Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. července 2008 ve 13:30® Tomash
Tomash
Datum lovu: dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno neskutečná chytačka na Labi v Ústí pod Střekovem! Ráno přijel LojzaRybka a počapali jsme pár tloušťů a bolenů, pak LR řekl, že támhle sbírají pstruzi. Měli jsme z něj docela prču, ale když se vrátil od auta s mušákem, tak jsme mu skoro začali věřit. Na druhý nához chytil potočáka 51cm! Po 10min druhýho 50cm! Pak nám prut půjčil a postupně jsme si dwarf, Jana i já chytili několik pstruhů. Brali jsme jen ty přes 40cm – viz masaj foto. Ve chvíli, kdy si prut půjčila Jana, jsem šel chytat na rousnici unášenou proudem a povedl se had kolem 85cm viz foto 9-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18950.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 8. července 2008 ve 12:08® VODA
    VODA
    Datum lovu: 7.7.08 | Revír: STOKA | Způsob lovu: Plavaná

Vcera krasne odpoledne u vody sposty zaberu i když miminka ale potesi kolega Komin pozuje tenhle dostal pozvanku na nedelni obed 60 cm zdravim Pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18946.jpg
      Úterý 8. července 2008 v 7:35® ART
      ART

Včera chvilka na Vltavě a nic moc až na okouna 35 tan potěšíl

Úterý 8. července 2008 v 6:34® Zakin
        Zakin
        Datum lovu: 8.7.2008 | Revír: Mže 5 | Způsob lovu: Přívlač

Včera na večer procházka kolem řeky. Chycena štička a malej tloušť na popa. Jeden pop se mi houpe na druhý straně řeky ve větvích. Asi se dnes půjdu prolézt po stromě :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18944.jpg
          Úterý 8. července 2008 v 1:20® cormoran
          cormoran
          Datum lovu: Nedávno | Revír: Bílina 4 | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka v odpoledních vedrech nic moc, kromě pák štik se nechal ukecat celkem slušnej okoun 34 cm…:-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18943.jpg
            Pondělí 7. července 2008 ve 21:22® Padis
            Padis
            Datum lovu: 5-6.7 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu vždy večerní vycházka.Rybkám smáčky zřejmě chutnali.Chytáni převážně siveni a okouni a pár PO nej 35+

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18937.jpg
              Pondělí 7. července 2008 ve 20:26® moezzz
              moezzz
              Datum lovu: 6.7.2008 | Revír: přívlač

Tak včera jsem chytil svoji první parmu na přívlač. Nebyla to sice žádná trofejní (asi 60 cm), ale měl jsem z ní neskutečnou radost. Zachutnal ji smáček.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18936.jpg
                Pondělí 7. července 2008 v 19:45® Kobr
                Kobr
                Datum lovu: o víkendu | Revír: Slapy | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně první šťuk, sice miminko, ale potěší. Jinak na Slapech ve třech lidech přišli jen tři kapři a jedna pěkná hadice. Krátkou chvilku jsme zaháněli plavačkou a pěknejma ploticema, aby bylo co na bójku. Příště to snad bude lepší pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18935.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18934.jpg
                  Pondělí 7. července 2008 v 18:16® crazykapr
                  crazykapr

Na vltavě za deště,plno okounů a jeden cejn :-)

Pondělí 7. července 2008 v 18:14® Holajz2
                    Datum lovu: 5.7.2008 | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená

Ve třech lidech jsme zkusili přespat u nás na přehradě a byl to docela podařenej večer. Přišel dokonce i nějakej záběr a Peťan se opět blýskl – udělal si osobáček u sumce… :-> Počítali jsme necelých 40 cm. Jinak se rybám moc nechtělo, ještěže bylo dost piva!

