Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 4. července 2008 ve 14:39® EDYS
- Datum lovu: 28.6-3.7 | Revír: Dyje 15
Nebylo to úplně cílený lov ryb spíše takoví relax s prutama..
..místo kapru jsem chytal jenom cejny..
bylo jich okolo 10 od 35 do 50 cm na vláčku pár menších okounků a taky jedna menší štička..na to jak byla voda čistá a jak dlouho jsem vláčel to celkem ušlo..závěrem bych řek že ryby moc nespolupracovali asi horko přes den skoro 35 a voda 25..
nakonec připlaval kapr 90–100cm a 15–18kg ale smutný je to že byl mrtvý
přikládám foto..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2008 ve 14:28® Sander
- Datum lovu: 3.7.2008
Byl jsem přemluven na hady. Výsledek – okouni, plotice, pěkný jesen, cejn 51 a oba jsme chytli šedesátku hada. Bralo to krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2008 ve 13:52profil byl smazán
- Datum lovu: 1-2.7. | Revír: sázava,doubrava | Způsob lovu: Muškaření
poté přesun na sázavu a tam vydolováno s kolegou na mušky cca 60 rybek ve složení ouklej a tloušť… vše dorostenecká velikost. jeden vetší tloušť se mi vypl na doubravě .pěkně strávené chvilky u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2008 ve 13:50® kubas
- Datum lovu: 1.7. - 3.7 | Revír: JM
Na vláčku zhola nic až na pár okounů(nej 31cm) a malýho candátka. Musel jsem si jít zpravit náladu na parmy pár parem kolem 60cm, jedna větší neubržděna(jestli to teda byla parma), jinak ještě kapřík 51cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2008 ve 13:49profil byl smazán
- Datum lovu: 30.7. | Revír: 451021 | Způsob lovu: Klasická položená
krásný večer na na seči…zkoušeni hadi. kolegové vydolovali 4 cejny, poved se jeden lín cca 45cm(o to hůř že ho mrskli na sumíka) a nakonec 2 kapříci a 3 hadi(spíše hadičky) pěkný lov…já bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2008 ve 13:35® Zauwi
- Datum lovu: 4/7/2008 | Revír: řeka a pak rybník | Způsob lovu: Muškaření
Večerní muškaření probíhalo za krásné bouřky a poněkud méně hezkého lijáku…lapnul jsem 3 okounky a mazal jsem s nima na candáta…chytáno cca do 23:15, pak už bouřka docela řádila ,tak jsem to sbalil a mazal domů, abych nezapomněl, tak candát samozřejmě nezabral:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2008 v 9:53® inspo
- Datum lovu: 3.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem včera v podvečer byl asi na tři hodky vláčet…tentokrát se vůbec nedařilo, mou čest zachánil jeden pidi okoun
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. července 2008 ve 13:05® Zauwi
- Datum lovu: 2.7.2008 | Revír: řeka P | Způsob lovu: Muškaření
Včera večerní muškaření, vživotě jsem neviděl tolik chrostíků, ryby zobaly larvy stoupající k hladině, a to plouvoucí nástrahu neměly moc velkej zájem,nakonec se povedli cca 4 tloušti,4okouni,2 ostrý a lipánek.) Škodlivé rybky přesazeny do MP stojáku, doufám, že se jim tam bude dařit.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. července 2008 ve 12:28® Ftmči
- Datum lovu: 28.6. a 2.7. 2008 | Revír: Malše 1, Stropnice 1 | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsme byli zavláčet s Kubou v Budějovicích, ale ryby moc nespolupracovaly. Já měl pár okounů a jednu ±50cm štičku, Kuba byl bezrybka.
