Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 13. července 2008 v 17:46® kubas
- Datum lovu: dnes | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska vláčka ve znamení 2 spadlých potočáků
jeden cca 20 a druhej neměl do 30 daleko. Všechno na gumy. Nakonec mě zahnal déšť
. Jediný klad bylo, že sem si u vody nazbíral pírka kačera na vázání much a že sem „vyžebral“ od jednoho dědy, který chytal tlouště na rybku, jednoho hrouzka do akvárka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. července 2008 v 17:30® ozrala
- Datum lovu: 12.7.2008 | Revír: poorlicko
včerejši pokus o sumejše dopadl dobře vytažen jeden 85 velka
radost na vlačku prvni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. července 2008 v 17:09® adam
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 13. července 2008 v 16:59® adam
- Datum lovu: 12.7. | Revír: blanice1
cau,no konecnejsem taky chytil nake ryby, tloust 50 a dva přez 30,2 uhoře,5 okounu a rano jednu malou stiku. musim chitit nakou velkou,jsou tam,.. omlouvam se vsem kdo se na me zlobi ze prozrazuju revir,ale kdyz to udela nekdo jiny a ja se tam vypravim,dobre si zachitam tak mu jen podekuju.foto bude pozdeji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. července 2008 v 7:38® Pavel_77
- Datum lovu: 12.7.2008 | Revír: někde u HK
Tak jsem se včera vydal na chvilku na ryby a povedle se tato 74 cm dlouhá kráska
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 ve 22:19® Zoles
- Datum lovu: 12.7 | Revír: Radbuza
Tak letos prvne s rybyckama na stikach. Povedlo se 5 kousku. Vse 50–55. Kde sou ty vetsi fakt nevim ale asi dobre schovany. Adame vse dotoho!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 ve 21:51® Kuba
- Datum lovu: 9.7.-12.7. | Revír: Soukromí revír u Hrdějovic | Způsob lovu: Kaprařina
Známej si koupil rybník a udělal zněj soukromák, (časem ho přidám i z informacema do soukromích revírů). Pozval mě abych mu ho „vyskousel“
docela se dařilo za 4 dny chyceno 25 kapříku vše 40+ nej 54,53,60,62. Super strávený 4dny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 ve 21:48® Dědek
-
legálně uvláčená
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 v 19:47® crazykapr
-
Dneska docela sranda 0 min u vody kapr 58,a hned po něm následoval osobáček lína 46cm. Poté chycene ještě asi 8 kaprů a 12 línů,všechno na rohl boilies na feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 v 18:17® adam
- Datum lovu: 12.7. | Revír: soutok blanice a otavi
Uz 3 dny jsem na soutoku otavi a blanice ,zatim jsem nic nechyitil ale stiky tam lovi pekne..bohuztel mam i jine povinosti nez chytat..
nechapu proc neprozradite revir…prece tato stranka by mela byt o tom se informovat a zajet si na ryby..ja budu psat vtdy kde co chytim..verim ze rybari co zabyjeji ryby ve velkym sem nechodi..nebo at prijdou.stejne nic nechyti…snad se neco na blanici povede a fotku poslu..cau zoliKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 v 18:06® skwor
- Datum lovu: 12.7. | Způsob lovu: Přívlač
S potěšením zjišťuju, že se na řece opět začínají vyskytovat ve větším množství okouni, ale jinak dnešní lov nebyl žádná sláva. Když jsem konečně našel slušné místo, tak jsem na třetí hod přišel o rapalku
Místo ní jsem tam dal levnou Rynu a na třetí hod zapřáhnul lepšího okiše cca 32–33cm, který mi samozřejmě spadl. Chvilku po něm jsem chytil ještě jednoho 25+ a bolínka kolem míry. Asi zase vytáhnu matchku, bo dravci nejdou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 v 17:05® BoBo-Falknow
- Datum lovu: posledních 14 dní | Způsob lovu: Muškaření
Delší dobu jsem sem nic nehodil, tak jen dva případy, které stály za to, další potok 40+ do sbírky a jedna parmička 63 (Ruda už ji sice dával do muškaření, ale tady jsem se ještě nechlubil).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 v 16:33® Vlaštovka
- Revír: Zbirožský potok | Způsob lovu: Muškaření
Tak se zase jednou ke mě otočila příroda zády… Pstruzi bez chuti… Za tři dny jsme ve dvou chytli 4 pstroužky násadové velikosti a dvě vyjímky 27 a 30cm , na mouchu maraky tlouštů nej. 38cm a kamarád Honza na smáčky a na stearmer mraky okounů do 25cm a jednouho tlouště 35 jinak po kropenáčích ani stopy. Až poslední den ráno jsem navázal smáčka a hned v druhý tůni si řikam jak tam ty pstruzi pěkně jezdí… tak sem se skrčenej lozil ve vysoký trávě až k nim a schoval se za lísku a po pár náhozech příšla rána do smáčka, metrovej výskok na hladinu, povolená brzda a velkej kroponeáč měl svobodu… měl cca 40–45cm… škoda ho.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2008 ve 14:14® muf4
-
Na 5 dní na Zadní Třebáni.Z vody se podívalo několik sumčích miminek,stovky cejnů a tlouštů a amur 70 cm(4,2kg)na 16ctku vlasec a 12ctku haček docela sranda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 ve 22:28® farnas
- Datum lovu: Dnes | Revír: plavana
Dnes na ohri chyceno plotice cejny 1 podoustev a malej lin…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 ve 21:25® inspo
- Datum lovu: 11.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač
tak dnes opět vláčka na řece, ale bez valného úspěchu…jen jeden tloušť, který se mi pod nohama nakonec vypnul…snad zítra rano to bude lepší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 ve 14:33® Olihen
- Datum lovu: 9-10.7 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
S cormoranem a kominíken na pěkné říčce na břeh se podivali nějaký boleni,candátci,jedna štička a na feeder i pěkná parmička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 ve 14:25® crazykapr
-
Znáte ten pocit kdy jste úplně bezmocní???¨Jdu po mostě a u pilíře v mělčině se vyhřívá asi 20 kaprů 60+,spolu s nimi 2 štiky (nechápu) 70+ a plno bolenů a okounů
((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 ve 14:17® pupak
-
Tak jsem vcera zas, jako jiz po treti tento tyden zavital na tajnou vyretusovanou Osmu . . .
