Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 28. července 2008 ve 22:01® Libor
Libor
Datum lovu: 26.07.2008 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: Sumcařina
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19299.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 28. července 2008 v 18:31® Ftmči
    Ftmči
    Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

V pátek ke mě dorazil Kuba a tak jsme v sobotu provedli delší vláčkařskou výpravu. Nachytali jsme hlavně okouny ±20cm (jeden z mých na fotce), tlouště do 30cm, každý jednoho potočáka a mě ještě jeden spadnul. Ten na fotce byl Kubovo ±20cm, můj vytažený měl asi tak 7cm a to se chytil na 5cm wobler.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19292.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19293.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19294.jpg
      Pondělí 28. července 2008 v 15:58® adam
      adam
      Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Naše (bracha Zoles a ja) weekendová výprava na berounku dopadla zajimave. hned na první nához přišla tahle štika 71cm.. pak jen sami cejni,bolinek ,candatek,kaprik…SU­MEC nikde8-(
      ale byla Haway

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19290.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19291.jpg
        Pondělí 28. července 2008 ve 13:22® hajan
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19289.jpg
          Pondělí 28. července 2008 ve 13:11® hajan
          Datum lovu: ??? | Revír: Berounka river

Starší foto, v pravý poledne.

Pondělí 28. července 2008 ve 12:27® Vlaštovka
            Vlaštovka
            Datum lovu: 25.7 | Revír: Záp. Pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření

Tak zase jednou pstruhum chutnalo…na nymfy chyceno cca přez 20 kousků z toho největší měl 30cm a dalších asi 15 kousků mi udělalo pápá a to špíše těch lepších. Navíc ještě několik tlouštíků a hrouzků z toho jeden byl krásnej 17cm. Jednim slovem paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19286.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19287.jpg
              Pondělí 28. července 2008 v 11:34® ART
              ART

Dneska luxusni chytacka feeder vesus teleskop 3: 1. Vse na rohlik kapr 45 cejn 41 plotice malinka nemerena ale musel jsem provest chirurgický zákrok, měla to tak zažraný až jsem čuměl a nakonec jeste kapr:-P pivo

Pondělí 28. července 2008 v 11:07® Leonardo
                Leonardo

karas 46cm:-P

Pondělí 28. července 2008 v 11:05® Leonardo
                  Leonardo
                  Datum lovu: 28.7.2008 | Revír: lom | Způsob lovu: Feeder

Dneska ráno jsem si pěkně zachytal, chytl jsem 3 karasy kolem 46cm 2 cejny a malého kapříka do černa zbarveného:-)

Pondělí 28. července 2008 v 0:24® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Opakovane vlozeni…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19282.jpg
                      Pondělí 28. července 2008 v 0:23® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer s kolegou „cilene“ na tlouste, kostalace nebyla idealni, ale kazdemu se alespon jeden povedl, pak presun pod jez, kde jsem na dvakrat premluvil sticku pod nohama. (foto mobilem)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19280.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19281.jpg
                        Neděle 27. července 2008 ve 20:10® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 27.7.2008

Déle jak půl hodiny jsem to mezi zástupy vodáků nevydržel. 51cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19278.jpg
                          Neděle 27. července 2008 v 19:36® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 27.7. | Způsob lovu: Plavaná

Nádherný večer u řeky, když zmizela většina koupáčů, tak ryby začaly brát na hod a stálo to za to. Odhadem dvacítka tloušťů 30–48cm, pár ouklejí, plotice a tenhle krasavec. Ve vodě se bohužel blbě fotí a ještě hůř měří, ale na 53cm metr vytáhl. Potom jsem zkoušel ještě lov z hladiny a jeden podobný mi spadl.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19277.jpg
                            Neděle 27. července 2008 v 18:48® Georgino
                            Georgino
                            Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Ráno s kámošem na okounech, každý jsme jich na gumku kolem 30ti vytáhli, záběry téměř na hod, ale hodně opatrný a bez pletenky bych asi ani nepoznal že vůbec záběr je.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19273.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19274.jpg
                              Neděle 27. července 2008 v 11:07® Chose
                              Chose
                              Datum lovu: včera