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18933.jpg
                      Pondělí 7. července 2008 v 16:00® lucioperce69
                      lucioperce69
                      Datum lovu: 3.7. po bouřce | Revír: moc pěknej | Způsob lovu: Sumcařina

PO bouřce se aktivita fousatejch přece jenom trochu zvedla, v 11 první záběr bohužel nezdolán – zajel do vázky(odhadem 110) po půl dvanáctý přišla aspoň uťecha 82 cm fousáč a těsně před odchodem kandidát 60 cm

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18932.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18930.jpg
                        Pondělí 7. července 2008 v 8:25® petr.esox
                        Datum lovu: 6.7.2008 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Zdar, tak jsem se vydal objevovat jezy a tajná zákoutí Sázavy. Nejen že jsem žádná zákoutí nenašel, ale ta trocha kalné vody mě nijak neuchvátila. Navíc – všude tam kde se šlo dostat k vodě a bylo nějaké zajímavé místo – buď už seděl rybář a nebo tam byl stan kohosi. Všude mraky lidí a všude cedule soukromý pozemek. Čili z celkové 5 hodinové procházky jsem chytal cca.hodinu na slibných místech. Útěchou mi byl cca.50 cm bolen na MEPSku, kterého jsem samozřejmě pustil ale i u toho jsem byl už druhý zájemce – měl natrženou tlamku.

Pondělí 7. července 2008 v 7:20® Fugas
                          Datum lovu: 5.7.2008 | Revír: Litavka | Způsob lovu: Plavaná

Ranní vycházka s třešní na háčku se celkem vydařila. Největší tloušť 42cm mi udělal velkou radost. Na zdejší potok je to slušná ryba. Jinak asi 40 menších od 15 do 33cm.

Neděle 6. července 2008 ve 21:20® inspo
                            Datum lovu: 6.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem se dnes dostal po dvou dnech na rybky…bohužel to za moc nestálo…jen jeden malý okounek na rotačku a hrozek podseknutý woblerem…nějak to dnes nebralo

Neděle 6. července 2008 ve 21:13® merysek007
                              merysek007

Naše CARP TOUR 2008 se nám velice vydařila.Našich 5 dní jsme ztrávili na svazové prehradě nedaleko Žďáru nad Sázavou.počasí nám přálo,a tak sme si nádherně zachytali.chytli jsme asi 60 ryb za 5 dní,nejětší kapr měl 9 kg a 76cm…9-) 9-)

Neděle 6. července 2008 v 19:43® Prutos
                                Prutos
                                Datum lovu: 3.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Tak i já jsem se dočkal…ovšem pořádné buřině jsme unikli jen o fous.:-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18928.jpg
                                  Neděle 6. července 2008 v 19:35® Masér
                                  Masér
                                  Datum lovu: 6.7 2008 | Revír: přívlač

Ještě jedna fotka z dnešního lovu.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18927.jpg
                                    Neděle 6. července 2008 v 19:24® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 6.7. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem přišel o rybu, o kterou intenzivně snažím celý rok. Po hodince lovu to vypadalo, že skončím jako bezrybka, ale po přesunu o pár metrů níž to přišlo. Na druhý nához rána do rotačky a můj UL proutek s gramáží 2–7g se prohnul do krásného oblouku. Ryba se mi ukázala na hladině, takže jsem viděl s kým mám tu čest. Byl to tloušťák 55+, který se při dalším výpadu mé 00 rotačky zbavil. To mě bude ještě hodně dlouho mrzet. Kromě něj se povedlo ještě pár tlouštíků do 40cm, které jsem ani neměl náladu fotit.

Neděle 6. července 2008 v 19:19® farnas
                                      farnas
                                      Datum lovu: dnes | Revír: ohre

dnes na ohri maly rybky cejni plotky a jedna podoustev 20 cm moje prvni

Neděle 6. července 2008 v 18:59® Masér
                                        Masér
                                        Datum lovu: 6.7 2008 | Revír: přívlač

Dnešní ráno dopadlo nad očekávání.Chyceno tak 30 ryb.Většina spíše dorost.Pár kousků starší generace také neodolalo.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18921.jpg
                                          Neděle 6. července 2008 v 18:54® Kubah

Čtyři hodinky feedrovačky po obědě, chyceno 9 ryb ve složení tloušt, cejn a plotice. Kapr se dneska neukázal. Chytáno na žížaly,housku a kukuřici. Nej ryba byl cejn asi 45cm, ostatní kolem 25cm.

