Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 22. července 2008 v 6:41® foks01
foks01
Způsob lovu: Přívlač

včerejší vláčka přinesla 3 okouny,štiku 56 a jednu velmi odvážnou …nej okoun jel ke mě dom

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19149.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19148.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 21. července 2008 ve 21:58® HaD
    HaD
    Datum lovu: 21.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera neplánovaný výlet na sumce na bójku. Nástražní ryby byly úplně na prd, protože byly určené původně na vábničku. Ale budiž. Napřed jsme nemohli přes silný vítr na místo dojet. Při zavážení jsem chytil bouřku jako prase a komplet promokl. Pak při sušení přišel kámošovi záběr, ale nezasekl dobře a ryba spadla. Při zavážení mi sumec vzal káču na metrové hloubce přímo z ruky. Měl do metru. Tak na kámoše řvu ať seká, ale zase ho netrefil. Tak zavážím znovu a za 10 minut další metrovka, ale opět se zásek nezdařil. Za půl hodiny, ještě za světla, přichází záběr na okouna od trošinku lepší ryby (max 120 cm) a kámoš tentokrát seká správně, ale třetí zásek dělá úplně zbytečně a ryba opět padá. Pak další bouřka jako prase a jedeme domů. Celkem černej den :-D Promočeni za ani ne 3 hodiny rybolovu dvakrát durch a bez ryby.

Pondělí 21. července 2008 ve 20:32® inspo
      Datum lovu: 21.7. | Revír: Opava 3 a 3A | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se vydal vláčet do pro mě zatím moc neznámých končin a nedopadlo to dobře…hned na první nához jsem na řece urval ripera a ještě k tomu za chvilku začalo pršet a přišel pěkný slejvák…naštěstí jsem se mohl schovat pod most…když déšť ustál přesunul jsem se na malý rybníček, ale i tam jsem pohořel…takže dnes jsem o rybu ani nezavadil :-((

Pondělí 21. července 2008 v 15:38® adam
        adam
        Datum lovu: 10.7.-18.7. | Revír: blanice | Způsob lovu: Klasická položená

TAk tady jsou nake fotky z meho studijniho vyletu..kemp na soutoku-putim slibena fotka tlouste 50…9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19142.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19140.jpg
          Pondělí 21. července 2008 v 10:28® Leonardo
          Leonardo
          Datum lovu: 21.7. | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska brali pěkně okouni:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19138.jpg
            Pondělí 21. července 2008 v 8:34® Kobr
            Kobr
            Datum lovu: o víkendu | Revír: Berounka - Nižbor | Způsob lovu: Klasická položená

Kamarád Drobek byl o víkendu v Nižboře, dnes ráno jsem měl na mailu tyto fotky.....pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19137.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19136.jpg
              Pondělí 21. července 2008 v 7:36® petr.esox
              Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem vyrazil na Labe, Brandýs a Čelákovice. Kromě lovících bolenů se nic zajímavého nepřihodilo. Bylo to jako bych vláčel s ponožkou a výsledek? Čistá nula.

Pondělí 21. července 2008 v 0:07® Ficak
                Ficak
                Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Plavačka

Dnes 2hodinky s třešněma na Ohři a měli chuť 3tloušti 26,32,38.Plavou dál,ale i tak pěkná rybačka.Foto tentokrát nemam,došla mi baterka-sviňa jedna:-93;

Neděle 20. července 2008 ve 20:20® Pavel_77
                  Pavel_77
                  Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                  foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19133.jpg
                    Neděle 20. července 2008 ve 13:02® HaD
                    HaD
                    Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Repete na Lužnici skončilo asi s 20 rybkami, dne suž jen menší velikosti. Boleni, okoun a tloušti. Bodovala rotačka beruška a miniwoblírek. Fotky nejsou, tenhle potěr do 30 cm focením netrápím.

Neděle 20. července 2008 ve 12:28® foks01
                      foks01

…na první nához okounek,druhý nához záber a pak už to šlo jak na páse,chyceno kolem 15 okounů,1 štika a druhá štika mě skočila po vytahovaném okounu,…nejlepší den v tomto roce

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19124.jpg
                        Neděle 20. července 2008 ve 12:06® ART
                        ART

Dneska jsem mel nadhernej den lapeno dvě plotičky karase velkyho jako prase a nakonec mi to ukousla štika loveno na rohlík

Neděle 20. července 2008 v 10:38® Leonardo
                          Leonardo
                          Datum lovu: 20.7.2008 | Revír: Jevišovka 2A | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska na kaprech ráno, ale při příjezdu k vodě jsem šel radši vláčet a odměnou mi byla štička kolem 45cm.:-) :-93;

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19121.jpg
                            Neděle 20. července 2008 v 0:27® hecht
                            hecht
                            Revír: nesvazovka | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes zkouška mlaskačky. Na první nához přišel tenhle parníček 75 cm.Stará 0,18 a žvejka teleskop zajistily krásnou přetahovanou cca 15 minut. Pozval jsem ho na gril párty.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19120.jpg
                              Sobota 19. července 2008 ve 21:44® HaD
                              HaD
                              Datum lovu: 19.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Večerní lehká přívlač přinesla asi 40 tloušťů do 40 cm a tlouštíků, bolínků a pěkného okouna. Nulka rotačka beruška to měla skoro všechno na svědomí.

