Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. července 2008 v 19:10® Sander
- Datum lovu: 27.7.2008
Déle jak půl hodiny jsem to mezi zástupy vodáků nevydržel. 51cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 v 18:36® skwor
- Datum lovu: 27.7. | Způsob lovu: Plavaná
Nádherný večer u řeky, když zmizela většina koupáčů, tak ryby začaly brát na hod a stálo to za to. Odhadem dvacítka tloušťů 30–48cm, pár ouklejí, plotice a tenhle krasavec. Ve vodě se bohužel blbě fotí a ještě hůř měří, ale na 53cm metr vytáhl. Potom jsem zkoušel ještě lov z hladiny a jeden podobný mi spadl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 v 17:48® Georgino
- Datum lovu: dnes | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Ráno s kámošem na okounech, každý jsme jich na gumku kolem 30ti vytáhli, záběry téměř na hod, ale hodně opatrný a bez pletenky bych asi ani nepoznal že vůbec záběr je.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 v 10:07® Chose
- Datum lovu: včera
Zdravím,včera jsme s kámošema trochu ulevili přehradě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 v 9:19® pokypetr
- Datum lovu: 25.7.08 | Revír: na polozenou,na rybku
byly jsme vyskouset s cormoranem a s luciem na sumikach a ja hodil jeden na rybku ze dna,prisel jeden z 1000 candosu,60 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 v 8:58® pipa
- Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
V 6.00h u Labička a na třeti nahoz … první fousaček v r.2008!! na tmave flirtovane kopito Nedělni radost
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. července 2008 v 8:32® paccco
- Datum lovu: 27.7.2008 | Revír: Sázava 14 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnešní nádherné ráno jsem se vydal na candáta. Letos poprvé bez záběru od candáta
,ale tato krasavice se přemluvit nechala
!!Chycena na dno na živou rybičku, vlasec 0,22 bez lanka ,takže
štěstíčko dneska stálo při mě…
Voda silně přikalená, takže
stav pro dravce naprosto nevyhovující.....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 23:11® Kachna
- Datum lovu: 26. 7. | Revír: Metuje | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem si šel navečer trošku zasušit. Páč po včerejším posezení s přáteli a mé skromné oslavy jsem to potřeboval jako sůl. U vody to ze začátku nebylo ideální, bo jsem měl hlavu jak pátrací balón. Každou chvilku jsem riskoval koupání nebo jsem lozil po stromech a sundával veverky
Po hodince bloumání jsem se vzchopil a začal taky chytat
fišky. Konečně jsem objevil kouzlo mokrý mušky. Pstruhům chutnal hlavně
mokrej kočí. A pak to začalo …rojení jaxviňa Potvory jedny braly
šediví smetí. Když se setmělo, tak mi začalo dělat společnost hejno
netopýrů. Lítali jak blázni, asi mě chtěli vyhnat Což se jim taky
povedlo 
Omluvte foto, měl jsem jen mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 21:17® Scanix
- Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Vltava 23 a 21-22 | Způsob lovu: Přívlač
Nejprve jsem se pokusil objevit nejake kudly, bohuzel neuspesne, ale pri pokusu je najit se povedl nejaky tloust nej cca 45 a bolen cca 50. Pote sraz s kolegou na oblibenem miste, kde prisli 2 boleni (66 viz foto) a na zaver sticka. Kolega bolena na popper. Vecer presun pod jez na V23, kde mi spadl tloust a povedlo se 5 okysu do 27. Kolega opet bolinka na popper a jeden mu spadl. Celkem pekny lov.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 20:56® paccco
- Datum lovu: Tento týden | Revír: ÚN Seč | Způsob lovu: Klasická položená
Několik dní dovolené jsem strávil na chatě na Seči. Voda zelená jeko brčál, přesto docela dobrá rybačka. Chyceno mraky cejnů a několik kapříků. Dva jsem zmasil…Chytáno na kuku a foukačky všech barev. Příští týden bude pokračování