Včera jsem se vydal na pstruhová místa a kromě okounů a tloušťů přišel i potočák 35cm (nechtěl jsem ho moc trápit a proto je foto pouze po puštění ve vodě). Pak následoval přesun několik kilometrů na objevitelskou cestu po Stropnici. Čekalo mě velké zklamání, protože na pohled pěkná říčka byla prakticky bez ryb. Chytil jsem pár okounků a jednu kudlu asi 30cm.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. července 2008 ve 21:18® monaster
- Datum lovu: 2.07.08 | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
dnas na 1.5 hoďky po práci s boloňkou. fotka mázlá nechtěl jsme to minčo trápit dlouho. chyceni ještě dva podobní a nějaké oukleje. skoro vše na rohlík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. července 2008 ve 20:57® inspo
- Datum lovu: 2.7.2008 | Způsob lovu: Přívlač
no tak jsem se zas k večeru vydal na cirka dvě hodinky vláčet…a celkem to šlo…hned asi na pátý nához přišla pěkna štička odhadem 60 cm možná 65 cm (ještě jsem jich nenachytal tolik abych si troufl o přesný odhad)…asi minutku se držela u dna a pak to přišlo, vytáhl jsem ji k hladině a hned při prvním skoku se vytřepala
… bohužel jsem nezareagoval a nepovolil včas trochu vlasec…ale tak stejně bych ji pustil…a pak už šli jen tloušti…celkem jsem jich chytl 5 a největší měl kolem 25 cm…takže spokojenost s dnešní vycházkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. července 2008 v 15:58® crazykapr
-
Včera na vláčku na Vltavě jedna štička 65,měli jsme hodně štěstí. Chycena bez lanka na 2palcový kopyto a u vázek takže malej zázrak
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. července 2008 ve 12:19® Sander
- Datum lovu: 2.7.2008
Tak! Přišel jsem ráno o trofejní fišku. Kaprový teleskop, 0.18 vlasec, nástraha třešeň. To, co následovalo po záběru, nezapomenu. Tloušť se vydal, jako všichni ostatní na tomto fleku, rovnou na druhou stranu řeky. Takové kopance do prutu jsem ještě nezažil. Nebudu to protahovat, po chvíli se ryba vypnula. Jsem přesvědčen, že by šedesáticentimetrová hranice padla.
Pak už vzali jen dva dorostenci shodné délky 49cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 23:04® Scanix
- Datum lovu: 1.7.2008 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Přívlač
Sve narozky jsem oslavil rybolovem, bohuzel mi toho ryby moc nepraly. Takze krome par okounku, tlouste a teto sticky zadny darecek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 22:27® Kuba V.
- Datum lovu: 1.7.08 | Revír: Divoká řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes UL vláčka, zabroděný na oblíbeném místečku na 2hodinky moc ryb se nekonalo, ale něco přišlo. Jeden krásný PO cca 20cm, ale nádherná ryba:) 2× Okoun jedna ryba mi nedobrala nástrahu a jedna vypnuta. Krásná chvilka strávená na rybách.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 22:25® Kuba V.
- Datum lovu: 29.6.08 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Na chvilku na menší říčce po plavačce na Labi bezryby. Ul vláčka se mi dařila o poznání lépe. 2× Tlouští dorostenci, 2× okoun a jedna rybka se mi vypnula hned po záběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 21:56® Matez
- Datum lovu: 1. 7. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na feeder jen jedna plotice, byly hrozne opatrny zabery a ryby moc nebraly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 20:26® skwor
- Datum lovu: 1.7.
