Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 25. července 2008 ve 13:03® Vara
Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera opět Krumlov, chtěl jsem původně jen na tlouště, ale nedalo mi to a přímo pod zámkem nad jezem jsem na woblera 3cm RekMaj zkusil okouny ale přímo pod nohama přišla štika +60 a woblírek je v pr… pak pokus o tlouště, ale za hodinu měnění nástrah a zkoušení všeho možného nic, tak jem nasadil většího woblera a odpověď proč to nešlo přišla okamžitě tahle kudla 47. Když jsem jí pustil a nahodil tak okamžitě zaútočila znovu, ale to jsem jí s ním ucukl. Jsem myslel když se píchne tak dá pokoj, ale určitě to byla zase ona ještě z ní vyšla bublinka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19219.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 24. července 2008 ve 22:33® b.gun
    Datum lovu: 23.07.2008 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Včera k večeru s kolegou ještě jednou na slunečnicích, tentokrát se v záplavě těch menších ukázaly i dvě větší (cca 15 cm) …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19213.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19214.jpg
      Čtvrtek 24. července 2008 ve 22:01® adam
      adam
      Datum lovu: 24.7. | Revír: rybnicek | Způsob lovu: Plavaná

TAk vcera a dnes s brachou na rybnicku v Domazlicich,asi 40 kapriku, z nich jeden jednooky…:-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19211.jpg
        Čtvrtek 24. července 2008 ve 21:33® Tomash
        Tomash
        Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

S Dwarfem ufeederováno cca 60 ryb, z toho zajímavější byly kapříci od 40cm – 50cm vesměs ve velmi dobré kondici viz foto. Perlou byl dwarfův perlín, rovných 41cm – moc pěkný úlovek. Jinak uloveno mnoho druhů ryb – ouklej, bolen, tloušť, jesen, cejn, cejnek, plotice, perlín, karas, kapr a podoustev. Pěkný lov, vše vráceno 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19208.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19209.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19210.jpg
          Čtvrtek 24. července 2008 v 19:07® HaD
          HaD
          Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes tréning na závody s miniwoblerkem Ilex. Pro mnohé jsem dnes byl „trhačem tlamek rybího potěru“. Ten potěr byl tloušť 55cm, bolen 60 cm, bolen 50 cm a asi 20 tloušťů 25–40 cm.

Souboj s bolenem trval v ostrém proudu asi 15 minut. Po cca 12 minutách zaje do vázky a už jsem souboj vzdal a domníval se, že se zachytil volný trojháček za větev a ryba se osvobodila. Když jsem pro wobler lezl do vody, bolen se znovu rozjel (zřejmě jen „zalehl za kamen“) a pak už to byla otázka chvíle.

Čtvrtek 24. července 2008 ve 12:31® ART
            ART

Dneska zkouška mistního brčálu dvě plotky

Čtvrtek 24. července 2008 v 10:52® Leonardo
              Leonardo
              Datum lovu: 24.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska třpytkovačka a chytl jsem 2 štičky první kolem 30cm a druhá kolem 45cm:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19201.jpg
                Čtvrtek 24. července 2008 v 8:01® Vara
                Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač

Takze včera nechtěla Štepánka jít po městě takže jsme vyrazili do Větřní za fabriku. Já totální propadák, ona okounka a malýho potočáka, následoval návrat do Krumlova a pod rechlema pidi štika a PO kolem 30

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19199.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19200.jpg
                  Čtvrtek 24. července 2008 v 6:37® Zakin
                  Zakin
                  Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Vydařená včerejší vláčka na přehradě. Na popa a rotačku chyceno 6 okounů, tloušť a bolen 51 cm. Na to že bolen nebyl žádnej obr, tak se mu na břeh moc nechtělo a pěkně bojoval. Pěkně jsem si zachytal :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19198.jpg
                    Středa 23. července 2008 ve 22:39® Scanix
                    Scanix
                    Datum lovu: 23.7.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Puvodne objevitelska mini-vyprava na Korensko nedopadla prilis dobre, dve zvolena mista obsazena a hlavne temer nechytatelna, pri planem pokusu neco lapit se povedli jen 2 mini okysove kolegovi. Presun nekam na „jistotu“ se docela vydarilo. Kolega pridal ke 2 okysum dalsi 2, tlouste a candatka, druhemu se povedl jesen na popper a me 2 boleni, z toho ten vetsi 65, 4 candati cca 35–50+.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19196.jpg
                      Středa 23. července 2008 ve 20:24@ ???
                      Revír: orlík

sice bez šupiny ale za tohle to stálo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19187.jpg
                        Středa 23. července 2008 v 17:23® okoun27

dnešní vláčka přinesla pár okounů a tři tloušťě

Středa 23. července 2008 v 11:21® inspo
                          Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Opava 2 a 3A | Způsob lovu: Přívlač

včerejší podvečerní vláčka nepřinesla mnoho úspěchu…jen jeden malý okoun zachránil mou čest :-)

Úterý 22. července 2008 ve 22:16® Zoles
                            Zoles
                            Datum lovu: 20.7 | Revír: Radbuza

Tak se nam z bráchou konecne trochu zadařilo. Vytaženo pár štik a pár candátú. Nej ryba candát 65. Zádnej kapitál ale na tuhle říčku doc. slušnej. Bohužel zmasen. Už sme museli vzít neco dedovi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19184.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19185.jpg
                              Úterý 22. července 2008 ve 22:04® Jakub
                              Jakub
                              Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina