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 20:48® .:Andy:.
- Datum lovu: 19.6-26.7 | Revír: Jizera 13,453 025 | Způsob lovu: Přívlač
Příjemné chytání na řece Jizeře zkazilo jen nevydařené počasí.
V pondělí, kdy bylo výsledkem 8 potočáků jsem byl zklamán jen jejich velikostí, která nebyla vůbec závratná, největší z nich mohl dosahovat velikost okolo míru. V úterý jsem vstal v 6:00 a chytal jsem do půl desáté poté začalo silně pršet a já jsem skončil s úterním lovem. Výsledekem byli jen 4 potočáci z toho dva krásně zmasilí a vysocí. Celý den propršelo a já jsem si jen přál, aby ve středu bylo super počasí. Ve středu jsem opět vstával v 6:00 a tento den byl pro mě nejúspěšnějším z celé dovolené. Nachytal jsem 17 pstruhů a největší z nich měli 30 a 32cm, já vím není to nic moc, ale na zdejší poměry je pstruh přes 30cm málokdy viditelný. Byli chyceni na sh-3,5t. Říční tok je tu velmi členitý a řeka rychlá a proudná, hloubka i v tůních je kolem metru. Ovšemže je tu i pár tůní, kde by hloubka mohla být odhadem okolo dvou metrů, ale ryby zde nebyly vidět, zdržovaly se spíše na rozhraní proudu nebo přímo v proudu v menších hloubkách. Další den ve čtrvtek jsem nechytal kvůli špatnému počasí a v pátek jsem šel na ryby ráno okolo deváté hodiny, ale voda byla zvýšená a minimální aktivita ryb mě opravdu znepokojovala, zkoušel jsem mnoho vzorů u hornetů, ale nedokázal jsem se trefit do vkusu pstruhům, proto jsem po dvouhodinovém snažení opustil snažení o ulovení ryby a šel jsem na chatu, na oběd. Po obědě jsem vyrazil proti proudu a přál si něco chytit. Nakonec jsem v jedné větší tůni zdolal jednoho malého potočáka a vydal se po proudu provláčet proudný tok řeky k mostu. Výsledkem chytání u mostu byli tři potočáci a jeden měl lehce k míře, chyceni na sh-2,5gt. Následující, poslední den jsem jen nachvilku zaskočil opět k mostu, ale ovšem již žádná rybka na mě nečekala a jediný, kdo na mě čekal byli jen už rodiče s autem připraveni k odjezdu. Závěrem musím říci, že to bylo vcelku příjemné pochytání, ikdyž s malým množstvím úlovků a v malých délkách.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 20:45® Flid
- Datum lovu: 26.07.2008 | Revír: 441001 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po práci jsem zašel na podhoří a ejhle 5 x okounek 15–20 cm neměřeno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 20:41® barn
- Datum lovu: 26.7.2008 | Revír: Irsko | Způsob lovu: Přívlač
dnes se vydařilo počasí a i rybařina.ryba kolem 50cm,přesně neměřena,vrácena vodě.jen duháci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 v 19:10® Robur
- Datum lovu: DNES | Revír: svratka 4 | Způsob lovu: Feeder
co nához to skoro záběr,upadl jeden kapřík, jinak cejni, plotice a podoustve, vše dlaňové velikosti
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 v 19:06® BuBu99
-
tak dneska jsem poprve zkousel smáčky a hned sticka 55–60 nemerena
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 13:39® Georgino
- Datum lovu: 23.7. | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Konečně se letos povedla trochu lepší štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 ve 12:14® Davish
- Datum lovu: 25.7.2008 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Klasická položená
Včera se žanym na řece, sme chytli 4 sumečky okolo 40ti cm na mrtvé rybky:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 v 11:40® KucaPce
- Datum lovu: 20.07.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Klasická položená
Tak se to přece povedlo tyhle dva fousáče jse chytil v ranních hodinách u nás na řece a byla to paráda

