Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. července 2008 ve 13:35® HaD
HaD
Datum lovu: 16.7.2008 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera na „tutovém fleku“ na sumce :-) Z prvního top místa záběr vůbec nepřišel, ale druhé zamakalo. Před půlnocí se hladinovka zachvěla a prut šel k zemi. Jenže jsem se zrovna zahříval po večerní koupeli ve spacáku a zásek přišel zřejmě pozdě. Rybu bych tipl na 140–150+. Tak zase příště (snad dnes :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 17. července 2008 v 7:22® vascho
    vascho
    Datum lovu: 16.7.2008 | Revír: Parná | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer s Redom na hodinku a pol na Parnej. On so smáčkami vyučoval ostriežov, ja som skúšal woblery. Nakoniec jedno zubaté mimino 53. Najviac však chutilo komárom takže nás to každého stálo zopár deci krvi.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19090.jpg
      Čtvrtek 17. července 2008 v 6:44® Zakin
      Zakin
      Datum lovu: 16.8.2008 | Revír: Mže 5 A | Způsob lovu: Přívlač

Včera během hodiny bolen 47 cm a štiky 52,53 cm na popa. Ta větší bohužel zmasena :-( (, protože útok na popa byl tak razantní, že ho měla až v … Tu na fotce si asi něco většího prohlídlo zblízka.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19088.jpg
        Středa 16. července 2008 ve 22:52® mekvak
        mekvak
        Datum lovu: 16.července | Revír: Ohře 4-5

Konečně po delší době na rybkách,dopoledne chycen karas a úhoř.K večeru se povedl amurek na mlaskačku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19084.jpg
          Středa 16. července 2008 ve 21:05® foks01
          foks01
          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
          foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19081.jpg
            Středa 16. července 2008 ve 21:03® foks01
            foks01
            Datum lovu: 16.7 | Revír: trochu zakalen | Způsob lovu: Přívlač

dnešní potwisterování přineslo 3 candáty a 5 okounů,supr lov

Středa 16. července 2008 v 19:06® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 16.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jako vcera i dnes jsem vzal malou na prochazku s vlacakem, zda se, ze zni skutecne roste nadejna vlackarka. Dnes jsem se musel behem nasi 1.5h lovu spokojit se 2 okouny, zatim co ona vydolovala s prehledem okouna a 2 stiky. Mela ze sveho prvniho „stikouna“ velkou radost. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19078.jpg
                Středa 16. července 2008 v 18:01® misel
                Datum lovu: 15.7. | Revír: 421090 | Způsob lovu: Plavaná

111 cm , 8,5 kg

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19076.jpg
                  Středa 16. července 2008 v 11:31® inspo
                  Datum lovu: 16.7.2008 | Způsob lovu: Plavaná

tak jsem se dnes po dlouhé době přinutil vstanout a vyrazit rano na ryby…chyceno dost rybek (plotice a cejni)…největší rybka měla něco kolem 30 cm…ale hned zítra se zas vrátím k vláčce :-)

Středa 16. července 2008 v 11:29® inspo
                    Datum lovu: 15.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

včerejší podvečerní vláčka na místní poměry celkem vyšla…řeka je ted po deštích zakalená, tak jsem zašel na oblíbený stoják…přišli dva menší okouni a tři štičky (nej 37 cm)…takže spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19072.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19073.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19074.jpg
                      Středa 16. července 2008 v 7:46® fishunter
                      Datum lovu: 15.7.2008 | Revír: Labe-Roudnice | Způsob lovu: Feeder

Na večer sem zajel na Labíčko.Chyceno cca 25 ryb ve složení:cejn,plo­tice,okoun,tlou­šť,kapřík. Nej viz foto

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19069.jpg
                        Úterý 15. července 2008 ve 22:45® VODA
                        VODA
                        Datum lovu: 15.7 | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes opet pekne odpoledne na rybach par okounu jeden dorostenec CANDATA 47 a pak prisel kolegovy tatka candat rovnych 80 krasavec ne skoda ze nebyl muj lovec R.KAVKA Z BILINY BLAHOPREJI

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19066.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19067.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19068.jpg
                          Úterý 15. července 2008 ve 21:04® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 15.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vzal malou na „prochazku“ k vode, sama o to projevila zajem, coz potesi a vedela proc, beham cca hodky rybolovu mi to natrela a lapila 3 okyse 27–29cm, zatim co ja 3 podstatne mensi tak do 25cm a to jsem chytal asi o polovinu delsi dobu, zatim co ona svacila, trhala kvetinky a pozorovala plostice 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19062.jpg
                            Úterý 15. července 2008 v 19:07® Kazan
                            Datum lovu: 14.7.2008 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Muškaření

Vláčka v dešti, chyceno 6 štiček a 2 tloušti, 52cm tlouštíka přikládám

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19060.jpg
                              Úterý 15. července 2008 v 17:32® Leonardo
                              Leonardo
                              Datum lovu: 15.7.2008 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Přívlač

Dneska se ryby brali pěkně.Chytil jsem štiku 85cm 5kg- plavala zpět,pstruha obecnýho a 2 jelce.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19058.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19056.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19057.jpg
                                Úterý 15. července 2008 v 15:50® LojzaRybka
                                LojzaRybka
                                Datum lovu: včera | Revír: ohře | Způsob lovu: Muškaření

tak včera plno malejch potočáčků,dostal se mě do ruky tátovo starej mušák,tak jsem si snim šel hodit a ještě jsem vyšlápl SPZku,tato je už asi šestá,už jsem našel i s platnou technickou,ale tahle ji má propadlou9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19053.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19054.jpg
                                  Úterý 15. července 2008 ve 14:15® Kobr
                                  Kobr
                                  Datum lovu: nedávno | Revír: Berounka

