Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 25. června 2005 ve 13:35® Candatar
-
Stonávka 2A – Těrlická přehrada Včera od 20.00 do 24.00 ani záběr, ani candoš ani úhoř či kapřík. Snad dnes.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 25. června 2005 v 8:26® jake
-
Včera na Moravě na sumce od 19:00 do 24:00 – ani Ťukkkkk, dnes od rána od půl paté do půl osmé vláčka na Moravě – dva ťuky – ale výsledek – bezrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 ve 23:25® TH
-
Otava 2 – jez U Václava. Já chytil pouze štičku a okouna,kámoš dvě štičky a okouna,jinak pohodová chytačka,prostě nádhera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 ve 22:29® Mike
-
Lužnice 6: nikde jsem nebyl, ale chytil jsem takovou roztomilou opičku
Australský Merlot, 3 lahvinka a člověk začíná zapomínat na vodu
Kdepak, zítra udeřím!!! V 5.00 u vody a vyrvu i dno! A když ne, tak zamáčknu budíka, převalím se na druhý bok a nechám si o tom všem zdát!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 ve 20:07® Padis
-
Chrudimka 1 chyceno pár okounků. Spadl mě nádherný potočák měl dost přes 40 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 v 16:28® palcat
-
Morava 10 , 2 krát záběr na sumce 2 krát zásek do prázdna už se na to asi vys…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 ve 12:12® pepino99
-
> Bass: krásná kudla ! GRATULUJUUUU !!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 v 10:13® spinningman
-
morava 4:konečně sumík přes půl metra a ješte na nový vláčák.10min. jsem se ním pral na 0,28mm vlacem. zabral na woblera a měl 90cm a 6,5kg(foto z mobilu)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 v 10:10® SS
-
Včera večer jsem se konečně dočkal. Byl jsem, jak jinak než na okounecha a přišlo tohle. Vlasec 0,18 – nástraha: rotačka vel.2 bez návazce. Doba zdolávání ca. 35 min. 97 cm – nevážena. Ryba nebyla vrácena vodě !!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 v 9:46® rybar11
-
Harta 1A 471 200
Od úterka do včerejška. 21– 23.
Kamarád mněl tři záběry ale každáho kapra vypnul. Včera při stahování posledního prutu a odchodu domů mu to sebrala štička. Po pár metrech taky ukousla........
Když ryby neberou, tak není pomoci: nebrali candáti, štiky ani kapři!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2005 v 7:42® BoBo-Falknow
-
Tak jsme včera mrkli s rarachem na Kouty. Já se těšil, že konečně pořádně provětrám na sucho svůj nový mušák, ale ryby nesbíraly… Šance byla jen s lurou a nebo na vláčku. Kupodivu tentokrát mimo gum fungovala i rotačka (eMTe 1 zlatá). Podařil se 1 okoun 30cm, několik mnoho sivenů 32–36cm. Zato s duhákama jsme se trápili… Mě se podařili vyndat dva 38cm, ale jakmile měli kolem 45cm, tak buď nebyli pořádně proseklí, nebo to urvali… Po změně návazce na 0,16 se rarachovi podařil duhák 46cm. No na sucho nesbírali… Sbírali, rarach vyndal tři plotičky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. června 2005 ve 21:38® Miky
-
Můj první sumík z Labe (102 cm) a doufám, že až poporoste, tak si souboj zopakujeme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. června 2005 ve 20:59@ občasný piják
-
dnes návštěva malého potůčku na Valašsku. Po první obhlídce vody mírné zděšení. Potok nezvykle malý, zarostlý řasou a tůňky v nedohlednu. Nástrahy co chvíli visely na stromě nebo se šouraly po břehu (to když jsem přehodil)
. Po každém hodu jsem musel sundávat řasy. Nakonec jsem stanul před krásným splavem a z v něm jsem zabojoval s vypaseným PO 27cm. Nad splavem jsem objevil jednu tůňku a v ní PO 26cm. Co vám budu povídat, hezká chvilka u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. června 2005 v 16:15® Padis
-
Labe 28 1 zubatá kolem 50 cm a pěkný tloušt 44(vrácen) a další 3 solidní drbance do prutu. Konečně trošku dobrá vláčka. Jen tak dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 ve 22:43® TH
-
Otava 2,dnes jsem byl původně na živou,ale po tom co rybka chcípla a ani ťuk,jsem přešel na třpytku Hammer 1,s ní jsem našel hejno,tam jsem vytáhnul 3 okouny 25 cm,pak nástražního okouna,dvě štičky a candátka 43,jehož foto přikládám,protože potěšil. dále jsem vytáhnul něco gumovýho,je to mooc hezký,dám foto do rubriky Vláčkaři.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 v 18:59® Hrouzek