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. července 2008 v 11:37® KucaPce
- Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: Loučná | Způsob lovu: Přívlač
Konečně se mi podařilo zmenšit nějaké fotky tak jsem zvědav jestli se tam něco ukáže

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. července 2008 ve 12:03® Vara
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera opět Krumlov, chtěl jsem původně jen na tlouště, ale nedalo mi to a přímo pod zámkem nad jezem jsem na woblera 3cm RekMaj zkusil okouny ale přímo pod nohama přišla štika +60 a woblírek je v pr… pak pokus o tlouště, ale za hodinu měnění nástrah a zkoušení všeho možného nic, tak jem nasadil většího woblera a odpověď proč to nešlo přišla okamžitě tahle kudla 47. Když jsem jí pustil a nahodil tak okamžitě zaútočila znovu, ale to jsem jí s ním ucukl. Jsem myslel když se píchne tak dá pokoj, ale určitě to byla zase ona ještě z ní vyšla bublinka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:33® b.gun
- Datum lovu: 23.07.2008 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná
Včera k večeru s kolegou ještě jednou na slunečnicích, tentokrát se v záplavě těch menších ukázaly i dvě větší (cca 15 cm) …

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:01® adam
- Datum lovu: 24.7. | Revír: rybnicek | Způsob lovu: Plavaná
TAk vcera a dnes s brachou na rybnicku v Domazlicich,asi 40 kapriku, z nich jeden jednooky…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 20:33® Tomash
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
S Dwarfem ufeederováno cca 60 ryb, z toho zajímavější byly kapříci od 40cm – 50cm vesměs ve velmi dobré kondici viz foto. Perlou byl dwarfův perlín, rovných 41cm – moc pěkný úlovek. Jinak uloveno mnoho druhů ryb – ouklej, bolen, tloušť, jesen, cejn, cejnek, plotice, perlín, karas, kapr a podoustev. Pěkný lov, vše vráceno

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 18:07® HaD
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes tréning na závody s miniwoblerkem Ilex. Pro mnohé jsem dnes byl „trhačem tlamek rybího potěru“. Ten potěr byl tloušť 55cm, bolen 60 cm, bolen 50 cm a asi 20 tloušťů 25–40 cm.
Souboj s bolenem trval v ostrém proudu asi 15 minut. Po cca 12 minutách zaje do vázky a už jsem souboj vzdal a domníval se, že se zachytil volný trojháček za větev a ryba se osvobodila. Když jsem pro wobler lezl do vody, bolen se znovu rozjel (zřejmě jen „zalehl za kamen“) a pak už to byla otázka chvíle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 11:31® ART
-
Dneska zkouška mistního brčálu dvě plotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 9:52® Leonardo
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Dneska třpytkovačka a chytl jsem 2 štičky první kolem 30cm a druhá kolem 45cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 7:01® Vara
- Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač
Takze včera nechtěla Štepánka jít po městě takže jsme vyrazili do Větřní za fabriku. Já totální propadák, ona okounka a malýho potočáka, následoval návrat do Krumlova a pod rechlema pidi štika a PO kolem 30

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 5:37® Zakin
- Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Vydařená včerejší vláčka na přehradě. Na popa a rotačku chyceno 6 okounů, tloušť a bolen 51 cm. Na to že bolen nebyl žádnej obr, tak se mu na břeh moc nechtělo a pěkně bojoval. Pěkně jsem si zachytal

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2008 ve 21:39® Scanix
- Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Puvodne objevitelska mini-vyprava na Korensko nedopadla prilis dobre, dve zvolena mista obsazena a hlavne temer nechytatelna, pri planem pokusu neco lapit se povedli jen 2 mini okysove kolegovi. Presun nekam na „jistotu“ se docela vydarilo. Kolega pridal ke 2 okysum dalsi 2, tlouste a candatka, druhemu se povedl jesen na popper a me 2 boleni, z toho ten vetsi 65, 4 candati cca 35–50+.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2008 v 19:24@ ???
- Revír: orlík
sice bez šupiny ale za tohle to stálo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.