Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 3. srpna 2008 v 19:24® čabi
- Datum lovu: 3.8.2008 | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač
Včera na večer chvíli pod splavem.Chytil jsem tři štičky a tři candátky.Něco taky popadalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. srpna 2008 v 16:35® Scanix
- Datum lovu: 3.8.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Dnes dopoledne s kolegou na hornim toku Luznice. Kazdy ulovil nekoli stik, kdy kolega nejvetsi kolem 60cm a k tomu par okysu do 25cm. Pekny lov a prijemna prochazka ricnim tokem, kdy nevadili komari ani vodaci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. srpna 2008 v 16:33® kelt
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. srpna 2008 v 16:32® kelt
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 3. srpna 2008 v 16:31® kelt
- Revír: Naše galaxie | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Další tradiční sympozium HDU kterého se účastnili zakladatelé, tvůrci, ufono a perlíno bijci Pif, Lubánek, Ričmond a Kelt. Jako maskot a návnada na komáry dorazil Toulouvec. Téma sympozia znělo „Je čas naplnit udírnu“. Za tímto účelem dovezl náš drahý slovenský dvouhlavý přítel Lubánek (pro Pifa strejda) novou mezigalaktickou zbraň, která posunula hranici chytání šupinatých tvorů do zcela nových dimenzí a změnila jindy velmi poklidné posezení u vody na absolutní kaprobraní. Ostatní kolemsedící jen zevlovali a tiše záviděli naše hrčáky za hrčákem…Přikládám několik tématických fotek z lovu..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. srpna 2008 v 10:31® LojzaRybka
- Neděle 3. srpna 2008 v 10:31® LojzaRybka
-
jestli tu rapku chtěl sežrat,nebo jestli sní jen závodil a otřel se oní nevim,ale zaháknul se trochu nešťastně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. srpna 2008 v 17:59® Ftmči
- Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Malše 1
Plánovaná vláčka na Vltavě s Kubou nevyšla díky zakalenosti vody a tak jsme vyrazili na Malši s rohlíky na mlaskačku. Kuba chytil tlouště 46cm(viz foto) a amura 51cm. Já dostal 2 jeseny ±40cm (viz foto), menšího tlouště a pěknou plotici. Všechny ryby se i nadále těší pevnému zdraví.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. srpna 2008 ve 14:23® Kazan
- Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Lužnici, okouni, tloušti , bolínek a sumeček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. srpna 2008 v 11:18® VODA
- Datum lovu: 30.7 1.8 08 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná
Tak opet jeden vylet po nasich mistnich vodach a tato lokalita nas opet presvedčila že i organyzace DUCHCOV ma krasne vody kde se da chytit par peknych rybiček na gril ale to co přislo potom za obludu viz obrazek malem jsem to nevytahl ale zenu jsem zachranil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. srpna 2008 v 11:12® KucaPce
- Datum lovu: 01.08.2008 | Revír: Polička | Způsob lovu: Klasická položená
Včera jsme se švagrem a synovcem byli na Poličce a nebylo zle, každý jednoho kapříka 44–51cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. srpna 2008 v 10:08® Scanix
- Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Ranni pokus o sumika v zakalene a zvedle vode nevysel. Mel jsem dojem, ze ryby maji co delat, aby vubec poradne mohli dychat, teklo to kalne od jilu, nic moc. Premluvil jsem 2 boleny, nej 55 a sticku. Kolega tentokrat bezrybka…(foto mobilem)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. srpna 2008 v 7:50® paccco
- Datum lovu: 2.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Ráno opět na candátech-opět nic. Jó, vlastně jsem pěkně zmoknul,tady je chcanec jako s…a!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 ve 22:30® EDYS
-
Taky mi to dnes nedalo a šel jsem vláčet…ale ani tukˇ..
jinač asi poslední tři týdny z toho tak max. týden rybaření přinesl kapra 53,hodně cejnů,karáska,tlouště a pár okounů
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 ve 21:35® paccco
- Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Sázava 13 | Způsob lovu: Přívlač
Tak mě to nedalo a odpoledne jsem to zkusil ještě na řece s vláčákem. Výsledkem jsou 3 tloušti a 5 okounů. Oproti ránu mírné zlepšení, takže celkem spokojenost
!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 v 15:49® Tomik
- Datum lovu: 1.8. | Způsob lovu: Přívlač
Dnes super chytačka jarryn21 bolena 69 a já 62,60..:)Fota budou později.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 v 9:10® paccco
- Datum lovu: 1.8.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Ráno na candátech-nic!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 v 8:40® Leonardo
- Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Sumcařina
jediná ryba malej sumeček kolem 30cm a to jsme chytali non-stop, ale sumci pukali
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 v 8:39® Leonardo
- Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Klasická položená
karas 46cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2008 v 7:46® Robur
- Datum lovu: včera | Revír: Svratka 4
tak včera vážný pokus o úhoře a sumce na rousnice. Bylo tam 8 prutů.