Zdravím,včera jsme s kámošema trochu ulevili přehradě.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19266.jpg
                                Neděle 27. července 2008 v 10:19® pokypetr
                                pokypetr
                                Datum lovu: 25.7.08 | Revír: na polozenou,na rybku

byly jsme vyskouset s cormoranem a s luciem na sumikach a ja hodil jeden na rybku ze dna,prisel jeden z 1000 candosu,60 cm

Neděle 27. července 2008 v 9:58® pipa
                                  pipa
                                  Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

V 6.00h u Labička a na třeti nahoz … první fousaček v r.2008!! na tmave flirtovane kopito Nedělni radost :-)) ))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19262.jpg
                                    Neděle 27. července 2008 v 9:32® paccco
                                    paccco
                                    Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnešní nádherné ráno jsem se vydal na candáta. Letos poprvé bez záběru od candáta 8-( ,ale tato krasavice se přemluvit nechala :-1 !!Chycena na dno na živou rybičku, vlasec 0,22 bez lanka ,takže štěstíčko dneska stálo při mě…:-) Voda silně přikalená, takže stav pro dravce naprosto nevyhovující.....

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19258.jpg
                                      Neděle 27. července 2008 v 0:11® Kachna
                                      Kachna
                                      Datum lovu: 26. 7. | Revír: Metuje | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem si šel navečer trošku zasušit. Páč po včerejším posezení s přáteli a mé skromné oslavy jsem to potřeboval jako sůl. U vody to ze začátku nebylo ideální, bo jsem měl hlavu jak pátrací balón. Každou chvilku jsem riskoval koupání nebo jsem lozil po stromech a sundával veverky :-93; Po hodince bloumání jsem se vzchopil a začal taky chytat fišky. Konečně jsem objevil kouzlo mokrý mušky. Pstruhům chutnal hlavně mokrej kočí. A pak to začalo …rojení jaxviňa Potvory jedny braly šediví smetí. Když se setmělo, tak mi začalo dělat společnost hejno netopýrů. Lítali jak blázni, asi mě chtěli vyhnat Což se jim taky povedlo :-))

Omluvte foto, měl jsem jen mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19257.jpg
                                        Sobota 26. července 2008 ve 22:17® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Vltava 23 a 21-22 | Způsob lovu: Přívlač

Nejprve jsem se pokusil objevit nejake kudly, bohuzel neuspesne, ale pri pokusu je najit se povedl nejaky tloust nej cca 45 a bolen cca 50. Pote sraz s kolegou na oblibenem miste, kde prisli 2 boleni (66 viz foto) a na zaver sticka. Kolega bolena na popper. Vecer presun pod jez na V23, kde mi spadl tloust a povedlo se 5 okysu do 27. Kolega opet bolinka na popper a jeden mu spadl. Celkem pekny lov. 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19254.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19256.jpg
                                          Sobota 26. července 2008 ve 21:56® paccco
                                          paccco
                                          Datum lovu: Tento týden | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položená

Několik dní dovolené jsem strávil na chatě na Seči. Voda zelená jeko brčál, přesto docela dobrá rybačka. Chyceno mraky cejnů a několik kapříků. Dva jsem zmasil…Chytáno na kuku a foukačky všech barev. Příští týden bude pokračování :-D :-D

Sobota 26. července 2008 ve 21:48® .:Andy:.
                                            .:Andy:.
                                            Datum lovu: 19.6-26.7 | Revír: Jizera 13,453 025 | Způsob lovu: Přívlač