Neděle 6. července 2008 ve 13:16® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 6.7.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Zaskocil jsem na 2h po skoro tydnu a i kdyz jsem se k vode dostal az po 10h, rybky tam jeste pred slunickem neutekly. Celkem jsem vytahl 5 bolinku cca 35–55, 1 candatka cca 40, 1 sticku cca 55. K tomu jeste 5 nezuzitkovanych zaberu, zkousel jsem kde co, kralovaly mensi nastrahy a to hladne Rapala Shad Rap, v zavesu za nim se drzel Relax Super Banjo. Kupodivu jsem nic neutrhl, voda dost zakalena a to ma zase prset…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18920.jpg
                                              Neděle 6. července 2008 ve 12:46® jiris
                                              jiris
                                              Datum lovu: nedavno | Revír: bobří rajón | Způsob lovu: Přívlač

Zase o pář šedin víc, ono když v úplné tmě někde pořád hlodá bobr, pak u nohy pukne sumec, v zápětí se něco o nohu otře… Já vím proč mě to baví.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18919.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18918.jpg
                                                Neděle 6. července 2008 v 8:57® Leonardo
                                                Leonardo
                                                Datum lovu: 6.7.2008 | Revír: **** | Způsob lovu: Přívlač

Moje největší štika 96cm, 8kg, chycená na wobler bez lanka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18916.jpg
                                                  Sobota 5. července 2008 ve 22:46® ART
                                                  ART

Dneska to docela šlo n vlastnorucne vyrobenýho woba

Sobota 5. července 2008 ve 20:49® monaster
                                                    monaster
                                                    Datum lovu: 05.7.08 | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

dnes na 2 hodinky. ryby krásně spolupracovaly. tlouštíci, krásnej jesen co to urval u břehu, ploťka, ouklej.......

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18912.jpg
                                                      Sobota 5. července 2008 ve 20:03® hecht
                                                      hecht
                                                      Datum lovu: 5.7.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tak konečně zase jednou radost, po dlouhé době na rybách a na třešeň přišel tenhle fešák.Foto pouze z mobilu ale je to rovných 55 cm .Tenhle válec si budu dlouho pamatovat.Obětoval jsem mu do vody Rapala metr, tak vypadá trochu drobnější.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18911.jpg
                                                        Pátek 4. července 2008 ve 21:02® čabi
                                                        čabi
                                                        Datum lovu: 4.7.2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dneska se konečně zadařilo.Za 2,5 hodiny vláčení jsem lapil dvě štiky a dva candáty.Ti candátci byly do 40cm,štička asi 45cm a pak štiku 86cm.Měl jsem proutek 1–12g a vlasec 0,14mm,naštěstí jsem s sebou měl jedno lanko,jinak bych o tu štiku hnedka přišel.Po vyfocení jsem jí dal hubičku a pustil jí zpátky,je to můj nový osobák,mám ohromnou radost,akorát jsem s sebou neměl foťák,tak jen foto z mobilu…:-1 pivo

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18910.jpg
                                                          Pátek 4. července 2008 v 17:51® tomchamik
                                                          tomchamik
                                                          Datum lovu: 3,7,2008 | Revír: voda,položená

S Liborem na rybách,sumík 80,3 kapříci kolem 50+ a tento krasavec 87,cm a 11kg Lojzo,nejsem ožralej,tak blbě vypadám:-P

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18907.jpg
                                                            Pátek 4. července 2008 ve 14:51® EDYS
                                                            EDYS

Už by to foto mělo byt ok..

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18903.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18902.jpg