ZERO
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 31. července 2008 ve 20:26® skwor
- Datum lovu: 31.7.
Na první hod se tam pověsila tahle hubená 41čka, takže jsem si sliboval hezký večer. Bohužel jsem se zmýlil, potom jsem si už sáhl jenom na milion ouklejí a jednu akvarijní podoustev. Ke konci jsem tam dal popíka a po třech náhozech přišel o bolena cca 55cm a o dva tlouště kolem čtyřicítky. Bída a navíc je řeka skoro bez vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. července 2008 ve 21:14® inspo
- Datum lovu: 30.7.2008 | Revír: 471091,471191 | Způsob lovu: Přívlač
No tak vláčka na strouze nepřinesla žádný úspěch. Přesun na štěrkovnu přinesl škebli
a čtyři malé okouny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. července 2008 v 16:38® tomchamik
- Datum lovu: červenec | Revír: vše
Tak jsem projezdil co se dalo,Labe nezklamalo,kapr 87 a jesen 52(foto RaF,nízká kvalita byla způsobena mou potřebou odskočit si
)).Orlík s Milánem a klukama z jihu měl být výpravou za sumci,ale jen jeden 65 z posledního dne nenaplnil očekávání.O týden později zase Orlík,ale jiný flek,pár kaprů a amurů,ale žádný model přes 70
).Pískovna s RaF,taky sumára nevydala a tak teď od neděle pítok na Hracholuskách s Láďou a Honzou ve znamení mnoha kaprů ve velikosti 15–40cm.Příjemná chytačka.
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. července 2008 v 16:28® skwor
- Datum lovu: 30.7. | Způsob lovu: Přívlač
Zkouška nového revíru dopadla parádně, na břeh se podívalo 5 bolenů 40–50cm a jeden krásně stavěný 62cm, který mi posunul osobáček o 5cm nahoru
Na jemném proutku to byl krásný boj. Kamarád se taky nenechal zahanbit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. července 2008 ve 22:52® LojzaRybka
- Datum lovu: 29.7 | Revír: muj novej | Způsob lovu: Přívlač
dnes adrenalinová vláčená z bouta,sumík 105cm,docela sranda,ryba vrácena vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. července 2008 ve 21:55® Trout
- Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Feeder
Matýskova první ryba – parma 52 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. července 2008 ve 21:46® inspo
- Datum lovu: 29.7.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač
tak dnešní podvečerní vláčka stálo za to…o šupinu jsem ani nezavadil
… tak snad se vám daří lépe
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. července 2008 ve 12:58® Krapras
-
Já jsem spíše koukal na cormorana jak je tahá a směje se mi
ale večír se mi spletl tenhle asi slepý bolen
Inak dobrý výlet a ve čtyři to vstávání
Tento příspěvek byl 29.7.2008 v 15:12 editován administrátorem CeP
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. července 2008 ve 2:11® cormoran
- Datum lovu: 28. 7. 2008 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač
Na popry spousta attacků, ale ani jeden se „netrefil“…Až po přezbrojení jsme s Kraprasem pár kousků překecali k razantnějším záběrům:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. července 2008 ve 23:24® Raf
- Datum lovu: 27.6.-13.7. | Revír: Skandinávie | Způsob lovu: Přívlač
Pěšky jsem nachodil 160 mil, autem najezdil 8200 km, lodí se vezl i vesloval a pádloval. Prošmejdil celé Švédsko i Norsko. V Laponsku mě žrali komáři, až se mi zastesklo po domově. V polární zóně mi spalovalo ksicht půlnoční slunce. Před autem jsem hnal několik stád sobů a málem trefil losa. U řeky mi plašili ryby bobři, stan očuchávali jezevci. Vyškrábal jsem se po ledovci na nejvyšší horu Norska. Potkával lidi, pro které je úplně normální vzít krosnu a vyrazit na týdenní rybářský trek do národního parku. Spal jsem někdy u vodopádu, jindy na náhorní plošině, v samoobslužné chatě nebo u fjordu. Ryby jsem chytal kdykoli jen to šlo a kdekoli jen to šlo. ALE SVĚTOVÝ REKORD Z TOHO KUPODIVU NEBYL! Nicméně i tak to byl krásný čas. Chytil jsem si potočáka 49 cm a mnoho dalších, prvního jezerního pstruha v životě, krásný siveny, na moři víc mníků než tresek (obojích nebylo málo), kterým sekundovali okounící a prvního polaka. Přítelkyně upilkrovala i platýze a štítníka. Viděl jsem sběr pstruhů ve dvě ráno, na který svítilo slunce. A hlavně když o tom všem svým známým povídám, tak při tom nemusím vůbec lhát. A to si myslim, že je fajn pocit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.