Po týdnu opět na svazovce, a opět pěknej kousek. 79 cm a 8 kg

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19182.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19183.jpg
                                Úterý 22. července 2008 ve 21:26® Zcuter
                                Zcuter

konečně po dvou letech zase parma.Bohu dík je to i moje nej ryba na feeder…Vlastně je to moje nej ryba celkově (když nepočítám úhoře)..měřila 67,5cm.Chycena na červíky v jedné malé říčce..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19178.jpg
                                  Úterý 22. července 2008 v 19:41® jiris
                                  jiris
                                  Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Přívlač

Na potreti se podival do objektivu…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19176.jpg
                                    Úterý 22. července 2008 v 19:04® Ftmči
                                    Ftmči
                                    Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska vláčka na Malši. Chyceno asi 5 tloušťů a 20 okounků, mezi nimi zazářil okouňák 27cm. Počasí bylo dost nestálé, každou chvilku pršelo, ale ryby byly dost při chuti.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19174.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19175.jpg
                                      Úterý 22. července 2008 v 18:19® Leonardo
                                      Leonardo
                                      Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder

Dneska na kaprech a 2 nějací macci kapři=-| mi utekli, zajeli do větví a urvali mi 2 návazce, ale jinak 2 červenky se chytly.

Úterý 22. července 2008 v 18:05® Klon
                                        Klon
                                        Datum lovu: 11.7 - 20.7 08 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Vzhledem k tomu že získané informace o Labi v měsíci červenec byli znepokojivé rozhodli jsme se vyjet na něj na delší dobu.Zvolili jsme mírné zakrmování a snahu udržet rybu na lovném místě.První 4 dny nic a pak to přišlo.Do konce vyhrazených dnů na lov jsme ve 2 lidech chytli 26 kaprů od 51 cm – do 87 cm.Poslední den mi pak přišel největší kapr a to 94 cm.13 ryb bylo nevytaženo.Fotky bohužel budu muset dodat později,má je kolega ve svým fotoaparátu.Celkový dojem s lovu bych zařadil mezi nejúspěšnější v letošní sezoně.Zvláště když jsme tahali jen my a nikdo kolem NE:-D :-D

Úterý 22. července 2008 v 18:04® Kuba
                                          Datum lovu: 17.-19.7. 2008 | Revír: Soukromí revír u Hrdějovic

Tak sem byl zas otestovat známího rybník, tentokát s Doudlebanem, chytali sme vse co se dalo polozenou, feeder, plavanou i vláčku. Docela se dařilo chyceno celkem cca 30 kapříků od 30 do 62 cm(62 Doudle­banovo obr1) dále tuny cejnů. Jeden Kapřík mě vyškolil na feedr stáh mi ho do vody a já za nim musel plavat, byl rád za 50cm :-D (obr2). Poslední den se mi povedla krásná ryba, když sem vyděl jak dou Doudelbanovy cejnci na plavanou tak sem si zprdele navázal taky splávek a jako správnej haluz sem na 1. nához vytáh amura 71cm (obr3)pivo . Takže super chytačka. :P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19172.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19173.jpg
                                            Úterý 22. července 2008 v 17:40® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 22.7.2008

50, 52 a pěkně stavěný 55. Počasí neskutečný.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19169.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19170.jpg
                                              Úterý 22. července 2008 v 16:14® Holajz2
                                              Datum lovu: 18.-19.7.2008 | Revír: 471162 | Způsob lovu: Klasická položená

Povím vám jednu pohádku: Byli jednou dva candáti a nebyli to stejní candáti…jeden přisel v pátek večer a měl 61 cm, ten druhý přišel v sobotu večer a měl rovných 60cm. Juchúúúú. Mimoto jsem fotil ještě jednu tkaničku… :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19166.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19167.jpg
                                                Úterý 22. července 2008 v 11:08® inspo
                                                Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: 471094 | Způsob lovu: Přívlač

No ranní vstávání bylo hrozné, ale nakonec jsem se k vodě dostal a přineslo to na rotačky dvě štičky kolem 30cm (možná to byla dokonce dvakrát ta stéjná, jelikož to bylo na jednom fleku).

Úterý 22. července 2008 v 10:46® Leonardo
                                                  Leonardo
                                                  Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno dobrá chytačka, 2 okouni,štika a p. potočák.;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19162.jpg
                                                    Úterý 22. července 2008 v 10:30® BigMike
                                                    Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Kosťák: hmmm, gratulace!!! Vyrazili s Jarynem na 2 hodky k vodě,malý candátek,štička, tlouštíci, nej. měl 47 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19158.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19160.jpg
                                                      Úterý 22. července 2008 v 9:13® kostnak
                                                      kostnak

.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19157.jpg
                                                        Úterý 22. července 2008 v 8:54® kostnak
                                                        kostnak
                                                        Datum lovu: privlac

2 fesaci :-)

Úterý 22. července 2008 v 7:37® Vara
                                                          Datum lovu: 22.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač

Tak včera konečně s manželkou pěkná tříhodinová vláčka, procházkou městem. Konečně vytáhla věci co jí přinesl Ježíšek :-) , a hned při příchodu k vodě dva okounky a v zápětí štičku 40, byl jsem za hňupa, pak se ale karta začala obracet a na závěr osobáček louště 45+. Jinak nachytány ryby ve složení 9 okounků, 3 tloušti, 1 PO, 1 PD a 1 šticka. Parádní rybačka a lodě nejezdili asi jim vadil vítr a zima.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19151.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19152.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19153.jpg
                                                            Úterý 22. července 2008 v 6:53® Zakin
                                                            Zakin
                                                            Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včera zatím nej den od zahájení. Za dvě hoďky 12 okounů, tloušť a něco většího mi spadlo asi po minutovým přetahování. Nej okoun 31 cm (fotka docela hrozná). Kolem 19:00 co nához s popem to útok nebo ryba – SUPR ! Víc takových dní by to chtělo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19150.jpg