Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. července 2008 ve 21:16® Zoles
Zoles
Datum lovu: 20.7 | Revír: Radbuza

Tak se nam z bráchou konecne trochu zadařilo. Vytaženo pár štik a pár candátú. Nej ryba candát 65. Zádnej kapitál ale na tuhle říčku doc. slušnej. Bohužel zmasen. Už sme museli vzít neco dedovi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19185.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 22. července 2008 ve 21:04® Jakub
    Jakub
    Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina

Po týdnu opět na svazovce, a opět pěknej kousek. 79 cm a 8 kg

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19182.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19183.jpg
      Úterý 22. července 2008 ve 20:26® Zcuter
      Zcuter

konečně po dvou letech zase parma.Bohu dík je to i moje nej ryba na feeder…Vlastně je to moje nej ryba celkově (když nepočítám úhoře)..měřila 67,5cm.Chycena na červíky v jedné malé říčce..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19178.jpg
        Úterý 22. července 2008 v 18:41® jiris
        jiris
        Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Přívlač

Na potreti se podival do objektivu…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19176.jpg
          Úterý 22. července 2008 v 18:04® Ftmči
          Ftmči
          Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vláčka na Malši. Chyceno asi 5 tloušťů a 20 okounků, mezi nimi zazářil okouňák 27cm. Počasí bylo dost nestálé, každou chvilku pršelo, ale ryby byly dost při chuti.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19175.jpg
            Úterý 22. července 2008 v 17:19® Leonardo
            Leonardo
            Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder

Dneska na kaprech a 2 nějací macci kapři=-| mi utekli, zajeli do větví a urvali mi 2 návazce, ale jinak 2 červenky se chytly.

Úterý 22. července 2008 v 17:05® Klon
              Klon
              Datum lovu: 11.7 - 20.7 08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Vzhledem k tomu že získané informace o Labi v měsíci červenec byli znepokojivé rozhodli jsme se vyjet na něj na delší dobu.Zvolili jsme mírné zakrmování a snahu udržet rybu na lovném místě.První 4 dny nic a pak to přišlo.Do konce vyhrazených dnů na lov jsme ve 2 lidech chytli 26 kaprů od 51 cm – do 87 cm.Poslední den mi pak přišel největší kapr a to 94 cm.13 ryb bylo nevytaženo.Fotky bohužel budu muset dodat později,má je kolega ve svým fotoaparátu.Celkový dojem s lovu bych zařadil mezi nejúspěšnější v letošní sezoně.Zvláště když jsme tahali jen my a nikdo kolem NE:-D :-D

Úterý 22. července 2008 v 17:04® Kuba
                Datum lovu: 17.-19.7. 2008 | Revír: Soukromí revír u Hrdějovic

Tak sem byl zas otestovat známího rybník, tentokát s Doudlebanem, chytali sme vse co se dalo polozenou, feeder, plavanou i vláčku. Docela se dařilo chyceno celkem cca 30 kapříků od 30 do 62 cm(62 Doudle­banovo obr1) dále tuny cejnů. Jeden Kapřík mě vyškolil na feedr stáh mi ho do vody a já za nim musel plavat, byl rád za 50cm :-D (obr2). Poslední den se mi povedla krásná ryba, když sem vyděl jak dou Doudelbanovy cejnci na plavanou tak sem si zprdele navázal taky splávek a jako správnej haluz sem na 1. nához vytáh amura 71cm (obr3)pivo . Takže super chytačka. :P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19172.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19173.jpg
                  Úterý 22. července 2008 v 16:40® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 22.7.2008

50, 52 a pěkně stavěný 55. Počasí neskutečný.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19170.jpg
                    Úterý 22. července 2008 v 15:14® Holajz2
                    Datum lovu: 18.-19.7.2008 | Revír: 471162 | Způsob lovu: Klasická položená

Povím vám jednu pohádku: Byli jednou dva candáti a nebyli to stejní candáti…jeden přisel v pátek večer a měl 61 cm, ten druhý přišel v sobotu večer a měl rovných 60cm. Juchúúúú. Mimoto jsem fotil ještě jednu tkaničku… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19167.jpg
                      Úterý 22. července 2008 v 10:08® inspo
                      Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

No ranní vstávání bylo hrozné, ale nakonec jsem se k vodě dostal a přineslo to na rotačky dvě štičky kolem 30cm (možná to byla dokonce dvakrát ta stéjná, jelikož to bylo na jednom fleku).

Úterý 22. července 2008 v 9:46® Leonardo
                        Leonardo
                        Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno dobrá chytačka, 2 okouni,štika a p. potočák.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19162.jpg
                          Úterý 22. července 2008 v 9:30® BigMike
                          Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Kosťák: hmmm, gratulace!!! Vyrazili s Jarynem na 2 hodky k vodě,malý candátek,štička, tlouštíci, nej. měl 47 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19158.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19160.jpg
                            Úterý 22. července 2008 v 8:13® kostnak
                            kostnak

.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19157.jpg
                              Úterý 22. července 2008 v 7:54® kostnak
                              kostnak
                              Datum lovu: privlac

2 fesaci :-)