19.00 – domluvenej sraz u vody s kamaradem 19.25 – tentokrat jsem se jak trapak prevlekl do brodaku 19.30 – zvoni telefon, kamos si nechal doma prut, 19.30 – vyhrabal jsem se z vody a jel s nim na chatu pro jinej mu pujcit 20.00 – z5 ve vode . . . . . . druhej breh obsazenej smeskou rybaru tak po 15–20 metrech, 20.00–21.00 nic moc, nikdo nechyta 20.00–21.00 takovy to odpoledni cekani az to prijde . . . 21.00 – ryba se probrala z letni letargie, je cas nasadit ROSTUCHROSTU !!!! 21.00–21.30 – ryba je mimoradne aktivni (30 MINUT SBERU NENI NORMALNI) 21.00–21.30 – ryba krouzkuje jako o zavod Stydim se a cervenam, ryba jde na hod a ja toho nenechavam a nenechavam, jsem prase a chytam rybu za rybou ryby jsme s kamosem nepocitali, ale asi jsme prechytali protejsi breh ve dvou proti 10 :- )) 21.45 – konec sberu – vysledek nej siven 42 cm
Zapis do denicku 10.7.2008 . . . muj mily dennicku, dneska zase zadnej „OSOBACEK“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 ve 14:06® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: Oslava 2 a 3, vláčka
tak jsem si povláčel, voda trošku dokalená, tahla jsem výraznější nástrahy, ale jen dva tlouštíci ca 15 cm. Voda pěkná, ale řekl bych, že chudší. Neviděl jsem jedinou rybí aktivitu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. července 2008 v 10:13® inspo
- Datum lovu: 10.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včerejší podvečerní vláčka nepřinesla moc úspěchu. Na souš se podíval jeden tloušť a další tři malé rybky spadly při zdolávání. Foto1: „úspěšné“ místo lovu Foto2: zmíněný tlušť Foto3: západ slunce nad nedalekou štěrkovnou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2008 v 15:17® Honza2
- Datum lovu: 4.7.2008 | Revír: Norsko, přívlač
Super chytačka, na přívlač šly makrely a takovýhle mořský jehly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. července 2008 v 11:57® Georgino
- Datum lovu: předešlé dny | Revír: Poorlicko | Způsob lovu: Přívlač
Letos jsou při chuti boleni, s ostatníma rybama zatím slabota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2008 ve 20:39® adam
-
jeste se podivejte jak jsme meli naložený člun, a jak pekne jsme ho roztrhli,mezi fotkama je asi 30min …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2008 ve 20:35® adam
- Datum lovu: 24.6.-5.7 | Revír: Lužnice
Tak jsme se pred par dny s brachou vratili z luznice. Jeli jsme na raftu z veselí az nekam pod Bečici,kde jsme uspěsně roztrhli clun o naky drat,a tam nase plavba zkoncila,chytli jsme dohromady 100ryb,ve slození 15druhů. Vody bylo hrozne malo a ryby nezrali..moje parma 66 a brachovo uhoř 72..ale nasli jsme spoustu krasnych mist,dokonce i HaDovo parmi v taboře. A sumce jsme taky nasli jenze jsme nemeli rybky tak to bylo spatny..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2008 ve 13:07® Jakub
- Datum lovu: 6.7. | Revír: malý soukromák ve VČ
V neděli jsem konečně zajel na malý soukromáček ve východních čechách, a výsledek rybačky předčil mé očekávání. Super odpoledne, z vody se podívalo od 13,00 do 22,00 hodin 41 kaprů v rozmezí 45 – 62 cm. Navíc jsem si povodil kapra cca 75 cm, ale pod nohama povolil silon (stáří 1 měsíc), ale super zážitek. Cca 80% ryb vytaženo na rohlík z hladiny, zbytak ze dna na halibut pelety
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2008 v 11:35® Masér
- Datum lovu: 9.7 2008 | Revír: přívlač
Dneska to byl rachot!Chyceno tak čtyřicet okounů spíše středního vzrůstu.Pár zkušenějších partyzánů samoszřejmě nechybělo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2008 v 11:04® farnas
-
Tejden na Nechrankach chyceno 3 kapri pres 20 bolenu a ani jeden candat plus 60 stika
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2008 v 10:38® crazykapr
-
Poslední dva dny jsem si bezvadně zachytal,chytil sem svýho nej lína(prozatím 36cm) ale měl sem na háčku nějaký líní monstrum
Byl bohužel podseklej za hřbet a u břehu udělal pápá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. července 2008 ve 20:34® ART
-
Dnesak rozloučení s řekou přišel jeden tloušť +|40 foto dodám už zítra
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.