Berounka je plná malejch sumečků. Večerní žížaly a rousnice nedávají jiné ryby než občas hadice a jinak tyhle prťata vesměs stejná velikost, takže i stejnej ročník. Jestli to takhle pudu dál, bude na Berounce jenom sumčí voda 8-( . Ty holomci všechno vyžerou:-O

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19052.jpg
                                    Úterý 15. července 2008 v 11:17® sethy
                                    sethy
                                    Datum lovu: 11.7.2008 | Revír: JM | Způsob lovu: Přívlač

Pohodová denní sumco-vláčka. 12 zaběru, 7 slizounů vytáhlých. Od cca 25cm do cca 100cm;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19045.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19046.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19047.jpg
                                      Úterý 15. července 2008 v 6:45® Zakin
                                      Zakin
                                      Datum lovu: 11.8.2008 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Přívlač

V pátek jsem byl s přítelkyní vláčet. Chyceni dva tloušti a ještě byly nějaké neproměněné útoky na popa.Supr bylo chycení tlouště okolo 35 cm. Nahodil jsem a ta moje mi začla radit. Ze srandy jsem dělal, co mi říkala. Teď stůj, teď tahej, teď stůj a uvidíš, že ti zabere. Já bych takhle nikdy nechytal, ale chtěl jsem jí udělat radost. V tom útok jak blázen. Málem jsem se pos… Teď všude říká, že mě učí chytat :-) Od teď na ryby jen s ní :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19042.jpg
                                        Pondělí 14. července 2008 ve 21:38® Zoles
                                        Zoles
                                        Datum lovu: 14.7 | Revír: pstruhová mimopstruhovka

Jo a dnes sem dostal chut potrapit pstruhi. Dostal sem jich za 2 hod. 16. 25–35cm. Vse na rotajdu. 1 sem si vzal, bohužel sem nemel na vyber. Nazdar.

Pondělí 14. července 2008 ve 21:32® Zoles
                                          Zoles
                                          Datum lovu: 13.7 | Revír: Radbuza

Tak vcerejsi zážitek- videl jsem jak nakej … zabiji sticku kterou sem předevčirem pustil. Chudinka mohla mit tak 52. Ty tri kolem 55 co sem mu chytil pred nosem sem odnesl raci nekam dolu po proudu. Tam si na ne nepride. Takovihle rybožrouti nato proste nemaj.

Pondělí 14. července 2008 ve 20:25® inspo
                                            Datum lovu: 14.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem byl zkusit chvilku vláčet…přišla jedna kudla cca 30 cm a jeden pidi okoun…a kolega na živou rybku chytil jednu mírovku, ale jinak slabota

Pondělí 14. července 2008 v 18:28® Masér
                                              Masér
                                              Datum lovu: 4.7 2008 | Revír: Ohře 8A Muškaření

Po celodenním trápení jsem si vymodlil tohoto potočáka 48cm.Překvapila mě výška ryby a podivná stavba ocasní ploutve.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19039.jpg
                                                Pondělí 14. července 2008 v 17:02® adam
                                                adam

tak vcera v noci prisel uhoř 66 a 3 pekny cejni a mali sumecek 20cm,vse na rousnice…9-)

Pondělí 14. července 2008 v 10:59® Jakub
                                                  Jakub
                                                  Datum lovu: 13.7.2008 | Revír: svazovka | Způsob lovu: Kaprařina

nádherný den na svazové vodě, kromě menších ryb přišli tři které překonaly můj dosavadní osobáček. 70cm a 7,5 kg, 75 cm a 9,5 kg, 82cm a 11kg. Na fotce 82 a 75

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19036.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19037.jpg
                                                    Pondělí 14. července 2008 v 9:37® Vara
                                                    Datum lovu: 9. a 10.7.2008 | Revír: 421079 Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač

Procházka městem podél řeky. Rybačka dobrá ve středu okouni 25, 28 a 30, pak štika 50 pěkně vypasená na tu velikost a na závěr jeden duháč. Ve čtvrtek cíleně na duháky za hodinku 36, 38 a jeden okounek ±20. Až na spousty lodiček pohodové chytání po létě snad bude ještě lépe.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19034.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19035.jpg
                                                      Pondělí 14. července 2008 v 7:59® petr.esox
                                                      Datum lovu: 12. a 13.7. | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem zase provětral Lipno. V sobotu a v neděli ráno. Bylo celkem hnusně. Podařilo se mi chytit první letošní štiku. Spíše štičku cca. 45 cm a v neděli její sestřičku. Jinak spousta rybářů, ale žádný rekreanti, takže je tam klid.

Neděle 13. července 2008 ve 22:26® Davish
                                                        Davish
                                                        Datum lovu: 13.7.2008 | Revír: Borovinský | Způsob lovu: Feeder

2 hodinky na boroviňáku se celkem vydařili, na feeder chyceno 7 plotic a kapr 45:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19032.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19033.jpg
                                                          Neděle 13. července 2008 v 19:34® miroTT

Este fotecka

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img19031.jpg
                                                            Neděle 13. července 2008 v 19:30® miroTT
                                                            Revír: Váh | Způsob lovu: Přívlač

Pekne slnecne poobedie. Niekolko jalcekov a jeden trosku lepsi ±30 Vsetko na mikromrdkypivo