Příjemné chytání na řece Jizeře zkazilo jen nevydařené počasí.
                                            V pondělí, kdy bylo výsledkem 8 potočáků jsem byl zklamán jen jejich velikostí, která nebyla vůbec závratná, největší z nich mohl dosahovat velikost okolo míru. V úterý jsem vstal v 6:00 a chytal jsem do půl desáté poté začalo silně pršet a já jsem skončil s úterním lovem. Výsledekem byli jen 4 potočáci z toho dva krásně zmasilí a vysocí. Celý den propršelo a já jsem si jen přál, aby ve středu bylo super počasí. Ve středu jsem opět vstával v 6:00 a tento den byl pro mě nejúspěšnějším z celé dovolené. Nachytal jsem 17 pstruhů a největší z nich měli 30 a 32cm, já vím není to nic moc, ale na zdejší poměry je pstruh přes 30cm málokdy viditelný. Byli chyceni na sh-3,5t. Říční tok je tu velmi členitý a řeka rychlá a proudná, hloubka i v tůních je kolem metru. Ovšemže je tu i pár tůní, kde by hloubka mohla být odhadem okolo dvou metrů, ale ryby zde nebyly vidět, zdržovaly se spíše na rozhraní proudu nebo přímo v proudu v menších hloubkách. Další den ve čtrvtek jsem nechytal kvůli špatnému počasí a v pátek jsem šel na ryby ráno okolo deváté hodiny, ale voda byla zvýšená a minimální aktivita ryb mě opravdu znepokojovala, zkoušel jsem mnoho vzorů u hornetů, ale nedokázal jsem se trefit do vkusu pstruhům, proto jsem po dvouhodinovém snažení opustil snažení o ulovení ryby a šel jsem na chatu, na oběd. Po obědě jsem vyrazil proti proudu a přál si něco chytit. Nakonec jsem v jedné větší tůni zdolal jednoho malého potočáka a vydal se po proudu provláčet proudný tok řeky k mostu. Výsledkem chytání u mostu byli tři potočáci a jeden měl lehce k míře, chyceni na sh-2,5gt. Následující, poslední den jsem jen nachvilku zaskočil opět k mostu, ale ovšem již žádná rybka na mě nečekala a jediný, kdo na mě čekal byli jen už rodiče s autem připraveni k odjezdu. Závěrem musím říci, že to bylo vcelku příjemné pochytání, ikdyž s malým množstvím úlovků a v malých délkách.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19251.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19253.jpg
                                              Sobota 26. července 2008 ve 21:45® Flid
                                              Flid
                                              Datum lovu: 26.07.2008 | Revír: 441001 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po práci jsem zašel na podhoří a ejhle 5 x okounek 15–20 cm neměřeno.:->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19249.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19250.jpg
                                                Sobota 26. července 2008 ve 21:41® barn
                                                barn
                                                Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Irsko | Způsob lovu: Přívlač

dnes se vydařilo počasí a i rybařina.ryba kolem 50cm,přesně neměřena,vrácena vodě.jen duháci

Sobota 26. července 2008 ve 20:10® Robur
                                                  Robur
                                                  Datum lovu: DNES | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder

co nához to skoro záběr,upadl jeden kapřík, jinak cejni, plotice a podoustve, vše dlaňové velikosti

Sobota 26. července 2008 ve 20:06® BuBu99
                                                    BuBu99

tak dneska jsem poprve zkousel smáčky a hned sticka 55–60 nemerena

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19247.jpg
                                                      Sobota 26. července 2008 ve 14:39® Georgino
                                                      Georgino
                                                      Datum lovu: 23.7. | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se letos povedla trochu lepší štička

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19246.jpg
                                                        Sobota 26. července 2008 ve 13:14® Davish
                                                        Davish
                                                        Datum lovu: 25.7.2008 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená

Včera se žanym na řece, sme chytli 4 sumečky okolo 40ti cm na mrtvé rybky:)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19240.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19241.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19242.jpg
                                                          Sobota 26. července 2008 ve 12:40® KucaPce
                                                          KucaPce
                                                          Datum lovu: 20.07.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená

Tak se to přece povedlo tyhle dva fousáče jse chytil v ranních hodinách u nás na řece a byla to paráda :->

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19235.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19236.jpg
                                                            Sobota 26. července 2008 ve 12:37® KucaPce
                                                            KucaPce
                                                            Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač

Konečně se mi podařilo zmenšit nějaké fotky tak jsem zvědav jestli se tam něco ukáže :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19234.jpg