Sobota 19. července 2008 ve 21:39® Sander
                                Sander
                                Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19119.jpg
                                  Sobota 19. července 2008 ve 21:38® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 19.7.2008

Po delší době žehlírna tloušťů. 53, 51.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19118.jpg
                                    Sobota 19. července 2008 ve 21:36® PetrZ
                                    Datum lovu: dneska | Revír: Vltava | Způsob lovu: Muškaření

Dneska jsem vyrazil s mušákem na Vltavu pod Rožmberk. Přijel jsem dost pozdě, takže řeka plná lodí. S nimi jsem počítal, ale s tím bordelem, co v řece plaval ne. PET lahve, igelitky, papíry, gumy (rozuměj prezervativy) a pod. a to všechno v množství dost velikém. A plno vodní trávy – zřejmně díky nízkému stavu vody, množství lodí a některým partám vodáků vůbec (šest lodí vedle sebe mimo proudnici v cca 50 cm vody) jí plno plave proudem… Jinak se podařilo jen pár piditloušťů. K polednímu jsem přejel na Lipno II a tam jsem potkal pár potočáků. Máte náhodou někdo zkušenosti z úseku chyť a pust mezi Loučovicemi a přehradou, kde jsou zvláštní povolenky?

Sobota 19. července 2008 ve 21:16® monaster
                                      monaster
                                      Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

dnes na chvilku po povinnostech u Labe. pěkně lovil bolen. a běhali potkani. jinak plotička, tloušti a jeden jesen 47 cm. vše na rohlík

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19116.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19115.jpg
                                        Sobota 19. července 2008 ve 20:15® inspo
                                        Datum lovu: 19.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem byl na chvilku vláčet…řeka zatím zvedla a přikalená, tak jsem to po chvilce zabalil a zašel na nedaleký stoják…přišla jedna malá štička (37 cm) a jinak nic

Sobota 19. července 2008 v 10:51® Leonardo
                                          Leonardo
                                          Datum lovu: 19.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska ráno jsem chytl štiku 43cm, 3 okouny a 2 malý potočáky:-P :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19110.jpg
                                            Pátek 18. července 2008 ve 22:34® LojzaRybka
                                            LojzaRybka
                                            Datum lovu: 18.02.08 | Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření

dnes šli zase jen mláďata:-93; a jedna hnusná vranka na nymfu

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19108.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19106.jpg
                                              Pátek 18. července 2008 v 19:47® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 18.7.2008 | Revír: Vltava 25 | Způsob lovu: Přívlač

Kamarad me vytahl na pstruhovku a nakonec jsem tomu byl rad, na druhy hod krasny duhak 42cm, pak nasledovalo par mensich okolo 30, z toho dost ryb spadlo, zabery hodne agresivni, ale pritom jen za okraj smacka. Jedna spadla ryba odhadem okolo 40cm tener na zaver samotneho lovu, ale tecka jeste prisla, na „posledni ranu kapitana“ prisel duhon 43cm v perfektni kondici, ktery predvedl nevidanou akrobacii a to visel doslova na „vlasku“ :-O

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19105.jpg
                                                Pátek 18. července 2008 v 17:40® b.gun
                                                Datum lovu: 14.07. a 17.07.2008 | Revír: North-Western Territory | Způsob lovu: Plavaná

Dva večery u vody s cílem pozvat pár kapříků na gril. Cíl se naplnit nepodařilo, domů šel jen jeden, tři puštěni zpět a jeden spadl chvíli po záseku. Místo kapříků nám zásoby žížal vytrvale decimovaly zástupy zelených slizounů (do cca 40 cm), desítky slunečnic, několik jesenů kolem 40 cm a pár pstroužků. První den jsme to dokonce museli zabalit, neb nám došly žížaly …

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19101.jpg
                                                  Pátek 18. července 2008 ve 13:46® adam
                                                  adam
                                                  Revír: blanice

vcera mi taky vubec nebrali..:-(

Pátek 18. července 2008 v 10:32® HaD
                                                    HaD
                                                    Datum lovu: 17.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera sumčí „second service“: ani klep :-((

Pátek 18. července 2008 v 10:06® inspo
                                                      Datum lovu: 17.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač

tak když to na chvilku vypadalo, že se počasi zlepšuje, tak jsem vyrazil na jeden stoják zavláčet…nicméně nedlouho po příchodu k vodě začlo pršet a během mého cirka dvou hodinového lovu už nepřestalo…i přesto jsem byl spokojen s lovem…výsledkem byli tři malí okouni a dvě štiky (34 a 39 cm)…a pak se mi ještě jedna maličká těsně pod nohama vypla

Čtvrtek 17. července 2008 ve 20:36® foks01
                                                        foks01

dnes na 2 hodky stejné místo jako včera,1 candátí adolescent a 4 okouni,o5 vše plave dál :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19096.jpg
                                                          Čtvrtek 17. července 2008 v 16:34® Vlaštovka
                                                          Vlaštovka

Dneska na chvilku s bráchou aaa… vypadá to na dalšího zapálenýho blázna v rodině…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19093.jpg
                                                            Čtvrtek 17. července 2008 v 15:44® adam
                                                            adam
                                                            Datum lovu: 16.7. | Revír: Blanice 1

tak po rozbytem telefonu se muj pobyt v putimim na soutoku uz blizi ke konci, sv.petr mi vynahradil telefon krasnou vyzranou parmou 67cm,z blanice,ta bojovala neskutecne,celou dobu jsem si myslel ze to je sumec a tahal jsem ji prez pul hodky..ale pekne jsem ji unavil.. tak jeste dnes v noci a jedu domu…:-93; foto neni,dosli baterky:-'