Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. července 2008 ve 13:03® Vara
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera opět Krumlov, chtěl jsem původně jen na tlouště, ale nedalo mi to a přímo pod zámkem nad jezem jsem na woblera 3cm RekMaj zkusil okouny ale přímo pod nohama přišla štika +60 a woblírek je v pr… pak pokus o tlouště, ale za hodinu měnění nástrah a zkoušení všeho možného nic, tak jem nasadil většího woblera a odpověď proč to nešlo přišla okamžitě tahle kudla 47. Když jsem jí pustil a nahodil tak okamžitě zaútočila znovu, ale to jsem jí s ním ucukl. Jsem myslel když se píchne tak dá pokoj, ale určitě to byla zase ona ještě z ní vyšla bublinka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 22:33® b.gun
- Datum lovu: 23.07.2008 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná
Včera k večeru s kolegou ještě jednou na slunečnicích, tentokrát se v záplavě těch menších ukázaly i dvě větší (cca 15 cm) …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 22:01® adam
- Datum lovu: 24.7. | Revír: rybnicek | Způsob lovu: Plavaná
TAk vcera a dnes s brachou na rybnicku v Domazlicich,asi 40 kapriku, z nich jeden jednooky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:33® Tomash
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
S Dwarfem ufeederováno cca 60 ryb, z toho zajímavější byly kapříci od 40cm – 50cm vesměs ve velmi dobré kondici viz foto. Perlou byl dwarfův perlín, rovných 41cm – moc pěkný úlovek. Jinak uloveno mnoho druhů ryb – ouklej, bolen, tloušť, jesen, cejn, cejnek, plotice, perlín, karas, kapr a podoustev. Pěkný lov, vše vráceno
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 19:07® HaD
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes tréning na závody s miniwoblerkem Ilex. Pro mnohé jsem dnes byl „trhačem tlamek rybího potěru“. Ten potěr byl tloušť 55cm, bolen 60 cm, bolen 50 cm a asi 20 tloušťů 25–40 cm.
Souboj s bolenem trval v ostrém proudu asi 15 minut. Po cca 12 minutách zaje do vázky a už jsem souboj vzdal a domníval se, že se zachytil volný trojháček za větev a ryba se osvobodila. Když jsem pro wobler lezl do vody, bolen se znovu rozjel (zřejmě jen „zalehl za kamen“) a pak už to byla otázka chvíle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:31® ART
-
Dneska zkouška mistního brčálu dvě plotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 10:52® Leonardo
- Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Dneska třpytkovačka a chytl jsem 2 štičky první kolem 30cm a druhá kolem 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 8:01® Vara
- Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač
Takze včera nechtěla Štepánka jít po městě takže jsme vyrazili do Větřní za fabriku. Já totální propadák, ona okounka a malýho potočáka, následoval návrat do Krumlova a pod rechlema pidi štika a PO kolem 30
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. července 2008 v 6:37® Zakin
- Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Vydařená včerejší vláčka na přehradě. Na popa a rotačku chyceno 6 okounů, tloušť a bolen 51 cm. Na to že bolen nebyl žádnej obr, tak se mu na břeh moc nechtělo a pěkně bojoval. Pěkně jsem si zachytal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2008 ve 22:39® Scanix
- Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač
Puvodne objevitelska mini-vyprava na Korensko nedopadla prilis dobre, dve zvolena mista obsazena a hlavne temer nechytatelna, pri planem pokusu neco lapit se povedli jen 2 mini okysove kolegovi. Presun nekam na „jistotu“ se docela vydarilo. Kolega pridal ke 2 okysum dalsi 2, tlouste a candatka, druhemu se povedl jesen na popper a me 2 boleni, z toho ten vetsi 65, 4 candati cca 35–50+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2008 ve 20:24@ ???
