Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 29. června 2008 v 19:26® monaster
monaster
Datum lovu: 29.6.08 | Revír: labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

dnes konečně na rybách na soutoku. po razantním záběru kdy ryba za něco zajela a já urval nic. až po příchodu Bluesharka přezbrojeno na plavanou a byla z toho ryba. pak pár ouklejí. kolega když viděl jak tam půldne hnil bez záběru a Honza po příchodu ze 3 záběrů 2 ryby neudržel se a zabalil to. na druhé fotce Honzovo ryba…

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18863.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 29. června 2008 v 19:18® stikar
    Datum lovu: 28.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

Tak vcera jedna kudla 53cm a candos 35cm,,,dnes zkouska noveho mista,ccA prochozeno 2km reky a jedna stika 50cm

Neděle 29. června 2008 v 17:20® Sander
      Sander
      Datum lovu: 29.6.2008

Další do sbírky, 52cm, na feeder.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18862.jpg
        Neděle 29. června 2008 v 16:25® Kuba
        Datum lovu: 29.6. 2008 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsme s Doudlebanem šli na kapříky z hladiny. Doudelban chytil amura 50cm, já lapil dva kapříky větší 54cm – budou řízky. Amur a menší kapřík plavou dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18861.jpg
          Neděle 29. června 2008 ve 13:38® VODA
          VODA
          Datum lovu: 25.6,26,27.28, | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

tak nas 4 deni vylet na dravce docela vysel sedeli jsme na 1 miste 3 dny a nic pak nasledovala ZMENA MÍSTA A RYBA JISTA JA I KOMENIK par CANDATICH MIMINEK a pak par tech co dostali pozvanku k nedelnimu obidku super odvaz komenikovo pani klanim se jak nas zasobovala jeste jednou dekuji MOC

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18860.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18859.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18858.jpg
            Neděle 29. června 2008 v 11:05® Shrek
            Shrek
            Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: Loket nad Ohří

Včera se zadařilo,po dlouhodobém vnadění se mi podařilo proměnit razantní záběr.Úlovek to je vskutku životní:-P .

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18856.jpg
              Sobota 28. června 2008 ve 23:14® Matez
              Matez
              Datum lovu: 28. 6. 2008 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska po poledni sem vyrazil ke svitave s bolonkou:-> . Chytal sem pod jednim ze splavu na rohlik a spletli se 3 hrouzci(7 – 12 cm), 2 plotice, 1 ostroretka(35 cm):-) a cejn potom jsem zmenil misto a na tresni sem chytil 3 tlouste(20 – 33 cm) vsechny ryby dostaly svobodu.:-P

Sobota 28. června 2008 ve 20:55® lukys
                lukys
                Datum lovu: 28.6.2008 | Revír: VČ | Způsob lovu: Přívlač

dneska za 4 hodky chyceny 3 cudly vsechny tak do 35 cm a 5 okounku

Sobota 28. června 2008 v 19:47® Padis
                  Padis
                  Datum lovu: 28.6 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ranní procházka chycen bolen několik okounků a 2 štiky kolem 50 cm.

Sobota 28. června 2008 v 18:28® knedlik
                    knedlik
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18854.jpg
                      Sobota 28. června 2008 v 17:29® skwor
                      skwor
                      Datum lovu: 28.7.

Řeka je už zase v obležení rekreantů, ale tloušti jsou při chuti. Chytáno na mušku a vláčku.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18853.jpg
                        Pátek 27. června 2008 ve 22:32® čabi
                        čabi
                        Datum lovu: 27.6. | Revír: Rokytná 1 | Způsob lovu: Přívlač

3 hodiny vláčka na ultralight cajk a pouze jeden bolen 51cm a ostroretka za ocas…moc mi letos nejdou:-((

Pátek 27. června 2008 v 11:49® farnas
                          farnas

1h na kanalu labe nachytano dost plotic a jednoho sumecka americkeho

Pátek 27. června 2008 v 9:14® Futureriver
                            Futureriver
                            Datum lovu: 26.6 | Revír: 411094 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem taky konečně zahájil sice o deset dnů později ale přece :-) Napřed tři okounci (26,20 a 14 cm)na domácího woblera. Pak jsem to zkusil na kupovanou mepsku 4 a byl z toho můj 1. sumík v životě, pro někoho malej ale pro mě velkej :-D =90cm Takže celkem úspěšná zahájená, jinak ostatním přeju Petrův zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18848.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18847.jpg
                              Čtvrtek 26. června 2008 ve 20:29® Ftmči
                              Ftmči
                              Datum lovu: 26.6.2008 | Revír: Malše 1

Dneska na dvě hodinky u Malše. Pár okounků a  nějaký ten tlouštík, ke konci přišla štika 57cm, na Malši u nás docela slušná ryba. Samozřejmě plave dál.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18842.jpg
                                Čtvrtek 26. června 2008 v 15:14® Vara
                                Datum lovu: 24.-25.6. | Revír: 421069 Trnávka | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední a raní vláčka na Trnávce. Večer mě pěkně proškolili boleni je jich tam spousta, ale nepřišel jsem na to jak na ně, přitom ty lipenský mi docela jdou :o) a když jsem chtěl skončit přišla šštička 59 na jedničkovou rotajdu docela maso. No a ráno od 4 do 9 nejprve okoun 30cm a pak spousta okounků do 15cm. Vše plave dál bohužel mě Firewall nepustí poslat fotky

Středa 25. června 2008 ve 20:53® ART
                                  ART

tady pridam jeste jedno stihle

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18839.jpg
                                    Středa 25. června 2008 v 17:52® Bobs
                                    Datum lovu: 25.6 | Revír: Velas | Způsob lovu: Kaprařina

