Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.430 příspěvků, z toho 18430 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 2. července 2008 v 11:19® Sander
- Datum lovu: 2.7.2008
Tak! Přišel jsem ráno o trofejní fišku. Kaprový teleskop, 0.18 vlasec, nástraha třešeň. To, co následovalo po záběru, nezapomenu. Tloušť se vydal, jako všichni ostatní na tomto fleku, rovnou na druhou stranu řeky. Takové kopance do prutu jsem ještě nezažil. Nebudu to protahovat, po chvíli se ryba vypnula. Jsem přesvědčen, že by šedesáticentimetrová hranice padla.
Pak už vzali jen dva dorostenci shodné délky 49cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 22:04® Scanix
- Datum lovu: 1.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Sve narozky jsem oslavil rybolovem, bohuzel mi toho ryby moc nepraly. Takze krome par okounku, tlouste a teto sticky zadny darecek

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 21:27® Kuba V.
- Datum lovu: 1.7.08 | Revír: Divoká řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes UL vláčka, zabroděný na oblíbeném místečku na 2hodinky moc ryb se nekonalo, ale něco přišlo. Jeden krásný PO cca 20cm, ale nádherná ryba:) 2× Okoun jedna ryba mi nedobrala nástrahu a jedna vypnuta. Krásná chvilka strávená na rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 21:25® Kuba V.
- Datum lovu: 29.6.08 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Na chvilku na menší říčce po plavačce na Labi bezryby. Ul vláčka se mi dařila o poznání lépe. 2× Tlouští dorostenci, 2× okoun a jedna rybka se mi vypnula hned po záběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 20:56® Matez
- Datum lovu: 1. 7. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na feeder jen jedna plotice, byly hrozne opatrny zabery a ryby moc nebraly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 v 19:26® skwor
- Datum lovu: 1.7.
Řeka je obsazená koupáči a dost pod normálem, ale stálo to za to. 29 a 27cm se v místních podmínkách rovná malému zázraku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 v 18:50® Kobr
- Datum lovu: dneska | Revír: 411002
letos komplet nová výbava na přívlač, až teda na bižuterii. Musím říct, že oproti loňsku je to se mnou hodně mizerný. Od zahájení namáčím všechno možný a jediný čím se můžu pochlubit, je miminko vokouna na větší třpytku něž je on sám. V polarizákách vidím tlouště i boleny ale prostě mi po tom pořád nejdou. Už pomalu vyčerpávám fantazii na co chytat a jak. Asi si nakoupim pelety a PVA sáčky

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 14:41® Holajz2
- Datum lovu: 29.6. | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření
Po dvou týdnech opět s mušákem v ruce a řeknu vám, že to bylo nádherný dopoledne. Chyceno spoustu ryb, z 95% PO. Ti největší – 30 a 33, plavou dál. Viděni 2 kropenatí krasavci cca 35 a utržen jeden PO, odhadem 33, když jsem ho se svou trojkou neudržel a zajel mi to bordelu pod břehem…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 13:44® ART
-
Zase jsem šel navštívit řeku o které jsem so dlouho myslel ze je uplně mrtvá. Hned mi tato řeka otevřela svá tajemství. Vylepšil jsem si osobní rekord okouna na vláčku 27 a tlouště 43 takže hned dabl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 v 11:51® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: Přívlač

