Starší foto, v pravý poledne.

Pondělí 28. července 2008 v 11:27® Vlaštovka
                                                  Vlaštovka
                                                  Datum lovu: 25.7 | Revír: Záp. Pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Tak zase jednou pstruhum chutnalo…na nymfy chyceno cca přez 20 kousků z toho největší měl 30cm a dalších asi 15 kousků mi udělalo pápá a to špíše těch lepších. Navíc ještě několik tlouštíků a hrouzků z toho jeden byl krásnej 17cm. Jednim slovem paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19287.jpg
                                                    Pondělí 28. července 2008 v 10:34® ART
                                                    ART

Dneska luxusni chytacka feeder vesus teleskop 3: 1. Vse na rohlik kapr 45 cejn 41 plotice malinka nemerena ale musel jsem provest chirurgický zákrok, měla to tak zažraný až jsem čuměl a nakonec jeste kapr:-P pivo

Pondělí 28. července 2008 v 10:07® Leonardo
                                                      Leonardo

karas 46cm:-P

Pondělí 28. července 2008 v 10:05® Leonardo
                                                        Leonardo
                                                        Datum lovu: 28.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Feeder

Dneska ráno jsem si pěkně zachytal, chytl jsem 3 karasy kolem 46cm 2 cejny a malého kapříka do černa zbarveného:-)

Neděle 27. července 2008 ve 23:24® Scanix
                                                          Scanix
                                                          Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Opakovane vlozeni…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19282.jpg
                                                            Neděle 27. července 2008 ve 23:23® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer s kolegou „cilene“ na tlouste, kostalace nebyla idealni, ale kazdemu se alespon jeden povedl, pak presun pod jez, kde jsem na dvakrat premluvil sticku pod nohama. (foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19280.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19281.jpg