-
Tak jsem byl dneska zajet na řeku, když jsem přijel, co mě nečekalo, voda kalná, cca 70cm podstav, tak jsem tam naházel krmení, měl jsem pár ťuků, ale nic, tak jsem dal malou hloubku, chytil jednu ouklej, abych nebyl aspoň bezrybka a rychle jsem pádil k domovu… Asi 100m nad, tam jezdil bagr :o)))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 v 17:15® srami
-
Dnes ráno Olše, pstruh obecný 53 cm foto bude později
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 v 15:12® pepino99
-
> doktor: jůůůůůů to je heskýýýýýý , jen bych pod něj dal plachtu, teda pokud jste ho nezařízli :o))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 ve 14:18® doktor
-
Včera kolega 152cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 v 10:56® hraji
-
Morava 12 Na vláčené kopyto jsme zdolal tuto krasavici, která mi poskytla 10 minut boje a jakém se nám zdává. Samozřejmě šla zpět do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2005 v 0:13® Milky
-
Západní břeh Yordánu, Tolstolo-big 79cm/8kg, nástraha – monster crab
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. června 2005 ve 23:10® CeP
-
OTAVA 4 odpoledne to same misto ale pod jizkem. seznameni s vlacakem shimano catana AX 240 M 10–30gr. 2 miniokounci na 1 stribrnou vaskovku. stojim po stehna ve vode, udelam krok stranou a jsem v jame po prsa. utopenej mobil, povolenka, RL. nad jizkem se koupou tri zadky lidi a polovina se razem topi smichy. nehnu brvou nahazu to na breh a pokracuju jako dyby se nechumelilo. v duchu ale padam na hubu smichy taky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. června 2005 ve 23:00® CeP
-
OTAVA 4 potvrzuji tlousti silenstvi. prvne jsem se odhodlal nasadit mekci uhlikovou spici na ultraviolet twin feeder a 30gr do proudu na hloubce 80cm. na tresne nereagovali, cervu si nevsimli, ale z chlebove kurky se mohli poEE. na trech mistech uloveno 17ks, nej 53.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. června 2005 ve 22:47® Mike
-
Lužnice 56 (2×, celkem asi 6 hodin) 6 malých candátků do 30 cm, sumík 50 cm, něco okounků do 20 cm, štička 30 cm. Jedna pěkná bomba do prutu – tloušť? A večer moře komárů a tipek(muchniček)
Nemám ještě mírového dravce!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. června 2005 ve 22:37® Zlinsky_lovec
-
Dřefka 1 Odpoledne a večer na Dřevnici. Velcí tloušti šli jak bláznivý. Chytil jsem asi 10 kousků 35–45cm. Cestou zpátky jsem zase potkal ty rabářky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. června 2005 ve 21:09® Tomik
-
pánové jsem vyložene nasrán protože jsem ztratil mého nejoblíbenejsiho woblerka… skonal šlechtně v talmě štičky. svina jedna kousla mi šnůru.!§ jeste jsem chyt tri kapriky z hladiny nejvetsí 47 cm ..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. června 2005 ve 22:29@ občasný piják
-
Bečva Vsetínská: chvilka s vláčkou. Mé oblíbené bíle twistry bodovaly. První nához PO 27cm, druhý nához šel do vázky a třetím náhozem se odporoučel ke břehu další PO 32cm. Skoro jsem měl strach dál házet…
Ovšem ten větší pstruh bojoval tak urputně a dlouho, že asi poplašil všechny ostatní ryby
))) Hezká chvilka u vody, škoda, že jsem neměl foťák. Většinou prd chytnu a když se zadaří, tak foťák doma leží ladem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. června 2005 ve 21:59® Padis
-
Labe. dnes jeden tlouštík a 1 štička mě jela 2krát pod nohy. Jinak Labe ještě přikalené.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. června 2005 ve 21:44® Zlinsky_lovec
-
Dřevnice 1 Hodinka na Dřefce. Mé místečko mě opět nezklamalo. Několik tloušťů 35+. Jedna rana do prutu- asi nějaká štička nebo velký tloušť, ale nezasekl jsem ho nebo spadl z háčku ( hold, bezprotihroty jsou bezprotihroty). Nevadilo mi to, protože o kus dál jsem potkal nádhernou rybářku ( tak 17 roků- byla vážně nádherná) a její mamku. Doufám, že se s nima jěště potkám...........
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. června 2005 ve 21:36® festr
-
Odra1a revir Antošovice podrevir8 candat 62 cm 2,5 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.