Tak dneska na místín revíru v Západních Čechách chytlo se strasne mnozstvi kaprů od 40 do 54.vše vráceno vodě:)

Středa 25. června 2008 v 16:41® farnas
                                      farnas
                                      Datum lovu: 12.6 | Revír: labe 10

trosku z pozdene ale ffffffffeeeee­eeeeeeeeder super

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18837.jpg
                                        Středa 25. června 2008 ve 12:52® Vlaštovka
                                        Vlaštovka
                                        Datum lovu: 25.6 | Revír: 441 005-Máťa | Způsob lovu: Feeder

Dneska na svim pár dní krmeným místečku kukuřicí a výsledek byl krásnej… Na feeder 10 kapříků z toho 8 mírových. Největší měli 45cm a to je tady už slušný na ten počet… Druhej prut kuku na vlasu a pouze jeden neproměněnej záběr.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18833.jpg
                                          Středa 25. června 2008 ve 12:19® skwor
                                          skwor
                                          Datum lovu: včera a dnes

Brzké vstávání se vyplatilo, užil jsem si nádhernou rybařinu a byl jsem u rybníka skoro sám. Bílá ryba brala skoro na hod, k tomu se přimotal jeden kapřík a 6 línů (včera 2 dnes 4). A ztratil jsem rybu, která mě bude hodně dlouho mrzet. Po záseku jsem mohl jenom sledovat jak z cívky mizí vlasec. Ryba udělala dva silné výpady a byla v p…i. Tipuju to na sumce, kterých tam je dost, ale nebylo mi souzeno ho zdolat. S prutem 10–30g bych stejně moc šancí neměl.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18831.jpg
                                            Středa 25. června 2008 v 6:35® Zakin
                                            Zakin
                                            Datum lovu: 24.6.2008 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší kudlička na popa.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18829.jpg
                                              Úterý 24. června 2008 ve 23:31® vagi
                                              vagi
                                              Datum lovu: 17.-22.6. | Revír: ÚN Hracholusky - přívlač, plavaná | Způsob lovu: Přívlač

Dovolená na rybách s loďkoužádný fotkyhodný úlovek nepřinesla. Pouze několik průměrných candátů, okounů a jednoho sumíka. Štika žádná a cílený lov bolenů se také nepovedl. V tomto případě je to jednoznačně rukama. Přesto to byla paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18828.jpg
                                                Úterý 24. června 2008 ve 23:07® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 24.6.2008 | Revír: ÚN Hněvkovice | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na cca 2h od 20h pokus o neco uvlacit s kolegou. Ja tentokrat vylosoval ciste zero, kolega jediny zaber a sumik cca 90. Tak budu doufat, ze priste to bude lepsi…;-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18827.jpg
                                                  Úterý 24. června 2008 ve 22:14® Tomash
                                                  Tomash
                                                  Datum lovu: od 20. do 24.6.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Jany sumík byl pravděpodobně čerstvě žvejknutý od svého statnějšího příbuzného viz foto, samozřejmě byl vrácen vodě a při pouštění si to neomylně vyrazil mezi nohy… :-D Tož sumci nejsó blbé… :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18825.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18824.jpg
                                                    Úterý 24. června 2008 ve 22:10® Tomash
                                                    Tomash
                                                    Datum lovu: od 20. do 24.6.2008 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

V těchto dnech přívlač denně cca 2–4h vláčení a hledání nových míst. Nakonec jsme narazili na dravce až poslední den našeho společného snažení. Holky (přítelkyně Jana a její sestřenice Adéla mě v konečném výsledku přechytaly) :-)
                                                    A co jsme nachytali? Tlouště do 45cm, candátky do 50cm, Adéla bolena 60cm a Jana sumíka 72cm. Já jsem si na lepší rybu nešáhl, asi to neumím :-))

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18823.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18822.jpg
                                                      Úterý 24. června 2008 ve 20:24® Zauwi
                                                      Zauwi
                                                      Datum lovu: 22-24.6.08 | Revír: Ostrov nad Oslavou | Způsob lovu: Kaprařina

S kamarády jsem vyrazil do Ostrova nad Oslavou potrápit místní kapřiska, bohužel počasí nám nebylo nakloněno , takže ryby skoro vůbec nezobaly… Celkem chyceno 12 kaprů…18 jich skončilo v kořenech, takže jsme měli i trochu smůly…kámoš navíc dostal úpal, takže jsme o něj museli pečovat.
                                                      I přestože to mohlo být o hodně lepší, tak jsem moc spokojenej, protože jsem si chytnul svůj novej osobáček 76,5 kapřisko:)

Úterý 24. června 2008 v 19:01® Alov
                                                        Alov

Tak dnešní vycházka na 2 hodinky na bojovníky dopadla super. Osobák sice nepadl, ale zhruba půl kilometrové sledování hejna a průběžné krmení třešněma se oplatilo. Jsem sice doštípaný od komárů a popálený od kopřiv, ale co bych pro ty krasavce neudělal. Žádný neměřen, ale odhadem všichni mezi 35 – 45 cm cca 15 ks.Samo šli zpět kluci jedni :-)

foto/diskuze/z_lovu/2008/th-img18820.jpg
                                                          Úterý 24. června 2008 v 18:45® EDYS
                                                          EDYS
                                                          Datum lovu: 24.6.2008 | Způsob lovu: Přívlač

No dneska to byla špatná rybačka..:-D opět jenom jeden okoun..:-(

Úterý 24. června 2008 v 15:11® hajan
                                                            Datum lovu: 23.6.2008 | Revír: Berounka river

O víkendu vláčka nula bodou, ale hadi furt jdou. 83, 75, 70, 50 cm. Kolega na rybu štika 65cm.:-1