Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 3. srpna 2008 v 19:24® čabi
čabi
Datum lovu: 3.8.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

Včera na večer chvíli pod splavem.Chytil jsem tři štičky a tři candátky.Něco taky popadalo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 3. srpna 2008 v 16:35® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 3.8.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes dopoledne s kolegou na hornim toku Luznice. Kazdy ulovil nekoli stik, kdy kolega nejvetsi kolem 60cm a k tomu par okysu do 25cm. Pekny lov a prijemna prochazka ricnim tokem, kdy nevadili komari ani vodaci ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19355.jpg
      Neděle 3. srpna 2008 v 16:33® kelt
      kelt
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19353.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19354.jpg
        Neděle 3. srpna 2008 v 16:32® kelt
        kelt
        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19350.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19351.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19352.jpg
          Neděle 3. srpna 2008 v 16:31® kelt
          kelt
          Revír: Naše galaxie | Způsob lovu: Rybaření na dírkách

Další tradiční sympozium HDU kterého se účastnili zakladatelé, tvůrci, ufono a perlíno bijci Pif, Lubánek, Ričmond a Kelt. Jako maskot a návnada na komáry dorazil Toulouvec. Téma sympozia znělo „Je čas naplnit udírnu“. Za tímto účelem dovezl náš drahý slovenský dvouhlavý přítel Lubánek (pro Pifa strejda) novou mezigalaktickou zbraň, která posunula hranici chytání šupinatých tvorů do zcela nových dimenzí a změnila jindy velmi poklidné posezení u vody na absolutní kaprobraní. Ostatní kolemsedící jen zevlovali a tiše záviděli naše hrčáky za hrčákem…Přikládám několik tématických fotek z lovu..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19347.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19348.jpg
            Neděle 3. srpna 2008 v 10:31® LojzaRybka
            LojzaRybka
            foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19345.jpg
              Neděle 3. srpna 2008 v 10:31® LojzaRybka
              LojzaRybka

jestli tu rapku chtěl sežrat,nebo jestli sní jen závodil a otřel se oní nevim,ale zaháknul se trochu nešťastně=-|

Sobota 2. srpna 2008 v 17:59® Ftmči
                Ftmči
                Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Malše 1

Plánovaná vláčka na Vltavě s Kubou nevyšla díky zakalenosti vody a tak jsme vyrazili na Malši s rohlíky na mlaskačku. Kuba chytil tlouště 46cm(viz foto) a amura 51cm. Já dostal 2 jeseny ±40cm (viz foto), menšího tlouště a pěknou plotici. Všechny ryby se i nadále těší pevnému zdraví.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19342.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19343.jpg
                  Sobota 2. srpna 2008 ve 14:23® Kazan
                  Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Lužnici, okouni, tloušti , bolínek a sumeček

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19341.jpg
                    Sobota 2. srpna 2008 v 11:18® VODA
                    VODA
                    Datum lovu: 30.7 1.8 08 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

Tak opet jeden vylet po nasich mistnich vodach a tato lokalita nas opet presvedčila že i organyzace DUCHCOV ma krasne vody kde se da chytit par peknych rybiček na gril ale to co přislo potom za obludu viz obrazek malem jsem to nevytahl ale zenu jsem zachranil

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19339.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19340.jpg
                      Sobota 2. srpna 2008 v 11:12® KucaPce
                      KucaPce
                      Datum lovu: 01.08.2008 | Revír: Polička | Způsob lovu: Klasická položená

Včera jsme se švagrem a synovcem byli na Poličce a nebylo zle, každý jednoho kapříka 44–51cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19338.jpg
                        Sobota 2. srpna 2008 v 10:08® Scanix
                        Scanix
                        Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Ranni pokus o sumika v zakalene a zvedle vode nevysel. Mel jsem dojem, ze ryby maji co delat, aby vubec poradne mohli dychat, teklo to kalne od jilu, nic moc. Premluvil jsem 2 boleny, nej 55 a sticku. Kolega tentokrat bezrybka…(foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19337.jpg
                          Sobota 2. srpna 2008 v 7:50® paccco
                          paccco
                          Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno opět na candátech-opět nic. Jó, vlastně jsem pěkně zmoknul,tady je chcanec jako s…a!!!!!:-(

Pátek 1. srpna 2008 ve 22:30® EDYS
                            EDYS

Taky mi to dnes nedalo a šel jsem vláčet…ale ani tukˇ..:-D jinač asi poslední tři týdny z toho tak max. týden rybaření přinesl kapra 53,hodně cejnů,karáska,tlou­ště a pár okounů:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19334.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19335.jpg
                              Pátek 1. srpna 2008 ve 21:35® paccco
                              paccco
                              Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač

Tak mě to nedalo a odpoledne jsem to zkusil ještě na řece s vláčákem. Výsledkem jsou 3 tloušti a 5 okounů. Oproti ránu mírné zlepšení, takže celkem spokojenost :-) !!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19332.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19333.jpg
                                Pátek 1. srpna 2008 v 15:49® Tomik
                                Tomik
                                Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač

Dnes super chytačka jarryn21 bolena 69 a já 62,60..:)Fota budou později.

Pátek 1. srpna 2008 v 9:10® paccco
                                  paccco
                                  Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Ráno na candátech-nic!!:-O

Pátek 1. srpna 2008 v 8:40® Leonardo
                                    Leonardo
                                    Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Sumcařina

jediná ryba malej sumeček kolem 30cm a to jsme chytali non-stop, ale sumci pukali:-93;

Pátek 1. srpna 2008 v 8:39® Leonardo
                                      Leonardo
                                      Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Klasická položená

karas 46cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19328.jpg
                                        Pátek 1. srpna 2008 v 7:46® Robur
                                        Robur
                                        Datum lovu: včera | Revír: Svratka 4

tak včera vážný pokus o úhoře a sumce na rousnice. Bylo tam 8 prutů.