- Revír: orlík
sice bez šupiny ale za tohle to stálo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2008 v 17:23® okoun27
-
dnešní vláčka přinesla pár okounů a tři tloušťě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2008 v 11:21® inspo
- Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Opava 2 a 3A | Způsob lovu: Přívlač
včerejší podvečerní vláčka nepřinesla mnoho úspěchu…jen jeden malý okoun zachránil mou čest
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 ve 22:16® Zoles
- Datum lovu: 20.7 | Revír: Radbuza
Tak se nam z bráchou konecne trochu zadařilo. Vytaženo pár štik a pár candátú. Nej ryba candát 65. Zádnej kapitál ale na tuhle říčku doc. slušnej. Bohužel zmasen. Už sme museli vzít neco dedovi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 ve 22:04® Jakub
- Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
Po týdnu opět na svazovce, a opět pěknej kousek. 79 cm a 8 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 ve 21:26® Zcuter
-
konečně po dvou letech zase parma.Bohu dík je to i moje nej ryba na feeder…Vlastně je to moje nej ryba celkově (když nepočítám úhoře)..měřila 67,5cm.Chycena na červíky v jedné malé říčce..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 19:41® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Přívlač
Na potreti se podival do objektivu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 19:04® Ftmči
- Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska vláčka na Malši. Chyceno asi 5 tloušťů a 20 okounků, mezi nimi zazářil okouňák 27cm. Počasí bylo dost nestálé, každou chvilku pršelo, ale ryby byly dost při chuti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 18:19® Leonardo
- Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Dneska na kaprech a 2 nějací macci kapři
mi utekli, zajeli do větví a urvali mi 2 návazce, ale jinak 2 červenky se chytly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 18:05® Klon
- Datum lovu: 11.7 - 20.7 08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Vzhledem k tomu že získané informace o Labi v měsíci červenec byli znepokojivé rozhodli jsme se vyjet na něj na delší dobu.Zvolili jsme mírné zakrmování a snahu udržet rybu na lovném místě.První 4 dny nic a pak to přišlo.Do konce vyhrazených dnů na lov jsme ve 2 lidech chytli 26 kaprů od 51 cm – do 87 cm.Poslední den mi pak přišel největší kapr a to 94 cm.13 ryb bylo nevytaženo.Fotky bohužel budu muset dodat později,má je kolega ve svým fotoaparátu.Celkový dojem s lovu bych zařadil mezi nejúspěšnější v letošní sezoně.Zvláště když jsme tahali jen my a nikdo kolem NE
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 18:04® Kuba
- Datum lovu: 17.-19.7. 2008 | Revír: Soukromí revír u Hrdějovic
Tak sem byl zas otestovat známího rybník, tentokát s Doudlebanem, chytali sme vse co se dalo polozenou, feeder, plavanou i vláčku. Docela se dařilo chyceno celkem cca 30 kapříků od 30 do 62 cm(62 Doudlebanovo obr1) dále tuny cejnů. Jeden Kapřík mě vyškolil na feedr stáh mi ho do vody a já za nim musel plavat, byl rád za 50cm
(obr2). Poslední den se mi povedla krásná ryba, když sem vyděl jak dou Doudelbanovy cejnci na plavanou tak sem si zprdele navázal taky splávek a jako správnej haluz sem na 1. nához vytáh amura 71cm (obr3)
. Takže super chytačka. :P
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 17:40® Sander
- Datum lovu: 22.7.2008
50, 52 a pěkně stavěný 55. Počasí neskutečný.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 16:14® Holajz2
- Datum lovu: 18.-19.7.2008 | Revír: 471162 | Způsob lovu: Klasická položená
Povím vám jednu pohádku: Byli jednou dva candáti a nebyli to stejní candáti…jeden přisel v pátek večer a měl 61 cm, ten druhý přišel v sobotu večer a měl rovných 60cm. Juchúúúú. Mimoto jsem fotil ještě jednu tkaničku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 11:08® inspo
- Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač
No ranní vstávání bylo hrozné, ale nakonec jsem se k vodě dostal a přineslo to na rotačky dvě štičky kolem 30cm (možná to byla dokonce dvakrát ta stéjná, jelikož to bylo na jednom fleku).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 10:46® Leonardo
- Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ráno dobrá chytačka, 2 okouni,štika a p. potočák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 10:30® BigMike
- Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Kosťák: hmmm, gratulace!!! Vyrazili s Jarynem na 2 hodky k vodě,malý candátek,štička, tlouštíci, nej. měl 47 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 9:13® kostnak
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 8:54® kostnak
- Datum lovu: privlac
2 fesaci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 7:37® Vara
- Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera konečně s manželkou pěkná tříhodinová vláčka, procházkou městem. Konečně vytáhla věci co jí přinesl Ježíšek
, a hned při příchodu k vodě dva okounky a v zápětí štičku 40, byl jsem za hňupa, pak se ale karta začala obracet a na závěr osobáček louště 45+. Jinak nachytány ryby ve složení 9 okounků, 3 tloušti, 1 PO, 1 PD a 1 šticka. Parádní rybačka a lodě nejezdili asi jim vadil vítr a zima.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. července 2008 v 6:53® Zakin
- Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Včera zatím nej den od zahájení. Za dvě hoďky 12 okounů, tloušť a něco většího mi spadlo asi po minutovým přetahování. Nej okoun 31 cm (fotka docela hrozná). Kolem 19:00 co nához s popem to útok nebo ryba – SUPR ! Víc takových dní by to chtělo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.