Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.430 příspěvků, z toho 18430 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 2. července 2008 v 11:19® Sander
Sander
Datum lovu: 2.7.2008

Tak! Přišel jsem ráno o trofejní fišku. Kaprový teleskop, 0.18 vlasec, nástraha třešeň. To, co následovalo po záběru, nezapomenu. Tloušť se vydal, jako všichni ostatní na tomto fleku, rovnou na druhou stranu řeky. Takové kopance do prutu jsem ještě nezažil. Nebudu to protahovat, po chvíli se ryba vypnula. Jsem přesvědčen, že by šedesáticenti­metrová hranice padla.

Pak už vzali jen dva dorostenci shodné délky 49cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 1. července 2008 ve 22:04® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 1.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač

Sve narozky jsem oslavil rybolovem, bohuzel mi toho ryby moc nepraly. Takze krome par okounku, tlouste a teto sticky zadny darecek :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18886.jpg
      Úterý 1. července 2008 ve 21:27® Kuba V.
      Datum lovu: 1.7.08 | Revír: Divoká řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes UL vláčka, zabroděný na oblíbeném místečku na 2hodinky moc ryb se nekonalo, ale něco přišlo. Jeden krásný PO cca 20cm, ale nádherná ryba:) 2× Okoun jedna ryba mi nedobrala nástrahu a jedna vypnuta. Krásná chvilka strávená na rybách.

Úterý 1. července 2008 ve 21:25® Kuba V.
        Datum lovu: 29.6.08 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač

Na chvilku na menší říčce po plavačce na Labi bezryby. Ul vláčka se mi dařila o poznání lépe. 2× Tlouští dorostenci, 2× okoun a jedna rybka se mi vypnula hned po záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18884.jpg
          Úterý 1. července 2008 ve 20:56® Matez
          Matez
          Datum lovu: 1. 7. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes na feeder jen jedna plotice, byly hrozne opatrny zabery a ryby moc nebraly8-(

Úterý 1. července 2008 v 19:26® skwor
            skwor
            Datum lovu: 1.7.

Řeka je obsazená koupáči a dost pod normálem, ale stálo to za to. 29 a 27cm se v místních podmínkách rovná malému zázraku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18882.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18881.jpg
              Úterý 1. července 2008 v 18:50® Kobr
              Kobr
              Datum lovu: dneska | Revír: 411002

letos komplet nová výbava na přívlač, až teda na bižuterii. Musím říct, že oproti loňsku je to se mnou hodně mizerný. Od zahájení namáčím všechno možný a jediný čím se můžu pochlubit, je miminko vokouna na větší třpytku něž je on sám. V polarizákách vidím tlouště i boleny ale prostě mi po tom pořád nejdou. Už pomalu vyčerpávám fantazii na co chytat a jak. Asi si nakoupim pelety a PVA sáčky :-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18880.jpg
                Úterý 1. července 2008 ve 14:41® Holajz2
                Datum lovu: 29.6. | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření

Po dvou týdnech opět s mušákem v ruce a řeknu vám, že to bylo nádherný dopoledne. Chyceno spoustu ryb, z 95% PO. Ti největší – 30 a 33, plavou dál. Viděni 2 kropenatí krasavci cca 35 a utržen jeden PO, odhadem 33, když jsem ho se svou trojkou neudržel a zajel mi to bordelu pod břehem…8-(

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18877.jpg
                  Úterý 1. července 2008 ve 13:44® ART
                  ART

Zase jsem šel navštívit řeku o které jsem so dlouho myslel ze je uplně mrtvá. Hned mi tato řeka otevřela svá tajemství. Vylepšil jsem si osobní rekord okouna na vláčku 27 a tlouště 43 takže hned dabl.

Úterý 1. července 2008 v 11:51® jiris
                    jiris
                    Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Přívlač
                    9-)
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18874.jpg
                      Pondělí 30. června 2008 ve 21:56® inspo
                      Datum lovu: 30.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

tak dnes lov cirka od 18:00 do 20:30 a bohužel nic moc…kolega nic a ja hned na začátku urval svoji minule úspěšnou třpytku, ale naštestí mi to po chvíli vynahradila štička 52 cm…pak už nic

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18872.jpg
                        Pondělí 30. června 2008 ve 21:44® Matez
                        Matez
                        Datum lovu: 29. 6. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Tak vcera sem si taky vysel s bolonkou a jeste s jednim kamosem a chytli se zase 3 hrouzci jeden cejn jeden cejnek jeden tloust a jedna ostroretka pres 40 cm vsechny ryby dostali svobodu

Pondělí 30. června 2008 ve 13:51® Zakin
                          Zakin
                          Datum lovu: 30.6.2008 | Revír: Mže 5 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno jsem koupal popíka. Chyceni dva tloušti a okoun. Štika kolem 70 cm a dva tloušti popíka setřepali. Nelituju ranního vstávání – pěkně jsem si zachytal.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18871.jpg
                            Pondělí 30. června 2008 v 11:41® sramas
                            Datum lovu: 29.6. | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

První uvláčenej candát – bodoval wobler. Sice zatim jen cca 40 cm, ale ty větší tam na mě čekají. Pak ještě na rotnu štička 50+. Ryby neměřeny, nefoceny, neboť jsem byl po pás ve vodě. PS: stejně nenosim foťák :-D