Úterý 22. července 2008 v 6:37® Vara
                                Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera konečně s manželkou pěkná tříhodinová vláčka, procházkou městem. Konečně vytáhla věci co jí přinesl Ježíšek :-) , a hned při příchodu k vodě dva okounky a v zápětí štičku 40, byl jsem za hňupa, pak se ale karta začala obracet a na závěr osobáček louště 45+. Jinak nachytány ryby ve složení 9 okounků, 3 tloušti, 1 PO, 1 PD a 1 šticka. Parádní rybačka a lodě nejezdili asi jim vadil vítr a zima.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19153.jpg
                                  Úterý 22. července 2008 v 5:53® Zakin
                                  Zakin
                                  Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včera zatím nej den od zahájení. Za dvě hoďky 12 okounů, tloušť a něco většího mi spadlo asi po minutovým přetahování. Nej okoun 31 cm (fotka docela hrozná). Kolem 19:00 co nához s popem to útok nebo ryba – SUPR ! Víc takových dní by to chtělo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19150.jpg
                                    Úterý 22. července 2008 v 5:41® foks01
                                    foks01
                                    Způsob lovu: Přívlač

včerejší vláčka přinesla 3 okouny,štiku 56 a jednu velmi odvážnou …nej okoun jel ke mě dom

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19148.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19149.jpg
                                      Pondělí 21. července 2008 ve 20:58® HaD
                                      HaD
                                      Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera neplánovaný výlet na sumce na bójku. Nástražní ryby byly úplně na prd, protože byly určené původně na vábničku. Ale budiž. Napřed jsme nemohli přes silný vítr na místo dojet. Při zavážení jsem chytil bouřku jako prase a komplet promokl. Pak při sušení přišel kámošovi záběr, ale nezasekl dobře a ryba spadla. Při zavážení mi sumec vzal káču na metrové hloubce přímo z ruky. Měl do metru. Tak na kámoše řvu ať seká, ale zase ho netrefil. Tak zavážím znovu a za 10 minut další metrovka, ale opět se zásek nezdařil. Za půl hodiny, ještě za světla, přichází záběr na okouna od trošinku lepší ryby (max 120 cm) a kámoš tentokrát seká správně, ale třetí zásek dělá úplně zbytečně a ryba opět padá. Pak další bouřka jako prase a jedeme domů. Celkem černej den :-D Promočeni za ani ne 3 hodiny rybolovu dvakrát durch a bez ryby.

Pondělí 21. července 2008 v 19:32® inspo
                                        Datum lovu: 21.7. | Revír: Opava 3 a 3A | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se vydal vláčet do pro mě zatím moc neznámých končin a nedopadlo to dobře…hned na první nához jsem na řece urval ripera a ještě k tomu za chvilku začalo pršet a přišel pěkný slejvák…naštěstí jsem se mohl schovat pod most…když déšť ustál přesunul jsem se na malý rybníček, ale i tam jsem pohořel…takže dnes jsem o rybu ani nezavadil :-((

Pondělí 21. července 2008 ve 14:38® adam
                                          adam
                                          Datum lovu: 10.7.-18.7. | Revír: blanice | Způsob lovu: Klasická položená

TAk tady jsou nake fotky z meho studijniho vyletu..kemp na soutoku-putim slibena fotka tlouste 50…9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19140.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19142.jpg
                                            Pondělí 21. července 2008 v 9:28® Leonardo
                                            Leonardo
                                            Datum lovu: 21.7. | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska brali pěkně okouni:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19138.jpg
                                              Pondělí 21. července 2008 v 7:34® Kobr
                                              Kobr
                                              Datum lovu: o víkendu | Revír: Berounka - Nižbor | Způsob lovu: Klasická položená

Kamarád Drobek byl o víkendu v Nižboře, dnes ráno jsem měl na mailu tyto fotky.....pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19137.jpg
                                                Pondělí 21. července 2008 v 6:36® petr.esox
                                                Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem vyrazil na Labe, Brandýs a Čelákovice. Kromě lovících bolenů se nic zajímavého nepřihodilo. Bylo to jako bych vláčel s ponožkou a výsledek? Čistá nula.

Neděle 20. července 2008 ve 23:07® Ficak
                                                  Ficak
                                                  Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Plavačka

Dnes 2hodinky s třešněma na Ohři a měli chuť 3tloušti 26,32,38.Plavou dál,ale i tak pěkná rybačka.Foto tentokrát nemam,došla mi baterka-sviňa jedna:-93;

Neděle 20. července 2008 v 19:20® Pavel_77
                                                    Pavel_77
                                                    Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
                                                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19135.jpg
                                                      Neděle 20. července 2008 ve 12:02® HaD
                                                      HaD
                                                      Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Repete na Lužnici skončilo asi s 20 rybkami, dne suž jen menší velikosti. Boleni, okoun a tloušti. Bodovala rotačka beruška a miniwoblírek. Fotky nejsou, tenhle potěr do 30 cm focením netrápím.

Neděle 20. července 2008 v 11:28® foks01
                                                        foks01
                                                        Způsob lovu: Přívlač

…na první nához okounek,druhý nához záber a pak už to šlo jak na páse,chyceno kolem 15 okounů,1 štika a druhá štika mě skočila po vytahovaném okounu,…nejlepší den v tomto roce

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19124.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19125.jpg
                                                          Neděle 20. července 2008 v 11:06® ART
                                                          ART

Dneska jsem mel nadhernej den lapeno dvě plotičky karase velkyho jako prase a nakonec mi to ukousla štika loveno na rohlík

Neděle 20. července 2008 v 9:38® Leonardo
                                                            Leonardo
                                                            Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Jevišovka 2A | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska na kaprech ráno, ale při příjezdu k vodě jsem šel radši vláčet a odměnou mi byla štička kolem 45cm.:-) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19121.jpg