Řeka je obsazená koupáči a dost pod normálem, ale stálo to za to. 29 a 27cm se v místních podmínkách rovná malému zázraku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 v 19:50® Kobr
- Datum lovu: dneska | Revír: 411002
letos komplet nová výbava na přívlač, až teda na bižuterii. Musím říct, že oproti loňsku je to se mnou hodně mizerný. Od zahájení namáčím všechno možný a jediný čím se můžu pochlubit, je miminko vokouna na větší třpytku něž je on sám. V polarizákách vidím tlouště i boleny ale prostě mi po tom pořád nejdou. Už pomalu vyčerpávám fantazii na co chytat a jak. Asi si nakoupim pelety a PVA sáčky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 v 15:41® Holajz2
- Datum lovu: 29.6. | Revír: 473XXX | Způsob lovu: Muškaření
Po dvou týdnech opět s mušákem v ruce a řeknu vám, že to bylo nádherný dopoledne. Chyceno spoustu ryb, z 95% PO. Ti největší – 30 a 33, plavou dál. Viděni 2 kropenatí krasavci cca 35 a utržen jeden PO, odhadem 33, když jsem ho se svou trojkou neudržel a zajel mi to bordelu pod břehem…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 14:44® ART
-
Zase jsem šel navštívit řeku o které jsem so dlouho myslel ze je uplně mrtvá. Hned mi tato řeka otevřela svá tajemství. Vylepšil jsem si osobní rekord okouna na vláčku 27 a tlouště 43 takže hned dabl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2008 ve 12:51® jiris
- Datum lovu: nedavno | Revír: Za sedmero horama | Způsob lovu: PřívlačKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 30. června 2008 ve 22:56® inspo
- Datum lovu: 30.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač
tak dnes lov cirka od 18:00 do 20:30 a bohužel nic moc…kolega nic a ja hned na začátku urval svoji minule úspěšnou třpytku, ale naštestí mi to po chvíli vynahradila štička 52 cm…pak už nic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 ve 22:44® Matez
- Datum lovu: 29. 6. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Tak vcera sem si taky vysel s bolonkou a jeste s jednim kamosem a chytli se zase 3 hrouzci jeden cejn jeden cejnek jeden tloust a jedna ostroretka pres 40 cm vsechny ryby dostali svobodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 ve 14:51® Zakin
- Datum lovu: 30.6.2008 | Revír: Mže 5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem koupal popíka. Chyceni dva tloušti a okoun. Štika kolem 70 cm a dva tloušti popíka setřepali. Nelituju ranního vstávání – pěkně jsem si zachytal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 ve 12:41® sramas
- Datum lovu: 29.6. | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
První uvláčenej candát – bodoval wobler. Sice zatim jen cca 40 cm, ale ty větší tam na mě čekají. Pak ještě na rotnu štička 50+. Ryby neměřeny, nefoceny, neboť jsem byl po pás ve vodě. PS: stejně nenosim foťák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 v 10:15® Salmo
- Datum lovu: 29.6. | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Včera ranní vláčka na řece,za 2 hoďky jsem pochytal 2 štiky +/- 50 cm,jednoho tlouště 44 cm a jedna štička okolo míry se mi setřepala.Celkem podařená vycházka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 v 8:25® ART
-
Včera jsem šel navštívit řeku o které jsem si vždycky myslel, že je uplně mrtvá. Podařilo se mi z ní dostat 3 malé okouny a když jsem myslel, že odejdu, tak jsem lapil štiku 56cm, samozdřejmě jako vždy na woba bez lanka, jsem docela náhoďák nebo mě má ten nahoře rád
. Rybář který vedle chytal na splávek jí hned po mě chtěl. Samozdřejmě jsem mu jí nedal, ale pustil jsem jí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. června 2008 v 0:08® hecht
-
V sobotu navečer má dosud zanedbávaná domovská říčka trochu potěšila alespoň jednou štikou okolo 45 a candátkem + – 40.No ale místo klidného podvečera u jednoho jezu disco a po přesunutí k hornímu jezu tam pro změnu zase živá kapela. Po té, co mi tam hoši za zadkem začali připravovat ohńostroj jsem narychlo naložil psa a za svitu rachejtlí vyklidil pole.Dnes dopoledne pařba v broďákách na naší větší řece a nebýt jedné kudličky tak byl hovnochyt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 29. června 2008 ve 23:06® BuBu99
-
jeden dorostenec na vabnicku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.