Pondělí 30. června 2008 v 9:15® Salmo
                              Salmo
                              Datum lovu: 29.6. | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač

Včera ranní vláčka na řece,za 2 hoďky jsem pochytal 2 štiky +/- 50 cm,jednoho tlouště 44 cm a jedna štička okolo míry se mi setřepala.Celkem podařená vycházka…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18866.jpg
                                Pondělí 30. června 2008 v 7:25® ART
                                ART

Včera jsem šel navštívit řeku o které jsem si vždycky myslel, že je uplně mrtvá. Podařilo se mi z ní dostat 3 malé okouny a když jsem myslel, že odejdu, tak jsem lapil štiku 56cm, samozdřejmě jako vždy na woba bez lanka, jsem docela náhoďák nebo mě má ten nahoře rád;-) ;-) . Rybář který vedle chytal na splávek jí hned po mě chtěl. Samozdřejmě jsem mu jí nedal, ale pustil jsem jí.:-P

Neděle 29. června 2008 ve 23:08® hecht
                                  hecht

V sobotu navečer má dosud zanedbávaná domovská říčka trochu potěšila alespoň jednou štikou okolo 45 a candátkem + – 40.No ale místo klidného podvečera u jednoho jezu disco a po přesunutí k hornímu jezu tam pro změnu zase živá kapela. Po té, co mi tam hoši za zadkem začali připravovat ohńostroj jsem narychlo naložil psa a za svitu rachejtlí vyklidil pole.Dnes dopoledne pařba v broďákách na naší větší řece a nebýt jedné kudličky tak byl hovnochyt.

Neděle 29. června 2008 ve 22:06® BuBu99
                                    BuBu99

jeden dorostenec na vabnicku

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18865.jpg
                                      Neděle 29. června 2008 v 18:26® monaster
                                      monaster
                                      Datum lovu: 29.6.08 | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

dnes konečně na rybách na soutoku. po razantním záběru kdy ryba za něco zajela a já urval nic. až po příchodu Bluesharka přezbrojeno na plavanou a byla z toho ryba. pak pár ouklejí. kolega když viděl jak tam půldne hnil bez záběru a Honza po příchodu ze 3 záběrů 2 ryby neudržel se a zabalil to. na druhé fotce Honzovo ryba…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18863.jpg
                                        Neděle 29. června 2008 v 18:18® stikar
                                        Datum lovu: 28.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Tak vcera jedna kudla 53cm a candos 35cm,,,dnes zkouska noveho mista,ccA prochozeno 2km reky a jedna stika 50cm

Neděle 29. června 2008 v 16:20® Sander
                                          Sander
                                          Datum lovu: 29.6.2008

Další do sbírky, 52cm, na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18862.jpg
                                            Neděle 29. června 2008 v 15:25® Kuba
                                            Datum lovu: 29.6. 2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsme s Doudlebanem šli na kapříky z hladiny. Doudelban chytil amura 50cm, já lapil dva kapříky větší 54cm – budou řízky. Amur a menší kapřík plavou dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18861.jpg
                                              Neděle 29. června 2008 ve 12:38® VODA
                                              VODA
                                              Datum lovu: 25.6,26,27.28, | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

tak nas 4 deni vylet na dravce docela vysel sedeli jsme na 1 miste 3 dny a nic pak nasledovala ZMENA MÍSTA A RYBA JISTA JA I KOMENIK par CANDATICH MIMINEK a pak par tech co dostali pozvanku k nedelnimu obidku super odvaz komenikovo pani klanim se jak nas zasobovala jeste jednou dekuji MOC

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18860.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18858.jpg
                                                Neděle 29. června 2008 v 10:05® Shrek
                                                Shrek
                                                Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: Loket nad Ohří

Včera se zadařilo,po dlouhodobém vnadění se mi podařilo proměnit razantní záběr.Úlovek to je vskutku životní:-P .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18856.jpg
                                                  Sobota 28. června 2008 ve 22:14® Matez
                                                  Matez
                                                  Datum lovu: 28. 6. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska po poledni sem vyrazil ke svitave s bolonkou:-> . Chytal sem pod jednim ze splavu na rohlik a spletli se 3 hrouzci(7 – 12 cm), 2 plotice, 1 ostroretka(35 cm):-) a cejn potom jsem zmenil misto a na tresni sem chytil 3 tlouste(20 – 33 cm) vsechny ryby dostaly svobodu.:-P

Sobota 28. června 2008 v 19:55® lukys
                                                    lukys
                                                    Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač

dneska za 4 hodky chyceny 3 cudly vsechny tak do 35 cm a 5 okounku

Sobota 28. června 2008 v 18:47® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 28.6 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ranní procházka chycen bolen několik okounků a 2 štiky kolem 50 cm.

Sobota 28. června 2008 v 17:28® knedlik
                                                        knedlik
                                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18854.jpg
                                                          Sobota 28. června 2008 v 16:29® skwor
                                                          skwor
                                                          Datum lovu: 28.7.

Řeka je už zase v obležení rekreantů, ale tloušti jsou při chuti. Chytáno na mušku a vláčku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18853.jpg
                                                            Pátek 27. června 2008 ve 21:32® čabi
                                                            čabi
                                                            Datum lovu: 27.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

3 hodiny vláčka na ultralight cajk a pouze jeden bolen 51cm a ostroretka za ocas…moc mi letos nejdou:-((