ZERO

Čtvrtek 31. července 2008 ve 20:26® skwor
                                          skwor
                                          Datum lovu: 31.7.

Na první hod se tam pověsila tahle hubená 41čka, takže jsem si sliboval hezký večer. Bohužel jsem se zmýlil, potom jsem si už sáhl jenom na milion ouklejí a jednu akvarijní podoustev. Ke konci jsem tam dal popíka a po třech náhozech přišel o bolena cca 55cm a o dva tlouště kolem čtyřicítky. Bída a navíc je řeka skoro bez vody.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19326.jpg
                                            Středa 30. července 2008 ve 21:14® inspo
                                            Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: 471091,471191 | Způsob lovu: Přívlač

No tak vláčka na strouze nepřinesla žádný úspěch. Přesun na štěrkovnu přinesl škebli :-) a čtyři malé okouny.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19322.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19323.jpg
                                              Středa 30. července 2008 v 16:38® tomchamik
                                              tomchamik
                                              Datum lovu: červenec | Revír: vše

Tak jsem projezdil co se dalo,Labe nezklamalo,kapr 87 a jesen 52(foto RaF,nízká kvalita byla způsobena mou potřebou odskočit si :-)) )).Orlík s Milánem a klukama z jihu měl být výpravou za sumci,ale jen jeden 65 z posledního dne nenaplnil očekávání.O týden později zase Orlík,ale jiný flek,pár kaprů a amurů,ale žádný model přes 70:-)) ).Pískovna s RaF,taky sumára nevydala a tak teď od neděle pítok na Hracholuskách s Láďou a Honzou ve znamení mnoha kaprů ve velikosti 15–40cm.Příjemná chytačka.:-)) )

Středa 30. července 2008 v 16:28® skwor
                                                skwor
                                                Datum lovu: 30.7. | Způsob lovu: Přívlač

Zkouška nového revíru dopadla parádně, na břeh se podívalo 5 bolenů 40–50cm a jeden krásně stavěný 62cm, který mi posunul osobáček o 5cm nahoru :-) Na jemném proutku to byl krásný boj. Kamarád se taky nenechal zahanbit.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19317.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19318.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19319.jpg
                                                  Úterý 29. července 2008 ve 22:52® LojzaRybka
                                                  LojzaRybka
                                                  Datum lovu: 29.7 | Revír: muj novej | Způsob lovu: Přívlač

dnes adrenalinová vláčená z bouta,sumík 105cm,docela sranda,ryba vrácena vodě:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19312.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19313.jpg
                                                    Úterý 29. července 2008 ve 21:55® Trout
                                                    Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder

Matýskova první ryba – parma 52 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19310.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19311.jpg
                                                      Úterý 29. července 2008 ve 21:46® inspo
                                                      Datum lovu: 29.7.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

tak dnešní podvečerní vláčka stálo za to…o šupinu jsem ani nezavadil :-(( … tak snad se vám daří lépe

Úterý 29. července 2008 ve 12:58® Krapras
                                                        Krapras

Já jsem spíše koukal na cormorana jak je tahá a směje se mi :-(( ale večír se mi spletl tenhle asi slepý bolen :-) Inak dobrý výlet a ve čtyři to vstávání :-D :-D Tento příspěvek byl 29.7.2008 v 15:12 editován administrátorem CeP

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19307.jpg
                                                          Úterý 29. července 2008 ve 2:11® cormoran
                                                          cormoran
                                                          Datum lovu: 28. 7. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Na popry spousta attacků, ale ani jeden se „netrefil“…Až po přezbrojení jsme s Kraprasem pár kousků překecali k razantnějším záběrům:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19304.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19305.jpg
                                                            Pondělí 28. července 2008 ve 23:24® Raf
                                                            Raf
                                                            Datum lovu: 27.6.-13.7. | Revír: Skandinávie | Způsob lovu: Přívlač

Pěšky jsem nachodil 160 mil, autem najezdil 8200 km, lodí se vezl i vesloval a pádloval. Prošmejdil celé Švédsko i Norsko. V Laponsku mě žrali komáři, až se mi zastesklo po domově. V polární zóně mi spalovalo ksicht půlnoční slunce. Před autem jsem hnal několik stád sobů a málem trefil losa. U řeky mi plašili ryby bobři, stan očuchávali jezevci. Vyškrábal jsem se po ledovci na nejvyšší horu Norska. Potkával lidi, pro které je úplně normální vzít krosnu a vyrazit na týdenní rybářský trek do národního parku. Spal jsem někdy u vodopádu, jindy na náhorní plošině, v samoobslužné chatě nebo u fjordu. Ryby jsem chytal kdykoli jen to šlo a kdekoli jen to šlo. ALE SVĚTOVÝ REKORD Z TOHO KUPODIVU NEBYL! Nicméně i tak to byl krásný čas. Chytil jsem si potočáka 49 cm a mnoho dalších, prvního jezerního pstruha v životě, krásný siveny, na moři víc mníků než tresek (obojích nebylo málo), kterým sekundovali okounící a prvního polaka. Přítelkyně upilkrovala i platýze a štítníka. Viděl jsem sběr pstruhů ve dvě ráno, na který svítilo slunce. A hlavně když o tom všem svým známým povídám, tak při tom nemusím vůbec lhát. A to si myslim, že je fajn pocit…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19301.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19302.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19303.jpg