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 ve 21:56® inspo
- Datum lovu: 30.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač
tak dnes lov cirka od 18:00 do 20:30 a bohužel nic moc…kolega nic a ja hned na začátku urval svoji minule úspěšnou třpytku, ale naštestí mi to po chvíli vynahradila štička 52 cm…pak už nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 ve 21:44® Matez
- Datum lovu: 29. 6. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Tak vcera sem si taky vysel s bolonkou a jeste s jednim kamosem a chytli se zase 3 hrouzci jeden cejn jeden cejnek jeden tloust a jedna ostroretka pres 40 cm vsechny ryby dostali svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 ve 13:51® Zakin
- Datum lovu: 30.6.2008 | Revír: Mže 5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem koupal popíka. Chyceni dva tloušti a okoun. Štika kolem 70 cm a dva tloušti popíka setřepali. Nelituju ranního vstávání – pěkně jsem si zachytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 v 11:41® sramas
- Datum lovu: 29.6. | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
První uvláčenej candát – bodoval wobler. Sice zatim jen cca 40 cm, ale ty větší tam na mě čekají. Pak ještě na rotnu štička 50+. Ryby neměřeny, nefoceny, neboť jsem byl po pás ve vodě. PS: stejně nenosim foťák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 v 9:15® Salmo
- Datum lovu: 29.6. | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Včera ranní vláčka na řece,za 2 hoďky jsem pochytal 2 štiky +/- 50 cm,jednoho tlouště 44 cm a jedna štička okolo míry se mi setřepala.Celkem podařená vycházka…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 v 7:25® ART
-
Včera jsem šel navštívit řeku o které jsem si vždycky myslel, že je uplně mrtvá. Podařilo se mi z ní dostat 3 malé okouny a když jsem myslel, že odejdu, tak jsem lapil štiku 56cm, samozdřejmě jako vždy na woba bez lanka, jsem docela náhoďák nebo mě má ten nahoře rád
. Rybář který vedle chytal na splávek jí hned po mě chtěl.
Samozdřejmě jsem mu jí nedal, ale pustil jsem jí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 ve 23:08® hecht
-
V sobotu navečer má dosud zanedbávaná domovská říčka trochu potěšila alespoň jednou štikou okolo 45 a candátkem + – 40.No ale místo klidného podvečera u jednoho jezu disco a po přesunutí k hornímu jezu tam pro změnu zase živá kapela. Po té, co mi tam hoši za zadkem začali připravovat ohńostroj jsem narychlo naložil psa a za svitu rachejtlí vyklidil pole.Dnes dopoledne pařba v broďákách na naší větší řece a nebýt jedné kudličky tak byl hovnochyt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 ve 22:06® BuBu99
-
jeden dorostenec na vabnicku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 v 18:26® monaster
- Datum lovu: 29.6.08 | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
dnes konečně na rybách na soutoku. po razantním záběru kdy ryba za něco zajela a já urval nic. až po příchodu Bluesharka přezbrojeno na plavanou a byla z toho ryba. pak pár ouklejí. kolega když viděl jak tam půldne hnil bez záběru a Honza po příchodu ze 3 záběrů 2 ryby neudržel se a zabalil to. na druhé fotce Honzovo ryba…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 v 18:18® stikar
- Datum lovu: 28.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač
Tak vcera jedna kudla 53cm a candos 35cm,,,dnes zkouska noveho mista,ccA prochozeno 2km reky a jedna stika 50cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 v 16:20® Sander
- Datum lovu: 29.6.2008
Další do sbírky, 52cm, na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 v 15:25® Kuba
- Datum lovu: 29.6. 2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsme s Doudlebanem šli na kapříky z hladiny. Doudelban chytil amura 50cm, já lapil dva kapříky větší 54cm – budou řízky. Amur a menší kapřík plavou dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 ve 12:38® VODA
- Datum lovu: 25.6,26,27.28, | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná
tak nas 4 deni vylet na dravce docela vysel sedeli jsme na 1 miste 3 dny a nic pak nasledovala ZMENA MÍSTA A RYBA JISTA JA I KOMENIK par CANDATICH MIMINEK a pak par tech co dostali pozvanku k nedelnimu obidku super odvaz komenikovo pani klanim se jak nas zasobovala jeste jednou dekuji MOC

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 v 10:05® Shrek
- Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: Loket nad Ohří
Včera se zadařilo,po dlouhodobém vnadění se mi podařilo proměnit razantní záběr.Úlovek to je vskutku životní
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. června 2008 ve 22:14® Matez
- Datum lovu: 28. 6. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska po poledni sem vyrazil ke svitave s bolonkou
. Chytal sem pod jednim ze splavu na rohlik a spletli se
3 hrouzci(7 – 12 cm), 2 plotice, 1 ostroretka(35 cm)
a cejn potom jsem zmenil misto a na tresni sem chytil 3 tlouste(20 –
33 cm) vsechny ryby dostaly svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. června 2008 v 19:55® lukys
- Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač
dneska za 4 hodky chyceny 3 cudly vsechny tak do 35 cm a 5 okounku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. června 2008 v 18:47® Padis
- Datum lovu: 28.6 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ranní procházka chycen bolen několik okounků a 2 štiky kolem 50 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. června 2008 v 17:28® knedlik
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. června 2008 v 16:29® skwor
- Datum lovu: 28.7.
Řeka je už zase v obležení rekreantů, ale tloušti jsou při chuti. Chytáno na mušku a vláčku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. června 2008 ve 21:32® čabi
- Datum lovu: 27.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač
3 hodiny vláčka na ultralight cajk a pouze jeden bolen 51cm a ostroretka za ocas…moc mi letos nejdou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.